Νέα

Πώς να βγάλω γκόμενα πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, take away κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Howitzer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Είχα ετοιμάσει ωραίο θέματα κι άλλα αφού σβήστηκε ας το αλλάξουμε.. Σχέσεις λοιπόν, άρα ρωτάω, ξέρεις κανείς πως μπορούμε να βγάλουμε γκομενα πωλητρια, ταμία από τζάμπο, σούπερ μάρκετ Έβερεστ κλτ.. Μιλάω για εργαζόμενα κορίτσια που φατσικα σε έχουν δει δέκα είκοσι φορές και σε ξέρουν.. Αν δηλαδή γουστάρεις μια ταμία σούπερ μάρκετ, πως μπορείς να της χωθεις χωρίς να γίνεις ρεζίλι σε όλο το μαγαζί?? Έχετε παρόμοια εμπειρία?? Προσωπικά οι αλβανιδες πωλητριες σούπερ μάρκετ που φαίνονται ότι είναι τρελα πιπίνια, έχω ξεχωρίσει ένα μωρό που δουλεύει εκεί, φόραγε προχθές κολλητή μαύρη φόρμα με το τανγκα να διαγράφεται, και έσκυβε επίτηδες για να δω τη κολαρα της, ενώ είναι πάντα ευγενική μαζί μου?, θα ήθελα να κάνω κίνηση αλλά με τόσο κόσμο εκεί το ρίσκο της χυλοπιτας είναι πολύ μεγάλο.. Ακούω παρόμοιες εμπειρίες..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.743
Πόντοι
9.297
Είχα ετοιμάσει ωραίο θέματα κι άλλα αφού σβήστηκε ας το αλλάξουμε.. Σχέσεις λοιπόν, άρα ρωτάω, ξέρεις κανείς πως μπορούμε να βγάλουμε γκομενα πωλητρια, ταμία από τζάμπο, σούπερ μάρκετ Έβερεστ κλτ.. Μιλάω για εργαζόμενα κορίτσια που φατσικα σε έχουν δει δέκα είκοσι φορές και σε ξέρουν.. Αν δηλαδή γουστάρεις μια ταμία σούπερ μάρκετ, πως μπορείς να της χωθεις χωρίς να γίνεις ρεζίλι σε όλο το μαγαζί?? Έχετε παρόμοια εμπειρία?? Προσωπικά οι αλβανιδες πωλητριες σούπερ μάρκετ που φαίνονται ότι είναι τρελα πιπίνια, έχω ξεχωρίσει ένα μωρό που δουλεύει εκεί, φόραγε προχθές κολλητή μαύρη φόρμα με το τανγκα να διαγράφεται, και έσκυβε επίτηδες για να δω τη κολαρα της, ενώ είναι πάντα ευγενική μαζί μου?, θα ήθελα να κάνω κίνηση αλλά με τόσο κόσμο εκεί το ρίσκο της χυλοπιτας είναι πολύ μεγάλο.. Ακούω παρόμοιες εμπειρίες..
Ο τολμων

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εσυ δεν μας ελεγες οτι είσαι κατα των σχέσεων και μονο με τον πληρωμένο έρωτα ασχολείσαι? ?

Προφανώς εχεις φάει τετοια πίτα που θα εχεις βάλει και στις τσέπες σου! Αν κιολας τους λες την ατάκα «κοιτα να δεις, θα γαμαω κι εσένα αλλα θα γαμαω και πουτανες γιατι αυτο δεν κόβεται!», οι πιθανοτητες να μην εχεις γίνεις ρεζιλας μπροστά σε γκομενα ειναι πραγματικα μηδενικές!!!

:tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.743
Πόντοι
9.297
Ο τολμων νικά...απλώς φρόντισε να μην έχει πολύ κόσμο όταν θα την πλησιάσεις.Αν ενδιαφέρεται θα πει "ναι".Αν απλώς ψάχνει θαυμαστές για να σαχλαμαριζει χωρίς τίποτα άλλο θα το καταλάβεις.

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Εσυ δεν μας ελεγες οτι είσαι κατα των σχέσεων και μονο με τον πληρωμένο έρωτα ασχολείσαι? ?

Προφανώς εχεις φάει τετοια πίτα που θα εχεις βάλει και στις τσέπες σου! Αν κιολας τους λες την ατάκα «κοιτα να δεις, θα γαμαω κι εσένα αλλα θα γαμαω και πουτανες γιατι αυτο δεν κόβεται!», οι πιθανοτητες να μην εχεις γίνεις ρεζιλας μπροστά σε γκομενα ειναι πραγματικα μηδενικές!!!

:tooth:
Εγώ τουλάχιστον ψάχνομαι είμαι στο κυνήγι και του αγοραίου έρωτα αλλά θα ήθελα και γκομενα δικιά λου γιατί καλό το ντιλιβερι αλλά και το σπιτικό φαΐ έχει ωραία γευση?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εγώ τουλάχιστον ψάχνομαι είμαι στο κυνήγι και του αγοραίου έρωτα αλλά θα ήθελα και γκομενα δικιά λου γιατί καλό το ντιλιβερι αλλά και το σπιτικό φαΐ έχει ωραία γευση?
Eντάξει, απο σπιτικό φαγητό ξερεις πολύ καλα, δεν αμφιβάλλω. Μπράβο στη μαμα!!!

Απο σπιτικό γαμησι όμως δεν ξερεις, πως ξερεις οτι εχει πιο ωραία γευση? :)

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω ότι οι πωλητριες στα σούπερ μάρκετ ψάχνονται γενικά.. Βαρετή δουλειά κάνουνε, θα είναι εγκλωβισμενες σε καμία επίσης βαρετή σχέση, ίσως βλέπουν και έναν πελάτη που τις γουργουλοκιταει σαν αφορ. Η να ξεφύγουν από τη βαρετή δουλειά που κάνουν σου λέει ας τους δείξω τη κολαρα μου με το τανγκα μπας και περάσει λίγο η ώρα.. Επίσης να πάω ότι η συγκεκριμένη καβλα οπότε πάω να πληρώσω με χαϊδεύει στο χέρι τάχα τυχαια?

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS
OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Eντάξει, απο σπιτικό φαγητό ξερεις πολύ καλα, δεν αμφιβάλλω. Μπράβο στη μαμα!!!

Απο σπιτικό γαμησι όμως δεν ξερεις, πως ξερεις οτι εχει πιο ωραία γευση? :)
Εγώ είχα και γεωργιανη και αλβανιδες και Βουλγάρα και ήταν μια χαρά κορίτσια που τα μπερδεύεις με τις ελεεινιδες που με τη συμπεριφορά τους και τον άθλιο χαρακτήρα τους μας έχουν κα ει να μη θέλουμε να κάνουμε σχέση!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εγώ πιστεύω ότι οι πωλητριες στα σούπερ μάρκετ ψάχνονται γενικά.. Βαρετή δουλειά κάνουνε, θα είναι εγκλωβισμενες σε καμία επίσης βαρετή σχέση, ίσως βλέπουν και έναν πελάτη που τις γουργουλοκιταει σαν αφορ. Η να ξεφύγουν από τη βαρετή δουλειά που κάνουν σου λέει ας τους δείξω τη κολαρα μου με το τανγκα μπας και περάσει λίγο η ώρα.. Επίσης να πάω ότι η συγκεκριμένη καβλα οπότε πάω να πληρώσω με χαϊδεύει στο χέρι τάχα τυχαια?
Εχω ενα μελάκι εδω στον φούρνο της γειτονιάς…. Κοντοπουτανάκι, 24-25 χρόνων. Αλλα δυστυχως δεν μπορω να παίξω μπάλα, με εχει δει επανειλημμένως με το μωρό και το μωρό εχει δει αυτήν!!! Οποτε δεν παίζει! :tooth:

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
566
Πόντοι
81
Το κάψατε εντελώς πατριώτες?

