Νέα

Πώς γίνεσαι κακό παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diogenis_c
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πώς γίνεσαι κακό παιδί;

• Πας για kick boxing, γυμναστηριο, κυνήγι κλπ

Ψήφοι: 12 13,3%
  • Κάνεις κακό σε όποιον σε παίρνει

Ψήφοι: 12 13,3%
  • Άμα δεν το 'χεις από μικρός άστο καλύτερα

Ψήφοι: 41 45,6%
  • Δεν αξίζει τον κόπο, έχεις το θεό βοήθεια

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Άλλο (γράψτε από κάτω)

Ψήφοι: 6 6,7%
  • Γαμώντας στα μπουρδέλα

Ψήφοι: 14 15,6%
  • Αγοράζεις μηχανή 1000άρα, κάνεις κόντρες

Ψήφοι: 4 4,4%
  • Ασχολείσαι με ναρκωτικά

Ψήφοι: 13 14,4%
  • Γίνεσαι τζογαδόρος, παίζεις καζίνο, χρηματιστήριο

Ψήφοι: 4 4,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Το μπου δεν έχει κακά παιδιά. Αυτά είναι απασχολημένα ζώντας την πραγματική ζωή και δεν χάνουν το χρόνο τους γράφοντας τις φαντασιώσεις τους εδώ.

Κάτσε αδερφέ. Μια χαρά κακό παιδί είμαι και γω. Όχι επειδή δε σου κάθονται εσένα να μας παίρνει όλους η μπάλα...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Όλοι κακοί είναι, εκτός απο τους καλούς.

Εγώ θεωρώ ότι κακό παιδί γίνεσαι όταν κάνεις μαλακίες χωρίς ουσιαστικό κέρδος.

Π

OP
OP
D

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Κάτσε αδερφέ. Μια χαρά κακό παιδί είμαι και γω. Όχι επειδή δε σου κάθονται εσένα να μας παίρνει όλους η μπάλα...
:respect:

Επιτέλους, να και κάποιος που το παραδέχεται. Αν επιτρέπεται φίλε έχεις περάσει από δουλειά dj ή μπάρμαν? Έχεις δικά σου μαγαζιά, δική σου δουλειά? Από τις επιλογές που δίνουμε στην ψηφοφορία με ποιες συμβαδίζεις (γυμνασμένος, μηχανόβιος, παίζεις κιθάρα, τζόγο ... ; )

Λες ότι ο Christos Savvidis ειναι το πιο κακό παιδί στο μπου, το πιστεύεις αυτό ή αστειευόσουνα;

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281

Επιτέλους, να και κάποιος που το παραδέχεται. Αν επιτρέπεται φίλε έχεις περάσει από δουλειά dj ή μπάρμαν? Έχεις δικά σου μαγαζιά, δική σου δουλειά? Από τις επιλογές που δίνουμε στην ψηφοφορία με ποιες συμβαδίζεις (γυμνασμένος, μηχανόβιος, παίζεις κιθάρα, τζόγο ... ; )

Λες ότι ο Christos Savvidis ειναι το πιο κακό παιδί στο μπου, το πιστεύεις αυτό ή αστειευόσουνα;

Φυσικά και αστειευομουν, ο τύπος είναι τραγικός.

Μπαρίστας δουλεύω, μηχανή δεν έχω πλέον. Γυμναστήριο όταν θυμάμαι.

Γενικά το κακό παιδί είναι σα τον Βασίλη του ΠΟΛ. Ίδιο ντύσιμο, δε μιλά πολύ, δουλεύει νύχτα, τατουάζ, θέλω τον χρόνο μου, γένια σκιά, μαλλί Μπραντ Πιτ κλπ. Το καλό παιδί είναι ο Τερζόπουλος του ΠΟΛ. Ο μέσος χρήστης του μπου είναι ο Παύλος (μίζερος, δε γαμαει, σχολιάζει τα πάντα, μισεί τις γυναίκες, φοράει παντελόνια κλπ).

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Φυσικά και αστειευομουν, ο τύπος είναι τραγικός.

Μπαρίστας δουλεύω, μηχανή δεν έχω πλέον. Γυμναστήριο όταν θυμάμαι.

Γενικά το κακό παιδί είναι σα τον Βασίλη του ΠΟΛ. Ίδιο ντύσιμο, δε μιλά πολύ, δουλεύει νύχτα, τατουάζ, θέλω τον χρόνο μου, γένια σκιά, μαλλί Μπραντ Πιτ κλπ. Το καλό παιδί είναι ο Τερζόπουλος του ΠΟΛ. Ο μέσος χρήστης του μπου είναι ο Παύλος (μίζερος, δε γαμαει, σχολιάζει τα πάντα, μισεί τις γυναίκες, φοράει παντελόνια κλπ).
εκτός από ΠΟΛ, ποιες άλλες εκπομπές θα παρακολουθούσε ένα κακό παιδί;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αυτο με το να δουλευεις για αλλον, να κρεμεσαι απο τα αρχιδια αλλου και να μπορει οποτε θελει να σε διωξει και να σε αφησει χωρις δουλεια, να πρεπει να δεχεσαι-ανεχεσαι διαφορα ωστε να παραμεινεις στη δουλεψη του και ταυτοχρονα ολο αυτο να το ονομαζετε μερικοι κακο παιδι...;

Απο ποτε τα κακα παιδια εργαζονται για αλλους με οτι αυτο σημαινει (ανοχη-πιεση)...;

Κακα παιδια ειναι αυτα που εχουν τατουαζ, προσεγμενο μαλλι και γυμνασμενο σωμα;

Εχουμε γεμισει δηλαδη κακα παιδια...παντου γυρω μας. Ο καθε ανοητος γραφεται σε ενα γυμναστηριο, παιρνει τα χαπακια του για γρηγορα αποτελεσματα, χτυπαει τατουαζ παντου, ασχολειται με το μαλλι 3 ωρες την ημερα (εχουν ξεπερασει τις γκομενες σε αυτο, ανασφαλεια φουλ) και αυτο το λεμε κακο παιδι;

Α, ξεχασα, εχει και μηχανη. Ε ναι, ειναι κακο παιδι, πολυ κακο.

Αρα λοιπον, ο τυπος με τα τατουαζ, μαλλι, κοιλιακους και δουλακι του χ εργοδοτη ειναι το κακο παιδι της εποχης μας...;

Πολλη κακια σε αυτη τη χωρα...

Σημειωση: Το 90% των κακων παιδιων της ανω περιγραφης, μενει με τους γονεις του ακομα, ειναι ευγενικος με τις κοπελες και εχει φιλους να μαλακιζονται παρεα με καθε ειδους ανοησια. Ανεβαζει καθε 10 λεπτα φωτο στο ινστα λες και ειναι κανα γκομενακι, που πηγε τι εφαγε τι ειδε τι επαθε τι αγορασε γεματος κακια και στυλ ταυτοχρονα και πεφτει σε καταθλιψη αν δεν μαζεψει τα λαικ που θελει.

Κακια, κακια παντου.

Απο αυριο κλειστειτε σπιτια σας, μη πατε πουθενα. Υπαρχει πολλη κακια εκει εξω, το νου σας.

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Αυτο με το να δουλευεις για αλλον, να κρεμεσαι απο τα αρχιδια αλλου και να μπορει οποτε θελει να σε διωξει και να σε αφησει χωρις δουλεια, να πρεπει να δεχεσαι-ανεχεσαι διαφορα ωστε να παραμεινεις στη δουλεψη του και ταυτοχρονα ολο αυτο να το ονομαζετε μερικοι κακο παιδι...;

Απο ποτε τα κακα παιδια εργαζονται για αλλους με οτι αυτο σημαινει (ανοχη-πιεση)...;

Κακα παιδια ειναι αυτα που εχουν τατουαζ, προσεγμενο μαλλι και γυμνασμενο σωμα;

Εχουμε γεμισει δηλαδη κακα παιδια...παντου γυρω μας. Ο καθε ανοητος γραφεται σε ενα γυμναστηριο, παιρνει τα χαπακια του για γρηγορα αποτελεσματα, χτυπαει τατουαζ παντου, ασχολειται με το μαλλι 3 ωρες την ημερα (εχουν ξεπερασει τις γκομενες σε αυτο, ανασφαλεια φουλ) και αυτο το λεμε κακο παιδι;

Α, ξεχασα, εχει και μηχανη. Ε ναι, ειναι κακο παιδι, πολυ κακο.

