Νέα

Πως περνάνε την ώρα η πουτάνα και η τσατσά περιμένοντας πελάτες;;??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loxxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!
φιλε heya(απο που προερχεται το νικ σου απ΄το σουμο ή το γεια σου;)σε ευχαριστω για το μην σου ειλικρινα γελασα με τη καρδια μου.. :tooth: Με πληρη ειλικρινεια θα σου πω οτι αρεσκομαι τρελα να χεζω σε ρδελα,στουντιο,μασατζιδικα και στριπτιζαδικα.. :rockon: :rockon: Οταν σαβουρωσεις του σκασμου και εχεις φαει τον περιγυρο και η σαπιοκοιλια σου γινει σαν του λαλακη αν δε ριξεις ενα ξεγυρισμενο βρωμοχεσιδο δεν υπαρχει περιπτωση να αποδοσεις και να επιτευχθει η πληρης στυσην οχι καν σε στουντιο ή μασατζιδικο οπου το ακριβοπλερωνεις το μαμησακι αλλα ουτε καν σε ενα απλο χουρο σε στριπ σκεψου να χτυπιεται πανω σου η χορευτρια του σωληνα και εσυ να'σαι με το σκατο στον κωλο.. :shit:...πως θα απολαυσεις τον χουρο.. :think:;;??
Η χειροτερη μου ηταν μια φορα που μετα απο σαβουρωμα και κρεπαλη ολκης με ειχε πιασει απελπισμενο σκατοχεσιδο σε ρδελο μεταξιου οπου δε διαθετουν τουαλετες και λοιπες πολυτελειες παρα μονο το νεροχυτη και [size=10pt]αναγκαστηκα να χεσω στο καλαθακι[/size] για τα χαρτια διπλα στο νερουχυστη..ευτυχως το καλαθακι ητο σχετικα χαμηλο και το πετυχα ανεβαινοντας στο κρεβατι και ευτυχως ηταν διαρροια ευκοιλια που δε βρωμαγαν πολυ εριξα και μπολικη σαπουναδα ευτυχως επισης ειχε σαπων με εντονο αρωμα και μεχρι να΄ρθει η κουπελα ευτυχως αργησε γιατι'χε αλλους 2 πριν και εκανα το καθηκον μου βιαστικα με συνοπτικες διαδικασιες για να μη ''μυρισει'' τιποτα στον αερα.. :dancing:

Ά και για να σου λυσω την απορια ως προς την ποιοτηταν και υφην των κοπρανων τας προαλλες στον εστουδιο ητο ευκοιλιαν ως προειπων ειτω εκρηκτικην διαρροιαν.. :shit: :headbang2: :headbang2:
4f17f8e81861335384004a51.jpg

χειρότερος και από τον poop in the hand guy

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Βλέπουν τηλεόραση, μιλάνε στο τηλέφωνο, αν υπάρχει φορητός Η/Υ μπαίνουν στο διαδίκτυο (και πιθανότατα και στα site του χώρου) και αναμένουν να προσέλθει το επόμενο αντίτιμο.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Βλέπουν τηλεόραση, μιλάνε στο τηλέφωνο, αν υπάρχει φορητός Η/Υ μπαίνουν στο διαδίκτυο (και πιθανότατα και στα site του χώρου) και αναμένουν να προσέλθει το επόμενο αντίτιμο.

θα πρόσθετα, πολύ σημαντικό, καπνίζουν.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Μεγαλε ξεκωλιαστηκα στο γελιο ... Τι γραφει ο ιπποτης?Μπας και ειναι κανενας τσατσος ... ?
:tickedoff:Φιλαράκο δεν καταλαβαίνω τη είπα, και γέλασες? Πρέπει,  να είσαι και εσύ Μπουρδελιαρης!! Χάχας!!! Και όσο, αν είμαι τσατσος? Θα το έλεγα. Απλά έχω φίλους, που είναι, Τσάτσοι, και μου λένε τη τραβανε, μέσα εκεί, που εσένα σου δημιουργούν γέλιο. Έχεις καθίσει, παρέα με κανέναν?Να δεις την γλύκα?? :tickedoff: :headbang:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Εντάξει ρε φίλε μην τα δραματοποιείς κι εσύ τόσο πολύ.....!!!
Είπαμε...!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom