Νέα

Πώς γίνεσαι κακό παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diogenis_c
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πώς γίνεσαι κακό παιδί;

• Πας για kick boxing, γυμναστηριο, κυνήγι κλπ

Ψήφοι: 12 13,3%
  • Κάνεις κακό σε όποιον σε παίρνει

Ψήφοι: 12 13,3%
  • Άμα δεν το 'χεις από μικρός άστο καλύτερα

Ψήφοι: 41 45,6%
  • Δεν αξίζει τον κόπο, έχεις το θεό βοήθεια

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Άλλο (γράψτε από κάτω)

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Γαμώντας στα μπουρδέλα

Ψήφοι: 14 15,6%
  • Αγοράζεις μηχανή 1000άρα, κάνεις κόντρες

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Ασχολείσαι με ναρκωτικά

Ψήφοι: 13 14,4%
  • Γίνεσαι τζογαδόρος, παίζεις καζίνο, χρηματιστήριο

Ψήφοι: 4 4,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
τυπε ειχα συμμαθητη στο δημοτικο που ερχοταν η μανα του να τον βαλει να κατουρησει και τον ταιζε εξω απο τα καγκελα :zombie: :S :S :S
Αν και λίγο off topic με το θέμα, έχουμε κάποια αξιόλογη πρόταση για τον φίλο σου τον Αλέκο, στην ερώτηση που έχει κάνει στο thread με τα ζαχαροπλαστεία και τα γλυκά;;;

κανα μαγαζι που να εχει καλες τουλουμπες ξερετε ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αν και λίγο off topic με το θέμα, έχουμε κάποια αξιόλογη πρόταση για τον φίλο σου τον Αλέκο, στην ερώτηση που έχει κάνει στο thread με τα ζαχαροπλαστεία και τα γλυκά;;;
μια μικρομεριδα τυπε-οπως λεει και η Μεσογειακη διατροφη :S :S :S

Συνημμένα

• 348s.jpg
    348s.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 28
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εκτός του γκομενικού υπάρχει και το πολύ πιο σοβαρό θέμα της επιβίωσης. Το χρήμα πάει στα κακά παιδιά και όσα πάνε με το σταυρό στο χέρι θα τη βγάλουνε στην απέξω.

Δλδ ολα τα κακα παιδια του σχολειου σου ή των παιδικων σου χρονων ειναι σημερα κονομημενοι?

Εγω δεν ειδα ποτε τετοια ατομα να προκοβουν, ακομα και οταν οι γονεις τους ειχαν λεφτα.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.641
Πόντοι
17.436
Δλδ ολα τα κακα παιδια του σχολειου σου ή των παιδικων σου χρονων ειναι σημερα κονομημενοι?

Εγω δεν ειδα ποτε τετοια ατομα να προκοβουν, ακομα και οταν οι γονεις τους ειχαν λεφτα.

παιζουν εξαιρεσεις.σε ορισμενους ετσι...καποια κωλοπαιδια εχουν βρει δρομο...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Καλή εμφάνιση, οικονομικά ευκατάστατος και με ευρύ κοινωνικό κύκλο και τα μουνιά έρχονται μόνα τους..

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
θράσος φίλε, θράσος θέλει η δουλειά

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
θράσος φίλε, θράσος θέλει η δουλειά

Σαφως και θελει θρασος αλλα αν δεν μπορεις να το υποστηριξεις στη συνεχεια το ολο θεμα, θα μεινεις με το θρασος και το πουλι στο χερι. Απλα.

generalist

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Like
31
Πόντοι
0
Οι γυναικες δεν θελουν "κακα" παιδια.

Αλλα εκτιμουν καποια στοιχεια στον αντρα που, καλως η κακως, ειναι πιο ευκολο να τα εχει ενα "αλανι" παρα ενα καλο παιδι.

Πχ:

- Να εχει αυτοπεποιθηση

- Να λεει τη γνωμη του και να μπορει να βαζει τους αλλους τη θεση του (οταν χρειαζεται)

- Να εχει ανετη και χαλαρη σταση σωματος

- Να μη φοβαται την απορριψη

- Να μην προσπαθει να "ταιριαξει" η να γινει ενα με τη μαζα.

- Να μην χρειαζεται επιβεβαιωση

- Και βεβαια, να μην προσπαθει να το παιξει bad boy :-)

Αν καποιος εχει τα παραπανω στοιχεια και ειναι καλο παιδι (οχι φλωρος - αλλα σωστος, δικαιος, εντιμος, κλπ) τοτε πολλες γυναικες θα θελουν να ειναι διπλα του.
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Αλλα εκτιμουν καποια στοιχεια στον αντρα που, καλως η κακως, ειναι πιο ευκολο να τα εχει ενα "αλανι" παρα ενα καλο παιδι.

Πχ:

- Να εχει αυτοπεποιθηση

- Να λεει τη γνωμη του και να μπορει να βαζει τους αλλους τη θεση του (οταν χρειαζεται)

Αν καποιος εχει τα παραπανω στοιχεια και ειναι καλο παιδι (οχι φλωρος - αλλα σωστος, δικαιος, εντιμος, κλπ) τοτε πολλες γυναικες θα θελουν να ειναι διπλα του.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]

Καλα τα λες αλλα δεν υπαρχει ουτε ενα καλο παιδι που να εχει τα παραπανω που εγραψες. Αυτα ειναι χαρακτηριστικα των κακων παιδιων και μονο. Εδω θα πρεπει να σημειωθει οτι τα πραγματικα κακα παιδια, αυτοι που δημιουργουν προβληματα στη κοινωνια και στις σχεσεις τους με τους ανθρωπους δεν ειναι τα λεγομενα κακα παιδια αλλα τα λεγομενα καλα παιδια τα οποια ειναι γεματα καθε ειδους κομπλεξ, ψυχωσης, απωθημενων, ψυχικων ασθενειων γενικοτερα και για αυτο τους αποφευγουν οι κοπελες και καλα κανουν. Ειναι επικινδυνοι και αρκετες φορες ειναι αυτοι που θα φτασουν στα ακρα με αφορμη το μηδεν.

Τα κακα παιδια, μια χαρα παιδια ειναι. Απλα τους εβγαλαν κακα παιδια οι αγαμητοι ζηλιαρηδες και αυτες που γουσταρουν να γαμιουνται συνεχως μαζι τους επειδη τις εχουν γαμησει στο μυαλο λογω του οτι ειναι ερωτευσιμα και ξερουν να φερονται σαν αντρες και επειδη δεν προσκυνησαν τη τρυπα αλλα τις ξεσκισαν απο καθε τρυπα...ειναι τα κακα παιδια. Αυτα που δεν εγιναν δουλακια τους αλλα τις ειχαν στα 4 και τις εστελναν ψωλοχυμενες στη δουλεια στο σχολειο στον αντρα τους κτλπ.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Καλα τα λες αλλα δεν υπαρχει ουτε ενα καλο παιδι που να εχει τα παραπανω που εγραψες. Αυτα ειναι χαρακτηριστικα των κακων παιδιων και μονο. Εδω θα πρεπει να σημειωθει οτι τα πραγματικα κακα παιδια, αυτοι που δημιουργουν προβληματα στη κοινωνια και στις σχεσεις τους με τους ανθρωπους δεν ειναι τα λεγομενα κακα παιδια αλλα τα λεγομενα καλα παιδια τα οποια ειναι γεματα καθε ειδους κομπλεξ, ψυχωσης, απωθημενων, ψυχικων ασθενειων γενικοτερα και για αυτο τους αποφευγουν οι κοπελες και καλα κανουν. Ειναι επικινδυνοι και αρκετες φορες ειναι αυτοι που θα φτασουν στα ακρα με αφορμη το μηδεν.

Τα κακα παιδια, μια χαρα παιδια ειναι. Απλα τους εβγαλαν κακα παιδια οι αγαμητοι ζηλιαρηδες και αυτες που γουσταρουν να γαμιουνται συνεχως μαζι τους επειδη τις εχουν γαμησει στο μυαλο λογω του οτι ειναι ερωτευσιμα και ξερουν να φερονται σαν αντρες και επειδη δεν προσκυνησαν τη τρυπα αλλα τις ξεσκισαν απο καθε τρυπα...ειναι τα κακα παιδια. Αυτα που δεν εγιναν δουλακια τους αλλα τις ειχαν στα 4 και τις εστελναν ψωλοχυμενες στη δουλεια στο σχολειο στον αντρα τους κτλπ.
πωπω φιλε εσυ πρεπει να εισαι πολυ κακο παιδι

Συνημμένα

• cowboy-costume-for-men.jpg
    cowboy-costume-for-men.jpg
    299,6 KB · Εμφανίσεις: 25

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816

Πχ:

- Να εχει αυτοπεποιθηση

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote] πολλυ σωστή και τεκμηριωμένη άποψη φίλε μπράβο σου. Δηλαδή στην ουσία αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι άνδρα με α κεφαλαιο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Απλή η απορία. Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι οι γκόμενες γουστάρουν μόνο τα κακά παιδιά και τα καλά τα έχουν για φίλους ή στην καλύτερη για γάμο (και πάλι μετά ονειρεύονται τα κακά παιδιά).
Εκτός του γκομενικού υπάρχει και το πολύ πιο σοβαρό θέμα της επιβίωσης. Το χρήμα πάει στα κακά παιδιά και όσα πάνε με το σταυρό στο χέρι θα τη βγάλουνε στην απέξω.
Παρόμοιες απορίες έχουν και οι γυναίκες. Πώς να γίνουνε πουτάνες γιατί όλοι με αυτές θέλουνε να πάνε.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί κάποιος να αυτοβελτιωθεί σε αυτό τον τομέα και πώς.

Μου έλεγε γνωστός μου, παππούς σε ηλικία, πόσες φορές έχει κάνει κακό σε άλλους με περηφάνια. Εσύ μου λέει φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει τίποτα.
Σε κόβουνε οι άλλοι αμέσως αν είσαι καλός ή κακός και συμπεριφέρονται ανάλογα (πχ αν θα σου κάνουνε πουστιά ή όχι). Πλέον το καλός θεωρείται ρετσινιά, όπως το παρθένα για τις γυναίκες. Για ηθική και θείες δίκες δεν ξέρω αν ισχύουν, εγώ μια χαρά τα βλέπω τα κωλόπαιδα να μαζεύουνε το χρήμα και το μουνί.

το ιδιο ισχυει κ για τα κοριτσια..τα καλα κοριτσια πανε στο παραδεισσο λενε..ολες οι υπολοιπες ομως απολαμβανουμε τις ηδονεςς λολ

δεν ειναι ετσι ομωςς, ψαχνουμε εναν αντρα πολυπλευρο που να μπορει να συνδυαζει τις καταστασεις.
Παραδειγμα, θελουμε τον αντρα που θα σεβαστει οταν φαει στο εβερεστ να πεταξει τα σκουπιδια του αντι να τα παρατησει πανω στο τραπεζι κ να φυγει. Θελουμε ομως και τον αντρα που θα σε αρπαξει μπροστα στο εβερεστ θα σε φιλησει και θα σ πιασει το κωλο.

Εχω τυχει στη ζωη μ και με τις 2 κατηγοριες. Στη μια ο τυπος ηταν το καλο παιδι το ησυχο που ντρεπονταν να εκφραστει ερωτικα δημοσια  προσπαθουσε ομως να μ προσφερει ιδιωτικες Bdsm στιγμεςπου του εχω ζητησει και σαν αντρας ηταν εκει σε οτι τον χρειαζομουν να μ συμπαρασταθει  και εχω υπαρξει με το τυπο που παιζει τζογο με χουφτωνει και με φιλαει στο κλαμπ η και στο δρομο ακομα σαν να μην υπαρχει αλλος μπροστα και παραλληλα λεει σε ολους μου τους φιλους οτι ειμαι το οξυγονο του.
Οπως βλεπεις ολα συνδυαζονται γτ ως ανθρωποι ειμαστε πολυπλευροι.
Αλλο παραδειγμα, πχ εγω αν με δεις θα πεις πωπω τι αθωα γλυκια κοπελα και δε μπορεις να διανοηθεις οτι ειμαι η Πενταγιωτισσα. Ακομα και σε επιπεδο χαρακτηρα ειμαι κ καλη κ κακη, και εξυπνη κ χαζη και ρομαντικη κ προστυχη και αθωα και πονηρη. Καλο ειναι να συνδυαζονται τα χαρακτηριστικα γτ αν καποιος ειναι μονο ρομαντικος η μονο αλητης τοτε υπαρχει απειρη βαρεμαραααα και guess what  την απιστια τη συγχωρουμε τη βαρεμαρα ομως ποτε ;)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Πχ:

- Να εχει αυτοπεποιθηση

[/quote]

ακριβως!!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
επειδη δεν προσκυνησαν τη τρυπα αλλα τις ξεσκισαν απο καθε τρυπα...ειναι τα κακα παιδια. Αυτα που δεν εγιναν δουλακια τους αλλα τις ειχαν στα 4 και τις εστελναν ψωλοχυμενες στη δουλεια στο σχολειο στον αντρα τους κτλπ.

Εδώ είναι η ουσία του ποστ σου αλλά η Ελληνική κοινωνία (δε ξέρω πού ζεις εσύ) είναι έτσι διαμορφωμένη ωστε να εκτοπίζει τους άντρες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά ως ακραίο υποσύνολο. Είναι έτσι δομημένο το σύστημα που αν έχεις αυτόν τον τρόπο ζωής κρίνεσαι απορριπτέος, απροσάρμοστος, τρελός, μαλάκας, περιθωριακός, αντικοινωνικός κ.λ.π ειδικά αν έχεις και μια ηλικία. Και μάντεψε, μαστόρισες στη διασπορά αυτών των (ψευδών) ειδήσεων είναι γυναίκες. Άλλωστε μόνος σου έγραψες ότι στη δουλειά σου είχες πετύχει το άλλο άκρο σε συνεργάτη σου που σε εκνέυρισε. Φαντάσου οτι αυτό που είδες διέπει το όλον. Τελικά ή συμβιβάζεσαι, ή αλλάζεις χώρα. Ξέρω, τώρα θα γράψεις κάντε μου μήνυση, ας πάρουν τ' αρχίδια μου κ.λ.π. Ε, δε πάει έτσι όμως, το όνομα που φτιάχνεις είναι αναγκαίο για να προχωρήσεις επαγγελματικά, κοινωνικά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εδώ είναι η ουσία του ποστ σου αλλά η Ελληνική κοινωνία (δε ξέρω πού ζεις εσύ) είναι έτσι διαμορφωμένη ωστε να εκτοπίζει τους άντρες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά ως ακραίο υποσύνολο. Είναι έτσι δομημένο το σύστημα που αν έχεις αυτόν τον τρόπο ζωής κρίνεσαι απορριπτέος, απροσάρμοστος, τρελός, μαλάκας, περιθωριακός, αντικοινωνικός κ.λ.π ειδικά αν έχεις και μια ηλικία. Και μάντεψε, μαστόρισες στη διασπορά αυτών των (ψευδών) ειδήσεων είναι γυναίκες. Άλλωστε μόνος σου έγραψες ότι στη δουλειά σου είχες πετύχει το άλλο άκρο σε συνεργάτη σου που σε εκνέυρισε. Φαντάσου οτι αυτό που είδες διέπει το όλον. Τελικά ή συμβιβάζεσαι, ή αλλάζεις χώρα. Ξέρω, τώρα θα γράψεις κάντε μου μήνυση, ας πάρουν τ' αρχίδια μου κ.λ.π. Ε, δε πάει έτσι όμως, το όνομα που φτιάχνεις είναι αναγκαίο για να προχωρήσεις επαγγελματικά, κοινωνικά.

Δεν εχω καταλαβει τι προσπαθεις να μου πεις, παμε παλι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Το να προχωρησω κοινωνικα, δεν με απασχολει διοτι δεν αποδεχομαι τους γυρω μου ως κοινωνια. Ζουγκλα ειμαστε, οποιος προλαβει και οποιος επιβιωσει. Σε καμια περιπτωση αυτο που ειναι γυρω μας δεν μπορει να χαρακτηριστει κοινωνια.

Το να προχωρησω επαγγελματικα. Δεν εχει καμια σχεση τι αποψεις εχω,τι τροπο ζωης κτλπ. Οι πελατες μου δεν προκειται ποτε να ασχοληθουν με αυτα, ουτε καν τους εχω δει απο κοντα το 80% αυτων. Τους ενδιαφερει μονο το εξης: Αν συνεργαστουν με εσενα, βγαζουν τα λεφτα που θελουν; Τι ρισκο εχει το ολο θεμα; Αυτα και μονο αυτα τους απασχολουν σχετικα με εσενα αλλα και γενικοτερα στη ζωη τους. Τετοιοι ανθρωποι ολα αυτα που απασχολουν ολους τους υπολοιπους νορμαλ ανθρωπους αυτοι απλα το γραφουν στα αρχιδια τους και καλα κανουν.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom