Αδερφέ μου καλημέρα. Απάντησα πριν αλλά θα χάθηκε στο σωρό. Κοίταξε. Τα ματς που βγαίνουν κάτω από 4 κόρνερ ή 4, με χαμηλότερο ποντάρισμα διαθέσιμο το ο4, τα παίζεις πάντα υ18. Δηλαδή, αν ένα ματς έχει 3 κόρνερ, δεν είναι η πρώτη φορά και οφείλεται στις αρχικές ενδεκάδες και το σύστημα που «συνήθως» παρατάσσει έκαστη. Τι εννοώ;
Έχω ιστορικό κόρνερ και καρτών κάθε ομάδας κάθε κατηγορίας, ευγενική χορηγία ενός φίλου μου γιατί συνήθως πληρώνεις σε σάιτ (όπως το footystats). Κοίταξε. Τα δικά μου ταπεινά κριτήρια είναι: ιστορικό ομάδων, ιστορικό h2h, αρχικές ενδεκάδες (υποψία γιατί δεν ξέρεις αν τελικά βγουν έτσι), θέση στην κατηγορία, παίκτες που κινδυνεύουν να χάσουν ματς αν πάρουν κάρτα, ιστορικό παικτών κτλ κτλ κτλ. Αλλά ας κάνουμε focus στα κόρνερ. Η Λίβερπουλ πχ είναι αυθεντία στα λίγα κόρνερ. Δεν θα πονταρα ποτέ ο4. Άσχετα που αν ψάξεις μπορεί να βρεις 16 πχ ή 5 ή πρόσφατα χτες αν θυμάμαι είχε 9-10, ούτε είδα. Τεσπα. Ένα ματς που πάει για χαμηλά κόρνερ δε θα έχει ποτέ 19. Ένα ματς Σκωτίας πχ που η κάθε ομάδα έχει avg 11-12 κόρνερ δε θα έχει 4 τελικά. Θα το παίξεις ο4. Και πάλι σου μιλάω γενικά. Επομένως θες οπωσδήποτε στατιστικά. Το θέμα είναι ότι δεν πας πάνω από 6 επιλογές (ή 6 ματς κόρνερ ή 3 ματς συνδυαστικά κόρνερ και κάρτες, επειδή οι κάρτες δίνουν ένα boost). Οι κάρτες είναι πολύ πιο tricky και θυμάμαι ματς στη Κύπρο σχετικά πρόσφατο με τρεις κόκκινες. Κύπρο δεν παίζω έτσι κι αλλιώς. Και εκεί βέβαια εφαρμόζεις τη μελέτη σου κτλ. Πχ το ματς με τη Λίβερπουλ, ξέρω από πριν ότι θα έχει λίγες κάρτες. Μπαίνει ρόλο τι ομάδα είσαι (ομάδα τοπ με ομάδα μικρή δε θα σε πάρουν τα πόδια αδερφέ, τα πόδια αυτά έχουν κάτι εκατομμύρια), τι σημασία έχει το ματς, αν υπάρχουν παίκτες που μαρκάρουν παίκτες πχ δυο Αουγκουστο μαζί, κτλ. Βγήκε 2 κάρτες σύνολο. Μπορούσα να το παίξω υ5 ή και υ4 και στο λέω δε θα είχα άγχος. Αλλά εκεί όμως ρισκάρω. Ανεβάζω το ρίσκο στα ύψη, δε πα να λέει ότι θέλει η στατιστική. Εγώ κυνηγάω το ασφαλές ΜΕΣΑ στο ασφαλές. Ας είναι η απόδοση μικρή, στα παπάρια σου. Κάθε μέρα 200-400€ (γιατί παίζω πάντα 2 φορές με 2 χιλιάρικα). Κάποιες φορές πχ υπάρχουν ευκαιρίες. Δλδ το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα τους, δεν υπήρχε κανένας λόγος να σφαχτούν. Τα πάντα είχαν τελειώσει. Ξέρεις πόσο έδινε το υ8 κάρτες; 1.40 αν θυμάμαι, μπορεί 1.30. Γιατί; Γιατί θεωρητικά είναι μισητοί αντίπαλοι. Θα βγάλει χολή ο ΠΑΟΚ, θα θα θα. Παπάρια. Από πριν ήξερες ότι θα πάει χαμηλά σε κάρτες γιατί και ο ΠΑΟΚ έχει δείξει κακό πρόσωπο, δεν έχει μούτρα να μπει σε φασαρίες με τον γαύρο, δεν έχει καν λόγο. Τα προβλήματα του είναι «εσωτερικά». Η μισή ομάδα φεύγει, στα παπάρια τους οι παίκτες για το αν φάνε 1, 2 ή 5. Η Ευρώπη έρχεται, ήρθε δλδ. Κατάλαβες; Άρα τι υ8 στο 1.3; Μπορούσες να παίξεις υ6 που ήταν πάνω από διπλασιασμό. Το υ10 πρέπει να ήταν 1.12. Εγώ πάλι το έπαιξα υ10. Εκεί, ήρεμα. Σταθερά. Βγήκαν 2-3 κάρτες αν θυμάμαι καλά. Αναμενόμενο δλδ.
Τεσπα. Δεν είναι λοταρία αδερφέ. Έχει δουλειά. Τώρα βγάζω τα σημερινά. Και σου λέω ότι και να σπάσει (πες ρε φίλε ότι γίνεται, σπάει μια, γαμιεται ο Δίας, ενώνεται η Σελήνη με τον Πλούτωνα), πάλι κέρδος έχω. Σε δεκα μέρες με αυτό το σύστημα βγάζεις το κεφάλαιο σου παίζοντας μια μόνο φορά. Εγώ παίζω ένα χρόνο +.
Πχ Γερμανία που είπα μην παίζεις, έχουμε τεράστιες αυξομειώσεις στα κόρνερ. Δεν είναι το θέμα μου το ο18, το οποίο συμβαίνει κάθε εβδομάδα (αν πας δλδ στο φλου να παίξεις έτσι Α/Β Γερμανίας θα πας άκλαφτος) ή το υ4, είναι ότι η κατηγορία αυτή είναι η μόνη που έχει «εκπλήξεις». Την αποφεύγω γιατί δε μου χρειάζεται κιόλας, όταν παίζουν υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές.
Σε λέω αδερφέ, άσε να λένε κάτι παιδάκια εδώ. Παρε ένα φτηνό λαπτοπάκι, κανε ένα sub αν θες σε σάιτ με στατς (αλλιώς get creative) και ακολούθησε το μικρό, ταπεινό μου σύστημα.