Αρα λοιπον, ο τυπος με τα τατουαζ, μαλλι, κοιλιακους και δουλακι του χ εργοδοτη ειναι το κακο παιδι της εποχης μας...;

Πολλη κακια σε αυτη τη χωρα...

Σημειωση: Το 90% των κακων παιδιων της ανω περιγραφης, μενει με τους γονεις του ακομα, ειναι ευγενικος με τις κοπελες και εχει φιλους να μαλακιζονται παρεα με καθε ειδους ανοησια. Ανεβαζει καθε 10 λεπτα φωτο στο ινστα λες και ειναι κανα γκομενακι, που πηγε τι εφαγε τι ειδε τι επαθε τι αγορασε γεματος κακια και στυλ ταυτοχρονα και πεφτει σε καταθλιψη αν δεν μαζεψει τα λαικ που θελει.

Κακια, κακια παντου.

Απο αυριο κλειστειτε σπιτια σας, μη πατε πουθενα. Υπαρχει πολλη κακια εκει εξω, το νου σας.

Είναι το κακό παιδί σύμφωνα με τα πρότυπα και στερεότυπα και ειδικά αυτά των γυναικών ή έστω των περισσότερων. Αλλά δεν στο έκανα λιανά γιατί ήξερα ότι θα τσιμπήσεις και θα γράφεις πάλι. Δεν τα διαβάζω τα ποστ σου, χαίρομαι όμως που εσυ διαβάζεις τα δικά μου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Σε φαντάζομαι να μιλάς με αυτόν εδώ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Είναι το κακό παιδί σύμφωνα με τα πρότυπα και στερεότυπα και ειδικά αυτά των γυναικών ή έστω των περισσότερων. Αλλά δεν στο έκανα λιανά γιατί ήξερα ότι θα τσιμπήσεις και θα γράφεις πάλι. Δεν τα διαβάζω τα ποστ σου, χαίρομαι όμως που εσυ διαβάζεις τα δικά μου.

Φιλε μου δεν εχω κομπλεξ ουτε απωθημενα για να αφριζω οποτε καποιος εχει διαφορετικη γνωμη απο τη δικη μου, ουτε το παιζω μαγκας πισω απο πληκτρα και οθονες βριζοντας καποιον που δεν με εχει ενοχλησει και δεν τον γνωριζω καν.

Γενικα, δεν μου αρεσουν οι μαγκιες. Μου αρεσει ο διαλογος. Μου λειπει στη προσωπικη μου ζωη, εχω επιλεξει να μην μιλαω με κανεναν για εκτος δουλειας θεματα και ετσι μιλαω-γραφω εδω μεσα χωρις να εχω την υποχρεωση να γνωριζω στο απο κοντα τον καθε συνομιλητη.

Τωρα για τους διαφορους μαγκες-καφρους-ειρωνες που κανουν αυτα που κανουν, μια καλη αναζητηση στο ιστορικο τους θα σου δωσει τις πληροφοριες ωστε να σχηματισεις γνωμη.

Χαιρομαι τον διαλογο που στηριζεται σε επιχειρηματα. Αφρισματα και καφριλες ειναι απλα ενδειξεις για πνευματικη στερηση.

Επισκέπτης
Εγω παντως ποτέ δεν επαιρνα πατατακια στο σχολειο, μου εδινε παντα η μανα μου σαντουιτς το οποιο δεν ηταν ιδιαιτερα δελεαστικο για τους νταηδες

Κι εμένα μου έδινε πάντα η μάνα μου σάντουϊτς, το οποίο ήταν ιδιαίτερα δελεαστικό αλλά δεν το άγγιζε κανείς άλλος επειδή ο νταής της τάξης ήμουν εγώ!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Κι εμένα μου έδινε πάντα η μάνα μου σάντουϊτς, το οποίο ήταν ιδιαίτερα δελεαστικό αλλά δεν το άγγιζε κανείς άλλος επειδή ο νταής της τάξης ήμουν εγώ!

Τυλιγμενο με αλουμινοχαρτο, χαρτοπετσετα απο μεσα και συνηθως μπολικο κασερι-παριζακι να γουσταρουμε. Τελεια χρονια.

Επισκέπτης
Τυλιγμενο με αλουμινοχαρτο, χαρτοπετσετα απο μεσα και συνηθως μπολικο κασερι-παριζακι να γουσταρουμε. Τελεια χρονια.

Σύμφωνα με τα παραπάνω γραπτά σου, είμαι κατά 80% κακό παιδί και μόνο 20% καλό!

Για αυτό περνάω γενικά καλά και με ζηλεύουν όλοι οι παντρεμένοι;

Sopranos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2019
Like
33
Πόντοι
1
Σαντουιτσακι πάντα με χυμό αμιτα αν και είχα μια μέρα μπόνους την βδομάδα να το ρίξω έξω που τιμουσα ζαμπονοτυροπιτα με κοκακολιτσα από κυλικείο. Ωραία χρόνια!!

AXT

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Νομίζω πως έχεις μπερδέψει την έννοια του ανθρώπου με αυτοπεποίθηση με το "κακό" παιδί. Εγώ μιλώντας απο προσωπική εμπειρία, καθώς οι παρέες μου είναι συνήθως μια ανάμειξη από όλων των ειδών των προσωπικωτήτων, έχω να πω πως πάντα υπάρχει στο γκρουπ ο άνθρωπος με την υπερεκτιμημένη προσωπικότητα, αυτός που ρισκάρει χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι χυλοπίτες, ο οποίος μας έχει πει πως περισσότερες φορές έχει αποτύχει να πιάσει γκόμενα, παρά να πετύχει!! Στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, διάβασα πως οι κοπέλες με τις οποίες έρχεσαι σε επαφή, σε θέλουν για κάτι απλό, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε γάμο ( είμαι αρκετά κατά της εγρήγορσης του όλου σκηνικού του γάμου, θα έπρεπε να είναι το τελευταίο πράγμα στο νου του) και κατά πάσα πιθανότητα σε μια οικογένεια, όπου οι γονείς δύσκολα γνωρίζονται μεταξύ τους, λόγω της βραχυχρόνιας σχέσης τους. Μάλλον συμβαίνει ένα από τα δύο πράγματα, είτε ψάχνεις γκόμενα στις λάθος παρέες, αυτό εξαρτάται με την ηλικία της παρέας, είτε σε βαριουνται γιατί δε προσφέρεις το κάτι ουσιώδες και ενδιαφέρον στη σχέση. Ο κολλητός μου, ο οποίος από το poll που έχεις παραπάνω δεν αντιστοιχεί σε καμία επιλογή (δηλαδή τον θεωρείς και "καλό" παιδί), τα έχει με εεεεενα καυλομουνι( παιδιά εεεεενα καυλομουνι) εδώ και τα τελευταία 3 χρόνια!! Ούτε για γάμο έχουν συζητήσει, ούτε καν για οικογένεια, το ζουν όσο πιο πολύ μπορούν, μιας και είναι νέοι ακόμη, όπως και όλοι μας στη παρέα. Μετά, ο ελεύθερος χρόνος και τα χρήματα που κατέχεις είναι, ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσόν, καθώς θέλει χρόνο και έξοδα το όλο θέμα, όπως και κάποιες εννοούμενες ανέσεις. Ελπίζω να σε διαφώτισα και να άξιζε η απάντηση μου καθώς είναι... Τεράστια!!

Υ.Γ Έχεις παρατηρήσει ότι οι σχέσεις των κακών, πραγματικά όμως κακών, παιδιών δεν κρατάνε πολύ; Και αν κρατάνε συνήθως δεν είναι μόνο συναισθηματικές, κάτι άλλο τους ωθεί να παραμείνουν στη σχέση αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom