Νέα

Πώς μπορώ να μεγαλώσω τον πούτσο μου;(χάπια,τρόμπες κτλ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monoxasmou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stteffannos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε όσους νοιώθουν μειονεκτικά με το μέγεθος της πούτσας τους έχω να δηλώσω τα εξής:
Αν υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα μεγάθους (όντως μια μικρή μειωψηφία τον έχει όντως μικρό) τότε ψάξτε να βρείτε τον κατάλληλο πλστικό χειρουργό. Εγώ θα έψαχνα κινέζα γκόμενα.
Αν δεν υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα τότε χρειάζεστε ψυχολόγο. Πολλοί έχουν χτυπημένα τα μυαλά από την πλύση εγκεφάλου από τις τσόντες που βλέπουν από την ηλικία που η ψωλή τους ήταν ακόμη ψωλίτσα.
Όσοι έχουν κοινή λογική καλά θα ήταν να αρχίσουν να βλέπουν τις ψωλές των άλλων αντρών γύρω τους για να αντιληφθούν ότι όλοι ήμαστε γύρω από έναν μέσο όρο με ελάχιστες διακυμάνσεις. Ο στρατός, το γυμναστήριο, τα ιαματικά λουτρά, οι πλαζ γυμνιστών είναι χώροι που εύκολα πείθουν για του λόγου μου το αληθές.
Δεν χρειάζεται να νοιώθεις μειονεκτικά για τίποτε πάνω στο σώμα σου αν βέβαια συνειδητά το φροντίζεις (όχι με την έννοια ξανθιάς γκόμενας που ξοδεύει μια περιουσία σε καλυντικά και ινστιτούτα ομορφιάς).
Γυμναστείτε, αδυνατίστε, κυκλοφορείτε καθαροί και ντυθείτε απλά. Οι γυναίκες που έχουν πρόβλημα με το μέγεθος να είστε σίγουροι ότι δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα που έχουν.
Υπόψη πως με το μέγεθος κολλημένα είναι κυρίως τα πουστράκια.
Όσοι έχουμε καταφέρει να ανάψουμε μια γυναίκα και να της σβήσουμε τις καύλες ξέρουμε πως ούτε καν ασχολούνται με τα cm μας γιατί τους δώσαμε να καταλάβουν ότι ο αντριλίκι δεν μετριέται με τη μεζούρα.
Αν κάποιος βλέπει το πήδημα σαν υπεπαραγωγή ας κοιτάξει να βάλει και δεύτερη ψωλή με μεταμόσχευση. Ίσως τότε να νοιώσει 2 φορές άντρας.

batopedios

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε όσους νοιώθουν μειονεκτικά με το μέγεθος της πούτσας τους έχω να δηλώσω τα εξής:
Αν υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα μεγάθους (όντως μια μικρή μειωψηφία τον έχει όντως μικρό) τότε ψάξτε να βρείτε τον κατάλληλο πλστικό χειρουργό. Εγώ θα έψαχνα κινέζα γκόμενα.
Αν δεν υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα τότε χρειάζεστε ψυχολόγο. Πολλοί έχουν χτυπημένα τα μυαλά από την πλύση εγκεφάλου από τις τσόντες που βλέπουν από την ηλικία που η ψωλή τους ήταν ακόμη ψωλίτσα.
Όσοι έχουν κοινή λογική καλά θα ήταν να αρχίσουν να βλέπουν τις ψωλές των άλλων αντρών γύρω τους για να αντιληφθούν ότι όλοι ήμαστε γύρω από έναν μέσο όρο με ελάχιστες διακυμάνσεις. Ο στρατός, το γυμναστήριο, τα ιαματικά λουτρά, οι πλαζ γυμνιστών είναι χώροι που εύκολα πείθουν για του λόγου μου το αληθές.
Δεν χρειάζεται να νοιώθεις μειονεκτικά για τίποτε πάνω στο σώμα σου αν βέβαια συνειδητά το φροντίζεις (όχι με την έννοια ξανθιάς γκόμενας που ξοδεύει μια περιουσία σε καλυντικά και ινστιτούτα ομορφιάς).
Γυμναστείτε, αδυνατίστε, κυκλοφορείτε καθαροί και ντυθείτε απλά. Οι γυναίκες που έχουν πρόβλημα με το μέγεθος να είστε σίγουροι ότι δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα που έχουν.
Υπόψη πως με το μέγεθος κολλημένα είναι κυρίως τα πουστράκια.
Όσοι έχουμε καταφέρει να ανάψουμε μια γυναίκα και να της σβήσουμε τις καύλες ξέρουμε πως ούτε καν ασχολούνται με τα cm μας γιατί τους δώσαμε να καταλάβουν ότι ο αντριλίκι δεν μετριέται με τη μεζούρα.
Αν κάποιος βλέπει το πήδημα σαν υπεπαραγωγή ας κοιτάξει να βάλει και δεύτερη ψωλή με μεταμόσχευση. Ίσως τότε να νοιώσει 2 φορές άντρας.

Τι άλλο να πω τα είπες όλα  συμφωνώ και επαυξάνω :rockon:

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Όποιος ανακαλύψει τον αποτελεσματικότερο και πιο ακίνδυνο τρόπο να μας ενημερώσει άμεσα, παρακαλώ!!!
Για το andromedical δε ακούσατε ποτέ? Κανείς? 18 χρόνια κυκλοφορεία σ όλο τον κόσμο και 3 χρόνια στην Ελλάδα, το συστήνουν ουρολόγοι ΚΑΙ από την Ελλάδα. Ρίξτε μια ματια στο ιντερνετ βαζοντας απλά .gr μετά το όνομα

pussydrill

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά και κάτι άλλο. Μην συγκρίνετε την πούτσα σας κοιτώντας την απο πάνω, γιατί σε σχέση με τα πόδια σας είναι μικρή σιγουρα :uglystupid:. Κοιταχτήτε στον καθρέφτη να δείτε ποση είναι πραγματικά, αλλα κυριως μην κολλάτε σε μαλακίες. βρείτε κοπέλες που να μην κολλάνε

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δυστυχώς, αυτό μας συμβαίνει. Δεν κολλάνε!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Δλδ για να καταλαβω...οσοι δεν εχετε γκομενες νομιζετε οτι η αιτια ειναι η μικρη(?)πουτσα σας???Και δλδ που την βλεπουνε?την εχετε εξω οταν τις ψηνετε??Αν παλι μετα απο το πρωτο γαμησακι η γκομενα σας κουνα μαντιλι(και δεν εχετε πραγματικο προβλημα..δλδ κατω απο 13π.)τοτε ψαχτειτε λιγο με την φαντασια σας πανω στο κρεβατι..δειτε καμια τσοντα αλλα μην βλεπετε τι κανει ΜΟΝΟ η γκομενα αλλα και ο τυπος ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως, από τότε που πάω με πουτάνες, στριπτηζούδες κλπ....ο πούτσος μου έχει γίνει τεράστιος.

Όλες μου λένε, τι εργαλείο είναι αυτό, πόσο μεγάλο, πόσο χοντρό...

Μιλάμε για τρομερή πρόοδο!

:2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ πάντως, από τότε που πάω με πουτάνες, στριπτηζούδες κλπ....ο πούτσος μου έχει γίνει τεράστιος.

:2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Καλα εσυ εισαι τεράστιος φιλε μου Yorgos ΔΕΝ χρειάζεται να μεγαλόσεις άλλο την πουτσα σου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
εμισ που το εχουμε λιγο μεγαλο
ποσ μικρενι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλα εσυ εισαι τεράστιος φιλε μου Yorgos ΔΕΝ χρειάζεται να μεγαλόσεις άλλο την πουτσα σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μικρή ψιλοάσχετη ιστορία να γελάσουμε...

Πρόσφατα μου πιάνει το εργαλείο μία επαγγελματίας και μου λέει: "μωρό μου τι χοντρό εργαλείο είναι αυτό, θέλω να με πιτσιλίσεις!". Σκέφτομαι, δεν είναι δυνατόν, εκπαιδευμένη από τον pitsilistis είναι αυτή? Και με πιάνουν τα γέλια! Κολάει η τύπισα, και με ρωτάει: "Γιατί γελάς? Επειδή είπα πόσο χοντρό είναι?" ....κοινώς, επείδή σε παραμυθιάζω? Όπου εκεί, δεν άντεξα, λύθηκα τελείως στο γέλιο και εγκατέλειψα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλα ο συνηρμος σου με τον Πιτσιλιστη ειναι φοβερος :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα έκανες και την εγκατεληψες γιατι με τοσο χοντρη πουτσα θα την τραυματιζες :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είμαι περίεργος, αν αυτό το θρεντ το διαβάζουν και οι γυναίκες του φόρουμ  :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σημερα σκηζουμε ολοι μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αμα κοψεις και τα 2 σου ποδια λιγο πιο πανω απο το γονατο...θα σερνεται μεχρι το πατωμα λεμεεεεεεεεεεεεεεε....χαχαχαχαχαχαχ...
happy-111.GIF

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ή μήπως ενδιαφέρονται να πάρουν ιδεές και μετά να πάνε στο γκόμενό τους και να του τα ζαλίσουν να τον μεγαλώσει  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom