Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ειλικρινά, και ας απαντήσουν καλύτερα οι γυναίκες του site έχει τόσο μεγάλη σημασία αν είναι μεγάλος και χοντρός?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ειλικρινά, και ας απαντήσουν καλύτερα οι γυναίκες του site έχει τόσο μεγάλη σημασία αν είναι μεγάλος και χοντρός?

Ρε παικτη ελεος,υπαρχουν 652 θρεντς με αυτη την ερωτηση,οχι αλλο pleaseeee!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ρε παικτη ελεος,υπαρχουν 652 θρεντς με αυτη την ερωτηση,οχι αλλο pleaseeee!!!
Συγγνώμη αλλά δεν άνοιξα κανένα thread ούτε σκοπεύω , απλά θέτω το ερώτημα για να μπει ένα τέλος...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
[size=40pt]ΤΕΛΟΣ..[/size]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ηρθε το τελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αμα κοψεις και τα 2 σου ποδια λιγο πιο πανω απο το γονατο...θα σερνεται μεχρι το πατωμα λεμεεεεεεεεεεεεεεε....χαχαχαχαχαχαχ...
happy-111.GIF
Kαι ενα σχετικο ανεκδοτο,ο αντρας την ειχε κοντη,τον λεει η γυναικα του και πανε στον γιατρο, γιατρε ετσι κ ετσι τη μπορη να γινη τον δινη ο γιατρος 15χαπια και τον λεει καθε ημερα απο 1 παιρνη το πρωτο χαπι την αλλη μερα το πρωι τον κοιτα ιδιος παιρνη το 2χαπι την αλλη μερα τα ιδια το 3 ξανα τα ιδια απελπιστηκε και τα παιρνη τα υπολοιπα ολα μαζι,κοιτα την αλλη μερα σερνοτανε στο πατωμα,φωναζη την γυναικα κοιτα τι εγινε ποσο μακρυνε ξανα στον γιατρο να την κοντυνουμε λεει ο αντρας και λεει η γυναικα στον γιατρο ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΟΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και μ'ενα αρκετα μεγαλο..οικονομικο οφελος..

Κοψει-κοψει ποδαρακια...δεν αγοραζει παπουτσακια..
Βολτες στο πατωμα και στα σκαλακια
Μα...για ονομα του "απλου"..
Αυτη...ειναι ιδια..
Παρκετεζα με αρχιδια..

Χααααααααχαχαχαχαχαχ....
lol-045.gif

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και μ'ενα αρκετα μεγαλο..οικονομικο οφελος..

Κοψει-κοψει ποδαρακια...δεν αγοραζει παπουτσακια..
Βολτες στο πατωμα και στα σκαλακια
Μα...για ονομα του "απλου"..
Αυτη...ειναι ιδια..
Παρκετεζα με αρχιδια..

Χααααααααχαχαχαχαχαχ....
lol-045.gif
Θα κανη και σχεδιο αναμεσα απο τα α@@ιδια :2funny: :2funny: :2funny:

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
καταλαβαίνω οτι πολυ θα βρουν ευκαιρεια να γελάσουν αλλα πραγματικα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου :helpplea:

............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...................................../...................
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__...........
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,__......`,.........................................................
...................`=~-,,.,......................................................
................................`:,,...........................`..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_..........._,-%.......`...............
...................................,<`.._|_,-&``................`..............

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
λοιπον περα απο την πλακα υπαρχει και η αληθεια που για πολλους δυστυχως ειναι πικρη...
φιλε μου υπαρχει και η χειρουργικη επεμβαση που θα σου φερει σιγουρα αποτελεσματα...
τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα και δεν προκειται να σε ωφελησουν...!!! ;)

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιζει να σου κοψει εναν συνδεσμο στην βαση για να επιμηκυνθει , να βαλει κυλινδρο μεσα με αντλια και να σου σηκωνεται με ενα κουμπακι !

Τωρα αν τα κανεις ολα αυτα και μετα σε περασει η γκομενα για τον ρομποκοπ εμεις σε προειδοποιησαμε..

περα απο την πλακα τωρα πηγαινε στο google και δες ποιες βιταμινες χρειαζονται για την αναπλαση των αγγειων , μπορεις να βρεις χαπι που να εχει ολο το συνολο βιταμινων για τα αγγεια δεν χρειαζεται να παρεις εξειδικευμενο χαπι για το π**τσο .. μετα μπορεις να ακολουθησεις εναν οδηγο απο τους πολλους στο ιντερνετ.. εγω μια φορα εκανα jelq και δεν ειδα εμφανη διαφορα  αλλοι λενε πως μετα τους 6 μηνες εχουν δει πολυ διαφορα ..  εγω ετσι κ αλιως δεν τον εχω μικρο για να μεγαλωσει  , βλεπω καλυτερη ροη στα αγγεια οταν τρωω π.χ. φουντουκια ..
το κολπο ειναι οταν γμας να αργησεις να τελιωσεις ή να μην τελιωσεις καθολου εαν μπορεις και να μπουκωθεις στις βιταμινες τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει και να μην το εχω δοκιμασει

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιζει να σου κοψει εναν συνδεσμο στην βαση για να επιμηκυνθει , να βαλει κυλινδρο μεσα με αντλια και να σου σηκωνεται με ενα κουμπακι !

Τωρα αν τα κανεις ολα αυτα και μετα σε περασει η γκομενα για τον ρομποκοπ εμεις σε προειδοποιησαμε..

περα απο την πλακα τωρα πηγαινε στο google και δες ποιες βιταμινες χρειαζονται για την αναπλαση των αγγειων , μπορεις να βρεις χαπι που να εχει ολο το συνολο βιταμινων για τα αγγεια δεν χρειαζεται να παρεις εξειδικευμενο χαπι για το π**τσο .. μετα μπορεις να ακολουθησεις εναν οδηγο απο τους πολλους στο ιντερνετ.. εγω μια φορα εκανα jelq και δεν ειδα εμφανη διαφορα  αλλοι λενε πως μετα τους 6 μηνες εχουν δει πολυ διαφορα ..  εγω ετσι κ αλιως δεν τον εχω μικρο για να μεγαλωσει  , βλεπω καλυτερη ροη στα αγγεια οταν τρωω π.χ. φουντουκια ..
το κολπο ειναι οταν γμας να αργησεις να τελιωσεις ή να μην τελιωσεις καθολου εαν μπορεις και να μπουκωθεις στις βιταμινες τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει και να μην το εχω δοκιμασει

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οι επιμηκυντες πεους οντως λειτουργουν. στην Ιταλια σε μια ερευνα πηρανε μερος 21 αντρες για εναν χρονο φορωντας την συσκευη για 5 ωρες περιπου ημερησιως και σε 6 μηνες παρουσιασαν αυξηση περιπου 33% 

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Οι επιμηκυντες πεους οντως λειτουργουν. στην Ιταλια σε μια ερευνα πηρανε μερος 21 αντρες για εναν χρονο φορωντας την συσκευη για 5 ωρες περιπου ημερησιως και σε 6 μηνες παρουσιασαν αυξηση περιπου 33%  

Σαν να μην μας τα λέει καλά όμως.

Οι άντρες, που φορούσαν τη συσκευή περίπου πέντε ώρες την ημέρα, είδαν το μόριο τους να μεγαλώνει από 7,2 έως 9,4 εκατοστά.

:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom