Νέα

Πως περνάνε την ώρα η πουτάνα και η τσατσά περιμένοντας πελάτες;;??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loxxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οτι και να γραψετε δεν μπορειτε να ξερετε τι κανουν οι ιεροδουλες με την τσατσα στην κουζινα γιατι καθε φορα κανουν διαφορετικα πραγματα......... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Κανουν  η λενε????.........Θα δουμε κανα σοου στο κουζινακι?? :grin:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
παιζουν με της ταπες οπως στου τζακ ντανιελς..........

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
:-* :-* :-*

Κατι θα πρεπει να λενε για να περασει και η ωρα........Πιστευω οχι για ερωτικα μιαs και το εχουν σαν δουλεια.........Επειδη μαλιστα δεν ειναι και συνομηλικεs , θα ειναι για θεματα γενικηs φυσεωs......Δεν μπορει πχ το τρυφερουδι να λεει στην γιαγια τι στρινγκακι αγορασε η πιο κοκιναδι αγορασε για τα χειλη τηs , την στιγμη που η γιαγια θα σκεφτεται αν το ταδε φαρμακο το καλυπτει ο ΕΟΠΥ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σωστος............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κανουν  η λενε????.........Θα δουμε κανα σοου στο κουζινακι?? :grin:

λεμε καλε τι να κανουμε με τη τσατσα μα ειστε με τα καλα σας???????????

εγω οταν δεν εχει δουλεια ας πουμε ασχολουμε με το ιντερνετ......... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σωστος............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
λεμε καλε τι να κανουμε με τη τσατσα μα ειστε με τα καλα σας???????????

εγω οταν δεν εχει δουλεια ας πουμε ασχολουμε με το ιντερνετ......... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Εεεεεεεεεεεεετσι!!!   Ειπα κι εγω !!!! Αν και υπαρχουν σκηνικα με mature with teen :grin: :grin:

Η ασχολια με το internet ειναι δουλεια που ασχολειται εναs , αλλα κουτσομπολευουν δυο
Η γιαγια εξαλλου δεν θα ξερει ουτε ποιο ειναι το  enter

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Εεεεεεεεεεεεετσι!!!   Ειπα κι εγω !!!! Αν και υπαρχουν σκηνικα με mature with teen :grin: :grin:

Η ασχολια με το internet ειναι δουλεια που ασχολειται εναs , αλλα κουτσομπολευουν δυο
Η γιαγια εξαλλου δεν θα ξερει ουτε ποιο ειναι το  enter

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι περισσοτερες κυριες της υποδοχης διαβαζουν βιβλιο.....λενε τι μαγειρεψανε η τι θα μαγειρεψουν και αλλα διαφορα........τιποτα το ιδιαιτερο ομως........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Καλημέρα αγαπητοί συναγωνισταί:)! Μετα απο πολυ καιρο πηγα για στουντιοτσαρκα στη περιοχη του Γκαζίου και αφου κατεληξων εις το ιδρυμα της οδου Ευνειδων 5 με το αρκετα καλο μελλαχρινο ντανελακι πριν περασω στο δωματιο με ειχε πιασει η ακατασκατη αναγκη να τιμησω την τουαλετα καθως ειχα φαει ενα βρωμικο ζεστο σκυλο και μια κρεπα σοκολακτα που με πεθαναν.. :shit:!!!! Και ετσι ενω βρισκομουν στη τουαλετα με explosive diarrhea που κρατησε κανα πενταλεπτο γεματο ....

Καλά ρε τύπε, έχεσες σε μπουρδέλο???
Εσύ, φαντάζεσαι την δική τους απορία????

Ποιος λακαμάς πάει για χέσιμο σε μπουρδέλο?
Έφαγες από πέντε μαγαζιά και στο μπουρδέλο το θυμήθηκες?

Παρόλα αυτά πρέπει να ήταν εμπνευσμένο όμως, για να σου έρχονται τέτοιες απορίες!
Να φανταστώ πως ούτε θα γάμησες καλά.

Για να έφυγες από εκεί και να μπήκες στο site για να κάτσεις κάτω να γράψεις την @@ριά σου...
ω συγνώμη, την εμπνευσμένη ερώτηση σου, χάλια η γκόμενα!

Πάλι καλά που δεν μας περιέγραψες και το σχήμα-χρώμα-μέγεθος της κουράδας σου.
Η μυρωδιά από τις μεταχειρισμένες καπότες θα σε πείραξε μάλλον, αφού λες ότι είχες και καιρό να πας.

Ναι-ναι, αυτό θα φταίει!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ολοι οι  :idiot: σ αυτο το νημα θα γραψουν :idiot: :idiot: :idiot:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι περισσοτερες κυριες της υποδοχης διαβαζουν βιβλιο.....λενε τι μαγειρεψανε η τι θα μαγειρεψουν και αλλα διαφορα........τιποτα το ιδιαιτερο ομως........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Tην ησυχη ατμοσφαιρα θα διακοπτει που και που κανεναs φασαριοζοs και φωνακλαs πελατηs που θα δημιουργει επεισοδιο πανικου...Αυτο θα δινει τροφη για συζητηση τουλαχιστον 20 λεπτων οπωs το  κοβω.....Μετα εκεινη παλι το βιβλιο τηs...(Ροματζο!! :grin:)  και ξανα εσυ login στα αδυτα του internet.......

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πάντα αναρωτιώμουν και εγώ σχετικα με το τί κάνουν τόση ώρα μέσα σε μια κουζίνα !
Θυμάμαι και κλασικες ρετρό σκηνές όπου η τσατσά καθάριζε φασολάκια !
Το έχω δεί σε πάνω απο 10 στούντιο και ανέκαθεν είχα την απορία...
γιατί πάντα φασολάκια ; Θέλω να πω ότι καταλαβαίνω την τσατσά που θέλει να κάνει
προεργασία για το φαγητό στο σπίτι της αλλά στατιστικά γιατί πάντα καθαρίζουν
φασολάκια ;

Επίσης παίζει τηλεόραση , κουτσομπολιό για τους πελάτες και τα "περίεργα γούστα" κλπ

Επισκέπτης
:2funny: οτι να ναι γραφεις τυπε.
κινδυνευουν να βιαστουν απο κανενα ανωμαλο πελατη  :2funny: αλλα που τετοια τυχη  :2funny:
πολυ αγχος τι να λεμε, αυτα που βγαζουν δεν φτανουν ουτε για τσιγαρα  :2funny: :2funny:
λοιπον ανοιξε και ενα θεμα εσυ, σου δινω τιτλο, βιοπαλη της τσατσας  :2funny: :2funny:

Μεγαλε ξεκωλιαστηκα στο γελιο ... Τι γραφει ο ιπποτης?Μπας και ειναι κανενας τσατσος ... ?

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Σχολιαζουν τους πελατες ρε παιδια.Καλυτερο κουτσομπολιο απο το πως γαμαει ο αλλος και πως την εχει δει δεν υπαρχει για τις γυναικες.

Σωστά!Ετσι και αλιως και εμείς το ίδιο κάνουμε βγαίνοντας απο το μαγαζί τους.Σχολιάζουμε τι έγινε,γιατί οχι και αυτές;Σε καποια κουζινακια πάντως μπορεί και να μαγειρευουν.Χτες σε ενα στην Ιασωνος κοντα στο 20 νουμερο μυριζε κοτοπουλο στο φούρνο!  :cheesy:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Επίσης παίζει τηλεόραση , κουτσομπολιό για τους πελάτες και τα "περίεργα γούστα" κλπ

στο κουτσομπολιό διαφωνώ. Ισως να πάιξει για τους δέκα πρώτους, απο κάποιο σημειό και μετα θεωρώ οτι βαριούνται και δεν ασχολούνται άλλο.

OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
:headbang:Λοιπόν Φιλαράκο. Επιδής το θέμα, το περιγελάς άκου! Οι Τσάτσοι,όταν κάθονται και είναι Πουστάρες, όπως είπες. Γαμανε. Οχι την Γκόμενα! Αλλά κανέναν,  πελάτη που είναι ΛΟΥΓΚΡΑ! Επίσης, αυτοί οι Άνθρωποι που, εσυ,κορωιδευης. Κάθονται μέσα στον Κίνδυνο! Με τον  κάθε Μαλακα, που παίρναει, από  εμάς, όλλους για το μάτι τους. Και ακόμα, επιδης δεν παίρνουν, μεροκάματο όπως εσύ, αλλά ποσοστά. Έχουν το Ανχνός, αν θα φύγουν έστω, να έχουν να πάρουν. Τσιγάρα! και Ταξί! για να πάνε σπίτι τους. Λοιπόν! Φιλε! η T.V βλέπουν για να περάσει η ώρα τους. Και κάτι άλλο. Για να κάνεις, αυτήν την δουλεία, θέλει ΚΟΤΣΙΑ! και ΜΑΓΚΙΑ! Και ας μην έχουν δόντια η είναι Πουστάρες. Αυτά! για να σου λύσω την απορία σου!!! :tickedoff: :rockon:

συμφωνω μαζι σου φιλε και εμενα δε μου φαινοντε για βολεμενοι και αραχτοι αλλα μαλλον για φτωχαδακια απελπισμενα για το μεροξεροκομματο αν σκεφτεις το ξεφτιλικι και το κινδυνο της φασης και οτι κανεις σχεδον δεν εχει δοντια..αλλα που το ξερεις οτι αμοιβοντε με ποσοστα και οχι μισθο εισαι σιγουρος..;;??

OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
αν και δεν ειμαι ουτε τσατσος αλλα ουτε τπτ αλλο παρα μονο πελατης εχω κατσει σε κουζινες ντελων και συσκεγκριμενα 2 ντελων πανω απο 1000 ωρες και ορκιζομαι στι τιμονι που θα κρατησω σε λιγο, θα μπορουσα να γραψω 100 σελιδες για το πως πραγματικα παιρνανε οι ντανες με τους τσατσους και τις τσατσες μεσα στη κουζινα και εχει πολυ γελιο αλλα φοβαμαι οτι αν γραψω θα λαγοκριθω απο τους ανωτερους εδω στο φορουμ!!!παντως εινια πολοι απο αυτες νουμερα για τις ντανες μιλαμε που ολο για γκομενικα μιλαν!!!!

Γιατι θα λογοκριθεις φιλε μου με ενδιαφερει παρα πολυ η εμπειρια σου απ΄τις χιλιαδες ωρες που΄χεις περασει σε κουζινιτσες ντελων σε εκλιπαρω δωσε μας τα φωτα σου!!!!

OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλά ρε τύπε, έχεσες σε μπουρδέλο???
Εσύ, φαντάζεσαι την δική τους απορία????

Ποιος λακαμάς πάει για χέσιμο σε μπουρδέλο?
Έφαγες από πέντε μαγαζιά και στο μπουρδέλο το θυμήθηκες?

Παρόλα αυτά πρέπει να ήταν εμπνευσμένο όμως, για να σου έρχονται τέτοιες απορίες!
Να φανταστώ πως ούτε θα γάμησες καλά.

Για να έφυγες από εκεί και να μπήκες στο site για να κάτσεις κάτω να γράψεις την @@ριά σου...
ω συγνώμη, την εμπνευσμένη ερώτηση σου, χάλια η γκόμενα!

Πάλι καλά που δεν μας περιέγραψες και το σχήμα-χρώμα-μέγεθος της κουράδας σου.
Η μυρωδιά από τις μεταχειρισμένες καπότες θα σε πείραξε μάλλον, αφού λες ότι είχες και καιρό να πας.

Ναι-ναι, αυτό θα φταίει!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!
φιλε heya(απο που προερχεται το νικ σου απ΄το σουμο ή το γεια σου;)σε ευχαριστω για το μην σου ειλικρινα γελασα με τη καρδια μου.. :tooth: Με πληρη ειλικρινεια θα σου πω οτι αρεσκομαι τρελα να χεζω σε ρδελα,στουντιο,μασατζιδικα και στριπτιζαδικα.. :rockon: :rockon: Οταν σαβουρωσεις του σκασμου και εχεις φαει τον περιγυρο και η σαπιοκοιλια σου γινει σαν του λαλακη αν δε ριξεις ενα ξεγυρισμενο βρωμοχεσιδο δεν υπαρχει περιπτωση να αποδοσεις και να επιτευχθει η πληρης στυσην οχι καν σε στουντιο ή μασατζιδικο οπου το ακριβοπλερωνεις το μαμησακι αλλα ουτε καν σε ενα απλο χουρο σε στριπ σκεψου να χτυπιεται πανω σου η χορευτρια του σωληνα και εσυ να'σαι με το σκατο στον κωλο.. :shit:...πως θα απολαυσεις τον χουρο.. :think:;;??
Η χειροτερη μου ηταν μια φορα που μετα απο σαβουρωμα και κρεπαλη ολκης με ειχε πιασει απελπισμενο σκατοχεσιδο σε ρδελο μεταξιου οπου δε διαθετουν τουαλετες και λοιπες πολυτελειες παρα μονο το νεροχυτη και αναγκαστηκα να χεσω στο καλαθακι για τα χαρτια διπλα στο νερουχυστη..ευτυχως το καλαθακι ητο σχετικα χαμηλο και το πετυχα ανεβαινοντας στο κρεβατι και ευτυχως ηταν διαρροια ευκοιλια που δε βρωμαγαν πολυ εριξα και μπολικη σαπουναδα ευτυχως επισης ειχε σαπων με εντονο αρωμα και μεχρι να΄ρθει η κουπελα ευτυχως αργησε γιατι'χε αλλους 2 πριν και εκανα το καθηκον μου βιαστικα με συνοπτικες διαδικασιες για να μη ''μυρισει'' τιποτα στον αερα.. :dancing:

Ά και για να σου λυσω την απορια ως προς την ποιοτηταν και υφην των κοπρανων τας προαλλες στον εστουδιο ητο ευκοιλιαν ως προειπων ειτω εκρηκτικην διαρροιαν.. :shit: :headbang2: :headbang2:

[/quote]

OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
αν και δεν ειμαι ουτε τσατσος αλλα ουτε τπτ αλλο παρα μονο πελατης εχω κατσει σε κουζινες ντελων και συσκεγκριμενα 2 ντελων πανω απο 1000 ωρες και ορκιζομαι στι τιμονι που θα κρατησω σε λιγο, θα μπορουσα να γραψω 100 σελιδες για το πως πραγματικα παιρνανε οι ντανες με τους τσατσους και τις τσατσες μεσα στη κουζινα και εχει πολυ γελιο αλλα φοβαμαι οτι αν γραψω θα λαγοκριθω απο τους ανωτερους εδω στο φορουμ!!!παντως εινια πολοι απο αυτες νουμερα για τις ντανες μιλαμε που ολο για γκομενικα μιλαν!!!!

Γιατι θα λογοκριθεις φιλε μου με ενδιαφερει παρα πολυ η εμπειρια σου απ΄τις χιλιαδες ωρες που΄χεις περασει σε κουζινιτσες ντελων σε εκλιπαρω δωσε μας τα φωτα σου!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Ασχέτως της προκατάληψης που παίζει για τη δουλειά της πουτάνας, δεν παύει να είναι μία εργασία. Νόμιμη - παράνομη, ηθική - ανήθικη, είναι μία εργασία.

Αρα λοιπόν αν μία κοπέλα που αποφασίζει να κάνει αυτη τη δουλειά, λειτουργήσει όπως σε όλες τις άλλες εργασίες (να έχει δηαλδή  επαγγελματισμό), μπορεί να κερδίσει πάρα πολλά χρήματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πως θα λειτουργούσα λοιπόν εγώ, αν ήμουνα πουτάνα...

1. Πρώτα από όλα θα κοιτούσα ποιες ώρες της βάρδιας έχω τη λιγότερη δουλειά και θα το έλεγα στους τακτικούς πελάτες που δεν έχουν πρόβλημα να έρθουν άλλη ώρα. Να μην αισθανθούν πως τους κοιτάω σαν ξεπέτα στην πολλή δουλειά.
2. Αν δεν είχα άλλον πελάτη να περιμένει απέξω, θα αφιέρωνα λίγο χρόνο παραπάνω στον πελάτη που ήδη έχω μέσα. Μια καλή κουβέντα, ένα χαιδολόγημα, λίγη ώρα παραπάνω στο δωμάτιο, μπορεί να κάνουν έναν πελάτη να ξανάρθει πολλές φορές.
3. Πόσοι από μας εδώ μέσα δεν έχουν πει και ξαναπεί για το στούντιο του 104, για το σέρβις της Αντζελα, για τα ποτάκια που σερβίρουν, την καθαριότητα  κλπ κλπ.
 Θεωρώ τη διεύθυνση του 104, μια από τις πιο μαρκετινίστικες επιχειρήσεις στον χώρο της πορνείας. Και άκρως επιτυχημένη γιατί έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά.

Όταν γίνουν όλα τα παραπάνω, δεν θα υπάρχει χρονος νεκρός για να περιμένεις πελάτες, ώστε να αναρωτιέσαι πως περνάει η ώρα ...

Για να κάνεις όμως τα παραπάνω ίσως να θέλει και λίγο μυαλό. Και οι περισσότερες πουτάνες που χω γνωρίσει δεν διαθέτουν απ' αυτό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom