Επισκέπτης
οσο για εσενα δεν λεω τιποτα εισαι για φτυσιμο....
αν ησουν παλιος?? η αν ησουν σκατοψυχος ρωταω εγω....
Ο Μουνίλας είναι απλά
οσο για εσενα δεν λεω τιποτα εισαι για φτυσιμο....
αν ησουν παλιος?? η αν ησουν σκατοψυχος ρωταω εγω....
Το παραπανω σχολιο ειναι χαρακτηριστικο πουστονοοτροπιας,για οσους δεν το ξερουν οι γκευ ΜΙΣΟΥΝ αφανταστα τις γυναικες,οπως οι λεσβιες αντιστοιχα ΜΙΣΟΥΝ τους αντρες.αν δεις οτι εχει περαση και ειναι καλη πουτανα προσπαθησε να της φας οσο περισοτερα μπορεις!!!
στην αναγκη πηγαινε την παντου -επαρχια κωλομπαρα -ντελα-αγγελιες να τα κονομησετε απο παντου.
Οσο για σενα ενα θα πω:Καλυτερα χιλιες φορες καμμενος παρα μια φορα τσογλανι...αν ησουν "παλιος" θα ηξερες την απαντηση και θα γινοσουν καλος νταβαντζης...
για να ρωτας ,εισαι αβγαλτος πουτανοκαψουρης,και θα την πατησεις πολυ ασχημα αν συνεχισεις...
Μακρια...
Δωστης λιγο σπερμα και ευρω και φυγε...
οχι παιδια δεν ειμαι ουτε παντρεμενος ουτε πουτανοκαψουρης,δυστηχως δεν μπορω να πω περισσοτερες λεπτομερειες γιατι η τυπισσα ισως παρακολουθει και δεν θελω να με δωσω στο πιατο της, οταν ξεκαθαρισει η κατασταση ,θα σας πω νεοτερα
αν δεις οτι εχει περαση και ειναι καλη πουτανα προσπαθησε να της φας οσο περισοτερα μπορεις!!!
στην αναγκη πηγαινε την παντου -επαρχια κωλομπαρα -ντελα-αγγελιες να τα κονομησετε απο παντου.
Οταν λεμε πεζοδρομιο δηλ. το εννοουμε στη κυριολεξια? Γιατι εγω δεν εχω γνωση οτι αυτο εξακολουθει να γινεται!
Civ Sota,σε πιανω αδιαβαστο παιδι μου.
Περνα μια βολτα απο πλατεια Λαυριου μερια για μερικα ιδιαιτερα...
Civ Sota,σε πιανω αδιαβαστο παιδι μου.
Περνα μια βολτα απο πλατεια Λαυριου μερια για μερικα ιδιαιτερα...
Το ειχα ξαναγραψει,νομιζω,παλια:Τωρα στο θεμα μας: Αν προκειται για πραγματικο πεζοδρομιο ρε Συναγωνιστη τοτε σιγουρα θα υπαρχει και νταβας απο πισω/διπλα γιαυτο προσεχε διπλα...
CG και CT=νταβατζης
Νομιμα ντελα και στουντιο=οχι νταβατζης
...",αν γινει φασαρια καλουν την αστυνομια η οποια θα εμφανιστει σε χρονο d/t."
Απολυτως αδερφε Μουνιλα,στα νομιμα"σπιτια"δεν υπαρχουν νταβαδες.Γιατι να εχει καποιον να της τα τρωει δηλαδη?δηλαδη λες οτι μια 22 χρονων που θα δουλεψει μονη της,θα ερθει στην ελλαδα μονη της θα κανει τα χαρτια της μονη της θα παει να χτυπησει την πορτα του μπουρδελου μονη της κ δεν θα της τα τρωει κανενες???εισαι σιγουρος?
Απολυτως αδερφε Μουνιλα,στα νομιμα"σπιτια"δεν υπαρχουν νταβαδες.[size=16pt]Γιατι να εχει καποιον να της τα τρωει δηλαδη?[/size]
ρε συ ειναι κοπελες 18,19,20,21 χρονων κ ερχονται σε μια ξενη χωρα...ειναι συνηδητοποιημενες νομιζεις οι περισσοτερες γι αυτο που κανουν σε τετοιες ηλικιες?κ εαν ειναι γιατι το 80 τις εκατο ειναι βαριεστημενες?κ πως μπορουν ρε συ χωρις νταβαδες να επιβιωσουν εκτος μπουρδελου?δηλαδη εαν την πετυχω εγω εσυ κ την παρω απο πισω κ την ληστευω καθε μερα ποιος θα την προστετεψει?η αστυνομια?σκεψου λιγο
Χωρια που οταν τα κονομησουν λιγο θα σηκονοταν να πανε πισω στο χωριο τους να ανασανουν... Ελα ομως που δεν βρισκεται το διαβατηριο...
Το "νομιμο" αληθεια που κολλαει? Στο οτι η Αστυνομια κανει επλεκτικες εφοδους σ' αυτους που δεν .... οσο και οταν πρεπει και για να εχουμε και αλλοθι? Ας ξυπνησουμε...
χωρις να το λεω με απολυτη σιγουρια το να γυρσισουν πισω στο χωριο τους τις αφηνουν,
Το 80% ειναι βαριεστημενες γιατι η πορνεια δεν ειναι δουλεια αλλα μια ψυχοφθορα μεθοδος αποκτησης γρηγορου χρηματος.Λογικο ειναι να βαριουνται γιατι το να δινεσαι σεξουαλικα για χρηματα δεν ειναι και η καλυτερη φαση.ρε συ ειναι κοπελες 18,19,20,21 χρονων κ ερχονται σε μια ξενη χωρα...ειναι συνηδητοποιημενες νομιζεις οι περισσοτερες γι αυτο που κανουν σε τετοιες ηλικιες?κ εαν ειναι γιατι το 80 τις εκατο ειναι βαριεστημενες?κ πως μπορουν ρε συ χωρις νταβαδες να επιβιωσουν εκτος μπουρδελου?δηλαδη εαν την πετυχω εγω εσυ κ την παρω απο πισω κ την ληστευω καθε μερα ποιος θα την προστετεψει?η αστυνομια?σκεψου λιγο