Νέα

Πως λειτουργούν οι prepaid κάρτες τράπεζας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πολύ εύκολη και άμεση έκδοση είναι η webbuy της Πειραιώς,χωρίς κανένα δικαιολογητικό αφού έχω λογαριασμό(προφανώς για αυτό)

την έβγαλα σε ένα λεπτό μέσω winbank....βγαίνει απευθείας,φυσικά δεν παίνρεις πλαστικό ή ο,τιδήποτε άλλο γραπτό,απλά μόνο σου δίνει το νούμερο της κάρτας,τη λήξη της και τον τριψήφιο ασφαλείας

την έχω χρησιμοποιήσει παντού χωρίς κανένα πρόβλημα,παντού τη δέχονται....μόνο από ladbrokes έφαγα πόρτα(betoto,bwin ok)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τύπε μου χρειαζεσαι Ταυτότητα και βεβαίωση του αφμ σου(βγαινει απο τα κεπ).
Πας με αυτα και εισαι κύριωο, αλλιώς καμιά τραπεζα δεν σε κανει πελάτη της(Στην γιουρομπανκ βεβαια στο ζητανε και προφορικα το αφμ σε μερικες περιπτωσεις, ειναι πιο χαλαροί εκει με την τηρηση του νομου)...
Εγώ πριν κανα χρόνο που την έβγαλα σε επαρχιακό κατάστημα χωρίς να είμαι ήδη πελάτης μόνο ταυτότητα.Τώρα αν άλλαξε κάτι δε ξέρω

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στην αρχή έτσι
URL]]

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν συμβαίνει το εξής!
Προπληρωμένες κάρτες δεν έχουν όλες οι τράπεζες!
Αυτή τη στιγμή από ότι θυμάμαι έχει η Κύπρου, η Πειραιώς, EuroBank, Αγροτική, Μιλένιουμ αν δεν κάνω λάθος!
Ίσως υπάρχουν και άλλες αλλά δεν έχουν όλες!
Για την έκδοση της κάρτας προπληρωμένης φαινομενικά δεν χρειάζεται τίποτα αφού στην πραγματικότητα η κάρτα είναι άυλη!
Δεν είναι σαν τις πιστωτικές!
Εδώ απλά έχεις τον αριθμό της κάρτας και τον 3ψήφιο κωδικό που έχουν όλες οι κάρτες είτε πιστωτικές είτε προπληρωμένες που υποτίθεται ότι τον ξέρεις μόνο εσύ και σου δίνεται όταν εκδίδεται!
Στις περισσότερες μπορείς να την εκδόσεις στιγμιαία μέσω ίντερνετ αφού όπως είπαμε είναι άυλη και απλά μας ενδιαφέρει να έχουμε τα στοιχεία της κάρτας!
Έτσι όταν αγοράζουμε κάτι μέσω ίντερνετ τα μόνα δεδομένα που δίνονται είναι τα στοιχεία της κάρτας δηλαδή οι αριθμοί και όχι τα προσωπικά μας στοιχεία!
Τώρα εδώ όμως είναι και η ουσία!
Για να εκδόσεις πλέον προπληρωμένη κάρτα είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τα στοιχεία σου στην τράπεζα διότι όλες οι κάρτες τραπεζών είναι συνδεδεμένες με λογαριασμούς!
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της προπληρωμένης!
Συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό για να μπορείς να την φορτώνεις-εκφορτώνεις!
Το ίδιο γίνεται και με τις πιστωτικές!
Την ώρα που υπογράφεται για έκδοση πιστωτικής, υπογράφεται και για δημιουργία λογαριασμού συνήθως απλού ταμιευτηρίου για να είναι συνδεδεμένη εκεί η κάρτα σας!
Επιπλέον, για να την εκδόσετε μέσω ίντερνετ όπως προανέφερα προϋποθέτει την ύπαρξη ενός ήδη λογαριασμού στην τράπεζα που θα την εκδόσουμε και παράλληλα να έχετε και ενεργοποιημένη την υπηρεσία για Web-Banking που μια τράπεζα θα στην ενεργοποίηση σαν υπηρεσία μόνο άμα κάνεις χρήση κάποιου προϊόντος της!

Οπότε στην προπληρωμένη δεν εμφανίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία σε όποια συναλλαγή και να κάνετε αλλά θυμηθείτε ότι η κάρτα αυτή είναι συνδεδεμένη με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος φέρει και τα στοιχεία σας όλα!
Αυτά!

Όσο για τον Ζ, πείτε να πάει να γαμηθεί και απλά μην ψωνίζετε από εκεί!
Δεν είναι και μόνος!

Latin Boy...!!!  

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
πολύ εύκολη και άμεση έκδοση είναι η webbuy της Πειραιώς,χωρίς κανένα δικαιολογητικό αφού έχω λογαριασμό(προφανώς για αυτό)

την έβγαλα σε ένα λεπτό μέσω winbank....βγαίνει απευθείας,φυσικά δεν παίνρεις πλαστικό ή ο,τιδήποτε άλλο γραπτό,απλά μόνο σου δίνει το νούμερο της κάρτας,τη λήξη της και τον τριψήφιο ασφαλείας

την έχω χρησιμοποιήσει παντού χωρίς κανένα πρόβλημα,παντού τη δέχονται....μόνο από ladbrokes έφαγα πόρτα(betoto,bwin ok)

:thumbsup: :thumbsup:
Τα είπες όλα σωστά και με λιγότερα λόγια από εμένα!  >:( :2funny: :2funny:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Λοιπόν συμβαίνει το εξής!
Προπληρωμένες κάρτες δεν έχουν όλες οι τράπεζες!
Αυτή τη στιγμή από ότι θυμάμαι έχει η Κύπρου, η Πειραιώς, EuroBank, Αγροτική, Μιλένιουμ αν δεν κάνω λάθος!
Ίσως υπάρχουν και άλλες αλλά δεν έχουν όλες!
Για την έκδοση της κάρτας προπληρωμένης φαινομενικά δεν χρειάζεται τίποτα αφού στην πραγματικότητα η κάρτα είναι άυλη!
Δεν είναι σαν τις πιστωτικές!
Εδώ απλά έχεις τον αριθμό της κάρτας και τον 3ψήφιο κωδικό που έχουν όλες οι κάρτες είτε πιστωτικές είτε προπληρωμένες που υποτίθεται ότι τον ξέρεις μόνο εσύ και σου δίνεται όταν εκδίδεται!
Στις περισσότερες μπορείς να την εκδόσεις στιγμιαία μέσω ίντερνετ αφού όπως είπαμε είναι άυλη και απλά μας ενδιαφέρει να έχουμε τα στοιχεία της κάρτας!
Έτσι όταν αγοράζουμε κάτι μέσω ίντερνετ τα μόνα δεδομένα που δίνονται είναι τα στοιχεία της κάρτας δηλαδή οι αριθμοί και όχι τα προσωπικά μας στοιχεία!
Τώρα εδώ όμως είναι και η ουσία!
Για να εκδόσεις πλέον προπληρωμένη κάρτα είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τα στοιχεία σου στην τράπεζα διότι όλες οι κάρτες τραπεζών είναι συνδεδεμένες με λογαριασμούς!
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της προπληρωμένης!
Συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό για να μπορείς να την φορτώνεις-εκφορτώνεις!
Το ίδιο γίνεται και με τις πιστωτικές!
Την ώρα που υπογράφεται για έκδοση πιστωτικής, υπογράφεται και για δημιουργία λογαριασμού συνήθως απλού ταμιευτηρίου για να είναι συνδεδεμένη εκεί η κάρτα σας!
Επιπλέον, για να την εκδόσετε μέσω ίντερνετ όπως προανέφερα προϋποθέτει την ύπαρξη ενός ήδη λογαριασμού στην τράπεζα που θα την εκδόσουμε και παράλληλα να έχετε και ενεργοποιημένη την υπηρεσία για Web-Banking που μια τράπεζα θα στην ενεργοποίηση σαν υπηρεσία μόνο άμα κάνεις χρήση κάποιου προϊόντος της!

Οπότε στην προπληρωμένη δεν εμφανίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία σε όποια συναλλαγή και να κάνετε αλλά θυμηθείτε ότι η κάρτα αυτή είναι συνδεδεμένη με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος φέρει και τα στοιχεία σας όλα!
Αυτά!

Όσο για τον Ζ, πείτε να πάει να γαμηθεί και απλά μην ψωνίζετε από εκεί!
Δεν είναι και μόνος!

Latin Boy...!!!  

οι κάρτες Paysafe δουλεύουν και αυτές έτσι?

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16

Αν εκδίδεται από τράπεζα, ναι!
Τώρα αν τις αγοράζεις από αλλού, δεν ξέρω πως λειτουργούν!
Πάντως να αγοράζεις μια κάρτα Paysafe από διάφορα μέρη αναξιόπιστα μέρη με αξία μέσα ενός ραντεβού, τότε μάλλον είσαι παράτολμος!

Το σκεπτικό των τραπεζών πάντως όσο αφορά τις πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες είναι η ύπαρξη και ενός λογαριασμού τραπεζικού, ανεξάρτητα αν εσείς κάνετε χρήση αυτού ή όχι!
Στις δε προπληρωμένες χρειάζεται για να τις φορτώνεις-εκφορτώνεις!
Ακόμα και με τα λεφτά στο χέρι να πάτε, ο υπάλληλος πρώτα θα καταθέσει αυτά τα λεφτά στο λογαριασμό και μέσω αυτού θα σας τη φορτώσει!
Η κάρτα είναι άυλη και μπορείς να την εκδόσεις και να την ακυρώσεις όσες φορές επιθυμείς!
Τουλάχιστον για την τράπεζα Πειραιώς!
Για τις δε πιστωτικές είτε ακόμα και για τα δάνεια απαιτείται η ύπαρξη λογαριασμού για να κατατίθενται τα λεφτά των δόσεων!

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αν εκδίδεται από τράπεζα, ναι!
Τώρα αν τις αγοράζεις από αλλού, δεν ξέρω πως λειτουργούν!
Πάντως να αγοράζεις μια κάρτα Paysafe από διάφορα μέρη αναξιόπιστα μέρη με αξία μέσα ενός ραντεβού, τότε μάλλον είσαι παράτολμος!

Το σκεπτικό των τραπεζών πάντως όσο αφορά τις πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες είναι η ύπαρξη και ενός λογαριασμού τραπεζικού, ανεξάρτητα αν εσείς κάνετε χρήση αυτού ή όχι!
Στις δε προπληρωμένες χρειάζεται για να τις φορτώνεις-εκφορτώνεις!
Ακόμα και με τα λεφτά στο χέρι να πάτε, ο υπάλληλος πρώτα θα καταθέσει αυτά τα λεφτά στο λογαριασμό και μέσω αυτού θα σας τη φορτώσει!
Η κάρτα είναι άυλη και μπορείς να την εκδόσεις και να την ακυρώσεις όσες φορές επιθυμείς!
Τουλάχιστον για την τράπεζα Πειραιώς!
Για τις δε πιστωτικές είτε ακόμα και για τα δάνεια απαιτείται η ύπαρξη λογαριασμού για να κατατίθενται τα λεφτά των δόσεων!

όχι... ρωτάω απλά θέλω να ξέρω πριν διαολοστείλω τον ζουζούνα τι παίζει...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αν μου πει θέλω οποσδήποτε κάρτα εννοείται πως δεν θα πάρω χαζό είμαι

O Zου θελει καρτα γιατι

α) Θελει να ξερει τα προσωπικα στοιχεια σου
β) Αν δεν πας στο ραντεβου, αυτος τα εχει τα λεφτα του στην τραπεζα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ενα χαρτακι ειναι η πεισειφ που εκδιδεται από το περιπτερο την ιδια στιγμη που πας, σαν την ανανεωση χρονου για το καρτοκινητο που παιρνεις από το περίπτερο. Κι εχει εναν 16ψηφιο κωδικο τον οποίο πληκτρολογεις στο σαιτ που δεχεται αυτον τον τροπο πληρωμης για να παρει τα λεφτα απο σενα...

Άμα κανει του ζουζουνα και θες να τον προπληρωσεις παρε 3 κάρτες των 100ευρώ και σκαστου τις  :2on1: :2on1: .

Αλλά να προπληρωνεις προαγωγούς με καρτα πριν να δεις το προιον, δεν μου ακουγεται σωστο  :think: :think:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
O Zου θελει καρτα γιατι

α) Θελει να ξερει τα προσωπικα στοιχεια σου
β) Αν δεν πας στο ραντεβου, αυτος τα εχει τα λεφτα του στην τραπεζα

paysafe και πολύ του είναι... αν δεν του αρέσει ας... :kissass2:

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
  Ξερει κανεις αν οι prepaid cards  dexontai επιστροφες απο κερδη ας πουμε στοιχημα η καζινο?????

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οι πριπειντ πλεον ειναι ενας πλαστικοποιημενος τραπεζικος λογαριασμος...
δεν ειναι ανωνυμες,τις δεχονται σχεδον παντου αφου ειναι βιζα..
στο ζουζουνα θα στη δεχτουν λογικα αρκει να χεις μεσα το απαιτουμενο υπολοιπο..
εχουν γινει καποια πεσιματα(ή και στησιματα) τωρα τελευταια και θελουν να φυλαξουν τον κωλο τους...
υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες παντως...
 Ξερει κανεις αν οι prepaid cards  dexontai επιστροφες απο κερδη ας πουμε στοιχημα η καζινο?????
ναι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μαλλον μαλακια ρωταω, αλλα τοσα εχω ρωτησει, μια ακομα δεν κανει τη διαφορα :cheesy:

οι χρεωστικες καρτες ειναι το ιδιο με τις προπληρωμενες? ή καμια σχεση?

*presafe απο το περιπτερο επαιρνα πρωτα.

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αλλο οι προπληρωμενες,αλλο οι χρεωστικες
στις χρεωστικες,συνδεεται με τον λογαριασμο.στις αλλες,οχι φυσικα.

Επισκέπτης
μαλλον μαλακια ρωταω, αλλα τοσα εχω ρωτησει, μια ακομα δεν κανει τη διαφορα :cheesy:

οι χρεωστικες καρτες ειναι το ιδιο με τις προπληρωμενες? ή καμια σχεση?

*presafe απο το περιπτερο επαιρνα πρωτα.
οχι οι χρεωστικες καρτες απαιτουν να εχεις λογαριασμο αυτον αντιπροσοπευουν, στις προπληρωμενες βαζεις λευτα και αυτα ειναι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αλλο οι προπληρωμενες,αλλο οι χρεωστικες
στις χρεωστικες,συνδεεται με τον λογαριασμο.στις αλλες,οχι φυσικα.

αφου πριν λιγο ειπαν οτι τωρα πλεον συνδεονται με το λογαριασμο :think:

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αφου πριν λιγο ειπαν οτι τωρα πλεον συνδεονται με το λογαριασμο :think:

αυτο ακριβως.στις χρεωστικες που δεν ειναι ανωνυμες,συνδεεται λογιαριασμος.στις αλλες δεν συνδεεται.τις αγοραζεις απο παντου χωρις στοιχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom