stefanos31
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σιγά μην βάλω και αφμ
εδω βαζεις κωλο...
Σιγά μην βάλω και αφμ
Μονομαχία λοιπόν!!!αν εχεις τετοιο πατο σε παντρευομαι
Εγω το πιστευω γιατι εχω πληροφοριες απο εντος Κωλαρα η κυρια ευγε !!!Ναι δικός μου
Σιγά μην βάλω και αφμ
την ειχα για μεγαλη αλλα δεν ξερω ποσο,καπου το ειχε παρει το ματι μου....μια πλακα ειπαμε να κανουμεΔεν είναι δικός της βούρλα, αυτή πλέον φοράει pumpers
Πλάκα πλάκα το έχω ξεφτιλίσει..κώλο έβαλα,βυζιά έβαλα,πόδια έβαλα..αν με ξέρει κάποιος δεν είναι και δύσκολο να με αναγνωρίσει
Πρέπει πάντως να σε ξέρει καλάααα!!!Πλάκα πλάκα το έχω ξεφτιλίσει..κώλο έβαλα,βυζιά έβαλα,πόδια έβαλα..αν με ξέρει κάποιος δεν είναι και δύσκολο να με αναγνωρίσει
Ρε Μάκηηηη εσύ είσαι ρε ψυχή!!!και εγω γαμησετα.Απο την καρεκλα και την πορτα καποιος που ξερει το δωματιο μου ανετα με αναγνωριζει.
ΑΕ 225632οποιος εχει ΑΡΧΙΔΙΑ να βαλει ταυτοτητα του στο φορουμ...οχι κωλο κ μαλακιες
Αντε κανε την αρχηοποιος εχει ΑΡΧΙΔΙΑ να βαλει ταυτοτητα του στο φορουμ...οχι κωλο κ μαλακιες
Tην έκανα εγώ ματιά μου :-* :-*,έχω ραντεβού μαζί σου για την ανδρεία μου;!Αντε κανε την αρχη
Αντε κανε την αρχη
:o :o :o :o :oTην έκανα εγώ ματιά μου :-* :-*,έχω ραντεβού μαζί σου για την ανδρεία μου;!
Tην έκανα εγώ ματιά μου :-* :-*,έχω ραντεβού μαζί σου για την ανδρεία μου;!
Mένω Αγιού Δημητριού 32,στον δεύτερο,το κουδούνι γράφει Παπαδημήτριος Δημήτρης,μην το κουράζουμε αφού με θες τόσοοο!!!:o :o :o :o :o
Θα το τσεκαρω και μετα...
:o :o :o :o :o :oMένω και Αγιού Δημητριού 32 επίσης,στον δεύτερο,το κουδούνι γράφει Παπαδημήτριος Δημήτρης,μην το κουράζουμε αφού με θες τόσοοο!!!
Mένω και Αγιού Δημητριού 32 επίσης,στον δεύτερο,το κουδούνι γράφει Παπαδημήτριος Δημήτρης,μην το κουράζουμε αφού με θες τόσοοο!!!
Καλά εσύ είσαι εκ γεννετής χέστης!!!κωλωνω....ας το κανει καποιος πιο τολμηρος...