You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως επηρεασαν τα γεγονοτα σχετικα με την ΕΡΤ την προθεση ψηφου σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγώ έχω θυμώσει τόσο που θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να τους πλακώσουν όλους στο ξύλο...
εσύ έχεις χεστεί ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΤ
ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ...
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και σκοπευα να ψηφισω ΧΑ αλλα θα ψηφισω ΝΔ αν και μόνο αν κλείσει και ξάνα να ανοίξει και την ΔΕΗ και λοιπές ΔΕΚΟ και ΙΚΑ τότε σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και μία φώτο στον τοίχο μου του Σαμαρα ! ανάμεσα στις φώτο που έχω με τον Βασιλιά και τον μεγάλο Γέωργο Παπαδοπουλο και τον Μεταξά!
[size=20pt]ΕΧΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ![/size]
Αν νομίζεις ότι ψηφίζεις επί της ουσίας - και όχι επί της βιτρίνας - κάτι διαφορετικό μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής, απλά αυταπατάσαι...
Ούτως ή άλλως, οι ψηφοφόροι των μεν και των δε, από το ίδιο μαντρί προέρχεστε.
Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και σκοπευα να ψηφισω ΧΑ αλλα θα ψηφισω ΝΔ αν και μόνο αν κλείσει και ξάνα να ανοίξει και την ΔΕΗ και λοιπές ΔΕΚΟ και ΙΚΑ τότε σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και μία φώτο στον τοίχο μου του Σαμαρα ! ανάμεσα στις φώτο που έχω με τον Βασιλιά και τον μεγάλο Γέωργο Παπαδοπουλο και τον Μεταξά!
[size=20pt]ΕΧΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ![/size]
Γουστάρω να κλείσει η ΔΕΗ για 20 μέρες και να μείνει όλη η ελλάδα χωρίς ρεύμα και τα νοσοκομεία με βενζινογενήτριες γιατί "μόνο έτσι γίνεται".
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Να κλείσει η ΕΡΤ για πάντα.
Όλοι οι κηφήνες έξω. Η κοινωνία στενάζει, δεν μπορεί να πληρώνει το κράτος για έναν ηλεκτρολόγο 65 χιλιάρικα τον χρόνο ή για τον κώλο της Χούκλη 200 χιλιάρικα.
Είναι αναίδεια, αίσχος και ντροπή σε μια κοινωνία με 1,5 εκατομμύρια ανέργους.
Επειδή είμαι μακροχρόνια άνεργος - πρώην ιδιωτικός υπάλληλος - και έχω ζήσει κάτι ΟΑΕΔ κλπ, τόσο καλά όσο και το σπίτι μου (που λέει ο λόγος), σε πληροφορώ ότι όσοι κηφήνες όπως λες, κι αν πεταχτούν στο δρόμο, το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να μετατραπεί σε καμία βοήθεια προς κανένα άνεργο.
Η μόνη βοήθεια που το επίσημο ελληνικό κράτος προσέφερε ποτέ στους Έλληνες ανέργους, ήταν όταν έστειλε στη Γερμανία, 400.000 Έλληνες εργάτες, κατόπιν διαπραγματεύσεων.
Το αντίτιμο της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στη γερμανική, γι΄αυτήν την συμφωνία, ήταν η σιωπηλή παραίτηση της Ελλάδας από τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά και από το κατοχικό δάνειο. Τόσο μεγάλη ήταν η προσφορά του ελληνικού κράτους στους Έλληνες ανέργους.
Μεσα εισαι...Καὶ οἱ μικρέμποροι καὶ οἱ ἐλεύθεροι ἐπαγγελματίαι ΧΑ.
PX δεν μπορούμε να λέμε για τεμπελιά στην ελλάδα η κυβερνήσεις ανεβοκατεβαίνουν με βάση αυτά που ζητάει ο εξωτερικός παράγοντας και τώρα άν πέσει η κυβέρνηση,ο εξωτερικός παράγοντας όπως πάντα θα έχει τις ευθύνες του.Όχι. Την πήρε επειδή είχε για αντίπαλο του τον πιο άχρηστο και τεμπέλη άνθρωπο που ανέλαβε ποτέ την πρωθυπουργία της Ελλάδας.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Όχι. Την πήρε επειδή είχε για αντίπαλο του τον πιο άχρηστο και τεμπέλη άνθρωπο που ανέλαβε ποτέ την πρωθυπουργία της Ελλάδας.
ελα ρε ο κουρασμενος;
τοσο κοπο εκανε να καταστρεψει την χωρα
Χααααααχ,μην ξηγιέσαι έτσι δεν είμαι με των χόντρο,βασικά δεν είμαι με κανέναν,παρακολουθώντας ολα αυτα για των χοντρό έχω να πω ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ,στα ΥΠΟΛΟΙΠΑ συμφωνώ μαζί σου.
ΒΕΛΛΕΡΟΦΟΝΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή για τους Έλληνες πολίτες το θέμα της ΕΡΤ είναι πιο σημαντικό από τους 1.500.000 περίπου ανέργους, τις 4.000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας, την ατέλειωτη καταιγίδα φόρων-χαρατσιών και τις συνεχείς μειώσεις μισθών-συντάξεων??? Δεν νομίζω...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ψωμιΜιας και γινεται πολυς λογος για προωρες εκλογες, αποφασισα να ανοιξω μια ψηφοφορια για να σφυγμομετρησουμε την επιδραση που ειχε η σταση Σαμαρα στην προθεση ψηφου ως προς τη ΝΔ.
ελια
και κωτσο βασιλια τυπε
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ψωμι
ελια
και κωτσο βασιλια τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο ειναι ...Δαμαζει τα κυματα
Και καβαλα παει στην τκκλησια ...............
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αυτο ειναι ...Δαμαζει τα κυματα
Και καβαλα παει στην τκκλησια ...............
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
γιατι να μην τα δαμαζει ; τοσα εκατομμυρια πηρε απο το ελληνικο δημοσιο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 89