Νέα

Πώς μάθατε Αγγλικά και τί επίπεδο κατέχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βοργιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως μαθατε αγγλικά

• Φροντιστήριο

Ψήφοι: 33 48,5%
  • Ιδιαίτερα

Ψήφοι: 8 11,8%
  • Παιχνίδια

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Αυτομελέτη

Ψήφοι: 4 5,9%
  • Ταινίες & Σειρές

• Γαμουσατε τουρίστρια και σας έμαθε

Ψήφοι: 11 16,2%
  • Βιβλία & Κομικς

Ψήφοι: 1 1,5%
  • Μεταναστευσατε και μαθατε σε ξενη χωρα αγγλικα

Ψήφοι: 3 4,4%
  • Δουλευατε σε τουριστικο μερος και μάθατε εμπειρικά

• Τραγουδια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απο Linquaphone

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απο το Facebook & Social Media & Youtube

• Σας μαθανε οι γονείς σας

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
netflix με 8 ευρω το μηνα , δες ολες τις σειρες με αγγλικους υποτιτλους και εχει proficiency  :grin:
τυπου δες ολα τα ματς του μαραντονα κ στο τελος θα ζωγραφιζεις οπως ο ΘΕΟΣ..
η καρακαλτακα που δεν εχει χασει επεισοδια της καθε μεξικανικης σαπουνοπερας που εχει προβαλει η ελληνικη τιβι,εχει πτυχιο ισπανικης φιλολογιας..
ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΤΥΠΕ???

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
......  :think: μήπως κάνετε λάθος άγαπητέ , γιά 3 συνδέσεις σέ 3 διαφοορετικά σπίτια είναι 10 μευρώ ....στίς 28 φεβρουαρίου τό έκανα  :hi:

το απλο εχει 7,99 νομιζω , μια συνδεση ...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
τυπου δες ολα τα ματς του μαραντονα κ στο τελος θα ζωγραφιζεις οπως ο ΘΕΟΣ..
η καρακαλτακα που δεν εχει χασει επεισοδια της καθε μεξικανικης σαπουνοπερας που εχει προβαλει η ελληνικη τιβι,εχει πτυχιο ισπανικης φιλολογιας..
ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΤΥΠΕ???

αναλογα το πνευματικο επιπεδο καθενος , ξερω τυπο με καλα αγγλικα μονο που επαιζε παιχνιδια στα αγγλικα και δεν ειχε κανει φροντιστηριο ποτε  ...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Σιγά σιγά  με το φροντιστήριο, το σχολείο, τις τουρίστριες,τα ταξίδια στο εξωτερικό,φτάνοντας μέχρι το επίπεδο cpe. Θέλει όμως τεράστια θέληση διάβασμα και υπομονή.  :sunglasses:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
αναλογα το πνευματικο επιπεδο καθενος , ξερω τυπο με καλα αγγλικα μονο που επαιζε παιχνιδια στα αγγλικα και δεν ειχε κανει φροντιστηριο ποτε  ...
οτι πεις τυπε μου..
ο αλεξης τα εμαθε στις παρτουζες που τον περναγαν οι τροικανοι..
δικαιο εχεις..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Σιγά σιγά  με το φροντιστήριο, το σχολείο, τις τουρίστριες,τα ταξίδια στο εξωτερικό,φτάνοντας μέχρι το επίπεδο cpe. Θέλει όμως τεράστια θέληση διάβασμα και υπομονή.  :sunglasses:
αλλο το νομιζω οτι ξερω κ αλλο το ξερω..
ποσα νουμερα νομιζουν οτι ειναι τραγουδιστες κ ποσοι τελικα ειναι???
ο μισος πληθυσμος νομιζει,καμια 5αδα το πολυ ειναι..

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
εαν δεν δωσεις δεν παιρνεις. Κατι που ηδη επρεπε να ξερεις. Το τζαμπα πεθανε!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
οτι πεις τυπε μου..
ο αλεξης τα εμαθε στις παρτουζες που τον περναγαν οι τροικανοι..
δικαιο εχεις..

