Νέα

Πώς φαντάζεστε ότι είναι τα άλλα μέλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτό ήταν.Σε ερωτευτηκα.Η αλίντισσα και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ(τσόντα θα είναι)..Σύντομα κοντά σας.. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καποια στιμη θα ανεβασω για την παρτυ σου και μονο μια αποκαλυπτικη με την κοιλια μου.
Οι κοιλιακοι δεν φαινονται καλα λογω ογκου αλλα να ξερεις οτι υπαρχουν :uglystupid:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καποια στιμη θα ανεβασω για την παρτυ σου και μονο μια αποκαλυπτικη με την κοιλια μου.
Οι κοιλιακοι δεν φαινονται καλα λογω ογκου αλλα να ξερεις οτι υπαρχουν :uglystupid:

Οι πλάγιοι φαίνονται μια χαρά πάντως...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Φανταζομαι και τι ποδια θα εχεις ε :o :o??? :grin:

Επισκέπτης
Φοβάμαι πως θα σε καπαρώσει άλλη..να την μπουμπα φοβαμαι λίγο.Μην βάλεις άλλες φωτο με την κορμάρα σου..Ελεος λυπήσου μας!!!!

Μπουμπα τι λες θα παλεψουμε στις λασπες για τον Ασπρούλη?

Επισκέπτης
Φοβάμαι πως θα σε καπαρώσει άλλη..να την μπουμπα φοβαμαι λίγο.Μην βάλεις άλλες φωτο με την κορμάρα σου..Ελεος λυπήσου μας!!!!

Η πιο αξια ας με κερδισει :rockon: :rockon:
Ε και που σται...μην ερθετε με τιποτα σωβρακοφανελες στην αρενα της λασπης ετσι?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Φοβάμαι πως θα σε καπαρώσει άλλη..να την μπουμπα φοβαμαι λίγο.Μην βάλεις άλλες φωτο με την κορμάρα σου..[size=12pt]Ελεος λυπήσου μας!!!![/size]

Τυχερέ ασπρούλη...Τα έριξες στον έρωτά σου τα μωρά :dancing:

Ε και που σται...μην ερθετε με τιποτα σωβρακοφανελες στην αρενα της λασπης ετσι?

Σιγά μην έρθουν και με σκελέες...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.993
Πόντοι
22.785
Μπατήρια σάν καί έμένα........ φτώχεια μεγάλη λέμε!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Στριγκάκια και βυζάκια έξω βρε ..άκου σωβρακοφανελες..
Εγώ θα κερδίσω.Τα μιλφ δεν χάνουν ποτέ.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Στριγκάκια και βυζάκια έξω βρε ..άκου σωβρακοφανελες..
Εγώ θα κερδίσω.Τα μιλφ δεν χάνουν ποτέ.
Εσυ σαν μιλφαρα εχεις την εμπειρια και μπομπαρα την χαρη  :tits:  :grin: :grin: :grin:
Δυσκολο διλημμα για τον ασπρουλη  :grin: :grin: :grin:

stefanos31

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια...μιας κ ειναι της μοδας,δε βαζουμε ολοι φωτο τα χερια μας; :birdman:

Stories

Νέο!