Νέα

Πώς μπορεί κάποιος να αποσυρθεί νωρίς επαγγελματικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.169
Πόντοι
25.467
Να κλείσει καμιά 20ρια συμβόλαια θανάτου στο νταρκ γουέμπ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπος @Donald-Duck μπορούσε να αποσυρθεί επαγγελματικά από τα 36, αν όλα εξελίσσονταν νορμάλ. Μου πρότεινε να ανοίξω θέμα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια... :cheesy: Ας έρθει, λοιπόν, να καταθέσει άποψη κι εμπειρία για να σώσει νέες γενιές μοντέρνων σκλάβων που περιμένουν να βγουν στη σύνταξη για να ζήσουν.

Το θέμα πάντως είναι ενδιαφέρον. Πώς μπορεί κάποιος να αποσυρθεί επαγγελματικά νωρίς; Γνωρίζετε περιπτώσεις γύρω σας;

Τα κλασικά είναι:
-να είσαι γόνος ή γενικότερα κληρονόμος
-να κερδίσεις σε τυχερό παιγνίδι
-να κάνεις έναν πλούσιο γάμο
-να έχεις ένα πολύ ακριβοπληρωμένο ταλέντο πχ ποδοσφαιριστής

......
Καλησπέρα. Είσαι άτυχος διότι δεν υποχρεώνομαι να γράψω τίποτα. Δεξου την ειρωνεία που έφαγες στο άλλο θέμα επειδή πηγές να κάνεις τον έξυπνο. Εξάλλου, αν σου έλεγα να πέσεις από τον γκρεμό θα έπεφτες; :2funny:κι έτσι λοιπόν πολυ εύκολα σε πτύω για άλλη μια φορά. Δεν είμαστε όλοι σαν μερικούς μερικούς :confused:
να τρέχουν συνέχεια πίσω από τους άλλους. Αυτή είναι
η απάντησή μου
στο "κάλεσμά" σου. Πάω
στα πιασάρικα θέματα.
Εκεί που πονάτε αρκετοί.
Κούκου!

:2funny:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Να βρείς θαμμένες λίρες.
Υπάρχει σχετικό νήμα αλλά ας γράψω εδώ ένα πραγματικό γεγονός:
Μέσα στην καραντίνα έρχεται φίλος και μου λέει: Έχω μηχάνημα θες να ψάξουμε το οικόπεδο σου; Εγώ που είμαι και πολύ απαισιοδοξος του λέω ας ψάξουμε αν και δεν θα βρούμε τιποτα.
Ξεκινάμε απογευματάκι. Μπιμπ, μπιμπ ψιλός ήχος ένα καπάκι απο κοκα κολα. πιο πέρα μπιμπ μπιμπ χοντρός ήχος ένα σιδερο από το 1900 ίσως κανα καρφι απο πεταλο, πιο περα ψιλος ήχος και χοντρός ήχος μαζι αστο αυτο δεν το σκαβουμε ειναι συνηθως παλιοκραματα τσιγκοι και τέτοια χαζά. Μετα δυο ώρες ακόμα ψάξιμο χωρίς μπιμπ. Απογοητευμενοι λέμε δεν σκάβουμε το σημειο που ειχε το υποτιθέμενο σκουπίδι; Και σκάψαμε.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Είχα ανοίξει ένα μαγαζί μπαλώματος τρύπιων προφυλακτικών και ελέγχου αντοχής τους.
Κάτι σα βουλκανιζατερ για καπότες αλλά έπεσε έξω η επιχείρηση.
Μου έκαναν μήνυση κάτι τραβέλια ότι τα προφυλακτικά έμπαζαν σκατό στην πρωκτική επαφή.
Ο δικηγόρος μου επέμεινε ότι έπρεπε να αναγράφω στα ελαστικά μου ότι δεν κάνουν για ανώμαλο δρόμο(do not use in off road circumstances).
Μετά έφτιαξα ένα επιτελείο επιστημόνων και χρησιμοποίησα ως πειραματόζωα κάτι πισοκούνες πρεζάκια κι εφήυρα το C.B.S(Condom By Steel) που υποσχοταν εκτος απο ατσάλινο φραγμό στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα,και διαρκή σκληρότητα στη στύση του παρτενερ.
Ωστόσο οι εραστές των παντρεμένων γυναικών ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται και ότι δε νοιώθουν πολλά και πως οι παντρεμένες έβρισκαν μεγαλύτερη απόλαυση στους συζυγους τους.
Προσπαθησα να πουλήσω το προιον αυτο κανοντας επιθετικο μαρκετινγκ και προωθώντας το μαζί με με μια έξυπνη σιτα ωστε να το ζευγαρι να γαμιεται ανενόχλητα αλλά η επιχειρηματική προσπάθειά μου πάτωσε γιατί βγηκαν τα προφυλακτικά μιας χρήσης.
Εκεί φαλήρισα κι άλλαξα επαγγελματικό προσανατολισμό:
Έγινα καποτοπλασιέ.
Στα 36 μου είχα πουλήσει καπότες σε όλο το λεκανοπέδιο.
Θα μπορούσα λοιπον να χα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου,αλλα κατεληξα ενας ταπεινος πλαισιε καποτων.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Οι καλύτεροι είναι οι πιλότοι των πολεμικών αεροπλάνων..
Πλήρης σύνταξη νωρίς... Μετά εξτραδακια στην Aegean να μη βαριουνται όπου με γαργαλιστηκες ιστορίες γαμανε πιτσιρίκες αεροσυνοδούς...
Win Win η φάση..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Ο τυπος @enduro δεν εργαζεται και εχει πετυχει απο νωρις στη ζωη του, με πληθος εξοχικες κατοικιες και εναν ηδονικο τροπο ζωης.

