2024 και χωρις επιδοματα θερμανσης δεν υπαρχει θερμανση.Προς απαντηση των παντων.Σε ολες τις σοβαρες χωρες σεβαστηκαν τα βασικα και μετα τσεπωναν.Στην Ελλαδα σεβαστηκαν μονο τους εαυτου τους και τσεπωναν.Οταν εχω θερμανση μονο στη δουλεια (που δε παιζει παντα) και μονο σε μαγαζια η σε γραφεια καταλαβατε σε τι χωρα ζουμε.Κ το καλυτερο?Θερμανση μονο στο αμαξι η μονο οταν κανουμε μπανιο.Α και κανουμε μπανιο σε αποδυτηρια για να γλυτωνουμε τα ρευματα.Θελετε κι αλλα?Θερμανση λογω ηλιου και θερμανση επειδη πηγαμε σε σπιτι ζεστο επισκεψη.Θερμανση επειδη εχουμε επισκεπτες αλλα οταν φυγουνε κρυα παγωνια.Θερμανση μονο επειδη ειμαστε τυλιγμενοι με κουβερτες η φοραμε μπουφαν εντος των σπιτιων.Θερμανση λογω ηλεκτρικων κουβετων ωστε να αποφευχθει η αγορα πετρελαιου διοτι δεν αντεχεται το ασταματητο κρυο και κοιταμε να κοιμομαστε πιο ζεστα διοτι δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ο υπνος σε κρυο με τον υπνο σε θερμο περιβαλλον.Αλλος ανθρωπος θα ξυπνησεις.Θερμανση επειδη πηγαμε καφετερεια δεν ειναι θερμανση.Δεν ειναι τιποτα θερμανση οταν δεν υπαρχει ΑΝΕΤΑ οποτε την θελουμε και οσο την θελουμε οπως ακιρβως περιγραψατε για τις αλλες χωρες.Το προβλημα ειναι οτι εξω δινουν 1000-2000 και τα εχουν αφθονα ολα αλλα εχουν κι αλλα 1000 -3000 ευρω υπολοιπο.Εδω?Τρια ατομα δεν ξεπερνουν τα 2500 χιλιαδες με ανεση και φυσικα δεν υπαρχει το πλεονεκτικο πληρωνο 500 και τα χω ολα ολη μερα κι ολη νυχτα.Ας εχουμε ζεστο νερο για αρχη και ζεστη οταν ξυπναμε να μην εχουμε το κρυοσοκ και την κακη ψυχολογια επειδη ολα ξεκινανε και τελειωνουν με κρυο και βλεπουμε και για τις αλλες πολυτελειεες οπως πολυ σωστα αναφερατε περι πολυτελειων.Θα περιμενω 2 το βραδυ να κανω ενα μπανιο με νυχτερινο ρευμα διοτι το μεσημερι ειναι μονο 3 ως 5 για 2 ωρες ενω τη νυχτα που δε βολευετε ακανεις ειναι 6 ωρες κ σε ακυρο ωραριο 2-8 το πρωι.Βαλε πλυντηρια να σηκωνεσαι μεσα στο κρυο εννοειται να απλωνεις για να γλυτωσεις λεφτα.Αυτο ειναι σεβασμος προς τον πολιτη?!Και σε οποιες βετιωσεις να μην αποθεωνουμε αλλα να θυμομαστε οτι για γινουν πρωτα φτανουμε στο απροχωρητο επι χρονια.Για σεξ δε το συζητω η θερμανση ερχεται στο αψε σβησε ειτε σε σπιτι ειτε σε αμαξι σε τρελο βαθμο και ανυποφορες θερμοκρασιες.Οταν ομως δε μπορεις μεσα στα σπιτια να καθεσαι ανετα χωρις περιττα ρουχα τοτε για πια θερμανση λεμε?Της σομπας χαλαζια?Δουλευομαστε?Τα προιοντα που δηθεν βοηθανε και κανουν φουρνο τα σπιτια κ στη πραξη δε μπορει να απομακρυβθεις 10 μετρα χωρις να παγωνεις?Σε χωρα με pass για τα βασικα μην περιμενε να εχετε τα βασικα.Κ εξω ισως τα εκαναν αναγκαστικα λογω τρελου κρυου,αν ειχαν ηλιο ισως κ αυτοι τα ιδια να ταν αλλα πιο βελτιωμενοι για οταν θα χρειαζονταν με αποτελεσμα παλι να μην προβληματιζονταν.Δε ξερω για εσας αλαλ εμενα το κρυο κ οι κακες συνθηκες με συγχυζον δε μπορω να λειτουργησω,τις ανεχομαι οπως ολοι μας,δεν μπορει ανθρωπος να ησυχασει να λειτουργησει ετσι.Α και βαλτε κ σπιτια ετοιμα που τελικα εχουν κακης ποιοτητας υλικα που μπαινει κρυο κτλ κ θες λεφτα βελτιωσεων.ΑΚομη κ καλο σπιτι αν χρειαστει βελτιωσεις ποτε θα τις κανεις?Ξερετε του χρονου του παραχρονου.Σε διαμερισματα αν δεν θελουν κ οι αλλοι ολα θα πανε πισω.Δεν υπαρχουν μερινες,ολα ειναι οτι μπορεσεις κανεις.Ακομα κ τα καυσοξυλα που μπηκαν στο επιδομα τελικα ειναι για πολυ μικρες περιοχες.Κοροιδια σε ολα.Και πανω απ ολα?ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ πλουσιοι αλαλ κ φτωχοι να ξεσηκωνονται για αυτους που δεν εχουν ειτε ειναι πλουσιου ειτε φτωχοι εκει ειναι το ζουμι,οχι βρηκα εγω ξυλα αρα στ αρχιδια μου οι αλλοι.Πηρα εγω επιδομα κ στα αρχιδια μου οι διπλανοι που δε πηραν.Εκει ειναι το ζουμι.Θελαμε εξελιξη,ναι βαλαμε ξυλοσομπες,μετα σομπες πετρελαιου,μετα καλοφιφερ.Αποτελεσμα?Παντα κρυωναμε η καναμε οτι ζεστενομαστε με τα λιγα.Το θεμα δεν ειναι αν κουκουλωνομαστε,το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να ξεκουκουλωθουμε χωρις ψυχολογικο.Οταν ξεκινας για δουλεια που θα χει κρυο κ εισαι ηδη στο σπιτι με κρυο κ γυρνας απο κρυο μπαινωντας σε κρυο μην απορειτε για τον κοσμο που εχει χαθει.