Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.431
- Πόντοι
- 28.246
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο.Αρχίζω να πιστεύω ότι γουστάρουνε κι οι δύο την κόντρα μεταξύ τους.
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο.Αρχίζω να πιστεύω ότι γουστάρουνε κι οι δύο την κόντρα μεταξύ τους.
Έχουν ποτέ συμφωνήσει σε κάτι;Ο κόσμος το 'χει τούμπανο.
Ναι!Έχουν ποτέ συμφωνήσει σε κάτι;
Έτσι. Να πω την αμαρτία μου κι εγώ απολαμβάνω την κόντρα σας.το μπου είναι πρωτίστως χαβαλές...
Καλώς τονξυρισμα αρωματισμενος δυο μαλακιες τη προηγουμενη μερα αυτα κανω εγω
Ιδίως καλοκαίρι που μέχρι να πας έχεις γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα.Μπανιαρισμένος,ξυρισμένος,αρωματισμένος και στο hotel φτάνω πάντα λίγο πιο νωρίς για να κάνω ένα ξέπλυμα
Ειδικά τότε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙΙδίως καλοκαίρι που μέχρι να πας έχεις γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα.
Για τους παντρεμένους στο τέλος φουλ μπάνιο να φύγουν τα αρώματαΕιδικά τότε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
Είσαι βλαμμένος? Το ίδιο είναι?Συγγνώμη στο κωλ γκερλ πάτε και πληρώνετε για να ευχαριστηθεί αυτή ή εσείς;
Αν δεν έχεις καυλες δεν πας, δεν κουμπώνεις τίποτα, είναι και ρίσκο για την υγεία σου.
Αν δεν σε γουστάρει γιατί της μυρίζεις ή γιατί είσαι αξύριστος ή ξυρισμένος ή οτιδήποτε πας σε άλλη που σε γουστάρει αρκετά και εσένα και τα ουκ ολίγα λεφτά που θα της δώσεις.
Όταν πηγαίνετε να αγοράσετε αυτοκίνητο ή γάλα από το μπακάλη ντύνεστε και καλλοπιζεστε για να αρέσετε στον πωλητή; τι χαζά είναι αυτά. Ο πωλητής καλλωλιζεται για να σε κρατήσει πελάτη.
Να πάρω Ουίσκι ή κρασί μαζί μου απόψε λες; Η βραδιά το σηκώνει.. Άντε ρε Ζαν μπες στο σαη.το μπου είναι πρωτίστως χαβαλές...
Ναι, εκτός αν εσύ χτενιζεσαι και βάζεις ωραία ρούχα γιατί θες να πιάσεις γκόμενά την πωλήτρια πχ στο σούπερ μάρκετ. Όσο αρεστός θες να είσαι με μια οποιαδήποτε θα συναναστραφεις, τόσο και με την ιερόδουλη, εκτός είπαμε αν την έχεις ερωτευτεί και επιδιώκεις σχέση.Είσαι βλαμμένος? Το ίδιο είναι?
Π
Έχεις γούστο.glenfiddich 18αρι...
Έχεις μπερδέψει τον ντελιβερά που θα σου φέρει τα σουβλάκια με την πουτάνα, φίλε. Πουτάνα μεν, γυναίκα και άνθρωπος δε. Να την γαμήσεις την φώναξες βεβαίως βεβαίως, αλλά δεν είναι πιτόγυρο.Ναι, εκτός αν εσύ χτενιζεσαι και βάζεις ωραία ρούχα γιατί θες να πιάσεις γκόμενά την πωλήτρια πχ στο σούπερ μάρκετ. Όσο αρεστός θες να είσαι με μια οποιαδήποτε θα συναναστραφεις, τόσο και με την ιερόδουλη, εκτός είπαμε αν την έχεις ερωτευτεί και επιδιώκεις σχέση.
Οταν λοιπόν πάω στην δουλειά μου που ξέρω ότι είναι μια συνάδελφος όμορφη που γουστάρω να κάνω σχέση μαζί της θα βάλω πχ ωραίο πουκάμισο.
Οταν ξεκινάω το καλοκαίρι να πάω στην θάλασσα και με πιάνουν οι καυλες στην διαδρομή ή με αυτές που είδα στην θάλασσα, γυρίζω όπως είμαι με την παντόφλα και την βερμούδα και πάω τσάρκα να γαμησω, για να το ευχαριστηθω. Αν περάσω από το σπιτι να ντυθώ κυριλέ, να βάλω ωραίο πουκάμισο κλπ τότε κάτι αρρωστημένο υπάρχει στην κατάσταση και το έχω πάρει στραβά το έργο. Εκεί δεν πάω για καμάκι, εκεί αναστρεφονται οι ρολοι και αυτές προσπαθούν να γίνουν αρεστες σε μένα, Είναι πωλητριες, παρέχουν υπηρεσίες. Αν το βλέπεις σε βάση φλερτ είσαι θυμα. Ένας δικηγόρος που πάει καθημερινά με γραβάτα στην δουλειά του, αυτός θα πάει με γραβάτα και στις πουτανες. Αν το κάνω εγω είμαι ψώνιο το λιγότερο. Και θύμα συνήθως.
Συνεχίζεις να είσαι βλαμμένος. Ποιος μίλησε για ρουχισμό? Δηλαδή, εάν θες να γαμήσεις ένα γκομενάκι, δεν πρέπει να είσαι μπανιαρισμένος και σένιος? Τι μαλακίες κάθεσαι και λες?Ναι, εκτός αν εσύ χτενιζεσαι και βάζεις ωραία ρούχα γιατί θες να πιάσεις γκόμενά την πωλήτρια πχ στο σούπερ μάρκετ. Όσο αρεστός θες να είσαι με μια οποιαδήποτε θα συναναστραφεις, τόσο και με την ιερόδουλη, εκτός είπαμε αν την έχεις ερωτευτεί και επιδιώκεις σχέση.
Οταν λοιπόν πάω στην δουλειά μου που ξέρω ότι είναι μια συνάδελφος όμορφη που γουστάρω να κάνω σχέση μαζί της θα βάλω πχ ωραίο πουκάμισο.
Οταν ξεκινάω το καλοκαίρι να πάω στην θάλασσα και με πιάνουν οι καυλες στην διαδρομή ή με αυτές που είδα στην θάλασσα, γυρίζω όπως είμαι με την παντόφλα και την βερμούδα και πάω τσάρκα να γαμησω, για να το ευχαριστηθω. Αν περάσω από το σπιτι να ντυθώ κυριλέ, να βάλω ωραίο πουκάμισο κλπ τότε κάτι αρρωστημένο υπάρχει στην κατάσταση και το έχω πάρει στραβά το έργο. Εκεί δεν πάω για καμάκι, εκεί αναστρεφονται οι ρολοι και αυτές προσπαθούν να γίνουν αρεστες σε μένα, Είναι πωλητριες, παρέχουν υπηρεσίες. Αν το βλέπεις σε βάση φλερτ είσαι θυμα. Ένας δικηγόρος που πάει καθημερινά με γραβάτα στην δουλειά του, αυτός θα πάει με γραβάτα και στις πουτανες. Αν το κάνω εγω είμαι ψώνιο το λιγότερο. Και θύμα συνήθως.
Μπανιαρισμενος είσαι κάθε μέρα ανεξάρτητα αν πας με ιερόδουλη. Ιδιαίτερη λοιπόν προετοιμασια ΔΕΝ χρειάζεται.Συνεχίζεις να είσαι βλαμμένος. Ποιος μίλησε για ρουχισμό? Δηλαδή, εάν θες να γαμήσεις ένα γκομενάκι, δεν πρέπει να είσαι μπανιαρισμένος και σένιος? Τι μαλακίες κάθεσαι και λες?
Υπάρχει και η μέση λύση, πηγαινε ναι με παντόφλα και βερμούδα, αλλα μπανιαρισμένος και ξουρα με νορμάλ αναπνοή, όχι να έχεις φάει σκορδαλιά, μέρες που είναι.
Π
Όχι φίλε, θέλει να είσαι ΦΡΕΣΚΟμπανιαρισμένος και άσε τις παπαριέςΜπανιαρισμενος είσαι κάθε μέρα ανεξάρτητα αν πας με ιερόδουλη. Ιδιαίτερη λοιπόν προετημασια ΔΕΝ χρειάζεται.
Προσωπικά κάνω μπάνιο ή μόλις ξυπνήσω ή μόλις είναι να βγω έξω ή μόλις είναι να συναναστραφω με άλλους. 1 φορά την ημέρα, μπορεί το καλοκαίρι 2. Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό λοιπον ούτε τίποτα παραπάνω λοιπόν.Όχι φίλε, θέλει να είσαι ΦΡΕΣΚΟμπανιαρισμένος και άσε τις παπαριές
Π