• Like
Αντιδράσεις: Katz

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εγώ είχα και γεωργιανη και αλβανιδες και Βουλγάρα και ήταν μια χαρά κορίτσια που τα μπερδεύεις με τις ελεεινιδες που με τη συμπεριφορά τους και τον άθλιο χαρακτήρα τους μας έχουν κα ει να μη θέλουμε να κάνουμε σχέση!!
Καλα ΟΚ… αν ταιριάζεις και κολλάς περισσότερο με Αλβανές και Βουλγάρες… δικό σου θέμα! :)

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Καλα ΟΚ… αν ταιριάζεις και κολλάς περισσότερο με Αλβανές και Βουλγάρες… δικό σου θέμα! :)
Μία χαρά κορίτσια για σπίτι είναι εργατικές έξυπνες, Κουνε τον άντρα τους,νοικοκυρές από τα 12 χρόνων.. Οι ελεεινιδες τι από αυτά είναι??

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Ειναι ευκολο ... της χαμογελας και που και που της πετας καμια σποντα και αν αντιδρασει θετικα το προχωρας σε κατι περισσοτερο αλλα παντα κατι πρεπει να της ταξεις γιατι η γυναικα με αδεια χερια δεν ερχεται

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Ο τολμων νικά...απλώς φρόντισε να μην έχει πολύ κόσμο όταν θα την πλησιάσεις.Αν ενδιαφέρεται θα πει "ναι".Αν απλώς ψάχνει θαυμαστές για να σαχλαμαριζει χωρίς τίποτα άλλο θα το καταλάβεις.
Το πρόβλημα είναι ότι αν θας πίτα μετά που θα ξαναπηγαινεις θα γελάει όλο το σούπερ μάρκετ μαζί σου, Λλιως δεν θα είχα θέμα.. Πρέπει δηλαδή να αλλάξεις κι σούπερ μάρκετ κι τα άλλα είναι μακρυά από το σπίτι μου?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Σιγα μη ντραπει τις μπακατελες των σουπερ μαρκετ, λες και θα την πεσει στη δουκισα νομικού
Παντως στον σκλαβενιτη της γειτονιας μου μην ερθει γιατι οι ταμιες ή θα ναι κοντα στη συνταξη ή 200 κιλά.

OP
OP
H

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Ειναι ευκολο ... της χαμογελας και που και που της πετας καμια σποντα και αν αντιδρασει θετικα το προχωρας σε κατι περισσοτερο αλλα παντα κατι πρεπει να της ταξεις γιατι η γυναικα με αδεια χερια δεν ερχεται
Τυπε αυτά τα κάνεις σχετικά εύκολα, και αυτές τα γουστάρουν γιατί εχου ε σκύλο βαρεθεί εκεί μέσα εδώ μισή ώρα πας και βαριέσαι εκεί, φαντάσου να δουλεύεις εκεί μέσα όλη μερα?, το προβλημα είναι ότι πως από τα γειά σου και τα πειράγματα θα φτάσεις στο να πάρεις τηλέφωνο της ταμίας.. Και αυτή δεν θα το δώσει ακόμα και αν σε γουστάρει, γιατί μετά θα πηγαίνουν όλοι και θα την ενοχλούν στη δουλειά της θα τη νομίζουμε για εύκολη Τυπε και ετσι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μία χαρά κορίτσια για σπίτι είναι εργατικές έξυπνες, Κουνε τον άντρα τους,νοικοκυρές από τα 12 χρόνων.. Οι ελεεινιδες τι από αυτά είναι??
Τι να σου πω. Εγώ αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν ταιριαζεις δεν συμπεθεριαζεις!!! :)

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Το πρόβλημα είναι ότι αν θας πίτα μετά που θα ξαναπηγαινεις θα γελάει όλο το σούπερ μάρκετ μαζί σου, Λλιως δεν θα είχα θέμα.. Πρέπει δηλαδή να αλλάξεις κι σούπερ μάρκετ κι τα άλλα είναι μακρυά από το σπίτι μου?
Γιατι να γελασουν τι κακο εκανες; Κολεξικοι ειναι και δεν αξιζουν καμια σημασια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.743
Πόντοι
9.297
Το έχω κάνει και σε πληροφορω μετά το "όχι" που εισέπραξα δεν διαννοηθηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο να αλλάξω σουπερ-μαρκετ.Ανωτεροτητα...υπηρχε άλλος...αυτή εχασε:coffee::thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom