The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.169
- Πόντοι
- 25.467
Να κλείσει καμιά 20ρια συμβόλαια θανάτου στο νταρκ γουέμπ.
να μας πει το εξεχων μελος και μετρ του ειδους στην οικονομικη αναπτυξη ο εξαιρετος κυριος @Νίπλης
στο μετρ και εξαιρετο κομπιασαΕγώ λέω να κάνει η μάνα.
Καλησπέρα. Είσαι άτυχος διότι δεν υποχρεώνομαι να γράψω τίποτα. Δεξου την ειρωνεία που έφαγες στο άλλο θέμα επειδή πηγές να κάνεις τον έξυπνο. Εξάλλου, αν σου έλεγα να πέσεις από τον γκρεμό θα έπεφτες; κι έτσι λοιπόν πολυ εύκολα σε πτύω για άλλη μια φορά. Δεν είμαστε όλοι σαν μερικούς μερικούςΤύπος @Donald-Duck μπορούσε να αποσυρθεί επαγγελματικά από τα 36, αν όλα εξελίσσονταν νορμάλ. Μου πρότεινε να ανοίξω θέμα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια... Ας έρθει, λοιπόν, να καταθέσει άποψη κι εμπειρία για να σώσει νέες γενιές μοντέρνων σκλάβων που περιμένουν να βγουν στη σύνταξη για να ζήσουν.
Το θέμα πάντως είναι ενδιαφέρον. Πώς μπορεί κάποιος να αποσυρθεί επαγγελματικά νωρίς; Γνωρίζετε περιπτώσεις γύρω σας;
Τα κλασικά είναι:
-να είσαι γόνος ή γενικότερα κληρονόμος
-να κερδίσεις σε τυχερό παιγνίδι
-να κάνεις έναν πλούσιο γάμο
-να έχεις ένα πολύ ακριβοπληρωμένο ταλέντο πχ ποδοσφαιριστής
......
στο μετρ και εξαιρετο κομπιασα
Υπάρχει σχετικό νήμα αλλά ας γράψω εδώ ένα πραγματικό γεγονός:Να βρείς θαμμένες λίρες.
Αφού δε μας λες εσύ τι να κάνουμε, πρέπει κάπως να βρούμε την ακρηΠάλι μαζευτηκε ολη η πλεμπα εδω μέσα μπας και μάθει πως μπορει να γινει ανθρωπος
Καλησπέρα, μαδημένο παπί. Έχεις φάει τέτοιο ξεπουπούλιασμα που απορώ πώς βρίσκεσαι ακόμα εν ζωή. Καλά, δεν υποχρεώνεσαι, αλλά ο κύριος λόγος που δεν γράφεις είναι για να μη σου μαδήσουμε και το τελευταίο φτερό που σου έμεινε. Η ερώτηση πάντως παραμένει. Πώς θα μπορούσες να αποσυρθείς από τα 36 χωρίς κανένα background, αφού έχεις δηλώσει μετριομπατήρης;Καλησπέρα. Είσαι άτυχος διότι δεν υποχρεώνομαι να γράψω τίποτα.
Για ξαναδιάβασε πώς αρχίζω το πρώτο ποστ του νήματος για να δεις ποιος ειρωνεύεται ποιον. Δεν μου την έφερες στέλνοντάς με να ανοίξω νήμα. Το λέω μόνος μου ότι το θέμα είναι ενδιαφέρον και για αυτό το άνοιξα.Δεξου την ειρωνεία που έφαγες στο άλλο θέμα επειδή πηγές να κάνεις τον έξυπνο. Εξάλλου, αν σου έλεγα να πέσεις από τον γκρεμό θα έπεφτες;
Βφε σάψαλο αυτό το ποστ σου έκανα και σε τελείωσα.Καλησπέρα, μαδημένο παπί. Έχεις φάει τέτοιο ξεπουπούλιασμα που απορώ πώς βρίσκεσαι ακόμα εν ζωή. Καλά, δεν υποχρεώνεσαι, αλλά ο κύριος λόγος που δεν γράφεις είναι για να μη σου μαδήσουμε και το τελευταίο φτερό που σου έμεινε. Η ερώτηση πάντως παραμένει. Πώς θα μπορούσες να αποσυρθείς από τα 36 χωρίς κανένα background, αφού έχεις δηλώσει μετριομπατήρης;
Για ξαναδιάβασε πώς αρχίζω το πρώτο ποστ του νήματος για να δεις ποιος ειρωνεύεται ποιον. Δεν μου την έφερες στέλνοντάς με να ανοίξω νήμα. Το λέω μόνος μου ότι το θέμα είναι ενδιαφέρον και για αυτό το άνοιξα.
Εν ολίγοις, δεν πρόκειται να μας πεις το μυστικό για το πώς θα τα κατάφερνες να αποσυρθείς νωρίς επαγγελματικά. Οπότε όλα τα σενάρια για speculation είναι ανοιχτά. Έτσι όπως σε έχω ψυχολογήσει, πιστεύω λοιπόν ότι το κόλπο σου ήταν μάλλον ένας πλούσιος γάμος. Δεν σε έχω ικανό να σκεφτείς κάτι άλλο. Το θέμα είναι πώς θα έβρισκες νύφη. Με χύμα καμάκι στην Ερμού; αχαχαχαχαχχαχ
Αυτό το ποστ σου ήταν ένα παραλήρημα.Βφε σάψαλο αυτό το ποστ σου έκανα και σε τελείωσα.
Εγώ σε κάνω να τρέχεις ξωπίσω μου.
Είσαι υποχείριό μου.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες; - Page 8989
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)www.bourdela.com
Ο πληθυντικός είναι επειδή δεν είμαι ο μόνος που σπάω πλάκα μαζί σου...Προς τι ο πληθυντικός τώρα περί μαδήματος;
Κωλυεται, ειναι σε χιονοδρομικο κεντρο σε σαλε (απ’ εξω) απολαμβανει