lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
με καυλωσες ρε παλιανθρωπε!!!!
χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με την αυθεντία σας!
χωρις τηλεφωνο μπορει να κανει πεζοδρομιο
χωρις μουνι δεν ειναι γυναικα αλλα τραβεστι!
αλλη κατηγορια εντελώς!!!
με καυλωσες ρε παλιανθρωπε!!!!
Τωρα ειναι αργα.δεν ειναι ετοιμη η κοπελα ακομα πρεπει να γυρισει στην χωρα της αλλα θα επιστρεψει εγω ρωτησα για να μαθω τι παιζει..μην μας πανε και μεσα κιολας ''φιλος'' ειμαι οχι νταβατζης
Τωρα ειναι αργα.
Σιγα μην την αφησουν οι αγαπουληδες να φυγει.
Ηδη ο πρωτος φευγει αεροδρομιο για να βαρεσει σκοπετο.
ειμαι αττικη οδο αυτη την στιγμη!!!!Τωρα ειναι αργα.
Σιγα μην την αφησουν οι αγαπουληδες να φυγει.
Ηδη ο πρωτος φευγει αεροδρομιο για να βαρεσει σκοπετο.
Δεν είπαμε καλντεριμιτζού! Είπαμε call girl. Έστω call "girl".
Το ανέκδοτο που λέει στο τέλος "αυτή" "Αν είχα μουνί όλη αυτή η πόλη δική μου!" θα ήταν δεν το ξέρεις;
(Και να μην το ήξερες μόλις είπα το τέλος ο χαζοβιόλης!)
αν ειναι ετσι οπως τα λες,(για φιδεμπορα σε κοβω) η κοπελα ειναι εδω με σενγκεν τουριστικη βιζα και γυρνα πισω γιατι ληγει! αν και απορω πως η ελληνικη πρεσβεια στη μπανγκοκ της εδωσε τη βιζα? για να μεινει μονιμα εδω πρεπει να παντρευτει ελληνα! αντε και καλα στεφαναδεν ειναι ετοιμη η κοπελα ακομα πρεπει να γυρισει στην χωρα της αλλα θα επιστρεψει εγω ρωτησα για να μαθω τι παιζει..μην μας πανε και μεσα κιολας ''φιλος'' ειμαι οχι νταβατζης
κατι μου λεει οτι θα βγαλεις καλο μεροκαματοσυγνωμη ρε λαγουδακη που να δεις δηλαδη και τα βιντεο με τα γαμησια που της εχω ριξει χαχαχα
ειμαι αττικη οδο αυτη την στιγμη!!!!
Χωρις να θελω να ελθω σε αντιπαραθεση με το πνευμα αντιλογιας σας, ξανθη δεσποινις!χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με την αυθεντία σας!
χωρις τηλεφωνο μπορει να κανει πεζοδρομιο
χωρις μουνι δεν ειναι γυναικα αλλα τραβεστι!
αλλη κατηγορια εντελώς!!!
τωρα εσυ γιατι μας χαλας το ονειρο;αν ειναι ετσι οπως τα λες,(για φιδεμπορα σε κοβω) η κοπελα ειναι εδω με σενγκεν τουριστικη βιζα και γυρνα πισω γιατι ληγει! αν και απορω πως η ελληνικη πρεσβεια στη μπανγκοκ της εδωσε τη βιζα? για να μεινει μονιμα εδω πρεπει να παντρευτει ελληνα! αντε και καλα στεφανα
συγνωμη ρε λαγουδακη που να δεις δηλαδη και τα βιντεο με τα γαμησια που της εχω ριξει χαχαχα
και δωσε τραπεζικο λογαριασμο,αν εχεις εθνικη κανω καταθεση τωρα!!!!χαχαχαχα κατσε να της το πω αν ειναι μπας και της ριξεις εναν στης τουαλετες!
τωρα εσυ γιατι μας χαλας το ονειρο;
Αμα εχει ωραιο σωμα , δεν υπαρχουν αντιστασειs και ενστασειsκαι γιατί να μην είναι έστω "call" girl, δηλαδή???
αυτή ειναι η ένστασή μου!
αν ειναι ετσι οπως τα λες,(για φιδεμπορα σε κοβω) η κοπελα ειναι εδω με σενγκεν τουριστικη βιζα και γυρνα πισω γιατι ληγει! αν και απορω πως η ελληνικη πρεσβεια στη μπανγκοκ της εδωσε τη βιζα? για να μεινει μονιμα εδω πρεπει να παντρευτει ελληνα! αντε και καλα στεφανα
Αμα εχει ωραιο σωμα , δεν υπαρχουν αντιστασειs και ενστασειs
Την βαφτιζουμε και Μιs Ανω/Κατω Πετραλωνα
Κολωνουμε???....Μαλλον καβλωνουμε
ητανε παντρεμενη ναι οχι πια ομως, κοιτα απο οτι το κοβω μπορει και να την παντρευτω και ανοιξω...επιχειρηση??
Εσυ εχεις πει οτι το ορθιο δεν πετυχαινει ποτέ!φυσικά και καβλώνουμε!
στα Πετράλωνα τον παίρνουν όρθιες!!!
άντε?!