aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.780
- Πόντοι
- 11.956
Τώρα εάν πω ότι στο σεξ ....δηλαδή πίπα κώλο μουνι μπορώ να γαμαω τουλάχιστον 1 ώρα χωρίς να χύσω ...θα αρχίσουν να βγαίνουν ποστ με φίδια
1 ώρα σε κάθε στόχο και συνολικά 3 ή μια ώρα και τα 3 μαζί;Τώρα εάν πω ότι στο σεξ ....δηλαδή πίπα κώλο μουνι μπορώ να γαμαω τουλάχιστον 1 ώρα χωρίς να χύσω ...θα αρχίσουν να βγαίνουν ποστ με φίδια
1 ώρα σε κάθε κοπέλα ....στα μεγάλα σχήματα χαχαχα1 ώρα σε κάθε στόχο και συνολικά 3 ή μια ώρα και τα 3 μαζί;
Γτ το λες αυτό??Τώρα εάν πω ότι στο σεξ ....δηλαδή πίπα κώλο μουνι μπορώ να γαμαω τουλάχιστον 1 ώρα χωρίς να χύσω ...θα αρχίσουν να βγαίνουν ποστ με φίδια
Έτσι σαν φίδι είναι το εργαλείο μου ...και έτσι χτυπά χαχαχα....για αυτό το λέωΓτ το λες αυτό??
Kobra KaiΈτσι σαν φίδι είναι το εργαλείο μου ...και έτσι χτυπά χαχαχα....για αυτό το λέω
Μην στενοχωριέσαι φίλε μου. Πολλοί άντρες έχουν ψωλές με αστεία σχήματα. Ένας φίλος μου τον έχει σαν παριζάκι. Ωστόσο κατάφερε να φτιάξει την ζωή τουΈτσι σαν φίδι είναι το εργαλείο μου ...και έτσι χτυπά χαχαχα....για αυτό το λέω
Προς στιγμήν, τρόμαξα ότι θα γράψεις να σε πάρουν τηλέφωνο τα μέλη που σε αμφισβητούν για να....Όποιος δεν πιστεύει αυτά που λέω ....είναι απλό....του δίνω τηλέφωνο από δύο τρεις γκόμενες και ρώτα τις επιδόσεις μου .... αλλά.....πάντα υπάρχει αλλά....όχι έτσι με στοίχημα δεν θα γίνω εγώ ρόμπα στις κοπέλες τσάμπα
Πρόσεχε τι γράφεις. Θα τα δει κ ο κωλαρας κ θα σε κάνει στενό μαρκάρισμαΌποιος δεν πιστεύει αυτά που λέω ....είναι απλό....του δίνω τηλέφωνο από δύο τρεις γκόμενες και ρώτα τις επιδόσεις μου .... αλλά.....πάντα υπάρχει αλλά....όχι έτσι με στοίχημα δεν θα γίνω εγώ ρόμπα στις κοπέλες τσάμπα
Αμάν Καπετάνιε με τον "φίλο" σου, τον παριζάκη. Δεν τολμάμε να πάμε σούπερ μάρκετ πια. Την βγάζουμε μόνο με ζαρζαβατικά από τη λαϊκή.Μην στενοχωριέσαι φίλε μου. Πολλοί άντρες έχουν ψωλές με αστεία σχήματα. Ένας φίλος μου τον έχει σαν παριζάκι. Ωστόσο κατάφερε να φτιάξει την ζωή του
Πρόσεχε τι γράφεις. Θα τα δει κ ο κωλαρας κ θα σε κάνει στενό μαρκάρισμα
Μια φορά θυμάμαι εσπρωχνα στα 4 κανα 30λεπτο σερι και είχα ψοφήσει ρε μαλακα..Κολυμπουσα στν ιδρώτα μουΑντέχω στο σεξ πάρα πολύ ....τι να κάνω .... μάλλον είμαι ταλέντο
Ήθελα να παρηγορήσω τον φίλο που τον έχει σαν κόμπρα ρε Ωρίωνα. Τι να έλεγα δηλαδή; Ότι πρέπει να προσέχει γιατί υπάρχουν γκόμενες που έχουν μουνί-μαγκούστα;Αμάν Καπετάνιε με τον "φίλο" σου, τον παριζάκη. Δεν τολμάμε να πάμε σούπερ μάρκετ πια. Την βγάζουμε μόνο με ζαρζαβατικά από τη λαϊκή.
Μια φορά θυμάμαι εσπρωχνα στα 4 κανα 30λεπτο σερι και είχα ψοφήσει ρε μαλακα..Κολυμπουσα στν ιδρώτα μου
Η μαγκούστα τρώει παριζάκι;Ήθελα να παρηγορήσω τον φίλο που τον έχει σαν κόμπρα ρε Ωρίωνα. Τι να έλεγα δηλαδή; Ότι πρέπει να προσέχει γιατί υπάρχουν γκόμενες που έχουν μουνί-μαγκούστα;
Τι καλή φάση.. μ κόπηκαν τα πόδια. Λες κ έβγαλα ημίχρονο σε τελικό τσουλου
Οταν ιδρωνεις γλιστραει πιο ευκολα.
Καλη φαση!
Τι καλή φάση.. μ κόπηκαν τα πόδια. Λες κ έβγαλα ημίχρονο σε τελικό τσουλου