Νέα

Πως λειτουργούν οι prepaid κάρτες τράπεζας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αυτο ακριβως.στις χρεωστικες που δεν ειναι ανωνυμες,συνδεεται λογιαριασμος.στις αλλες δεν συνδεεται.τις αγοραζεις απο παντου χωρις στοιχεια

τι διαολο? ενα χυμο εχω πιει :-

Για να εκδόσεις πλέον προπληρωμένη κάρτα είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τα στοιχεία σου στην τράπεζα διότι όλες οι κάρτες τραπεζών είναι συνδεδεμένες με λογαριασμούς!
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της προπληρωμένης!
Συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό για να μπορείς να την φορτώνεις-εκφορτώνεις!

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
το ιδιο λεμε,αλλα με αλλα λογια.το ιδιο ομως.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
προπληρωμενη-χρεωστικη=τραπεζικος λογαριασμος
paysafecard=ανωνυμη

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
προπληρωμενη=paysafecard
χρεωστικη=λογαριαμου τραπεζης επωνυμη καρτα.
ομως αυτη την ζητανε και προπληρωμενη μερικες φορες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αλλο οι προπληρωμενες,αλλο οι χρεωστικες
στις χρεωστικες,συνδεεται με τον λογαριασμο.στις αλλες,οχι φυσικα.

καλο μου, εδω δε λες οτι στις προπληρωμενες ΔΕΝ χρειαζεται να εχεις λογαριασμο?
πριν διαβασα οτι πλεον χρειαζεται.
πώς λεμε το ιδιο? με εκαψες :-

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τ ιδιο,με αλλα λογια.στις προπληρωμενες,δεν χρειαζεται ονομα,επωνυμο. ειναι αυτες που παιρνεις απο περιπτερα.πριν απο 1 ωρα που πηγα για τσιγαρα,ενας ζητησε προπληρωμενη.

η χρεωστικη ειναι αυτη που συνδεεται με λογαριασμο χωρις να να ναι πιστωτικη. :)

2 καρτες υπαρχουν
1.paysafecard
2.χρεωστικη λογαριασμου τραπεζης πχ  enter visa απο αλφα μπανκ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τ ιδιο,με αλλα λογια.στις προπληρωμενες,δεν χρειαζεται ονομα,επωνυμο. ειναι αυτες που παιρνεις απο περιπτερα.πριν απο 1 ωρα που πηγα για τσιγαρα,ενας ζητησε προπληρωμενη.

η χρεωστικη ειναι αυτη που συνδεεται με λογαριασμο χωρις να να ναι πιστωτικη. :)

2 καρτες υπαρχουν
1.paysafecard
2.χρεωστικη λογαριασμου τραπεζης πχ  enter visa απο αλφα μπανκ.
Για να μπερδέψετε κι άλλο τα μπουτια σας, η προπληρωμενη τραπεζας που συζητανε εδω περα, λεγεται prepaid.

Η άλλη ειναι η Πέηsafe που ετοιμολογικα σημαινει ριχνεις τον πουτσο σου με ασφάλεια  :2funny: :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα! Θέλω να βγάλω μία κάρτα για να αγοράζω διάφορα από ίντερνετ, γιατί στην αγορά πετσοκόβουν σε πολλά πράγματα και οι εποχές είναι δύσκολες.. Μέχρι τώρα έκανα παραγγελίες μέσω κοντινών προσώπων των φίλων μου, αλλά αυτό καταντάει κουραστικό. Μπορεί κάποιος π γνωρίζει να μ πει τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω? Είναι πολύπλοκη διαδικασία?

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Η προπλρωμενη έχει κάποια αβανταζ που δεν εχουν οι αλλες. Λειτουργει σα VISA αρα μπορεις να κανεις αγορες απο το ιντερνετ κρατησεις κτλ. Αρκει να υπαρχουν μεσα χρηματα. Οσο για την ανωνυμια συμβατικα ανηκει σε καποιον , δηλαδη οταν την παιρνεις υπογραφεις κτλ αλλα εχει το πλεονεκτημα οτι θεωρειται ανωνυμα αφου μπορεις να τη δινεις σα χαρτζιλικι σε οποιον θελεις και να κανει ελευθερα αγορες χωρις να του ζητηθει ταυτοτητα αφου ουτε αυτη αναγραφει πανω στοιχεια. Επισης εχει το καλο οτι αν χαθει στη χειροτερη χανεις τα λεφτα που εχεις φορτωσει δεν υπαρχει πιστωτικο υπολοιπο. ΑΥτα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα! Θέλω να βγάλω μία κάρτα για να αγοράζω διάφορα από ίντερνετ, γιατί στην αγορά πετσοκόβουν σε πολλά πράγματα και οι εποχές είναι δύσκολες.. Μέχρι τώρα έκανα παραγγελίες μέσω κοντινών προσώπων των φίλων μου, αλλά αυτό καταντάει κουραστικό. Μπορεί κάποιος π γνωρίζει να μ πει τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω? Είναι πολύπλοκη διαδικασία?
Πηγαίνεις σε μία τράπεζα που διαθέτει αυτό το προιόν με την ταυτότητα σου και παίρνεις μια prepaid card
Γνωρίζω οτι έχει η Τράπεζα Κύπρου.
Δίνεις στο ταμείο τα χρήματα με τα οποία θες να την πιστώσεις + τα έξοδα και είναι έτοιμη για χρήση

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Πηγαίνεις σε μία τράπεζα που διαθέτει αυτό το προιόν με την ταυτότητα σου και παίρνεις μια prepaid card
Γνωρίζω οτι έχει η Τράπεζα Κύπρου.
Δίνεις στο ταμείο τα χρήματα με τα οποία θες να την πιστώσεις + τα έξοδα και είναι έτοιμη για χρήση
Επισης μπορει να μεταβει σε καποιο ATM να την εισαγει και να φορτωσει χρηματα. Οπωα και να τα αναλαβει με τον ιδιο τροπο. Υπαρχει και στη EUROBANK οπου θεωρω οτι ειναι αρκετα καλη επιλογη αφου μπορεις να φορτωνεις και μεσω e-banking απο τον φυσικο σου λογαριασμο και να παρακολουθεις ετσι τις συναλλαγες

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ευχαριστώ φίλτατοι, πολύ απλή διαδικασία δηλαδή χεχε.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ευχαριστώ φίλτατοι, πολύ απλή διαδικασία δηλαδή χεχε.
κάτι αντίστοιχο έχει και η Τράπεζα Πειραιώς, την κάρτα webuy δηλαδή, την οποία μπορείς να "φορτίζεις" από το λογαριασμό σου, αρκεί φυσικά να διατηρείς λογαριασμό στη συγκεκριμένη τράπεζα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Διάβασα κάτι στις πρώτες σελίδες του thread που λέει ότι για να βγάλω την κάρτα πρέπει ήδη να έχω τραπεζικό λογαριασμό στη συγκεκριμένη τράπεζα.. Ισχύει αυτό?
Και κάτι ακόμα είναι ασφαλής αυτή η κάρτα ή μπορούν να εισβάλουν μέσω διαφόρων στοιχείων π δίνω και σ άλλους λογαριασμούς μου?

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
Διάβασα κάτι στις πρώτες σελίδες του thread που λέει ότι για να βγάλω την κάρτα πρέπει ήδη να έχω τραπεζικό λογαριασμό στη συγκεκριμένη τράπεζα.. Ισχύει αυτό?
Και κάτι ακόμα είναι ασφαλής αυτή η κάρτα ή μπορούν να εισβάλουν μέσω διαφόρων στοιχείων π δίνω και σ άλλους λογαριασμούς μου?
Ακόμα και να εισβάλλουν το πολύ πολύ να χάσεις τα λεφτά που έχεις μέσα. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν καρτοκινητό αν δεν κάνω λάθος.
Αν το paypal δεχόταν paysafe κάρτες μια χαρά θα μας ερχόταν για το ebay να πάρει

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
Αν με το "paysafe" εννοείς "prepaid", τότε δέχεται.  Απο που βγάζεις το ότι ΔΕΝ δέχεται?
Την Paysafe που αγοράζεις στα περίπτερα και στο Bazaar  στο Χαιδάρι δεν την δέχεται το πaypal. Εκτός να κάνω τόσο μεγάλο λάθος  :(
Δεν εννοώ αυτήν που παίρνεις από τράπεζα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom