φίλε μου καλέ,
προσπερνώ την, φως φανάρι, περίπτωση να κοροιδεύεις την κοινωνία - ψ@λ@ρμενίζεις στο μπου - τρ@μπ@ρεις για:
να περάσει η ώρα σου - δεις αντιδράσεις - γελάσεις με τις μ@λ@κιες που θα γραφτούν.
ας πούμε ότι that's not the case κι ότι ρωτάς μετά γνώσεως και φόβου θεού κι ανθρώπων...
Αγαπητέ, πίσω από κάθε μύθο υπάρχει μία αλήθεια.
1. λεφτά δεν έχουν τα κακά παιδιά αλλά οι ξύπνιοι που δουλεύουν και διαθέτουν (και) την βοήθεια της τύχης.
Πολλά λεφτά χωρίς να "δουλέψεις" κάποιον δεν γίνονται. Όσοι δουλεύουν σε μια απλή δουλειά παίρνουν πάνω κάτω τα ίδια λεφτά. Τύποι που έχουν δική τους δουλεία, δουλεύουν πολύ, είναι πονηροί και τυχεροί μπορεί και να τα καταφέρουν να βγάλουν κάτι παραπάνω από το μέσο όρο.
ή οι "επιτήδειοι". ή όσοι έχουν μπάρμπα στην κορώνη if you know what i mean.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα.
2. γκόμενες δεν εχουν τα κακά παιδιά αλλά οι μάγκες (με την καλή έννοια) που ξέρουν πως και πότε να "χώνονται", που δεν φοβούνται την αποτυχία, που εκτιμούν τον εαυτό τους.
Τι διαφορά έχουν αυτοί οι "μάγκες" από τα κακά παιδιά; Πχ δεν έχουν δώσει/φάει ξύλο, δεν έχουν φάει αποβολές; Από το κατηχητικό βγήκαν;
β. οι κακοί είναι φυλακή. το είχε πει και ο αείμνηστος γιαννόπουλος όταν ήταν υπουργός δικαιοσύνης (κάνε το σταυρό σου μη μας ξαναβγελι ανάλογος). δυστυχώς οι πολύ κακοί είναι έξω αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα...
Αλλάζουν οι εποχές, οι μάγκες αρχηγοί των 15μελών πλέον γράφουν τους νόμους. Οι πολύ χαζοί κακοί μένουνε μέσα.
γ. ο παππούς πρέπει να ήταν πολύ μαλάκας. αυτό δεν χρήζει ανάλυσης...
Κι εγώ έτσι τον έκοψα αλλά άκου γέρου συμβουλή. Επίσης είχε επιτυχία στις γυναίκες και ριχνόταν όπου έβρισκε.
δ. βρες τα με τον εαυτό σου και κοίτα να δουλέψεις σκληρά - ή όσο μπορείς τέλος πάντων - και να προσεγγίζεις γυναίκες μπας και γαμήσεις.
συμβουλή. δεν χρειάζεται να είσαι κακό παιδί. ούτε να λες ατάκες κι εξυπνάδες τύπου χολυγουντιανή ταινία. οι "κακόμοιρες" οι γυναίκες να ΜΗΝ ΛΕΣ (γενικότερα, όχι εσύ) ΜΑΛΑΚΙΕΣ θέλουν όταν τις πλησιάζεις και να τις κάνεις να γελάνε και να νιώθουν όμορφες και ποθητές. αυτά τα ολίγα.
Άσε με και συ, όλο φίλες (σκέτες) έχω και υποψήφιες νύφες.
και φυσικά θα υπάρχουν και χυλόπιττες στο παιχνίδι, σιγά τα ωά.
και πάμε στο μεγάλο πρόβλημα: αν κάνω δύο-τρεις καινούριες γνωριμίες το χρόνο και μου έχει βγει η πίστη μέχρι να τις πλησιάσω και να τους τα ρίξω δεν είναι σιγά τα ωά.