soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
:-* :-* :-*
την στιγμη που η γιαγια θα σκεφτεται αν το ταδε φαρμακο το καλυπτει ο ΕΟΠΥ
την στιγμη που η γιαγια θα σκεφτεται αν το ταδε φαρμακο το καλυπτει ο ΕΟΠΥ
οτι και να γραψετε δεν μπορειτε να ξερετε τι κανουν οι ιεροδουλες με την τσατσα στην κουζινα γιατι καθε φορα κανουν διαφορετικα πραγματα......... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κατι θα πρεπει να λενε για να περασει και η ωρα........Πιστευω οχι για ερωτικα μιαs και το εχουν σαν δουλεια.........Επειδη μαλιστα δεν ειναι και συνομηλικεs , θα ειναι για θεματα γενικηs φυσεωs......Δεν μπορει πχ το τρυφερουδι να λεει στην γιαγια τι στρινγκακι αγορασε η πιο κοκιναδι αγορασε για τα χειλη τηs , την στιγμη που η γιαγια θα σκεφτεται αν το ταδε φαρμακο το καλυπτει ο ΕΟΠΥ
Κανουν η λενε????.........Θα δουμε κανα σοου στο κουζινακι??
αυτο μπορουν να το δουνε μετα μαζι στο κουζινακιΣχολιαζουν τους πελατες ρε παιδια.Καλυτερο κουτσομπολιο απο το πως γαμαει ο αλλος και πως την εχει δει δεν υπαρχει για τις γυναικες.
Εεεεεεεεεεεεετσι!!! Ειπα κι εγω !!!! Αν και υπαρχουν σκηνικα με mature with teenσωστος............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
λεμε καλε τι να κανουμε με τη τσατσα μα ειστε με τα καλα σας???????????
εγω οταν δεν εχει δουλεια ας πουμε ασχολουμε με το ιντερνετ.........
Εεεεεεεεεεεεετσι!!! Ειπα κι εγω !!!! Αν και υπαρχουν σκηνικα με mature with teen
Η ασχολια με το internet ειναι δουλεια που ασχολειται εναs , αλλα κουτσομπολευουν δυο
Η γιαγια εξαλλου δεν θα ξερει ουτε ποιο ειναι το enter
Καλημέρα αγαπητοί συναγωνισταί! Μετα απο πολυ καιρο πηγα για στουντιοτσαρκα στη περιοχη του Γκαζίου και αφου κατεληξων εις το ιδρυμα της οδου Ευνειδων 5 με το αρκετα καλο μελλαχρινο ντανελακι πριν περασω στο δωματιο με ειχε πιασει η ακατασκατη αναγκη να τιμησω την τουαλετα καθως ειχα φαει ενα βρωμικο ζεστο σκυλο και μια κρεπα σοκολακτα που με πεθαναν.. !!!! Και ετσι ενω βρισκομουν στη τουαλετα με explosive diarrhea που κρατησε κανα πενταλεπτο γεματο ....
Λυνουν αλυτες διαφορικες εξισωσεις ... Τι σταυρολεξα και μαλακιες!
Tην ησυχη ατμοσφαιρα θα διακοπτει που και που κανεναs φασαριοζοs και φωνακλαs πελατηs που θα δημιουργει επεισοδιο πανικου...Αυτο θα δινει τροφη για συζητηση τουλαχιστον 20 λεπτων οπωs το κοβω.....Μετα εκεινη παλι το βιβλιο τηs...(Ροματζο!! ) και ξανα εσυ login στα αδυτα του internet.......
οι περισσοτερες κυριες της υποδοχης διαβαζουν βιβλιο.....λενε τι μαγειρεψανε η τι θα μαγειρεψουν και αλλα διαφορα........τιποτα το ιδιαιτερο ομως........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
οτι να ναι γραφεις τυπε.
κινδυνευουν να βιαστουν απο κανενα ανωμαλο πελατη αλλα που τετοια τυχη
πολυ αγχος τι να λεμε, αυτα που βγαζουν δεν φτανουν ουτε για τσιγαρα
λοιπον ανοιξε και ενα θεμα εσυ, σου δινω τιτλο, βιοπαλη της τσατσας
Σχολιαζουν τους πελατες ρε παιδια.Καλυτερο κουτσομπολιο απο το πως γαμαει ο αλλος και πως την εχει δει δεν υπαρχει για τις γυναικες.
Επίσης παίζει τηλεόραση , κουτσομπολιό για τους πελάτες και τα "περίεργα γούστα" κλπ
Λοιπόν Φιλαράκο. Επιδής το θέμα, το περιγελάς άκου! Οι Τσάτσοι,όταν κάθονται και είναι Πουστάρες, όπως είπες. Γαμανε. Οχι την Γκόμενα! Αλλά κανέναν, πελάτη που είναι ΛΟΥΓΚΡΑ! Επίσης, αυτοί οι Άνθρωποι που, εσυ,κορωιδευης. Κάθονται μέσα στον Κίνδυνο! Με τον κάθε Μαλακα, που παίρναει, από εμάς, όλλους για το μάτι τους. Και ακόμα, επιδης δεν παίρνουν, μεροκάματο όπως εσύ, αλλά ποσοστά. Έχουν το Ανχνός, αν θα φύγουν έστω, να έχουν να πάρουν. Τσιγάρα! και Ταξί! για να πάνε σπίτι τους. Λοιπόν! Φιλε! η T.V βλέπουν για να περάσει η ώρα τους. Και κάτι άλλο. Για να κάνεις, αυτήν την δουλεία, θέλει ΚΟΤΣΙΑ! και ΜΑΓΚΙΑ! Και ας μην έχουν δόντια η είναι Πουστάρες. Αυτά! για να σου λύσω την απορία σου!!!
αν και δεν ειμαι ουτε τσατσος αλλα ουτε τπτ αλλο παρα μονο πελατης εχω κατσει σε κουζινες ντελων και συσκεγκριμενα 2 ντελων πανω απο 1000 ωρες και ορκιζομαι στι τιμονι που θα κρατησω σε λιγο, θα μπορουσα να γραψω 100 σελιδες για το πως πραγματικα παιρνανε οι ντανες με τους τσατσους και τις τσατσες μεσα στη κουζινα και εχει πολυ γελιο αλλα φοβαμαι οτι αν γραψω θα λαγοκριθω απο τους ανωτερους εδω στο φορουμ!!!παντως εινια πολοι απο αυτες νουμερα για τις ντανες μιλαμε που ολο για γκομενικα μιλαν!!!!
Καλά ρε τύπε, έχεσες σε μπουρδέλο???
Εσύ, φαντάζεσαι την δική τους απορία????
Ποιος λακαμάς πάει για χέσιμο σε μπουρδέλο?
Έφαγες από πέντε μαγαζιά και στο μπουρδέλο το θυμήθηκες?
Παρόλα αυτά πρέπει να ήταν εμπνευσμένο όμως, για να σου έρχονται τέτοιες απορίες!
Να φανταστώ πως ούτε θα γάμησες καλά.
Για να έφυγες από εκεί και να μπήκες στο site για να κάτσεις κάτω να γράψεις την @@ριά σου...
ω συγνώμη, την εμπνευσμένη ερώτηση σου, χάλια η γκόμενα!
Πάλι καλά που δεν μας περιέγραψες και το σχήμα-χρώμα-μέγεθος της κουράδας σου.
Η μυρωδιά από τις μεταχειρισμένες καπότες θα σε πείραξε μάλλον, αφού λες ότι είχες και καιρό να πας.
Ναι-ναι, αυτό θα φταίει!
αν και δεν ειμαι ουτε τσατσος αλλα ουτε τπτ αλλο παρα μονο πελατης εχω κατσει σε κουζινες ντελων και συσκεγκριμενα 2 ντελων πανω απο 1000 ωρες και ορκιζομαι στι τιμονι που θα κρατησω σε λιγο, θα μπορουσα να γραψω 100 σελιδες για το πως πραγματικα παιρνανε οι ντανες με τους τσατσους και τις τσατσες μεσα στη κουζινα και εχει πολυ γελιο αλλα φοβαμαι οτι αν γραψω θα λαγοκριθω απο τους ανωτερους εδω στο φορουμ!!!παντως εινια πολοι απο αυτες νουμερα για τις ντανες μιλαμε που ολο για γκομενικα μιλαν!!!!