Καλή ερώτηση παίκτη μου... Ακούστε πρόβλημα που έχω... Πάντα κατέβαζα mp3 από youtube .... Από σχεδόν αρχές του χρόνου όσα κατεβάζω δεν παίζουν στο αμάξι ... Το player δεν αναγνωρίζει το format τους ... Τι τρέχει? Μπήκες οι εταιρίες στη μέση!??
Θέλει προσοχή . Μπορεί σε κάποια να μην γίνει σωστά η μετατροπή . Εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες (πρόγραμμα μετατροπής , hardware κ.τ.λ.) . Δηλαδή μπορεί κάνεις μετατροπή σε 200 αρχεία και 5-10 να έχουν παραμόρφωση ή noise . Και ενώ εσύ θα ξέρεις ότι όλα πήγαν καλά χωρίς μήνυμα λάθους στο τέλος ενδεχομένως να βρεθείς προ εκπλήξεων . Μη κάνεις μετατροπές σε πάνω από 50 αρχεία . Όσο για προγράμματα πολλά . Καλή τύχη .
Καλή ερώτηση παίκτη μου... Ακούστε πρόβλημα που έχω... Πάντα κατέβαζα mp3 από youtube .... Από σχεδόν αρχές του χρόνου όσα κατεβάζω δεν παίζουν στο αμάξι ... Το player δεν αναγνωρίζει το format τους ... Τι τρέχει? Μπήκες οι εταιρίες στη μέση!??
Το κάνω μετατροπή από ένα on line youtube to mp3 το οποίο σου τα κατεβάζει απευθείας στο φάκελο χωρίς εγκατάσταση προγράμματος. Από πάντα. Τα αρχεία είναι όλα mp3 απλά από τις αρχές του χρόνου όσα κατέβασα δεν τα παίζει.