Νομίζω πως έχεις μπερδέψει την έννοια του ανθρώπου με αυτοπεποίθηση με το "κακό" παιδί. Εγώ μιλώντας απο προσωπική εμπειρία, καθώς οι παρέες μου είναι συνήθως μια ανάμειξη από όλων των ειδών των προσωπικωτήτων, έχω να πω πως πάντα υπάρχει στο γκρουπ ο άνθρωπος με την υπερεκτιμημένη προσωπικότητα, αυτός που ρισκάρει χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι χυλοπίτες, ο οποίος μας έχει πει πως περισσότερες φορές έχει αποτύχει να πιάσει γκόμενα, παρά να πετύχει!! Στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, διάβασα πως οι κοπέλες με τις οποίες έρχεσαι σε επαφή, σε θέλουν για κάτι απλό, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε γάμο ( είμαι αρκετά κατά της εγρήγορσης του όλου σκηνικού του γάμου, θα έπρεπε να είναι το τελευταίο πράγμα στο νου του) και κατά πάσα πιθανότητα σε μια οικογένεια, όπου οι γονείς δύσκολα γνωρίζονται μεταξύ τους, λόγω της βραχυχρόνιας σχέσης τους. Μάλλον συμβαίνει ένα από τα δύο πράγματα, είτε ψάχνεις γκόμενα στις λάθος παρέες, αυτό εξαρτάται με την ηλικία της παρέας, είτε σε βαριουνται γιατί δε προσφέρεις το κάτι ουσιώδες και ενδιαφέρον στη σχέση. Ο κολλητός μου, ο οποίος από το poll που έχεις παραπάνω δεν αντιστοιχεί σε καμία επιλογή (δηλαδή τον θεωρείς και "καλό" παιδί), τα έχει με εεεεενα καυλομουνι( παιδιά εεεεενα καυλομουνι) εδώ και τα τελευταία 3 χρόνια!! Ούτε για γάμο έχουν συζητήσει, ούτε καν για οικογένεια, το ζουν όσο πιο πολύ μπορούν, μιας και είναι νέοι ακόμη, όπως και όλοι μας στη παρέα. Μετά, ο ελεύθερος χρόνος και τα χρήματα που κατέχεις είναι, ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσόν, καθώς θέλει χρόνο και έξοδα το όλο θέμα, όπως και κάποιες εννοούμενες ανέσεις. Ελπίζω να σε διαφώτισα και να άξιζε η απάντηση μου καθώς είναι... Τεράστια!!
Υ.Γ Έχεις παρατηρήσει ότι οι σχέσεις των κακών, πραγματικά όμως κακών, παιδιών δεν κρατάνε πολύ; Και αν κρατάνε συνήθως δεν είναι μόνο συναισθηματικές, κάτι άλλο τους ωθεί να παραμείνουν στη σχέση αυτή.