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
93
Πόντοι
1
1. Φτιαξε κατι (επιπλο, gadget, χειροτεχνια) και πουλα το στο facebook marketplace χερι με χερι (ΟΧΙ στο skroutz και στη καινουρια πλατφορμα που ανοιξαν γιατι ζηταει ΑΦΜ και θα βλεπει η ΑΑΔΕ οτι υπαρχει ασυνηθιστη κινηση στο λογαριασμο σου, πληρωμες παντα μεσω paypal ή revolut). Αν ηταν δυσκολο να το φτιαξεις πουλα το ακριβα αλλά φτιαξε 2, πχ αν ξεκινησεις να φτιαξεις μια σιφινιερα, φτιαξε 2, παρε υλικα για να φτιαξεις 2 εννοω και θα κοβεις και θα κολλας απο 2 φορες, στο τελος θα εχεις 2 σιφινιερες που θα πιασουν απο 50 μεχρι και 200 ευρω αναλογα τι εφτιαξες, εκαστος, για 7 (πανω κατω) μερες δουλεια. Μαυρα λεφτα, αλλα λεφτα στη τελικη... Κομοδινα, σκαμπουδακια, τραπεζακια, καρεκλες κτλ... ευκολα πραγματα που φτιαχνονται και σε μια μερα πχ που θα τα πουλησεις 3χ οσο σου κοστισαν τα υλικα...
Δεν ισχυει το ιδιο με τα gadget και τις χειροτεχνιες δυστυχως, gadget Ο,ΤΙ και να φτιαξεις καποιος αλλος στο ιντερνετ θα το εχει κανει καλυτερα απο σενα και πιο φθηνα! Χειροτεχνια ειναι θεμα γουστου εντελως, ΑΝ αρεσει, θα το πουλησεις, αλλιως θα το κοιτας μια ζωη στη στιβα με τα υπολοιπα απουλητα....

2. Φτιαξε 10 παιχνιδια για παιδια στο κινητο που θα εχουν 10-15 μικροσυναλλαγες εντως του παιχνιδιου απο 0,19€ μεχρι και 0,99€ και κατσε να εισπρατεις 100+€ τη μερα (με την προυποθεση οτι το παιχνιδι θα το κατεβασει κοσμος και δε θα ειναι μια μαλακια και μιση). Ετσι οπως παει το ΑΙ πλεον σε καμια 5ετια απλα θα λες σε ενα ΑΙ να φτιαχνει το παιχνιδι και θα στο φτιαχνει, ουτε γνωσεις δε θα χρειαζεται να εχεις...το match masters (ενα παιχνιδι που ειναι ΦΟΥΛ στημενο για να σε κανει να χανεις και να αγοραζεις boosters για να παιζεις) βγαζουν 700 χιλιαρικα το μηνα και ειναι 7 ατομα εταιρεια...φαντασου να βγαζεις 100 χιλιαρικα το μηνα απο ενα παιχνιδι κινητου που εφτιαξες.... (εννοειται οτι ο καθενας εκει μεσα εχει διαφορετικους μισθους απλα αν το χωρισεις στα ισα τοσα θα παιρναν) (παιζουν πολλα βεβαια με αυτο το παιχνιδι γιατι απο το πουθενα αυτοι μαζεψαν 10 εκατομυρια στο startup που ειναι πολυ υποπτο αλλα τελος παντων...ισραηλινη εταιρεια)

3. Θες να βγαλεις ΑΠΕΙΡΑ λεφτα? Εκπαιδευσε ενα ΑΙ στην ελληνικη νομοθεσια και στησε μια ιστοσελιδα για νομικες συμβουλες οπου θα χρεωνεις 1€ ανα ωρα χρησης. ΚΑΙ θα χεστεις στα λεφτα ΚΑΙ θα δωσεις και λυση στον κοσμο που δεν ξερει τι να κανει και δεν εχει λεφτα για δικηγορους. Αλλα οχι τσαπατσοδουλειες, θα δινει εμπιστες λυσεις και παραθυρακια (τα γνωστα loopholes). Το εχει φτιαξει ηδη ενας στην αμερικη για το δικο τους συστημα εκει, μπαινεις και γραφεις το προβλημα σου και αυτο σου βγαζει ολους τους νομουσ που εμπλεκονται με το θεμα σου και μετα το ρωτας για λυσεις και τετοια. Αυτος βεβαια το εκανε τσαμπα.... Αν θες κιολας να ΓΑΜΗΘΕΙΣ στο χρημα, αν εχει μεγαλη κινηση η σελιδα (traffic) μετα απο καιρο, βαλε και διαφημισεις και ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ!!! Σε φαση 500€ το πιξελ, σε μια 10χ10 πιξελ διαφημιση θα βγαλεις 50 χιλιαρικα μεχρι να ληξει ο καιρος για τον οποιο θα εχουν αγορασει το 10χ10 σημειο στη σελιδα....
(για οσους το σκεφτουν σοβαρα αυτο να ξερουν οτι γινετε πολυ ευκολα και τσαμπα, απλα πετας ολο το ελληνικο δικαιο σε pdf στο chatgpt και το ρωτας ο,τι θες και σου απανταει, το θεμα ειναι να το κανεις εξπερ στο πως να δουλευει σαν νομικος συμβουλος για την ελληνικη νομοθεσια, στην αμερικη το chatgpt περασε το bar,το bar ειναι οι εξετασεις που δινουν οι δικηγοροι για να παρουν το διπλωμα τους και να ασκουν δικηγορια)

4.Αν εισαι ομορφαντρας και ψηλος και γυμνασμενος πηγαινε στο dragons den και ζητα λεφτα απο τη Χατζηστεφανη, θα στα δωσει. Δε παιζει ρολο τι ζητας, θα κανετε deal

5.Αν εισαι γυναικα, φτιαξε ενα τιμιο Onlyfans και θα βγαζεις ενα καρο λεφτα! Λεφτα που δε θα εβλεπες ποτε σαν υπαλληλος ή και ιδιοκτητρια επιχειρησης, φτιαξε και ενα beauty salon ή μικρο takeaway cafe να κανεις ξεπλυμα και εισαι τζετ!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλησπέρα. Είσαι άτυχος διότι δεν υποχρεώνομαι να γράψω τίποτα.
Καλησπέρα, μαδημένο παπί. :cheesy: Έχεις φάει τέτοιο ξεπουπούλιασμα που απορώ πώς βρίσκεσαι ακόμα εν ζωή. Καλά, δεν υποχρεώνεσαι, αλλά ο κύριος λόγος που δεν γράφεις είναι για να μη σου μαδήσουμε και το τελευταίο φτερό που σου έμεινε. Η ερώτηση πάντως παραμένει. Πώς θα μπορούσες να αποσυρθείς από τα 36 χωρίς κανένα background, αφού έχεις δηλώσει μετριομπατήρης;

Δεξου την ειρωνεία που έφαγες στο άλλο θέμα επειδή πηγές να κάνεις τον έξυπνο. Εξάλλου, αν σου έλεγα να πέσεις από τον γκρεμό θα έπεφτες; :2funny:
Για ξαναδιάβασε πώς αρχίζω το πρώτο ποστ του νήματος για να δεις ποιος ειρωνεύεται ποιον. Δεν μου την έφερες στέλνοντάς με να ανοίξω νήμα. Το λέω μόνος μου ότι το θέμα είναι ενδιαφέρον και για αυτό το άνοιξα.

Εν ολίγοις, δεν πρόκειται να μας πεις το μυστικό για το πώς θα τα κατάφερνες να αποσυρθείς νωρίς επαγγελματικά. Οπότε όλα τα σενάρια για speculation είναι ανοιχτά. Έτσι όπως σε έχω ψυχολογήσει, πιστεύω λοιπόν ότι το κόλπο σου ήταν μάλλον ένας πλούσιος γάμος. Δεν σε έχω ικανό να σκεφτείς κάτι άλλο. Το θέμα είναι πώς θα έβρισκες νύφη. Με χύμα καμάκι στην Ερμού; αχαχαχαχαχχαχ

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Δανειζεσαι τη γιαγια του γειτονα για μερικες ωρες, πας σε πουλυσυχναστο φαναρι και περιμενεις για τον γνωστο γκαζωμενο που περναει με βαθυ πορτοκαλι, πετας την γραια στο οδοστρωμα την καταλληλη στιγμη και ….μερικους μηνες μετα .μοιραζεσαι με την γραια (αν επιζησει, οχι απαραιτητα καλο για την επιχειρηση) και τους δικους της, την αποζημιωση ως βασικος μαρτυς κατηγοριας.
Επιτυχες επιχειρηματικο μοντελο που θα δουμε συντομα και στη χωρα μας μετα απο Αιγυπτο, Λιβυη και γειτονικες δημοκρατιες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα, μαδημένο παπί. :cheesy: Έχεις φάει τέτοιο ξεπουπούλιασμα που απορώ πώς βρίσκεσαι ακόμα εν ζωή. Καλά, δεν υποχρεώνεσαι, αλλά ο κύριος λόγος που δεν γράφεις είναι για να μη σου μαδήσουμε και το τελευταίο φτερό που σου έμεινε. Η ερώτηση πάντως παραμένει. Πώς θα μπορούσες να αποσυρθείς από τα 36 χωρίς κανένα background, αφού έχεις δηλώσει μετριομπατήρης;

Για ξαναδιάβασε πώς αρχίζω το πρώτο ποστ του νήματος για να δεις ποιος ειρωνεύεται ποιον. Δεν μου την έφερες στέλνοντάς με να ανοίξω νήμα. Το λέω μόνος μου ότι το θέμα είναι ενδιαφέρον και για αυτό το άνοιξα.

Εν ολίγοις, δεν πρόκειται να μας πεις το μυστικό για το πώς θα τα κατάφερνες να αποσυρθείς νωρίς επαγγελματικά. Οπότε όλα τα σενάρια για speculation είναι ανοιχτά. Έτσι όπως σε έχω ψυχολογήσει, πιστεύω λοιπόν ότι το κόλπο σου ήταν μάλλον ένας πλούσιος γάμος. Δεν σε έχω ικανό να σκεφτείς κάτι άλλο. Το θέμα είναι πώς θα έβρισκες νύφη. Με χύμα καμάκι στην Ερμού; αχαχαχαχαχχαχ
Βφε σάψαλο :2funny:αυτό το ποστ σου έκανα και σε τελείωσα.
Εγώ σε κάνω να τρέχεις ξωπίσω μου.
Είσαι υποχείριό μου. :2funny:

Προς τι ο πληθυντικός τώρα περί μαδήματος; νομίζεις ότι αν φωνάζεις βοήθεια θα έρθει κανείς να σου κρατήσει την μαγκούρα; :confused:
πες ότι σε έχω λιανίσει
και τρέχεις σε ότι γράψω
όπως ο άλλος ο ανάρχιδος κοπρίτης που τον έστειλα στον ψυχίατρο. :2funny: Με βλέπετε στον ύπνο σας. Αυτό μου φτάνει. Αρκετά η διαφήμιση εδώ. Σε περιμένω στο άλλο νήμα. Εκεί είναι το σπίτι σου.

:rockon:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Βφε σάψαλο :2funny:αυτό το ποστ σου έκανα και σε τελείωσα.
Εγώ σε κάνω να τρέχεις ξωπίσω μου.
Είσαι υποχείριό μου. :2funny:

Αυτό το ποστ σου ήταν ένα παραλήρημα.

Προς τι ο πληθυντικός τώρα περί μαδήματος;
Ο πληθυντικός είναι επειδή δεν είμαι ο μόνος που σπάω πλάκα μαζί σου... :grin:

Το ερώτημα πάντως παραμένει: πιστεύεις ότι θα μπορούσες να είχες αποσυρθεί από τα 36, όταν είσαι ένας τύπος που βαριέται που ζει;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306

Stories

Νέο!