Νέα

Πως επηρεασαν τα γεγονοτα σχετικα με την ΕΡΤ την προθεση ψηφου σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως επηρεασαν τα γεγονοτα σχετικα με την ΕΡΤ την προθεση ψηφου σας;

• Σκοπευα να ψηφισω ΝΔ αλλα τωρα το μετανοιωσα

Ψήφοι: 8 4,0%
  • Σκοπευα και σκοπευω να ψηφισω ΝΔ

Ψήφοι: 26 12,9%
  • Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ αλλα τωρα αποφασισα να ψηφισω ΝΔ

Ψήφοι: 62 30,7%
  • Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και συνεχιζω να μη σκοπευω να το κανω

Ψήφοι: 106 52,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    202

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εμενα με επηρεασε...ητανε να ψηφισω ΝΔ...αλλα τωρα θα το γυρισω στο ΠΑΣΟΚ :s&m_2:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.439
Πόντοι
506
εγώ έχω θυμώσει τόσο που θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να τους πλακώσουν όλους στο ξύλο...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και σκοπευα να ψηφισω ΧΑ αλλα θα ψηφισω ΝΔ αν και μόνο αν κλείσει και ξάνα να ανοίξει και την ΔΕΗ και λοιπές ΔΕΚΟ και ΙΚΑ τότε σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και μία φώτο στον τοίχο μου του Σαμαρα ! ανάμεσα  στις φώτο που έχω με τον Βασιλιά και  τον μεγάλο Γέωργο Παπαδοπουλο και τον Μεταξά!

[size=20pt]ΕΧΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ![/size]

Αν νομίζεις ότι ψηφίζεις επί της ουσίας - και όχι επί της βιτρίνας - κάτι διαφορετικό μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής, απλά αυταπατάσαι...
Ούτως ή άλλως, οι ψηφοφόροι των μεν και των δε, από το ίδιο μαντρί προέρχεστε.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και σκοπευα να ψηφισω ΧΑ αλλα θα ψηφισω ΝΔ αν και μόνο αν κλείσει και ξάνα να ανοίξει και την ΔΕΗ και λοιπές ΔΕΚΟ και ΙΚΑ τότε σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και μία φώτο στον τοίχο μου του Σαμαρα ! ανάμεσα  στις φώτο που έχω με τον Βασιλιά και  τον μεγάλο Γέωργο Παπαδοπουλο και τον Μεταξά!

[size=20pt]ΕΧΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ![/size]

Γουστάρω να κλείσει η ΔΕΗ για 20 μέρες και να μείνει όλη η ελλάδα χωρίς ρεύμα και τα νοσοκομεία με βενζινογενήτριες γιατί "μόνο έτσι γίνεται".

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
  Να κλείσει η ΕΡΤ για πάντα.

Όλοι οι κηφήνες έξω. Η κοινωνία στενάζει, δεν μπορεί να πληρώνει το κράτος για έναν  ηλεκτρολόγο 65 χιλιάρικα τον χρόνο ή για τον κώλο της Χούκλη 200 χιλιάρικα.

Είναι αναίδεια, αίσχος και ντροπή σε μια κοινωνία με 1,5 εκατομμύρια ανέργους.

Επειδή είμαι μακροχρόνια άνεργος - πρώην ιδιωτικός υπάλληλος - και έχω ζήσει κάτι ΟΑΕΔ κλπ, τόσο καλά όσο και το σπίτι μου (που λέει ο λόγος), σε πληροφορώ ότι όσοι κηφήνες όπως λες, κι αν πεταχτούν στο δρόμο, το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να μετατραπεί σε καμία βοήθεια προς κανένα άνεργο.
Η μόνη βοήθεια που το επίσημο ελληνικό κράτος προσέφερε ποτέ στους Έλληνες ανέργους, ήταν όταν έστειλε στη Γερμανία, 400.000 Έλληνες εργάτες, κατόπιν διαπραγματεύσεων.
Το αντίτιμο της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στη γερμανική, γι΄αυτήν την συμφωνία, ήταν η σιωπηλή παραίτηση της Ελλάδας από τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά και από το κατοχικό δάνειο. Τόσο μεγάλη ήταν η προσφορά του ελληνικού κράτους στους Έλληνες ανέργους.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
Εμενα καθολου ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
Όχι. Την πήρε επειδή είχε για αντίπαλο του τον πιο άχρηστο και τεμπέλη άνθρωπο που ανέλαβε ποτέ την πρωθυπουργία της Ελλάδας.
PX δεν μπορούμε να λέμε για τεμπελιά στην ελλάδα η κυβερνήσεις ανεβοκατεβαίνουν με βάση αυτά που ζητάει ο εξωτερικός παράγοντας και τώρα άν πέσει η κυβέρνηση,ο εξωτερικός παράγοντας όπως πάντα θα έχει τις ευθύνες του.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Όχι. Την πήρε επειδή είχε για αντίπαλο του τον πιο άχρηστο και τεμπέλη άνθρωπο που ανέλαβε ποτέ την πρωθυπουργία της Ελλάδας.

ελα ρε ο κουρασμενος;

τοσο κοπο εκανε να καταστρεψει την χωρα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.283
Πόντοι
8.225
eloa3.jpg

:new_shocked:
Χααααααχ,μην ξηγιέσαι έτσι δεν είμαι με των χόντρο,βασικά δεν είμαι με κανέναν,παρακολουθώντας ολα αυτα για των χοντρό έχω να πω ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ,στα ΥΠΟΛΟΙΠΑ συμφωνώ μαζί σου.

Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή για τους Έλληνες πολίτες το θέμα της ΕΡΤ είναι πιο σημαντικό από τους 1.500.000 περίπου ανέργους, τις 4.000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, την ατέλειωτη καταιγίδα φόρων-χαρατσιών και τις συνεχείς μειώσεις μισθών-συντάξεων??? Δεν νομίζω...

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Καλα υπαρχουν ανθρωποι που ακομα πηγαινουν και ψηφιζουν? :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μιας και γινεται πολυς λογος για προωρες εκλογες, αποφασισα να ανοιξω μια ψηφοφορια για να σφυγμομετρησουμε την επιδραση που ειχε η σταση Σαμαρα στην προθεση ψηφου ως προς τη ΝΔ.
ψωμι
ελια
και κωτσο βασιλια τυπε :rockon:

gr6.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom