Νέα

Πώς γίνεσαι κακό παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diogenis_c
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πώς γίνεσαι κακό παιδί;

• Πας για kick boxing, γυμναστηριο, κυνήγι κλπ

Ψήφοι: 12 13,3%
  • Κάνεις κακό σε όποιον σε παίρνει

Ψήφοι: 12 13,3%
  • Άμα δεν το 'χεις από μικρός άστο καλύτερα

Ψήφοι: 41 45,6%
  • Δεν αξίζει τον κόπο, έχεις το θεό βοήθεια

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Άλλο (γράψτε από κάτω)

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Γαμώντας στα μπουρδέλα

Ψήφοι: 14 15,6%
  • Αγοράζεις μηχανή 1000άρα, κάνεις κόντρες

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Ασχολείσαι με ναρκωτικά

Ψήφοι: 13 14,4%
  • Γίνεσαι τζογαδόρος, παίζεις καζίνο, χρηματιστήριο

Ψήφοι: 4 4,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κακός η καλός είσαι εκ γενετής !! Πέρα από αυτό μπορείς να γίνεις και κακός αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες απλά σε χαλάει ψυχολογικά και ξανά γυρηζης σ φυσικά στο καλό που είναι ο αληθινός χαρακτήρας σου !! :heavymetalbig:   Πέρα από αυτό υπάρχουν και οι τύποι που απλά αδιαφορούν και αφήνουν τα πράγματα να έρθουν όπως έρθουν !! Προσωπικά είμαι πλέον παθητικά επιθετικός !!! Οποίος κάνει κακό θα το βρει ... δεν θα βρω εγώ τον μπελά μ μου για ένα ρεμάλι πχ η έναν ανόητο !!!! Χέρι θα σηκοσο μόνο αν δέχτο επίθεση ελπιζο να σας κάλυψα !! :respect:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρε τυπε αφου δεν το εχεις ?? Τι το παιδευεις ??
Πως θα γινεις κακο παιδι αφου ολος ο περιγυρος σου σε ξερει σαν βλακουλη ??? Το πολυ πολυ να γινεις ενας κομπλεξικος κακουλης αλλα παλι σαν βλακα θα σε εχει ο περιγυρος σου
Μέχρι να πέσουν οι πρώτες... τύπε μου ,μετά ο βλάκουλης γίνεται αληταράς κτλ... ( έτσι είναι ο κόσμος είσαι ήρεμος σε λένε βλάκα ...η φλώροι..) και μολης πέσουν οι πρώτες λένε Α ο αληταράς το ρεμάλι ..,κτλ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Απλή η απορία. Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι οι γκόμενες γουστάρουν μόνο τα κακά παιδιά και τα καλά τα έχουν για φίλους ή στην καλύτερη για γάμο (και πάλι μετά ονειρεύονται τα κακά παιδιά).
Εκτός του γκομενικού υπάρχει και το πολύ πιο σοβαρό θέμα της επιβίωσης. Το χρήμα πάει στα κακά παιδιά και όσα πάνε με το σταυρό στο χέρι θα τη βγάλουνε στην απέξω.
Παρόμοιες απορίες έχουν και οι γυναίκες. Πώς να γίνουνε πουτάνες γιατί όλοι με αυτές θέλουνε να πάνε.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί κάποιος να αυτοβελτιωθεί σε αυτό τον τομέα και πώς.

Μου έλεγε γνωστός μου, παππούς σε ηλικία, πόσες φορές έχει κάνει κακό σε άλλους με περηφάνια. Εσύ μου λέει φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει τίποτα.
Σε κόβουνε οι άλλοι αμέσως αν είσαι καλός ή κακός και συμπεριφέρονται ανάλογα (πχ αν θα σου κάνουνε πουστιά ή όχι). Πλέον το καλός θεωρείται ρετσινιά, όπως το παρθένα για τις γυναίκες. Για ηθική και θείες δίκες δεν ξέρω αν ισχύουν, εγώ μια χαρά τα βλέπω τα κωλόπαιδα να μαζεύουνε το χρήμα και το μουνί.
:S :S :S

Συνημμένα

• thumb1.jpg
    thumb1.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.873
Πόντοι
216
Μέχρι να πέσουν οι πρώτες... τύπε μου ,μετά ο βλάκουλης γίνεται αληταράς κτλ...

Θυμαμαι εναν βλακουλη που πηγε να χτυπησει ενα κακο παιδι που τον πειραζε και τον χτυπησε πρωτος και μετα τον εβαλε κατω το κακο παιδι και αρπαξε ο βλακουλης πανω απο 20 μπουνιες χαχα

Κατα τα αλλα θελει σουπερμαντολινι χαχα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αυτο που εννουν μαλλον οι γκομενες ως κακο ειναι ο σκληρος κυνικος και παρτακιας τυπος
Αυτος που για να επιβιωσει μπορει να σκοτωσει χωρις σκεψη

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.873
Πόντοι
216
Αν καταφερεις να ριξεις καποιο πολυ καλο μουνι και κανεις μερικα χρονια σχεση μαζι της μετα θα εισαι σιγουρα κακο παιδι και μεσα σου και για ολους τους αλλους

