Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οι γυναικες στο πισω μερος του μυαλου τους, (αν εχουν λιγο απο αυτο)προτιμανε τις χοντρες πουτσες και οχι τις μακρυες.Εχετε ακουσει καμια να λεει αχ γαμια μου με τρυπησες??Ολες με ξεσκισες λενε. ;) ;) ;) :think: :think: :think: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ο καλυτερος τροπος να σου γινεται ακομα μεγαλυτερος ειναι να σε πιπωνουν απο μικρη ηλικια non stop
συμφωνώ και εγώ με αυτό ότι η πίπες είναι ένας καλός τρόπος για να τον μεγαλώσεις, άλλωστε και ο μεγεθυντής επάνω στην αρχή τις πίπας βασίζεται.   

Επισκέπτης
επίσης υπάρχει και ένας άλλος τρόπος όμως σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έχεις κανέναν κολλητό που να είναι ψυκτικός.

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έδωσε έμφαση στο πάχος :rockon:

Πάντως, αναφορικά με τον τίτλο του thread οι περισσότεροι δεν ψάχνουμε τί να κάνουμε για να μεγαλώσουμε την πούτσα μας, αλλά στην κωλοΕλλάδα τί να κάνουμε την πούτσα μας αφού μεγαλώσουμε :think:
Για μια φορα ακόμα σωστος ο flesh.!!!!!!!!!!

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χωρίς πλάκα... θεωρώ πως οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το μέγεθός της πούτσας, όπως εμείς το μέγεθος των βυζιών τους! Όλοι ζουν κι ονειρευονται μεγάλα βυζιά, αλλά αν ήταν να διαλέξουμε μεταξύ μιας που έχει όμορφα, στητά & τουρλωτα καλοσχηματισμένα βυζιά (σε φυσιολογικό μέγεθος και τίποτα παραπάνω) από μια άλλη που έχει από μεγάλα έως τεράστια βυζιά αλλα η Νευτώνεια φυσική δεν της επιτρέπει να τα διαχειριστεί σωστά... πιστευω πως οι περισσότεροι θα προτιμούσαν την πρώτη.

"...- Γιαγια να παίξω με τα βυζιά σου? - Εντάξει Γιαννάκη, αλλά μην απομακρυνθείς πολύ..."

Αρα λοιπόν, μπορεί όλες μέσα στο κούφιο κεφαλάκι τους να ονειρεύονται παπάρια 23+ εκατοστά, αλλά όταν δούνε το 15-17 εκατοστών καβλί του γκόμενού τους, τρέχουν στις φιλενάδες τους να πουν "...τέτοιο πράγμα δεν ξανάδα..." και να κορδώνονται σαν γύφτικα σκεπάρνια επειδή νομίζουν πως βρήκαν τον super γαμιά κι έχουν και την αποκλειστικότητα. Αν μάλιστα δούνε ποτέ (έστω και σε φωτογραφίες) αυτό που πραγματικά είναι 23+ εκατοστά ΟΥΤΕ που θα καταλάβουν τι είναι και θα φύγουν τρέχοντας! ...για να μην αναλύσω το "...αχ, πιο σιγά με πέθανες! πονάω σου λέω!..." που όλοι έχουμε κατά καιρούς ακούσει.

Αν μάλιστα οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουνε μεταξύ μιας πούτσας 15-17 εκατοστών που σηκώνεται προσοχή στο κάλεσμά τους κάθε μέρα, 3+ φορές την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα και τις προσφέρει οργασμούς που μετά με καμάρι θα αφηγούνται στις χαζοφιλεναδίτσες τους, από ένα παπάρι 23 εκατοστών που για να σηκωθεί και να παραμείνει σκληρό και δυνατό σε στυση χρειάζεται βοήθεια γερανού, να δούμε ΤΙ θα διάλεγαν στα αλήθεια!
  Συμφωνώ απόλυτα με τον path , και επαυξάνω

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε παιδιά δεν έχετε δει σε κανα sex-shop κάτι μεγεν8υτές (τρόμπες) που κοστίζουν από 30-100 ευρώ που λένε με χρήση 2 μηνών μόνιμα αποτελέσματα..??? Το έχει δοκιμάσει κανείς??

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ρε παιδιά δεν έχετε δει σε κανα sex-shop κάτι μεγεν8υτές (τρόμπες) που κοστίζουν από 30-100 ευρώ που λένε με χρήση 2 μηνών μόνιμα αποτελέσματα..???
Ναι, και στο διπλανό ράφι έχει την μαγική λοσιόν για να βγάζουν οι φαλακροί μαλιά! Μα είναι δυνατόν να πιστευετε αυτές τις αηδίες? Το παπάρι σας ΔΕΝ μεγαλώνει! Τέλος! Όλα αυτά τα μηχανήματα και οι διαολοσυσκευές είναι για να πουλάνε πρόλογο και μούφα παραμύθι στους πονεμένους και απογοητευμένους μικροψώληδες που νομίζουν πως θα μετατρέψουν το γαριδάκι τους σε βοιδόπουτσα μέσα σε μια εβδομάδα, 1 μήνα, κλπ. Συμβιβαστείτε με αυτό που έχετε και μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματα με τεχνική και εμπειρία.

Επισκέπτης
Εγώ θα πω το άλλο: Θέλω να ψηλώσω 3 πόντους γιατί είμαι 1.88 και ο καημός μου ήταν πάντα να πάω πάνω από 1.90!!! Γίνεται? Όχι βέβαια! Οπότε πως να γίνει με την πούτσα ρε παιδιά...? Τι τρόμπες, αλοιφές και άλλα παρόμοια σκευάσματα έχουν βγει και "πουλάνε" όνειρα ρε πούστη μου...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:rockon: path εγραψες αγορι μου.....στα πατησια ειχα 2 φιλαρακια πραγματικα προικισμενα.ο ενας καπου 29π. και ο αλλος στα 24εκ.το παραπονο του πρωτου ηταν οτι δεν εχει καταφερει να το βαλει ολο μεσα(ουτε σε πουτανα)και οτι μετα απο 10-15 λεπτα του ψηλοπεφτε....παντως και εγω εχω παραπονο για 1 ποντο θα φτανα τους 20.γιατι κακουργα κοινωνια,γιατι? :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
στα πατησια ειχα 2 φιλαρακια πραγματικα προικισμενα.ο ενας καπου 29π. και ο αλλος στα 24εκ.
Αν δεν ήταν αποτελέσματα πειραματων στο περιβάλλον του Τσερνομπίλ (που αμφιβάλω) ήταν άμεσοι απόγονοι του Αισώπου!

Εγώ πάλι είχα 4-5 κολλητάρια που την είχαν τόσο μεγάλη που την έστελναν στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα, αλλά μην το κάνουμε και θέμα...! Άσε που όταν επισκεφτηκα γιατρό και τον ρώτησα πως θα την κάνω 1 μέτρο, μου είπε να την διπλώσω στα 4!

Είπαμε μάγκες! Κόφτε τα ναρκωτικά πρωί - πρωί, σας χαλάνε.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:dancing:path  ο αγγελος και ο χαρης ειναι γνωστοι στα κ.πατησια για αυτο το χαρισμα...ειναι πραγματικα προσωπα

Επισκέπτης
Και ο Γκιωνακης ειχε μεγαλο οργανο λενε!  :rockon:
όταν έκανα την θητεία μου στο στρατό είχαμε ένα άτομο από την Βέροια το οποίο του κρεμόταν μέσα στο μπατζάκι τις φόρμας και περίσσευε καμιά 5 με 10 πόντους κάτω από το γόνατο και σε μια δόση κάναμε σχηματισμό μάχης και όπως παίρναμε τα όπλα χιαστή την είχε βγάλει έξω και την κράταγε σχεδόν μέχρι τον ώμο.   

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
path  ο αγγελος και ο χαρης ειναι γνωστοι στα κ.πατησια για αυτο το χαρισμα...ειναι πραγματικα προσωπα
Δεν αμφιβάλω! Άλλωστε και τον Αίσωπο, τον θυμούνται αιώνες τώρα! Πάντως κρίμα τα παιδιά να μένουν μόνο στα Κ. Πατήσια. Τα παλιά τα χρόνια γυρνούσαν όλη την Ελλάδα και λέγανε παραμύθια - άσε που βγάζανε και χρήματα με αυτό τον τρόπο. Αδικούνται κατα τη γνώμη μου...

:2funny: :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
όταν έκανα την θητεία μου στο στρατό είχαμε ένα άτομο από την Βέροια το οποίο του κρεμόταν μέσα στο μπατζάκι τις φόρμας και περίσσευε καμιά 5 με 10 πόντους κάτω από το γόνατο και σε μια δόση κάναμε σχηματισμό μάχης και όπως παίρναμε τα όπλα χιαστή την είχε βγάλει έξω και την κράταγε σχεδόν μέχρι τον ώμο.
Αρχίσαμε τις μαλακιούλες? Άλλος ένας urban legend που μας έρχεται από τον στρατό? Μα καλά... όλα τα απίστευτα ρε παιδί μου, στο στρατό τα βλέπουμε? Τόσο μαλάκες είμαστε να μην πέρνουμε χαμπάρι πριν ή μετά από το στρατό?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Satyr_statuette.png
    Satyr_statuette.png
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 44

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πως μπορω να μικρυνω την πουτσα μου?
με εμποδιζει οταν περπαταω

Επισκέπτης
αν εχεις λεφτα πηγενε σε καλο χειρουργο στην καζαμπανκα να σου κανει επιμυκινση η μεταμοσχευση πεους απο τραβελι.

giwrgaras7

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε που εθιξες το θεμα..καλυτερα να πας στο ελληνικο σεξολογικο ινστιτουτο να σου πουν την αποψη τους.μηχανηματα της αγορας καλο ειναι ν μην παρεις διοτι μου χε πει ενας φιλος ανδρολογος οτι μπορεις να παθεις ανεπανορθωτη ζημια.Αν εισαι στα νορμαλ δν χρειαζεται καν να πας..ισως κ να ειναι στο μιαλο σου το προβλημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom