Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε γιατί γαμάτε τα θρεντς και κοροιδεύεται πάντα σε τέτοια θέματα.Πρέπει ο άλλος να τον έχει πολύ μικρό ντε και καλά αποκλείεται να τον έχει 17 18 και να τον θέλει 22  ??? :headbang2: :headbang2: :headbang2:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ρε γιατί γαμάτε τα θρεντς και κοροιδεύεται πάντα σε τέτοια θέματα.Πρέπει ο άλλος να τον έχει πολύ μικρό ντε και καλά αποκλείεται να τον έχει 17 18 και να τον θέλει 22  ??? :headbang2: :headbang2: :headbang2:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν ειναι ετσι τοτε δεν ειναι ψευτης
ειναι απληστος

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Δυο τυποι (ο ενας ειναι ο βοριος) ειχαν βαλει τα ψωλια τους σε μια λιμνη.
- Κρύα τα νερά ! (Λέει ο πρώτος)
- Και βαθειά !!!!!!! (Λέει ο βοριος)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ναι ρε αλλά τώρα χωρίς πλάκα είναι καλύτερο να συγκρατούμε λίγο την :jerking: που μας δέρνει και να την εκφράζουμε ελεύθερα στο θρεντ Εκ του μηδενός και να μη γαμάμε άλλα θρεντς.Και καλύτερα είναι να βοηθήσουμε κάποιον παρά να τον κοροϊδεύουμε..Συμφωνείτε παρέα ?? :rockon: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ναι ρε αλλά τώρα χωρίς πλάκα είναι καλύτερο να συγκρατούμε λίγο την :jerking: που μας δέρνει και να την εκφράζουμε ελεύθερα στο θρεντ Εκ του μηδενός και να μη γαμάμε άλλα θρεντς.Και καλύτερα είναι να βοηθήσουμε κάποιον παρά να τον κοροϊδεύουμε..Συμφωνείτε παρέα ?? :rockon: :rockon:
τελος εχεις δικιο
φιλαρακι σορρυ
ξανα φιλοι  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
τελος εχεις δικιο
φιλαρακι σορρυ
ξανα φιλοι  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Είμαι της άποψης ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι και ότι το να προσφέρεις βοήθεια είναι καλό ώστε να πάει μπροστά το ιντερνετ :rockon: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Και η κοινωνία αλληλεγγύης να είναι σε σωστό επίπεδο !!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Είμαι της άποψης ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι και ότι το να προσφέρεις βοήθεια είναι καλό ώστε να πάει μπροστά το ιντερνετ :rockon: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
σωστοοοοοοοοοος
στο θεμα μας
εγω παντως πιστευω οτι παπαρια δεν κανει τιποτα το οποιοδηποτε βοηθημα
αν ηταν τοσο καλο απο στομα σε στομα θα γινοταν τοση διαφημηση
αλλα για να μη λεει κανεις τιποτα σημαινει παπαλα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σωστος.
Φιλε βοριε χωρις να εχω δοκιμαση αυτες της συσκευες και το τονιζω αυτο :grin: δεν νομιζω να κανουν τιποτα βασει της λογικης μπορει να δυναμοσουν οι μυς  :grin: αλλα για αυξηση δεν νομιζω.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αλλα και παλι ρε παιδια να σου δωσει 2 ποντους τι εγινε?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Α και φίλε βόριε αν δεν έχεις και τόσο ικανοποιητικό μέγεθος δεν πειράζει μην αγχώνεσαι.Από τις όσες εμπειρίες έχω (λίγες μικρό παιδί είμαι ακόμα χεχε) νομίζω ότι οι γκόμενες αν μη τι άλλο προτιμούν την ΔΙΑΡΚΕΙΑ και το τονίζω αυτό :) :) :) :) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Α και φίλε βόριε αν δεν έχεις και τόσο ικανοποιητικό μέγεθος δεν πειράζει μην αγχώνεσαι.Από τις όσες εμπειρίες έχω (λίγες μικρό παιδί είμαι ακόμα χεχε) νομίζω ότι οι γκόμενες αν μη τι άλλο προτιμούν την ΔΙΑΡΚΕΙΑ και το τονίζω αυτό :) :) :) :) :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ετσι !!!!!!
Τι λες ρε ξερεις τι ειναι δυο ποντοι? με δυο ποντους διαφορα πηραμε το Eurobasket to 87. :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Το θέμα της ποσότητας ή της ποιότητας είναι διαχρονικό. Οι γκόμενες συμβιβάζονται σίγουρα με ότι βρίσκουν. Εξάλλου το άγχος χαλάει την ποιότητα. :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
Με πιάνεις;

Επισκέπτης
του γνωστού φασίστα κοκοροψόλη να δούμε με τι θα μεγαλώσει ούτε στον τόρνο να την βάλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom