Νέα

Πώς είναι οι μαύρες στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Interceptor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
pleasuregiver respect!!!!! που το κονόμησες αυτό το θεικό μαύρο μ*υνί?
Πριν από κανα δύο χρόνια υπήρχε μια μαυρούλα ονόματι Κλάρα στη Φωκαίας η οποία ήταν φοβερή στο μαμήσι και με τέλεια συμμετοχή. Ηταν εξαίρεση! στο Αμστερνταμ οι μαύρες είναι μέτριες και κοιτάνε πως θα σου βουτήξουν τα 50 ευρώ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Μία μαυρουλα παντως που επισκεπτωμαι τακτικα
δεν εχει διαπιστωθη τιποτα απο τα γραφομενα περι μυρωδιας.......
ισα ισα ειναι πεντακαθαρη αν και 45αρα..........

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μία μαυρουλα παντως που επισκεπτωμαι τακτικα
δεν εχει διαπιστωθη τιποτα απο τα γραφομενα περι μυρωδιας.......
ισα ισα ειναι πεντακαθαρη αν και 45αρα..........
για ποιο λόγο την επισκέπτεσαι, αν επιτρέπεται? καλη...καληηηή?

Επισκέπτης
pleasuregiver respect!!!!! που το κονόμησες αυτό το θεικό μαύρο μ*υνί?
Πριν από κανα δύο χρόνια υπήρχε μια μαυρούλα ονόματι Κλάρα στη Φωκαίας η οποία ήταν φοβερή στο μαμήσι και με τέλεια συμμετοχή. Ηταν εξαίρεση! στο Αμστερνταμ οι μαύρες είναι μέτριες και κοιτάνε πως θα σου βουτήξουν τα 50 ευρώ.
δεν ειναι επαγγελματιας παντως..
τα υπολοιπα ειναι θεματα προσωπικα-εμπιστευτικα..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
οι πουτανες,πανω-κατω ειναι οπως τις περιγραφετε..
αν ομως εχεις γκομενα μια μαυρη,οντως δεν ξερει το παραμικρο αλλα ειναι ευπλαστη σαν ζυμαρι..
Εσείς οι γαύροι δεν έχετε το θεό σας. Η κουβέρτα που τη γαμάς έχει τη μούρη του Δεληκάρη πάνω? :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Έχω πάει με δύο μαυρες στο σπιτάκι στην Μαγνησίας. Και οι δύο δήλωναν βραζιλιάνες αλλα δεν ξέρω αν ισχύει ή μου έλεγαν μούφες. Η πρώτη η Τζένιφερ ήταν άπιστευτη στο δωμάτιο και γενικά μέσα στην καυλά. Νομίζω οτι για ένα διάστημα δούλευε στην Δροσοπούλου αλλα τώρα απο όσο ξέρω πρέπει να έχει φύγει.  >:( Η δευτερη (δεν θυμάμαι πως την λένε) είναι λίγο πιο γεματούλα με μεγάλα βυζιά και δουλέυει τα πρωινά. Δεν είναι κακή στο δωμάτιο αλλα σίγουρα δεν φτάνει τα επίπεδα της προηγούμενης. Πάντως δεν είναι πεταμένα λευτά.  :think:

OP
OP
Interceptor

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Απ'ότι διαβάζω οι εμπειρίες σας από μαύρες είναι γενικά μέτριες. Πάντως εδώ Σαλονίκη δεν έχω πετύχει κάτι καλό για να πω οτι θα δοκιμάσω να μου φύγει η περιέργεια..ίσως η ποικιλία εδώ είναι πιό περιορισμένη (χωρίς να με παρεξηγήσουν τα καρντάσια) :grin:

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα σε όλους/όλες :grin: Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θέλω να μου πείτε αν υπερτερούν οι μαύρες στο κρεβάτι σε σχέση με τις λευκές, από προσωπική σας πάντα εμπειριά. Αξίζει τον κόπο καθ'ότι δεν έχω πάει ποτέ με μαύρη απλά μου κινεί το ενδιαφέρον να μάθω τι παίζει. Συγχωρήστε με αν το συγκεκριμένο τόπικ βρίσκεται και αλλού (δεν το γνωρίζω). Αυτά
Είναι καλές σε γενικές γραμμές, αλλά πρέπει να πέσεις και στην κατάλληλη. Πολλές είναι "κομοδίνα" στο κρεβάτι. Εγώ ευτυχώς τις περισσότερες φορές πέρασα πάρα πολύ καλά!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Παιδιά καλημέρα σε όλους/όλες :grin: Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θέλω να μου πείτε αν υπερτερούν οι μαύρες στο κρεβάτι σε σχέση με τις λευκές, από προσωπική σας πάντα εμπειριά. Αξίζει τον κόπο καθ'ότι δεν έχω πάει ποτέ με μαύρη απλά μου κινεί το ενδιαφέρον να μάθω τι παίζει. Συγχωρήστε με αν το συγκεκριμένο τόπικ βρίσκεται και αλλού (δεν το γνωρίζω). Αυτά

Κοίτα, η γυναίκα είναι γυναίκα. Μουνί η μία, μουνί και η άλλη. Οπότε 1ον είναι θέμα προσωπικού γούστου αν σου αρέσουν και 2ον το τι γαμήσι κάνει μία γυναίκα. Είτε είναι λευκή είτε μαύρη. Κίτρινες δεν λέω, είναι άλλη φάση αυτές. Το μόνο που πραγματικά πρέπει να έχεις υποψιν σου είναι ότι οι μαύρες έχουν μια περίεργη μυρωδιά…Και μην ακούς τις μαλακίες που λέει ο πλέζουρας. Ισχύει απόλυτα αυτό. Αν δεν σε ενοχλεί η ακόμα και αν σε καυλώνει όλα οκ…Αν σε ενοχλεί όμως μέχρι και που ξερνάς…Εμένα πχ δεν με ενοχλεί. Φίλος όμως ξενέρωσε τρελά.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Κοίτα, η γυναίκα είναι γυναίκα. Μουνί η μία, μουνί και η άλλη. Οπότε 1ον είναι θέμα προσωπικού γούστου αν σου αρέσουν και 2ον το τι γαμήσι κάνει μία γυναίκα. Είτε είναι λευκή είτε μαύρη. Κίτρινες δεν λέω, είναι άλλη φάση αυτές. Το μόνο που πραγματικά πρέπει να έχεις υποψιν σου είναι ότι οι μαύρες έχουν μια περίεργη μυρωδιά…Και μην ακούς τις μαλακίες που λέει ο πλέζουρας. Ισχύει απόλυτα αυτό. Αν δεν σε ενοχλεί η ακόμα και αν σε καυλώνει όλα οκ…Αν σε ενοχλεί όμως μέχρι και που ξερνάς…Εμένα πχ δεν με ενοχλεί. Φίλος όμως ξενέρωσε τρελά.

Το διόρθωσα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οι πουτανες,πανω-κατω ειναι οπως τις περιγραφετε..
αν ομως εχεις γκομενα μια μαυρη,οντως δεν ξερει το παραμικρο αλλα ειναι ευπλαστη σαν ζυμαρι..
ΑΝΕΤΑ μπορεις να την μετατρεψεις σε καραπουταναρα σκλαβα σου & ετσι να ικανοποιεις μαζι της ΟΛΑ τα βιτσια σου..
μιλαω εκ πειρας..
τα σχετικα με οσμες λογω φυλης,ειναι εντελως μαλακιες..
οι οσμες στο ανθρωπινο σωμα ειναι αποτελεσμα των τροφων που τρωμε & του καθε ποτε κανουμε μπανιο..
καλα ρε με σαμπανια μαρτινι την εβγαλες
ρε τι γυφτος που εισαι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Από  προσωπική  πείρα  να  πω  και εγώ  κάτι :

Με  μαύρες  έχω  πάει με  πολλές .
Κυριώς  κατηγορία  τρύπερ.
Έχω  πάει  και  με 2-3 καλντεριμιτζούδες  , αλλά  αυτές  είναι η  χειρότερη  εμπειρία .Μία  μόνο  κάπως  άξιζε . Την είσα  πάρει 1-2 φορές  από την Πλ. Κυψέλης  πρινα  αναλάβει υπηρεσία . Αυτή  όμως  ήτανε  ανεξάρτητη μάλλον , οπότε  άλλο θέμα .
Με  βίζιτα  έχω  πάει  με  μία  .
Από  τις  άλλες  κάτι σιτιτούρες  κ.λπ. δεν έχω  εμεπιρία .

Από κει και πέρα εγώ  πιστεύω  ότι  το  παιχνίδι  παίζει όπως  και με  κάθε  γυναίκα .
Έχω  και  την  καλύτερη  και  χειρότερη  ταυτόχρονα  εμεπιρία , με  την ίδια γυναίκα , όχι την  πιο όμορφη  στο πρόσωπο , αλλά  το ωραίότερο κορμί  που  έχω πάρει . Βέβαια  αυτή  ήτανε  χρόνια  στην  Ελλάδα , έτρωγε  σαν Ελληνίδα , μίλαγε  καλύτερα  από Ελληνίδα , το κακό  ήτανε  ότι σκεφτότανε  και σαν Ελληνίδα .
Αλλά ντυνότανε χάρμα , και όταν το κυκλοφορούσες  αρρώσταινε  το σύμπαν .
Διότι  άλλη  , η πιο όμορφη  , που  έχουν τρελλαθεί για  πάρτη  της  άπαντες  οι στριπάκηδες , όταν  πήγαμε  ακρωτήρι  φόραγε κάτι  ρούχα έσε  μαλάκα . Φάγαμε  ήττα , όλο τουαλέττα  ήμουνα .
Από κει και πέρα  , πίπα  υπάρχουνε  μαύρες  που  κάνουνε  φανταστική , έχω  συναντήσει και 2-3  που  δεν ξέρουνε  που  πάνε  τα  4 .
Λώκο  είναι  δύσκολο θέμα  για  τις  μαύρες . Η  πλειοψηφία  δε  δίνει .
Σεξ  κλασσικό  καλό κάνουνε  , μάλιστα  και  ρυθμό σου  δίνουνε  και θέλουνε  να  το ευχαριστιούνται .

Τώρα  μυρωδιά
Τα  κορίτσια  που  έχω  πάρει  είχανε εμμονή με  την καθαριότητα  όλες . Μούλιασμα  κανονικό δικό τους  και δικό σου  , λεπτομερέστατο πλύσιμο .
Μυρωδιά  ιδιαίτερη  δεν έχω  εντοπίσει , εκτός  αν  έχουνε  φάει τίποτα  με  κάτι φοβερα  μπαχαρικά . Αλλά  και  εμείς  άμα  φάμε  πριν 1-2  μέρες  παστουρμάδες , σκορδαλιές  κ.λπ.  και το κάτουρο  θα  μυρίζει και ο ιδρώτας  και το δέρμα .

Πάντως  είναι φοβερό  το  χοντρό και  απαλό δέρμα  που  έχουν  οι μάυρες.
Βελούδινο , μοναδική  αίσθηση .
Επίσης  με  σωστή  εξήγηση  ξηγιούνται πολύ  όμορφα , τα καλύτερα  παιδάκια .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Έβλεπα στο καρναβάλι τις βραζιλιάνες(καλά δε θεωρούνται ακριβώς μάυρες) κι οι ρουφιάνες δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας,ενώ είχαν αρκετά κιλά.
Μαγικά κορμιά

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έβλεπα στο καρναβάλι τις βραζιλιάνες(καλά δε θεωρούνται ακριβώς μάυρες) κι οι ρουφιάνες δεν έχουν ίχνος κιτταρίτιδας,ενώ είχαν αρκετά κιλά.
Μαγικά κορμιά

Άλλη  κλάση
Αυτές  λέγονται  νεγκρίτες , επιμειξία  8 γενεές .
Πάντως  και με  μάυρη  χοντρούλα  που  έχω  πάει ούτε  αυτή  είχε  κυτταρίτιδα .
Μόνο  1  έχω  δει  με  κώλο πορτοκάλι .

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κοίταξε να δείς.Από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα ότι οι μαύρες είναι πολύ απατεώνισσες στο κρεβάτι,προσποιούνται συχνά αλλα επειδή ειναι και ηλίθιες μόνο ένα παιδί του δημοτικού δε θα το καταλάβει.Επίσης οι μαύρες έχουν περίεργες οσμές και έχεις κινδύνους υγείας μεγαλύτερους εάν πάς μαζί τους.Επίσης τους αρέσουν τα μίκι μάους,ο ρόζ πάνθηρ,η ταινία του σακελλάριου "η κόρη μου η σοσιαλίστρια",τα νάτσος,τα ποπ κορν,τα πατατάκια,τα κρέατα τα ωμά,μπαμπουίνοι ψητοί,σούπα λεοπάρδαλης και αλλα τετοια περιεργα.Οπότε θα πρέπει να αλλάξεις λίγο και το μενού σου.Αν παρόλα αυτά εσύ θές μαύρη,τότε είσαι απο το μπουρούντι!

Καλα μιλαμε κατουρηθηκα απ τα γελια..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom