Παιδιά θέλω βοήθεια!Είμαι 24 χρόνων και έχω παεί μονο καμία 10αρια φορές σε μπουρδέλο σε όλη μου την ζωή.Εκτός από αυτές τις φορές δεν είχα άλλη ερωτική επαφή με αποτέλεσμα να είμαι οπως καταλαβαινεται εντελώς αδαής στο να προσφέρω καλό κρεβάτι σε μια κοπέλα γιατί και αυτές τις λίγες φορές που έχω παεί στα κόκκινα σπιτάκια ειμουν τελειως παθητικός δεν έκανα πολλά πολλά στις κοπέλες.Το θέμα είναι οτί προσφατα βγαίνω με ένα κορίτσι και η ώρα που θα βρεθούμε στο κρεβάτι πλησίαζει μερες με τις μέρες!Αυτό που θέλω ειναι φίλοι μου κάποιες συμβουλές για να προσφέρω ικανοποιητικο κρεβάτι.Πχ καποιες οδηγιες απο καποιο site για το πως μπορώ να κάνω ενα καλό γλειφομούνι?Επίσης έχω ακούσει οτι όταν είσαι μεσα της και μπαινοβγαίνεις τρελενονται να τους τριβεις με τα δάκτυλα τα μουνοχειλα απο πάνω.Αληθευει?
Παιδια οτι tips έχετε για να βοηθησετε πειτε τα ειτε με pm είτε εδώ!Ένα άλλο πρόβλημα που για αυτό ζηταω και tips για γλυφομουνι και άλλα κολπάκια στο κρεβατι ειναι οτι την έχω 11-12 cm αντε 13 σε μεγάλες κάβλες.Οπότε σιγουρα αφου τον εχω μικρό :- ενα καλο γλυφομουνι και διαφορα αλλα τεχνασματα ισως σώσουν την κατάσταση για να ικανοποιησω πλήρως το κορίτσι (και να το εντυπωσιασω το σημαντικότερο)?
Παιδια οτι tips έχετε για να βοηθησετε πειτε τα ειτε με pm είτε εδώ!Ένα άλλο πρόβλημα που για αυτό ζηταω και tips για γλυφομουνι και άλλα κολπάκια στο κρεβατι ειναι οτι την έχω 11-12 cm αντε 13 σε μεγάλες κάβλες.Οπότε σιγουρα αφου τον εχω μικρό :- ενα καλο γλυφομουνι και διαφορα αλλα τεχνασματα ισως σώσουν την κατάσταση για να ικανοποιησω πλήρως το κορίτσι (και να το εντυπωσιασω το σημαντικότερο)?