τι κολλημα τραβας ? φροντιστηριο εχεις και σου θιξαμε τη μασα . Το 90% των φροντιστηριων ειναι απατη και σε προετοιμαζουν μονο για ενα lower για να λες οτι εκανες κατι και για να εχεις ενα χαρτι για το δημοσιο ...κατα τα αλλα επιπεδο Τσιπρας .... :S :S

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
 Όσο πιο πολύ ασχοληθείς με μια γλώσσα τόσο πιο γρήγορα θα την μάθεις.Προφανώς και θα βοηθήσει το να κάνεις μαθήματα με δάσκαλο.Αλλά και στον ελεύθερο χρόνο σου θα πρέπει να ασχοληθείς με τα αγγλικά.Εγώ να πω την αλήθεια πιο πολλά έμαθα απο μόνος μου και σε μεγάλη ηλικία παρά όταν έκανα στο σχολείο και σε φροντιστήριο.

Πλέον με το internet είναι και πιο εύκολο να μάθεις.Αν τα αγγλικά σου είναι αρκετά καλά για να μπορείς να διαβάζεις,καταλαβαίνεις αγγλικά προσπάθησε να βρεις εκπαιδευτικό υλικό που είναι κατευθείαν στα αγγλικά.Π.χ θέλεις να μάθεις γραμματική.Πάρε ένα βιβλίο που είναι στα αγγλικά και όχι ένα που είναι στα ελληνικά.Υπάρχουν πολλά site οπού μπορείς να μάθεις γραμματική.Αν δεν θέλεις να πάρεις κάποιο πτυχίο,μην το παρακάνεις με την γραμματική.Μάθε τα βασικά και σιγά-σιγά θα βελτιωθείς.

Αυτό που είπαν κάποιοι περί σειρών,είναι αλήθεια.Κατα προτίμηση ξεκίνα να βλέπεις σειρές με αγγλικούς υπότιτλους.Όπότε πετυχαίνεις άγνωστη λέξη,τσέκαρε τη online και μετά συνέχισε να βλέπεις την σειρά,ταινία.Μην φας την ώρα σου με το να προσπαθείς να "μάθεις" μια άγνωστη λέξη.Απλά τσέκαρε τη λέξη online.Την επόμενη φορά που θα ξανα-πετύχεις την λέξη μπορεί να μην την θυμάσαι.Ξανα-τσέκαρε την online ή σε λεξικό.Την 3η-4η φορά που θα την πετύχεις δεν θα χρειάζεσαι να τσεκάρεις τι σημαίνει.Το ίδιο και με ένα άρθρο που θα διαβάσεις.Τσέκαρε τις λέξεις αλλά μην προσπαθήσεις να τις απομνημονεύσεις εκείνη την ώρα.Επίσης εκάτι πολύ σημαντικό είτε μιλάμε για μια σειρά που βλέπεις,ένα άρθρο ή βιβλίο που διαβάζεις:Αν χρειάζεσαι να τσεκάρεις λέξεις σε κάθε πρόταση που διαβάζεις διάβασε ή δες κάτι πιο εύκολο.Π.χ αν λες ότι καταλαβαίνεις μόνο το 10% του τι λένε στο bbc βρες κάτι που είναι πιο εύκολο.

