Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα μη με δουλευετε οσοι τον εχουν μικρο αν δοκιμασουν αυτο που τους ειπα και δεν δουλεψει τοτε ενταξει χασανε τον χρονο τους αλλα τουλαχιστον να το δοκιμασουν.Το πιο δυσκολο ειναι να μην χυσεις εαν το καταφερεις αυτο θα μεγαλωσει σταδιακα τουλαχιστον.

και δεν τον εχω 22 εκατοστα δεν σας ειπα ποσο τον εχω γιατι ετσι κ αλλιως δεν ξερετε εαν λεω αληθεια.. απλα σας ρωτησα για τα XL προφυλακτικα επειδη αυτο που σας ειπα στην αρχη ειναι οντως αληθεια..και ετσι κ αλλιως βαρεθηκα να μιλαω για τον λουτσο μου αφηστε τον στην ησυχια του μπας και δει ασπρη μερα δουλευει σε πολυ σκοτεινες περιοχες τελευταια και μου εχει κανει σταση διαμαρτυριας.  :helpplea:
οκ εγω που τον εχω μικρο θα δοκιμασω και θα σου πω σε 9 μερες...του πουτσου τα 9μερα.. :2funny:

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε θεωρητικα δουλευει επειδη το αιμα στα αγγεια τα διαστελλει και εφοσον δεν τα συστελλεις τα αγγεια για να φυγει η πιεση απο το αιμα οπως γινεται οταν χυνεις τοτε αυτα λιγο λιγο ξεχειλωνουν θεωρητικα μιλαμε εγω δεν το χω δοκιμασει  ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
προσωπικα , οταν θελω να τον μεγαλωσω τρωω μελι με καρυδια.

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι ξηροι καρποι ειναι καλοι , ειτε μικρος ειτε μεγαλος το θεμα ειναι να γαμας και να το ευχαριστιεσαι , τωρα εαν πηγαινεις στις πουτανες και δεν νιωθεις τιποτα αυτο ειναι φυσιολογικο.. ετσι κ αλλιως το μουνι ξανακλεινει μετα απο λιγο καιρο δεν μενει παντα ξεχειλωμενο, προυποθεση βεβαια να μη γαμιεται η κοπελα μερα νυχτα, πραγμα που στις ιεροδουλες σημαινει χασιμο χρηματων , ευτυχως υπαρχουν και κανονικες κοπελες...

Δεν ξερω εαν επιτρεπεται να ποσταρουμε warez αλλα βρηκα κατι ασκησεις , οποιος απελπισμενος θελει μπορει να τις δοκιμασει εγω δεν τις εχω κανει ποτε μου, ετσι κ αλλιως δεν νομιζω να αξιζει να ασχολεισαι τοσο

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/267589281/Penis_Enlargement_Exercises.pdf.html[/code[/URL]]

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το καλυτερο φαρμακο ειναι το μουνοχυμα οταν βρισκεται εκει μεσα και ειναι ποτισμενος με υγρα εκει να δης ποσο ακομη μεγαλωνη

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σωστο κ' αυτο!  αρμεξε αρμεξε θα μεγαλωσει

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Κανένας που να θέλει να τον μικρύνει δεν υπάρχει;! :grin: :think:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε monoxasmou που ανοιξες και το θρεντ.
δεν περιμενα να υπαρξει και τετοια απορια στο σαιτ!
δεσε τον πισω απο κανενα αυτοκινητο με σκοινι μαλλον  θα δεις αποτελεσματα..

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα αμα δειτε κανεναν να τρεχει με το καυλι του δεμενο σε ταξι που περναει απο την Ομονοια ο michael_k θα φταιει!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Κανένας που να θέλει να τον μικρύνει δεν υπάρχει;! :grin: :think:
Βεβαιως και υπαρχη,πριν απο καιρο εχω βαλει ενα λινκ (σε ποιο πισω σελιδες θα το βρης)οπου ενας που τον ειχε κοντο εκανε εγχειρηση τον μακρυνε και μετα ξανα τον κοντυνε

Mr. Siggi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γράφτηκα σήμερα για να κάνω αυτό το σχόλιο...

Ρε σεις είναι δυνατον ένα πούτσο 17cm να το θεώρουν... "εεεεε καλός είναι...!!!" πόσο πουτάνες είναι ρεεεεε?? καλά είμαστε και μεις μαλάκες! πάμε και την πέφτουμε σε μπάζα και παίρνουν και αξία κιόλας και έρχονται και μας λένε μετά για τις πούτσες μας ότι δεν τους φτάνει!!! ρε μη σαβουρογαμάτε για να τον χώσετε και να γεμίζετε καρνε με γκόμενες! να τον δίνετε εκεί που αξίζει! για μένα προσώπικα σημασία έχει η διάρκεια και η στύση και για τους περισσότερους φαντάζομαι! αμά τον έχεις βέβαια κάτω απο 10-12cm εκεί δύσκολα...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
καθησα και διαβασα ολεs τιs σελιδεs απνευστι.Ξεκιναω λοιπον για τουs 2-3 που πραγματικα εχουν φρικαρει απο το μεγεθοs.Μακρια απο τα διαδερμικα αυτοκολλητα και τα χαπια.Ερευνεs που εχουν γινει,εχουν δειξει οτι αποτελουνται απο κατι μυστηρια βοτανα και αν εισαι αλλεργικοs παs θυμαρακια.Εννοειται οτι δεν εχουν αποτελεσμα.Τρομπεs και αντλιεs κενου εχουν πραγματι αποτελεσμα το οποιο δεν ειναι μονιμο και διατρεχειs σοβαρουs κινδυνουs να τραυματισειs ανεπανορθωτα το καυλι σου.Χειρουργικη επεμβαση πραγματι εχει αποτελεσμα αλλα οι κινδυνοι ειναι τεραστιοι.Μπορει να σου μικρυνει,να στραβωσει,να γινειs ανικανοs και ο οργανισμοs σου να απορριψει τα μοσχευματα(συνηθωs λιποs απο το σωμα σου).Στην Αμερικη τον τελευταιο καιρο οι γιατροι που κανουν τετοιεs επεμβασειs εχουν μπαναριστει απο την ιατρικη κοινοτητα και τουs κραζουν διαρκωs.Το μονο που φαινεται να λειτουργει και αυτο συμφωνα μονο απο μια Ιταλικη μελετη ενοs πανεπιτημιου ειναι η συσκευη penis extender η οποια ειναι η πιο αθωα αλλα και αυτη μετα απο τουλαχιστον ενα εξαμηνο συνεχηs χρησηs το πολυ να στον μεγαλωσει 3-4 εκ.Συνηθωs το συμβουλευουν οι ουρολογοι και οι ανδρολογοι για θεραπεια του στραβου πεουs

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αγάπη μου μεγενθυνα την ψωλή μου  :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 2222.PNG
    2222.PNG
    109,1 KB · Εμφανίσεις: 65

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Υπάρχουνε και οι κλασικές μέθοδοι... :2funny:

Συνημμένα

• megethyntis-peous.jpg
    megethyntis-peous.jpg
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 26

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να ξυρισεις το θαμνο στο πουλι σου να σου φαινεται μεγαλυτερο

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος είναι από πελοπόνησο, δεν χρειάζεται καμία τέτοια μαλακία. Την έχουμε μεγάλη, τι να κάνουμε;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
13-17εκ ειναι το νορμαλ και αφηστε τις γκομενες να λενε οτι θελουν...Αλλα και εμεις φταιμε που λεμε ενα σωρο βλακειες για το μεγεθος και αγχωνομαστε χωρις λογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom