Από προσωπική πείρα να πω και εγώ κάτι :
Με μαύρες έχω πάει με πολλές .
Κυριώς κατηγορία τρύπερ.
Έχω πάει και με 2-3 καλντεριμιτζούδες , αλλά αυτές είναι η χειρότερη εμπειρία .Μία μόνο κάπως άξιζε . Την είσα πάρει 1-2 φορές από την Πλ. Κυψέλης πρινα αναλάβει υπηρεσία . Αυτή όμως ήτανε ανεξάρτητη μάλλον , οπότε άλλο θέμα .
Με βίζιτα έχω πάει με μία .
Από τις άλλες κάτι σιτιτούρες κ.λπ. δεν έχω εμεπιρία .
Από κει και πέρα εγώ πιστεύω ότι το παιχνίδι παίζει όπως και με κάθε γυναίκα .
Έχω και την καλύτερη και χειρότερη ταυτόχρονα εμεπιρία , με την ίδια γυναίκα , όχι την πιο όμορφη στο πρόσωπο , αλλά το ωραίότερο κορμί που έχω πάρει . Βέβαια αυτή ήτανε χρόνια στην Ελλάδα , έτρωγε σαν Ελληνίδα , μίλαγε καλύτερα από Ελληνίδα , το κακό ήτανε ότι σκεφτότανε και σαν Ελληνίδα .
Αλλά ντυνότανε χάρμα , και όταν το κυκλοφορούσες αρρώσταινε το σύμπαν .
Διότι άλλη , η πιο όμορφη , που έχουν τρελλαθεί για πάρτη της άπαντες οι στριπάκηδες , όταν πήγαμε ακρωτήρι φόραγε κάτι ρούχα έσε μαλάκα . Φάγαμε ήττα , όλο τουαλέττα ήμουνα .
Από κει και πέρα , πίπα υπάρχουνε μαύρες που κάνουνε φανταστική , έχω συναντήσει και 2-3 που δεν ξέρουνε που πάνε τα 4 .
Λώκο είναι δύσκολο θέμα για τις μαύρες . Η πλειοψηφία δε δίνει .
Σεξ κλασσικό καλό κάνουνε , μάλιστα και ρυθμό σου δίνουνε και θέλουνε να το ευχαριστιούνται .
Τώρα μυρωδιά
Τα κορίτσια που έχω πάρει είχανε εμμονή με την καθαριότητα όλες . Μούλιασμα κανονικό δικό τους και δικό σου , λεπτομερέστατο πλύσιμο .
Μυρωδιά ιδιαίτερη δεν έχω εντοπίσει , εκτός αν έχουνε φάει τίποτα με κάτι φοβερα μπαχαρικά . Αλλά και εμείς άμα φάμε πριν 1-2 μέρες παστουρμάδες , σκορδαλιές κ.λπ. και το κάτουρο θα μυρίζει και ο ιδρώτας και το δέρμα .
Πάντως είναι φοβερό το χοντρό και απαλό δέρμα που έχουν οι μάυρες.
Βελούδινο , μοναδική αίσθηση .
Επίσης με σωστή εξήγηση ξηγιούνται πολύ όμορφα , τα καλύτερα παιδάκια .