Το σημαντικότερο είναι να βρεις κάτι που σου αρέσει και να βρεις υλικό στα αγγλικά.Π.χ σου αρέσει να βλέπεις μπάλα.Αντι να δεις τον αγώνα στα ελληνικά,βρες τον αγώνα με αγγλικό σχολιασμό.Βρες εκπομπές που να μιλάνε για ποδόσφαιρο.Γενικά όσο πιο πολύ σου αρέσει κάτι τόσο πιο εύκολο θα είναι για σένα να αφιερώσεις το χρόνο σου.Επίσης βρες κάποιο podcast που σου αρέσει και κατέβασε επεισόδια στο κινητό ή mp3 και άκου όπου πας.Ακόμα και στο σπίτι να είσαι και να κάνεις μια δουλειά βάλε τα ακουστικά και άκου κάτι στα αγγλικά.Αν πας σε κάποιο γυμναστήριο το ίδιο.

mikros_gamikos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2019
Like
23
Πόντοι
0
Δύσκολο πάντως να μάθεις αγγλικά βλέποντας ταινίες, παίζοντας παιχνίδια ή τσατάροντας. Πιθανότερο είναι να αποκτήσεις άγνοια κινδύνου και να τα μιλάς χωρίς να σε νοιάζει αν είναι τελείως λάθος.
Πόσο ρεαλιστικό είναι να σταματάς ένα έργο 50 φορές για να ψάχνεις τις λέξεις; Κι όσον αφορά τη γραμματική/συντακτικό, δε μπορώ να διανοηθώ άλλον τρόπο εκμάθησης πέραν των φροντιστηριακών βιβλίων, όπου μαθαίνεις 1-2 πράγματα τη φορά και τα εφαρμόζεις επιτόπου σε ασκήσεις.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Σιγά το δύσκολο.εγω πανευκολα τα έμαθα (Εεε ρε τι έχω να ακούσω)

Ατάκες για να αφήνετε τους Άγγλους χάνους...
Κάτι τρέχει στα γύφτικα - Something running down to the gypsies
Βρέχει καρέκλες - Its rainning chairlegs
Είδα τον Χριστό φαντάρο - I saw the...

christ soldier

Την κάτσαμε την βάρκα - We sit the boat
Όλα τα χε η Μαριορή ο φερετζές της λείπει - Mariori had everything, the feretzes is missing.
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς - Manolios has changed and put his clothes the other way around...

Χ..ε ψηλά και αγνάντευε - Shit high and gaze
Με δουλεύεις; - Are you working me?
Μου άλλαξες τα φώτα - You changed my lights
Την έκανε από χέρι - I (he/she/it/we/you/they) did her from hand
Καλώς τα μάτια μας τα δυό - Welcome my eyes the two
Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι - Beffer five and to hand than ten and waiting
Σαν την άδικη κατάρα - Like the unfair curse.
Το μυαλό σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος - Your brain and a pound and the painter's brush.
Βγήκα από τα ρούχα μου - I came out of my clothes.
Δεν ξέρω την τύφλα μου - I don't know my blindness.
Χλωμό το βλέπω - l see it pale
Είσαι για τα πανυγήρια - You are for the festivals.
Μου πήρες τα αυτιά - You ate my ears.
Έχει ο καιρός γυρίσματα - Has the weather turnings.
Κάνει τον ψόφιο κοριό - He does the dead bug.
Στο κάτω κάτω της γραφής - To the down down of the writing...
Χτύπησα μπιέλα - I hit biela!
Μασάει η κατσίκα ταραμά; - Does the goat chew taramas?
Σιγά τα λάχανα! - Slow the cabbages!
Σιγά τα αυγά! - Slow the eggs!
Ανάποδο ψαλίδι - Upside down scisor.
Πιάσε το αυγό και κούρευτο - Catch the egg and mow it.
Κολοκύθια με ρίγανη - Marrows with the oregano.
Ρόμπες γίναμε - We became robes
Ρόμπα ξεκούμπωτη - Robe unbuttoned
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι - With this side to sleep.
Σκυλοβαρέθηκα - I am dogbored.
Κάναμε μαύρα μάτια να σε δούμε - We did black eyes to see you.
Κυριακή κοντή γιορτή - Sunday short feast.
Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη - To say the figs figs and the tub tub!
Υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο - You are computing without the hotel owner.
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά - The madness doesn't go to the mountains.
Με κόλησε στον τοίχο - He stuck me to the wall.

Συνημμένα

• Δ3-1.jpg
    Δ3-1.jpg
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 22

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
τι κολλημα τραβας ? φροντιστηριο εχεις και σου θιξαμε τη μασα . Το 90% των φροντιστηριων ειναι απατη και σε προετοιμαζουν μονο για ενα lower για να λες οτι εκανες κατι και για να εχεις ενα χαρτι για το δημοσιο ...κατα τα αλλα επιπεδο Τσιπρας .... :S :S
με φρικαρουν οι φολα βλακες..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Δύσκολο πάντως να μάθεις αγγλικά βλέποντας ταινίες, παίζοντας παιχνίδια ή τσατάροντας. Πιθανότερο είναι να αποκτήσεις άγνοια κινδύνου και να τα μιλάς χωρίς να σε νοιάζει αν είναι τελείως λάθος.
Πόσο ρεαλιστικό είναι να σταματάς ένα έργο 50 φορές για να ψάχνεις τις λέξεις; Κι όσον αφορά τη γραμματική/συντακτικό, δε μπορώ να διανοηθώ άλλον τρόπο εκμάθησης πέραν των φροντιστηριακών βιβλίων, όπου μαθαίνεις 1-2 πράγματα τη φορά και τα εφαρμόζεις επιτόπου σε ασκήσεις.
τυπε μου οι αλλοι πιστευουν ακραδαντα οτι ο σωρρας θα τους σωσει κ εσυ αμφισβητεις την γελοια μεθοδολογια εκμαθησης της αγγλικης που προτεινουν οι κατα φαντασιαν γνωστες της???
ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ..

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
τυπε μου οι αλλοι πιστευουν ακραδαντα οτι ο σωρρας θα τους σωσει κ εσυ αμφισβητεις την γελοια μεθοδολογια εκμαθησης της αγγλικης που προτεινουν οι κατα φαντασιαν γνωστες της???
ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ..

ο τυπος θελει να μαθει χωρις να πληρωσει κατι που ειναι παρανοικο!
Αρα οι απαντησεις που παιρνει ειναι λογικες στη παρανοικη  απαιτηση του

paris.str

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Σιγά το δύσκολο.εγω πανευκολα τα έμαθα (Εεε ρε τι έχω να ακούσω)

Ατάκες για να αφήνετε τους Άγγλους χάνους...
Κάτι τρέχει στα γύφτικα - Something running down to the gypsies
Βρέχει καρέκλες - Its rainning chairlegs
Είδα τον Χριστό φαντάρο - I saw the...

christ soldier

Την κάτσαμε την βάρκα - We sit the boat
Όλα τα χε η Μαριορή ο φερετζές της λείπει - Mariori had everything, the feretzes is missing.
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς - Manolios has changed and put his clothes the other way around...

Χ..ε ψηλά και αγνάντευε - Shit high and gaze
Με δουλεύεις; - Are you working me?
Μου άλλαξες τα φώτα - You changed my lights
Την έκανε από χέρι - I (he/she/it/we/you/they) did her from hand
Καλώς τα μάτια μας τα δυό - Welcome my eyes the two
Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι - Beffer five and to hand than ten and waiting
Σαν την άδικη κατάρα - Like the unfair curse.
Το μυαλό σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος - Your brain and a pound and the painter's brush.
Βγήκα από τα ρούχα μου - I came out of my clothes.
Δεν ξέρω την τύφλα μου - I don't know my blindness.
Χλωμό το βλέπω - l see it pale
Είσαι για τα πανυγήρια - You are for the festivals.
Μου πήρες τα αυτιά - You ate my ears.
Έχει ο καιρός γυρίσματα - Has the weather turnings.
Κάνει τον ψόφιο κοριό - He does the dead bug.
Στο κάτω κάτω της γραφής - To the down down of the writing...
Χτύπησα μπιέλα - I hit biela!
Μασάει η κατσίκα ταραμά; - Does the goat chew taramas?
Σιγά τα λάχανα! - Slow the cabbages!
Σιγά τα αυγά! - Slow the eggs!
Ανάποδο ψαλίδι - Upside down scisor.
Πιάσε το αυγό και κούρευτο - Catch the egg and mow it.
Κολοκύθια με ρίγανη - Marrows with the oregano.
Ρόμπες γίναμε - We became robes
Ρόμπα ξεκούμπωτη - Robe unbuttoned
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι - With this side to sleep.
Σκυλοβαρέθηκα - I am dogbored.
Κάναμε μαύρα μάτια να σε δούμε - We did black eyes to see you.
Κυριακή κοντή γιορτή - Sunday short feast.
Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη - To say the figs figs and the tub tub!
Υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο - You are computing without the hotel owner.
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά - The madness doesn't go to the mountains.
Με κόλησε στον τοίχο - He stuck me to the wall.
Εις ωραίος!!!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :2funny: :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
τα εγγλέζικα τα έμαθα ακούγοντας και μελετώντας τους BATHORY ειδικά αυτό το έξοχο άσμα τους:

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Είστε βλάκες μερικοί πραγματικά.Έγραψε πουθενά ο άνθρωπος ότι θέλει να πάρει πτυχίο αγγλικής φιλολογίας;Να βελτιώσει τα αγγλικά του είπε.Και ναι σας φαίνεται παρανοικό όπως λέτε αλλά και το να βλέπεις ταινίες βοηθάει και το να ακούς podcasts βοηθάει κτλ.Γλώσσα είναι ρε καραγκιόζηδες.Τόσοι και τόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στην ΕΛλάδα και έμαθαν την γλώσσα.Όλοι πήγαν σε δασκάλους;Με την τριβή και την εξάσκηση έμαθαν.Είτε μιλώντας είτε διαβάζωντας.Ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ.Προφανώς και ένας δάσκαλος θα σε βοηθήσει.Αλλά μπορείς να βελτιώσεις και τα αγγλικά σου από μόνος σου.Τελευταία φορά που πήγα σε φροντιστήριο ήταν πριν 10-12 χρόνια (μερικά χρόνια πήγα απλά για να πηγαίνω,ούτε διάβαζα,ούτε τίποτα).Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκα μόνος μου και τα αγγλικά μου βελτιώθηκαν στο σημείο όπου τώρα  δουλεύω στο εξωτερικό σε english speaking job.Στα παπάρια μου αν δεν μπορώ να μιλήσω με την βασίλισσα της Αγγλιάς.

Επίσης μιας και μιλάμε για υλικό.Ενα καλό site είναι το engvid.com.Έχει 100αδες videos είτε γραμματικής,λεξιλογίου κτλ. και απο κάτω έχει και ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
ο τυπος θελει να μαθει χωρις να πληρωσει κατι που ειναι παρανοικο!
Αρα οι απαντησεις που παιρνει ειναι λογικες στη παρανοικη  απαιτηση του

χειροτεροι ειναι αυτοι που πληρωνονται για να μαθουν στα παιδια Αγγλικα επιπεδου Τσιπρα . Το καλυτερο σιγουρα ειναι το ιδιαιτερο αλλα οχι απο κομπογιαννίτες που βγαλανε ενα πτυχιο δεν εχουν ταξιδεψει ποτε εκτος ελλαδας και θελουν να διδασκουν κιολας ....

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
χειροτεροι ειναι αυτοι που πληρωνονται για να μαθουν στα παιδια Αγγλικα επιπεδου Τσιπρα . Το καλυτερο σιγουρα ειναι το ιδιαιτερο αλλα οχι απο κομπογιαννίτες που βγαλανε ενα πτυχιο δεν εχουν ταξιδεψει ποτε εκτος ελλαδας και θελουν να διδασκουν κιολας ....
γιατι πρεπει να ταξιδεψεις εκτος Ελλαδας για να διδαξεις ξενη γλωσσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom