Νέα

Πως μπορείς να «τρελάνεις» μια γκόμενα στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Necro78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θέλω βοήθεια!Είμαι 24 χρόνων και έχω παεί μονο καμία 10αρια φορές σε μπουρδέλο σε όλη μου την ζωή.Εκτός από αυτές τις φορές δεν είχα άλλη ερωτική επαφή με αποτέλεσμα να είμαι οπως καταλαβαινεται εντελώς αδαής στο να προσφέρω καλό κρεβάτι σε μια κοπέλα γιατί και αυτές τις λίγες φορές που έχω παεί στα κόκκινα σπιτάκια ειμουν τελειως παθητικός δεν έκανα πολλά πολλά στις κοπέλες.Το θέμα είναι οτί προσφατα βγαίνω με ένα κορίτσι και η ώρα που θα βρεθούμε στο κρεβάτι πλησίαζει μερες με τις μέρες!Αυτό που θέλω ειναι φίλοι μου κάποιες συμβουλές για να προσφέρω ικανοποιητικο κρεβάτι.Πχ καποιες οδηγιες απο καποιο site για το πως μπορώ να κάνω ενα καλό γλειφομούνι?Επίσης έχω ακούσει οτι όταν είσαι μεσα της και μπαινοβγαίνεις τρελενονται να τους τριβεις με τα δάκτυλα τα μουνοχειλα απο πάνω.Αληθευει?
Παιδια οτι tips έχετε για να βοηθησετε πειτε τα ειτε με pm είτε εδώ!Ένα άλλο πρόβλημα που για αυτό ζηταω και tips για γλυφομουνι και άλλα κολπάκια στο κρεβατι ειναι οτι την έχω 11-12 cm αντε 13 σε μεγάλες κάβλες.Οπότε σιγουρα αφου τον εχω μικρό  :headbang: :headbang: :headbang:  :- ενα καλο γλυφομουνι και διαφορα αλλα τεχνασματα ισως σώσουν την κατάσταση για να ικανοποιησω πλήρως το κορίτσι (και να το εντυπωσιασω το σημαντικότερο)?

Επισκέπτης
Παιδιά θέλω βοήθεια!Είμαι 24 χρόνων και έχω παεί μονο καμία 10αρια φορές σε μπουρδέλο σε όλη μου την ζωή.Εκτός από αυτές τις φορές δεν είχα άλλη ερωτική επαφή με αποτέλεσμα να είμαι οπως καταλαβαινεται εντελώς αδαής στο να προσφέρω καλό κρεβάτι σε μια κοπέλα γιατί και αυτές τις λίγες φορές που έχω παεί στα κόκκινα σπιτάκια ειμουν τελειως παθητικός δεν έκανα πολλά πολλά στις κοπέλες.Το θέμα είναι οτί προσφατα βγαίνω με ένα κορίτσι και η ώρα που θα βρεθούμε στο κρεβάτι πλησίαζει μερες με τις μέρες!Αυτό που θέλω ειναι φίλοι μου κάποιες συμβουλές για να προσφέρω ικανοποιητικο κρεβάτι.Πχ καποιες οδηγιες απο καποιο site για το πως μπορώ να κάνω ενα καλό γλειφομούνι?Επίσης έχω ακούσει οτι όταν είσαι μεσα της και μπαινοβγαίνεις τρελενονται να τους τριβεις με τα δάκτυλα τα μουνοχειλα απο πάνω.Αληθευει?
Παιδια οτι tips έχετε για να βοηθησετε πειτε τα ειτε με pm είτε εδώ!Ένα άλλο πρόβλημα που για αυτό ζηταω και tips για γλυφομουνι και άλλα κολπάκια στο κρεβατι ειναι οτι την έχω 11-12 cm αντε 13 σε μεγάλες κάβλες.Οπότε σιγουρα αφου τον εχω μικρό  :headbang: :headbang: :headbang:  :- ενα καλο γλυφομουνι και διαφορα αλλα τεχνασματα ισως σώσουν την κατάσταση για να ικανοποιησω πλήρως το κορίτσι (και να το εντυπωσιασω το σημαντικότερο)?
να παίξεις το παιχνίδι του Ταρζάν με την Τζέην.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
τουλάχιστον ένα 20λεπτο προκαταρκτικά φίλε

Επισκέπτης
Με ένα καλό και ζόρικο γλυφομούνι/γλυφοκώλι!!!!

wireless

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σε  λαθος  μερος ήρθες να κάνεις  αυτη την ερώτηση  νωμιζω  εγω.  Παντος  επειδη ο κάθε άνθρωπος  ειναι μοναδικός και συνεπώς ευχαριστιέται διαφορετικά  καλο  ειναι να ακολουθήσεις το  οποιο ένστικτο σου και να κάνεις  οτι σε ευχαριστεί και  κατα συνέπεια θα ευχαριστήσεις και την  κοπελα.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μερικες περρισότερες πληροφορίες για προταρκικά please?
Πως μπορώ να κανώ καλό γλειφομούνι?Θα ειναι η πρώτη φορά που θα το κάνω!
Το 12 cm μεγεθος μου λετέ κοστίζει πολύ αρνητικά σε όλη την φάση?

Επισκέπτης
συζητησε το μαζι της.
ρωτησε τη,τι ειναι αυτο που γουσταρει περισσοτερο ? σε ποιο σημειο τεινει να κορυφωθει η καυλα της κλπ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
κάνε ένα search πρέπει να έχουμε σχετικό θέμα.
Και ξεκόλλα, αν είσαι αθλητικό και εμφανισιμο παιδί δεν έχεις τπτ να φοβηθείς.
Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι.

OP
OP
N

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εύχαριστω για τις απαντήσεις εμφανισιμος και αθλητικός είμαι αλλά είμαι άπειρος και μικρόψωλος και αισθανομαι τοσο χάλια οσο ποτέ αλοτε ειδικα για την συγκεκριμένη θέλω να δώσω ότι καλύτερο:(

Επισκέπτης
ψαξε κ την εγκυκλοπαιδεια του σεξ που την εχει ανεβασει καποιο φιλαρακι.
ισως βοηθησει!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Για να ξεκινήσει καλά η σεξουαλική σας σχέση και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στο μέλλον, για αρχή τράβα μια μαλακία μπροστά της, να καταλάβει ότι δε την έχεις ανάγκη.

Επισκέπτης
Για να ξεκινήσει καλά η σεξουαλική σας σχέση και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στο μέλλον, για αρχή τράβα μια μαλακία μπροστά της, να καταλάβει ότι δε την έχεις ανάγκη.
μόνο να προσέξει μην της λερώσει την μπλούζα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εύχαριστω για τις απαντήσεις εμφανισιμος και αθλητικός είμαι αλλά είμαι άπειρος και μικρόψωλος και αισθανομαι τοσο χάλια οσο ποτέ αλοτε ειδικα για την συγκεκριμένη θέλω να δώσω ότι καλύτερο:(

Αν αυτή δεν είναι και πολύ έμπειρη, παίζει να μην καταλάβει και πολλά, δηλαδή ότι εσύ δεν έχεις πολλές εμπειρίες...

Επισκέπτης
Αν αυτή δεν είναι και πολύ έμπειρη, παίζει να μην καταλάβει και πολλά, δηλαδή ότι εσύ δεν έχεις πολλές εμπειρίες...
στο όλο σκηνικό παίζει και το εαν η κοπέλα το έχει ξυρισμένο και αν δεν το έχει πόσους πόντους είναι μακριές οι τρίχες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom