Νέα

Πως επηρεασαν τα γεγονοτα σχετικα με την ΕΡΤ την προθεση ψηφου σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως επηρεασαν τα γεγονοτα σχετικα με την ΕΡΤ την προθεση ψηφου σας;

• Σκοπευα να ψηφισω ΝΔ αλλα τωρα το μετανοιωσα

Ψήφοι: 8 4,0%
  • Σκοπευα και σκοπευω να ψηφισω ΝΔ

Ψήφοι: 26 12,9%
  • Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ αλλα τωρα αποφασισα να ψηφισω ΝΔ

Ψήφοι: 62 30,7%
  • Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και συνεχιζω να μη σκοπευω να το κανω

Ψήφοι: 106 52,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    202

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μιας και γινεται πολυς λογος για προωρες εκλογες, αποφασισα να ανοιξω μια ψηφοφορια για να σφυγμομετρησουμε την επιδραση που ειχε η σταση Σαμαρα στην προθεση ψηφου ως προς τη ΝΔ.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Σιγα την επιδραση!
Δεν νομιζω οτι αυτο που εγινε με την ΕΡΤ θα επηρεασει σε κατι.
Μονο αν κοπουν τα χαρατσια και ξαναμπει χρημα στην τσεπη του Ελληνα θα αλλαξει και η προθεση ψηφου.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σιγα την επιδραση!
Δεν νομιζω οτι αυτο που εγινε με την ΕΡΤ θα επηρεασει σε κατι.
Μονο αν κοπουν τα χαρατσια και ξαναμπει χρημα στην τσεπη του Ελληνα θα αλλαξει και η προθεση ψηφου.

Μαλιστα... Καθολου παρτακιας δηλαδη ο Ελληνας  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το διαστημα ειναι πολυ μικρο...Αν μεσα στο επομενο διμηνο ξαναγινει το καναλι, παλι θα χρειαστει ψηφοφορια...Κι εκλογεs μεσα στο καλοκαιρι δεν...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μαλιστα... Καθολου παρτακιας δηλαδη ο Ελληνας  :grin:
Ετσι ειναι φιλε! Ο καθενας κοιταει πλεον το κωλο του και τη παρτη του.
Γιατι? Οι δημοσιοι υπαλληλοι ενδιαφερθηκανε για τους ιδιωτικους υπαλληλους οταν εχαναν τις δουλειες τους?
Ουτε μια εκπομπη συμπαραστασης. Ουτε μια μερα απεργιας δεν κανανε -και καλα- για "αλληλεγγυη".
Οτι εσπειρε το δημοσιο θα θερισει...

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οι ιδιωτικοί ψηφίζουν ΝΔ και οι δημόσιοι ΣΥΡΙΖΑ...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και σκοπευα να ψηφισω ΧΑ αλλα θα ψηφισω ΝΔ αν και μόνο αν κλείσει και ξάνα να ανοίξει και την ΔΕΗ και λοιπές ΔΕΚΟ και ΙΚΑ τότε σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και μία φώτο στον τοίχο μου του Σαμαρα ! ανάμεσα  στις φώτο που έχω με τον Βασιλιά και  τον μεγάλο Γέωργο Παπαδοπουλο και τον Μεταξά!

[size=20pt]ΕΧΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ![/size]

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δε σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και σκοπευα να ψηφισω ΧΑ αλλα θα ψηφισω ΝΔ αν και μόνο αν κλείσει και ξάνα να ανοίξει και την ΔΕΗ και λοιπές ΔΕΚΟ και ΙΚΑ τότε σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και μία φώτο στον τοίχο μου του Σαμαρα ! ανάμεσα  στις φώτο που έχω με τον Βασιλιά και  τον μεγάλο Γέωργο Παπαδοπουλο και τον Μεταξά!

εγώ θέλω το MEGA για να χύσω

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εκεί σε ποιάνουν πολαπλοί οργασμοί και σπαρταρας σαν το ψάρι και μετά αναβεις πούρο και κοιμάσε για κάμια ώρα μέχρι να συνέρθεις...  :2funny:
εγώ θέλω την Τρέμη...εσένα σου δίνω την Σαράφογλου

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Πρώτες εκλογές Χ.Α., δεύτερες Ν.Δ. (επίταξη τεμπέληδων-κοπριτών στο ΜΕΤΡΟ) κλείσιμο μπουρδέλου ΕΡΤ,
άντε τα σκατά της κοινωνίας να πάνε στις τρύπες τους επιτέλους (αναφέρομαι σε κωλογλύφτες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που φίλησαν
κατουρημένες ποδιές για να μπουν).

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

Και γω
αλλα μολις καταλαβα πως θα ξανα ανοιξει μου παγωσε το σπερμα

Ερτ πουτανα κλεισε για παντα
Σαμαρα γαμιολη ελα να σφιξουνε οι κωλοι!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Να κλείσει η ΕΡΤ για πάντα.

Όλοι οι κηφήνες έξω. Η κοινωνία στενάζει, δεν μπορεί να πληρώνει το κράτος για έναν  ηλεκτρολόγο 65 χιλιάρικα τον χρόνο ή για τον κώλο της Χούκλη 200 χιλιάρικα.

Είναι αναίδεια, αίσχος και ντροπή σε μια κοινωνία με 1,5 εκατομμύρια ανέργους.

Επισκέπτης
Δεν σκοπευα να ψηφισω ΝΔ και αυτο δεν θ αλλαξει επειδη αποφασισε να κλεισει και να ξανανοιξει την ΕΡΤ...
Κανενας δεν μου λεει οτι η νεα ΕΡΤ θα ειναι κερδοφορα, κανεις δεν μπορει να με πεισει πια για "αξιοκρατικες προσληψεις", δεν ειμαι σιγουρος οτι θα σταματησουν τα εξωτερικα γυρισματα και οι εκπομπες των 20000 € ανα επεισοδιο απλα πιστευω οτι θα ξεφτιλισουν την ιστορια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ και θα αποπροσανατολισουν για αλλη μια φορα τον κοσμο βαζοντας τον να τρωγεται με τον διπλανο του...

Επισκέπτης
  Να κλείσει η ΕΡΤ για πάντα.

Όλοι οι κηφήνες έξω. Η κοινωνία στενάζει, δεν μπορεί να πληρώνει το κράτος για έναν  ηλεκτρολόγο 65 χιλιάρικα τον χρόνο ή για τον κώλο της Χούκλη 200 χιλιάρικα.

Είναι αναίδεια, αίσχος και ντροπή σε μια κοινωνία με 1,5 εκατομμύρια ανέργους.

ρε τυπε δεν ειναι ετσι.
ποναει χερι κοψει χερι...
Αν ειναι να τα κλεισουμε ολα γιατι γενικα γινεται της πουτανας. Το θεμα ειναι να τα στρωσουμε οχι να διαλυσουμε τα παντα, αυτο ειναι ευκολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom