nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
!!!!!!
φιλε heya(απο που προερχεται το νικ σου απ΄το σουμο ή το γεια σου;)σε ευχαριστω για το μην σου ειλικρινα γελασα με τη καρδια μου.. Με πληρη ειλικρινεια θα σου πω οτι αρεσκομαι τρελα να χεζω σε ρδελα,στουντιο,μασατζιδικα και στριπτιζαδικα.. Οταν σαβουρωσεις του σκασμου και εχεις φαει τον περιγυρο και η σαπιοκοιλια σου γινει σαν του λαλακη αν δε ριξεις ενα ξεγυρισμενο βρωμοχεσιδο δεν υπαρχει περιπτωση να αποδοσεις και να επιτευχθει η πληρης στυσην οχι καν σε στουντιο ή μασατζιδικο οπου το ακριβοπλερωνεις το μαμησακι αλλα ουτε καν σε ενα απλο χουρο σε στριπ σκεψου να χτυπιεται πανω σου η χορευτρια του σωληνα και εσυ να'σαι με το σκατο στον κωλο.. ...πως θα απολαυσεις τον χουρο.. ;;??
Η χειροτερη μου ηταν μια φορα που μετα απο σαβουρωμα και κρεπαλη ολκης με ειχε πιασει απελπισμενο σκατοχεσιδο σε ρδελο μεταξιου οπου δε διαθετουν τουαλετες και λοιπες πολυτελειες παρα μονο το νεροχυτη και [size=10pt]αναγκαστηκα να χεσω στο καλαθακι[/size] για τα χαρτια διπλα στο νερουχυστη..ευτυχως το καλαθακι ητο σχετικα χαμηλο και το πετυχα ανεβαινοντας στο κρεβατι και ευτυχως ηταν διαρροια ευκοιλια που δε βρωμαγαν πολυ εριξα και μπολικη σαπουναδα ευτυχως επισης ειχε σαπων με εντονο αρωμα και μεχρι να΄ρθει η κουπελα ευτυχως αργησε γιατι'χε αλλους 2 πριν και εκανα το καθηκον μου βιαστικα με συνοπτικες διαδικασιες για να μη ''μυρισει'' τιποτα στον αερα..
Ά και για να σου λυσω την απορια ως προς την ποιοτηταν και υφην των κοπρανων τας προαλλες στον εστουδιο ητο ευκοιλιαν ως προειπων ειτω εκρηκτικην διαρροιαν..
χειρότερος και από τον poop in the hand guy