Ρε παιδιά και γω έχω μια γκόμενα που το κάνε γλόμπο (όπως μ'αρέσει δηλ.) αλλά δεν της αρέσει το γλυφ...νι!
Δε με χαλάει και πολύ βέβαια γιατί προτιμά το άλλο μισό του 69 (που κι αυτό 'αρέσει βέβαια )
αλλά όπως και να το κάνεις αν είναι κάτι απαγορευμένο ακόμα κι αν δε σ'αρέσει και πολύ, κάποια στιγμή θες να δοκιμάσεις και λίγο παγωτάκι!Βανίλια!
Το τελειως ξυρισμενο εχει αλλη χαρη! Ασχολεισαι ατελειωτα χωρις τα βασανιστικα φτου και φτου απο τις τριχες! Και η γραμμουλα καλοδεχουμενη ειναι!!! Πανω απ' ολα να ειναι περιποιημενο και καθαρο... και ολα τα υπολοιπα τα βρισκουμε!!!
Εσεις που προτειματε για ξυρισμενο τελειως....πως τον εχετε εσεις?Γιατι ειμαι της αποψης οπως το εχεις το θελεις...αλλα πολοι αντρες δεν το ξυριζουν(ουτε καν με ψαλιδι) και το θελουν ομως ξυρισμενο...
το προτιμώ ξυρισμένο αλλά στο επάνω μέρος να έχει αξύριστη μια λεπτή γραμμούλα.
όσο για εμένα αν μακρύνουν πολύ θα αφήσω μήνυμα να έρθει κάποια να μου πάρει την ψαλίδα.
το προτιμώ ξυρισμένο αλλά στο επάνω μέρος να έχει αξύριστη μια λεπτή γραμμούλα.
όσο για εμένα αν μακρύνουν πολύ θα αφήσω μήνυμα να έρθει κάποια να μου πάρει την ψαλίδα.
δηλαδη εμεις που εχουμε τριχες και στο στηθος θες να ξυρισουμε και το στηθος μας?για να το γλυφεις καλυτερα? απλα η γυναικα εχει συνηθισει στις τριχες... ενω τριχες στην γυναικα ειναι αντιαισθητικο (γνωμη μου)