Ναι, εκτός αν εσύ χτενιζεσαι και βάζεις ωραία ρούχα γιατί θες να πιάσεις γκόμενά την πωλήτρια πχ στο σούπερ μάρκετ. Όσο αρεστός θες να είσαι με μια οποιαδήποτε θα συναναστραφεις, τόσο και με την ιερόδουλη, εκτός είπαμε αν την έχεις ερωτευτεί και επιδιώκεις σχέση.
Οταν λοιπόν πάω στην δουλειά μου που ξέρω ότι είναι μια συνάδελφος όμορφη που γουστάρω να κάνω σχέση μαζί της θα βάλω πχ ωραίο πουκάμισο.
Οταν ξεκινάω το καλοκαίρι να πάω στην θάλασσα και με πιάνουν οι καυλες στην διαδρομή ή με αυτές που είδα στην θάλασσα, γυρίζω όπως είμαι με την παντόφλα και την βερμούδα και πάω τσάρκα να γαμησω, για να το ευχαριστηθω. Αν περάσω από το σπιτι να ντυθώ κυριλέ, να βάλω ωραίο πουκάμισο κλπ τότε κάτι αρρωστημένο υπάρχει στην κατάσταση και το έχω πάρει στραβά το έργο. Εκεί δεν πάω για καμάκι, εκεί αναστρεφονται οι ρολοι και αυτές προσπαθούν να γίνουν αρεστες σε μένα, Είναι πωλητριες, παρέχουν υπηρεσίες. Αν το βλέπεις σε βάση φλερτ είσαι θυμα. Ένας δικηγόρος που πάει καθημερινά με γραβάτα στην δουλειά του, αυτός θα πάει με γραβάτα και στις πουτανες. Αν το κάνω εγω είμαι ψώνιο το λιγότερο. Και θύμα συνήθως.