Επισκέπτης
Από τα αυτία ξεχειλίζει η ωριμότητά σου!!!μοιαζω οσο ειμαι....αλλα δεν ειμαι κοντουλης ουτε αδυνατος... 1.78 85 κιλα
παντως αυτο με το 35 μ'αρεσε...δειχνει οτι ειμαι ωριμος
Από τα αυτία ξεχειλίζει η ωριμότητά σου!!!μοιαζω οσο ειμαι....αλλα δεν ειμαι κοντουλης ουτε αδυνατος... 1.78 85 κιλα
Μαλον το αντιθετο Αβραμακο πολυ ανωριμος αν εισαι 35 και το μονο που κανεις ειναι το μπουρδελα τβ ολη μερα και η μπαιτ ;)μοιαζω οσο ειμαι....αλλα δεν ειμαι κοντουλης ουτε αδυνατος... 1.78 85 κιλα
ντροπη.....μονο μαλαματινα.δεν πινω ρε.κανει κοιλια κ προσεχω τη διατροφη μου οσο κ να σου φαινεται περιεργο.εξαιρεση ειναι η κυριακη στο γηπεδο που πινω μια μαλαματινα
εσυ ξερεις!!πες...να πω εγω;;;
μου το χεις ξαναπει,γιατι ρε σου φαινομαι τοσο?απο που το καταλαβες?ρε δεκερ....δε μοιαζεις καθολου με 24...για 35 σε ειχα κ μαλιστα με οικογενεια
Ναι ρε συ μετά το σκέφτηκα
Έχεις σπάσει στο πρόσωπο!!!μου το χεις ξαναπει,γιατι ρε σου φαινομαι τοσο?απο που το καταλαβες?
Μαλον το αντιθετο Αβραμακο πολυ ανωριμος αν εισαι 35 και το μονο που κανεις ειναι το μπουρδελα τβ ολη μερα και η μπαιτ ;)
κ τα παιδια απο που προκυπτουν?Έχεις σπάσει στο πρόσωπο!!! :2f
unny:
εισαι εσυ 30?εσυ ξερεις!!πες...
Παλιμπαιδίζεις αν είσαι 35ρης είπε!!!ναι αλλα ειπες οτι ΜΟΙΑΖΩ 35αρης κ βαλε...δλδ εννοεις οτι αυτα που γραφω δειχνουν οτι μοιαζω με 35... ;)
μου το χεις ξαναπει,γιατι ρε σου φαινομαι τοσο?απο που το καταλαβες?
Παλιμπαιδίζεις αν είσαι 35ρης είπε!!!
Γιατι δε συ γεμιζω το ματι??? :-* :-* :-* :-* :-*εισαι εσυ 30?
σ ευχαριστω.απο το στυλ σου....κ οτι δε μπαινεις τσατ ;)
συγχαρητηρια κ για τα 5 χιλιαδες μηνυματα....να τα 10χιλιασεις
Εεε να μην έχεις και 2-3 κουτσούβελα σαν καθώς πρέπει 35ρης!!!κ τα παιδια απο που προκυπτουν?
δεν ξερω.....κατσε να το σκεφτω ενω τρωωΓιατι δε συ γεμιζω το ματι??? :-* :-* :-* :-* :-*