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θυμαμαι εναν βλακουλη που πηγε να χτυπησει ενα κακο παιδι που τον πειραζε και τον χτυπησε πρωτος και μετα τον εβαλε κατω το κακο παιδι και αρπαξε ο βλακουλης πανω απο 20 μπουνιες χαχα

Κατα τα αλλα θελει σουπερμαντολινι χαχα

δεν ξέρω ποτέ είσαι γεννημένος , θα μειλας για πολύ παλιά τύπε μου... που δεν υπήρχαν εργαλεία... Και έπαιζαν τέτοια σκηνικά !! Εγώ προσωπικά επηδη γενικά είναι πολύ κουρασμένος και είμαι και καλό παιδί έχω πάντα πανό μου σίδερο μπουνιά

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.903
Πόντοι
4.766
Όλα είναι θέμα τι λέξεις χρησιμοποιεις..αν πεις " θα πάω με την κοπέλα μου για καφέ και θα ακούσω Κιαμο αυτομάτως γίνεσαι "καλό παιδί "..Αν πεις θα πάω στα μπουρδέλα να γ@μησω μια πόρνη και θα ακούσω black flag τότε αντιθετως γίνεται το αντίθετο

OP
OP
D

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
φίλε μου καλέ,
προσπερνώ την, φως φανάρι, περίπτωση να κοροιδεύεις την κοινωνία - ψ@λ@ρμενίζεις στο μπου - τρ@μπ@ρεις για:
να περάσει η ώρα σου - δεις αντιδράσεις - γελάσεις με τις μ@λ@κιες που θα γραφτούν.
ας πούμε ότι that's not the case κι ότι ρωτάς μετά γνώσεως και φόβου θεού κι ανθρώπων...
Αγαπητέ, πίσω από κάθε μύθο υπάρχει μία αλήθεια.

1. λεφτά δεν έχουν τα κακά παιδιά αλλά οι ξύπνιοι που δουλεύουν και διαθέτουν (και) την βοήθεια της τύχης.
Πολλά λεφτά χωρίς να "δουλέψεις" κάποιον δεν γίνονται. Όσοι δουλεύουν σε μια απλή δουλειά παίρνουν πάνω κάτω τα ίδια λεφτά. Τύποι που έχουν δική τους δουλεία, δουλεύουν πολύ, είναι πονηροί και τυχεροί μπορεί και να τα καταφέρουν να βγάλουν κάτι παραπάνω από το μέσο όρο.
ή οι "επιτήδειοι". ή όσοι έχουν μπάρμπα στην κορώνη if you know what i mean.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα.

2. γκόμενες δεν εχουν τα κακά παιδιά αλλά οι μάγκες (με την καλή έννοια) που ξέρουν πως και πότε να "χώνονται", που δεν φοβούνται την αποτυχία, που εκτιμούν τον εαυτό τους.
Τι διαφορά έχουν αυτοί οι "μάγκες" από τα κακά παιδιά; Πχ δεν έχουν δώσει/φάει ξύλο, δεν έχουν φάει αποβολές; Από το κατηχητικό βγήκαν;

β. οι κακοί είναι φυλακή. το είχε πει και ο αείμνηστος γιαννόπουλος όταν ήταν υπουργός δικαιοσύνης (κάνε το σταυρό σου μη μας ξαναβγελι ανάλογος). δυστυχώς οι πολύ κακοί είναι έξω αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα...

Αλλάζουν οι εποχές, οι μάγκες αρχηγοί των 15μελών πλέον γράφουν τους νόμους. Οι πολύ χαζοί κακοί μένουνε μέσα.

γ. ο παππούς πρέπει να ήταν πολύ μαλάκας. αυτό δεν χρήζει ανάλυσης...
Κι εγώ έτσι τον έκοψα αλλά άκου γέρου συμβουλή. Επίσης είχε επιτυχία στις γυναίκες και ριχνόταν όπου έβρισκε.

δ. βρες τα με τον εαυτό σου και κοίτα να δουλέψεις σκληρά - ή όσο μπορείς τέλος πάντων - και να προσεγγίζεις γυναίκες μπας και γαμήσεις.
συμβουλή. δεν χρειάζεται να είσαι κακό παιδί. ούτε να λες ατάκες κι εξυπνάδες τύπου χολυγουντιανή ταινία. οι "κακόμοιρες" οι γυναίκες να ΜΗΝ ΛΕΣ (γενικότερα, όχι εσύ) ΜΑΛΑΚΙΕΣ θέλουν όταν τις πλησιάζεις και να τις κάνεις να γελάνε και να νιώθουν όμορφες και ποθητές. αυτά τα ολίγα.
Άσε με και συ, όλο φίλες (σκέτες) έχω και υποψήφιες νύφες.

και φυσικά θα υπάρχουν και χυλόπιττες στο παιχνίδι, σιγά τα ωά.
και πάμε στο μεγάλο πρόβλημα: αν κάνω δύο-τρεις καινούριες γνωριμίες το χρόνο και μου έχει βγει η πίστη μέχρι να τις πλησιάσω και να τους τα ρίξω δεν είναι σιγά τα ωά.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.873
Πόντοι
216
δεν ξέρω ποτέ είσαι γεννημένος , θα μειλας για πολύ παλιά τύπε μου... που δεν υπήρχαν εργαλεία... Και έπαιζαν τέτοια σκηνικά !! Εγώ προσωπικά επηδη γενικά είναι πολύ κουρασμένος και είμαι και καλό παιδί έχω πάντα πανό μου σίδερο μπουνιά

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εγώ είμαι η πολύ καλός η πολύ κακος.
Βοηθάω τους πάντες...αλλά όταν θα με περνάνε για μαλακα... αρχίζουν να πέφτουν σφαλιάρες. Ναι, για ψηλου πήδημα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Οπως ειπαν κ πολλοι αλλοι δεν γινεσαι, γεννιεσαι. Το μονο στο οποιο μπορει να βελτιωθει καποιος ειναι να μην ειναι αφελης κτλπ τα οποια συνηθως τα μαθαινει επειτα απο στραπατσα με τον καιρο εκτος κ αν εχει καποιον παικτη διπλα του να του ανοιξει τα ματια.

Παντως και καλο παιδι να εισαι δεν ειναι κακο. Αν εχεις λιγο μυαλο μπορεις να βγαλεις χρημα (με μεγαλυτερο κοπο) ενω οσον αφορα τις γκομενες υπαρχουν κ μερικες που γουσταρουν και τα καλα παιδια. Τις αλλες απλα τις ξεγραφεις.

OP
OP
D

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
prince-william-prince-harry-gty-mt-170822_4x3_992.jpg

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί οι δύο εμπίπτουν στην κατηγορία καλό παιδί - κακό παιδί (ο δεξής είναι λίγο πιο τσαχπίνης, φαίνεται).
Πιο πολύ για μαλάκας και βλάκας κάνουνε αλλά τους βάζω μήπως και εμπνευστείτε.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Απλή η απορία. Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι οι γκόμενες γουστάρουν μόνο τα κακά παιδιά και τα καλά τα έχουν για φίλους ή στην καλύτερη για γάμο (και πάλι μετά ονειρεύονται τα κακά παιδιά).
Εκτός του γκομενικού υπάρχει και το πολύ πιο σοβαρό θέμα της επιβίωσης. Το χρήμα πάει στα κακά παιδιά και όσα πάνε με το σταυρό στο χέρι θα τη βγάλουνε στην απέξω.
Παρόμοιες απορίες έχουν και οι γυναίκες. Πώς να γίνουνε πουτάνες γιατί όλοι με αυτές θέλουνε να πάνε.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί κάποιος να αυτοβελτιωθεί σε αυτό τον τομέα και πώς.

Μου έλεγε γνωστός μου, παππούς σε ηλικία, πόσες φορές έχει κάνει κακό σε άλλους με περηφάνια. Εσύ μου λέει φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει τίποτα.
Σε κόβουνε οι άλλοι αμέσως αν είσαι καλός ή κακός και συμπεριφέρονται ανάλογα (πχ αν θα σου κάνουνε πουστιά ή όχι). Πλέον το καλός θεωρείται ρετσινιά, όπως το παρθένα για τις γυναίκες. Για ηθική και θείες δίκες δεν ξέρω αν ισχύουν, εγώ μια χαρά τα βλέπω τα κωλόπαιδα να μαζεύουνε το χρήμα και το μουνί.

Αν σε τρώει τύπε πώς να εξαπατήσεις κάποιον εύκολα, τότε είσαι στο κατάλληλο φόρουμ αφού υπάρχουν εδώ δικηγόροι έτοιμοι να σε αναλάβουν όταν μπλέξεις (που θα μπλέξεις) διότι είσαι ελαφρώς βλάκας. Σώθηκες και δεν το ξέρεις τύπε :grin:.
Επίσης κάνε στον εαυτό σου την πολύ απλή ερώτηση αν έχεις τα κότσια να υπομείνεις την φυλακή όταν πιαστείς.

OP
OP
D

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Αν σε τρώει τύπε πώς να εξαπατήσεις κάποιον εύκολα, τότε είσαι στο κατάλληλο φόρουμ αφού υπάρχουν εδώ δικηγόροι έτοιμοι να σε αναλάβουν όταν μπλέξεις (που θα μπλέξεις) διότι είσαι ελαφρώς βλάκας. Σώθηκες και δεν το ξέρεις τύπε :grin:.
Επίσης κάνε στον εαυτό σου την πολύ απλή ερώτηση αν έχεις τα κότσια να υπομείνεις την φυλακή όταν πιαστείς.
Πολλές υποθέσεις κάνεις, αν κρίνω κι εγώ από τα λεγόμενα σου κάτι θα ξέρεις παραπάνω :huh:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Τύπε, αν όταν ήσουν στο Λύκειο δεν έδερνες παιδάκια δημοτικού για να τους πάρεις τα πατατάκια, μουνίκακας γεννήθηκες-μουνίκακας θα πεθάνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom