You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 213K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Ειλικρινά, και ας απαντήσουν καλύτερα οι γυναίκες του site έχει τόσο μεγάλη σημασία αν είναι μεγάλος και χοντρός?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.073
- Πόντοι
- 22.785
ρε σι με μπερδεψεσ μιλασ γριγοραΕιλικρινά, και ας απαντήσουν καλύτερα οι γυναίκες του site έχει τόσο μεγάλη σημασία αν είναι μεγάλος και χοντρός?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
ρε σι με μπερδεψεσ μιλασ γριγορα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ειλικρινά, και ας απαντήσουν καλύτερα οι γυναίκες του site έχει τόσο μεγάλη σημασία αν είναι μεγάλος και χοντρός?
Ρε παικτη ελεος,υπαρχουν 652 θρεντς με αυτη την ερωτηση,οχι αλλο pleaseeee!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Συγγνώμη αλλά δεν άνοιξα κανένα thread ούτε σκοπεύω , απλά θέτω το ερώτημα για να μπει ένα τέλος...Ρε παικτη ελεος,υπαρχουν 652 θρεντς με αυτη την ερωτηση,οχι αλλο pleaseeee!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
THE END
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
[size=40pt]ΤΕΛΟΣ..[/size]
ηρθε το τελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
THE END
Φαίνεται πως τελικά οι πούτσες μας μεγάλωσαν
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Kαι ενα σχετικο ανεκδοτο,ο αντρας την ειχε κοντη,τον λεει η γυναικα του και πανε στον γιατρο, γιατρε ετσι κ ετσι τη μπορη να γινη τον δινη ο γιατρος 15χαπια και τον λεει καθε ημερα απο 1 παιρνη το πρωτο χαπι την αλλη μερα το πρωι τον κοιτα ιδιος παιρνη το 2χαπι την αλλη μερα τα ιδια το 3 ξανα τα ιδια απελπιστηκε και τα παιρνη τα υπολοιπα ολα μαζι,κοιτα την αλλη μερα σερνοτανε στο πατωμα,φωναζη την γυναικα κοιτα τι εγινε ποσο μακρυνε ξανα στον γιατρο να την κοντυνουμε λεει ο αντρας και λεει η γυναικα στον γιατρο ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΟΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑΑμα κοψεις και τα 2 σου ποδια λιγο πιο πανω απο το γονατο...θα σερνεται μεχρι το πατωμα λεμεεεεεεεεεεεεεεε....χαχαχαχαχαχαχ...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Και μ'ενα αρκετα μεγαλο..οικονομικο οφελος..
Κοψει-κοψει ποδαρακια...δεν αγοραζει παπουτσακια..
Βολτες στο πατωμα και στα σκαλακια
Μα...για ονομα του "απλου"..
Αυτη...ειναι ιδια..
Παρκετεζα με αρχιδια..
Χααααααααχαχαχαχαχαχ....
Αυτη...ειναι ιδια..
Παρκετεζα με αρχιδια..
Χααααααααχαχαχαχαχαχ....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θα κανη και σχεδιο αναμεσα απο τα α@@ιδιαΚαι μ'ενα αρκετα μεγαλο..οικονομικο οφελος..
Αυτη...ειναι ιδια..
Παρκετεζα με αρχιδια..
Χααααααααχαχαχαχαχαχ....
καταλαβαίνω οτι πολυ θα βρουν ευκαιρεια να γελάσουν αλλα πραγματικα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου
............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...................................../...................
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__...........
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,__......`,.........................................................
...................`=~-,,.,......................................................
................................`:,,...........................`..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_..........._,-%.......`...............
...................................,<`.._|_,-&``................`..............
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
λοιπον περα απο την πλακα υπαρχει και η αληθεια που για πολλους δυστυχως ειναι πικρη...
φιλε μου υπαρχει και η χειρουργικη επεμβαση που θα σου φερει σιγουρα αποτελεσματα...
τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα και δεν προκειται να σε ωφελησουν...!!! ;)
φιλε μου υπαρχει και η χειρουργικη επεμβαση που θα σου φερει σιγουρα αποτελεσματα...
τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα και δεν προκειται να σε ωφελησουν...!!! ;)
Παιζει να σου κοψει εναν συνδεσμο στην βαση για να επιμηκυνθει , να βαλει κυλινδρο μεσα με αντλια και να σου σηκωνεται με ενα κουμπακι !
Τωρα αν τα κανεις ολα αυτα και μετα σε περασει η γκομενα για τον ρομποκοπ εμεις σε προειδοποιησαμε..
περα απο την πλακα τωρα πηγαινε στο google και δες ποιες βιταμινες χρειαζονται για την αναπλαση των αγγειων , μπορεις να βρεις χαπι που να εχει ολο το συνολο βιταμινων για τα αγγεια δεν χρειαζεται να παρεις εξειδικευμενο χαπι για το π**τσο .. μετα μπορεις να ακολουθησεις εναν οδηγο απο τους πολλους στο ιντερνετ.. εγω μια φορα εκανα jelq και δεν ειδα εμφανη διαφορα αλλοι λενε πως μετα τους 6 μηνες εχουν δει πολυ διαφορα .. εγω ετσι κ αλιως δεν τον εχω μικρο για να μεγαλωσει , βλεπω καλυτερη ροη στα αγγεια οταν τρωω π.χ. φουντουκια ..
το κολπο ειναι οταν γμας να αργησεις να τελιωσεις ή να μην τελιωσεις καθολου εαν μπορεις και να μπουκωθεις στις βιταμινες τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει και να μην το εχω δοκιμασει
Τωρα αν τα κανεις ολα αυτα και μετα σε περασει η γκομενα για τον ρομποκοπ εμεις σε προειδοποιησαμε..
περα απο την πλακα τωρα πηγαινε στο google και δες ποιες βιταμινες χρειαζονται για την αναπλαση των αγγειων , μπορεις να βρεις χαπι που να εχει ολο το συνολο βιταμινων για τα αγγεια δεν χρειαζεται να παρεις εξειδικευμενο χαπι για το π**τσο .. μετα μπορεις να ακολουθησεις εναν οδηγο απο τους πολλους στο ιντερνετ.. εγω μια φορα εκανα jelq και δεν ειδα εμφανη διαφορα αλλοι λενε πως μετα τους 6 μηνες εχουν δει πολυ διαφορα .. εγω ετσι κ αλιως δεν τον εχω μικρο για να μεγαλωσει , βλεπω καλυτερη ροη στα αγγεια οταν τρωω π.χ. φουντουκια ..
το κολπο ειναι οταν γμας να αργησεις να τελιωσεις ή να μην τελιωσεις καθολου εαν μπορεις και να μπουκωθεις στις βιταμινες τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει και να μην το εχω δοκιμασει
Παιζει να σου κοψει εναν συνδεσμο στην βαση για να επιμηκυνθει , να βαλει κυλινδρο μεσα με αντλια και να σου σηκωνεται με ενα κουμπακι !
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οι επιμηκυντες πεους οντως λειτουργουν. στην Ιταλια σε μια ερευνα πηρανε μερος 21 αντρες για εναν χρονο φορωντας την συσκευη για 5 ωρες περιπου ημερησιως και σε 6 μηνες παρουσιασαν αυξηση περιπου 33%
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ταϊζέ τον με ξανθιέςθα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι να μεγαλώσω τον πουτσο μου
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Οι επιμηκυντες πεους οντως λειτουργουν. στην Ιταλια σε μια ερευνα πηρανε μερος 21 αντρες για εναν χρονο φορωντας την συσκευη για 5 ωρες περιπου ημερησιως και σε 6 μηνες παρουσιασαν αυξηση περιπου 33%
Σαν να μην μας τα λέει καλά όμως.
Οι άντρες, που φορούσαν τη συσκευή περίπου πέντε ώρες την ημέρα, είδαν το μόριο τους να μεγαλώνει από 7,2 έως 9,4 εκατοστά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 281
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις