Νέα

Πως αλλαξαν ολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dk1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.530
Πόντοι
456
το απογευμα να το γραψεις,οχι πολυ νωρις.Να κοιμηθουμε λιγακι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
Αν σας σρεσει το επομενο Μερος στις 10.11.24
Θα μας αφήσεις σε αγωνία τύπε μέχρι τότε; Νύχτες πρεμιέρας το έχεις κάνει τι είδους μάρκετινγκ είναι αυτό μέχρι τότε μπορεί να βγάλεις το όνομα στο σαι ότι είσαι πουστης :confused:

OP
OP
D

dk1000

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Επειδη κραταω την υποσχεση μου ανεβαζω και το Γ μερος...το Δ στις 31.12.24 για εορταστικο
Ενιωθα τη πισω τρυπα μου να καιγεται απο τη μια ειχα μαζι το κοκκινο δονητη μαζι με τη γυναικα μου κ απο τη αλλη το μαυρο καβλι της Ποπης που με πηδαγε αγρια. Η τρυπα μου ειχε ανοιξει παρα πολυ. Η γυναικα μου βογγαγε κ αυτή κ με το κολο της εσπρωχνε το κοκκινο καβλι ολο κ ποιο βαθια μεσα μου. Καποια στιγμη δε άντεξα κ ξαπλωσα, αλλα η Ποπη δεν ελεγε να σταματήσει. Ας τον αφησουμε να ξεκουραστεί λεει η γυναικα μου βγάζοντας απο μεσα μας το κοκκινο καβλι. Καλα επειδη μου το ζητας λεει η Ποπη ας κοιμηθει, ελα μου λεει να πιεις το βραδυνο ποτο σου κ νάνι. Γυρισα το προσωπο μου με πολυ κοπο μιας κ ειχα εξουθενωθει. Ενιωσα τα κατουρα της Πόπης να τρεχουν βαθια μεσα στο λαρυγγι μου για πολυ ώρα. Ωραια μου είπε κοιμησου αποψε χωρις ταπα αλλα μονο για απόψε, εμεις να ξερεις θα παιζουμε με τη γυναικα σου στο κρεβατι σου. Σηκω της λέει κ εσυ τραβωντας την απο τα μαλλιά παμε. Ολο το βραδυ ακουγα τη γυναικα μου να βογγαει, εγω ημουν τοσο εξουθενωμενος που δε μπορουσα να κουνηθω....

Ετσι περναγε ο καιρος, εγω στο σπιτι το πρωι εκανα τις δουλειές φορωντας φυσικα παντα γυναικεια. Σιγα σιγα η γυναικα μου με εμαθε πως να βαφομαι για να ειμαι περιποιημενη ενω πλέον με φωναζανε Νικολ, απο Νικος που ητανε το κανονικο ονομα μου. Η πισω τρυπα μου είχε ανοιξει τοσο που η Ποπη με τη γυναικα μου τη περνανε και οι δυο συγχρονος παρα πολυ συχνα, ενω το βραδυ κοιμομουν με μια τεραστια ταπα μεσα μου.

Το παρτυ

Ενα πρωι τα κοριτσια πριν πανε για δουλεια μου ανακοινωσαν οτι το βραδυ θα κανουν παρτυ για τον ενα χρονο που συμπληρωνε η Ποπη στο σπιτι μας. Επρεπε να ετοιμασω το σπιτι να ειμαι περιποιημενη με νεα σεξυ εσωρουχα κ μια μινι φουστα που μου έφεραν και φαγητά θα εφερνε catering. Εγω ολη μερα ετοιμασα το σπιτι καθαρισα και κατα τις 10.00 το βραδυ άρχισαν να ερχονται οι καλεσμενες , ηταν μονο γυναικες ολες σχεδον κουκλες.

Το παρτι αρχισε και τα κοριτσια αρχισαν να πινουν μεγαλες ποσοτητες και να χορευουν μεταξυ τους. Η ωρα περνουσε και εγω έφερνα ποτα και αδειαζα τασακια, ενω δεχομουν κ χουφτωματα απο τα κοριτσια καθως σερβιριζα. Γυρω στις 01.00 με πλησιαζει η Ποπη και μου λεει θελω να κατουρησω πηγαινε στο διπλα δωματιο. Καταλαβα οτι ήθελε να με καρουρησρι στο στομα αντι να παει τουαλεττα. Υπακουσα φυσικα και σρ λιγο ενιωθα το καυτο της κατουρο να κατεβαίνει στο λαιμό μου. Αφου της καθαρισα το μουνακι με τη γλωσσα γυριζει και μου λεει μην κουνηθεις κατσε ετσι εχω μια ιδεα. Πηγαινει στη πόρτα του δωματιου και φωναζει κοριτσια οποια θελει να παει στο μπανιο μπορει να κατουρησει στο στομα της Νικολ.

Ενα ουαου ακουστηκε απο το σαλονι. Σε λιγο τα κοριτσια εκαναν σειρα στη πορτα προκειμενου να ρουφηξω τους χυμους τους. Μαλιστα καποιες βιαστηκες ερχοταν δυο δυο και με κατουρουσαν. Λογω του ποτου ολες ειχαν τεραστιες ποσοτητες χυμων που δε προλαβαινα να καταπινω. Επι μιση ωρα επινα τους χυμους τους και μετα με τη γλωσσα μου καθαριζα τα μουνάκια τους. Ετσι περασα ολο το βραδυ γονατιστη μιας και η ροη ηταν πολυ συχνη λογω του ποτου και υπηρχε κυρια που με κατουρισε και 3 με 4 φορες.

Πρεπει να ειχα πιει πανω απο 1 λ μεσα σε 2 με 3 ωρες. Σε λιγο το πάρτι ειχε εξελιχθει σε ενα ατελειωτο οργιο που αρχηγος ηταν η Ποπη. Γυριζε γυμνη και εβγαζε τα ρουχα απο τις υπολοιπες ενω η μονη που ειχε μεινει με ρουχα ηταν η γυναικα μου, που πλεον κουβαλουσε εκεινη τα ποτα μιας και εγω εξυπηρετουσα τα κορίτσια στο κατουρημα.

Ξαφνικα η Ποπη ερχεται απο το δωματιο και φερνει 5 τεράστιους δονητες με ζωνη.Φοραει τον εναν κ δινει τους αλλους 4 σε αλλες κοπελες. Σε λιγο μια τεραστια παρτουζα βρισκονταν σε εξελιξη καθως οι κοπελες πηδιοντουσταν μεταξυ τους σε διαφορους συνδυασμους. Με εμενα δεν ειχαν ασχοληθει καθως εξακολουθουσαν να μου δινουν τα υγρα τους οταν ηθελαν κατουρημα.

Ξαφνικα μια απο τις κοπελες γυριζει κ λεει ξεχασαμε την Νικολ, μονο για τουαλέττα θα την εχουμε θελω να την πηδηξουμε. Ενα τεραστιο ναι ακουστηκε απο μεσα. Σε λιγο ολες οι κοπελες ειχαν ερθει διπλα μου. Στήθηκα στα 4 κ ενα χονττο καβλι μπηκε στο στομα μου, ενα ενα αλλο στη πισω τρυπα μου. Τα κοριτσια συνεχιζαν να χαιδευονται κ μεταξυ τους, ενώ η Ποπη εστησε κ τη γυναικα μου διπλα μου, αφου την έγδυσε λεγωντας οτι δε μπορω να εξυπηρετησω ολα τα καβλια. Δεν αργησα να νιωσω κ δευτερο καβλι πισω μου, ετσι σε λιγο ειχα εγω 2 πισω ενα στο στομα, κ η συζυγος ενα μπροστά ενα πισω. Θελω να κατουρήσω λεει ξαφνικα η Αννα... βγαλε το καβλι από το στομα της Νικολ λεει στη Μαρια....οχι λεει η Μαρια καρουρα πανω στο καβλι να τρεχει μεσα στο στομα της... οκ λεει η Αννα κ αρχισε να κατουραει στο στομα μου κ στο καβλι. Το παρτι συνεχιστηκε μεχρι το πρωι...οπου με βρηκε τελειως εξουθενωμενο. Τα κοριτσια εφυγαν, η Ποπη λεει στη γυναικα μου παμε για υπνο η Νικολ θα καθαρίσει πριν κοιμηθει. Αφου με κατουρησε για τελευταια φορα εβαλε κ τη γυναικα μου να το κανει κ αυτη στη συνεχεια μου εβαλε μια τεραστια ταπα μιας κ η τρυπα μου ειχε ανοιξει πια πολυ και πηγαν για υπνο.

Εγω καθισα καθαρισα ολο το σαλονι κ κατακοπος πια πηγα για υπνο. Οι επομενες μερες δεν ειχαν τπτ το αξιολογο εγω εκανα τις δουλειες του σπιτιού, φοραγα παντα κλουβακι, και το βραδυ μια πολυ μεγάλη ταπουλα και κοιμομουνα. Η τρυπα μου ειχε ανοίξει σε απιστευτο βαθμο, τοσο που μερικσ βραδυα που η Ποπη με επαιρνε μεθυσμένη με ενα ταιραστιο δονητή δε καταλαβαινα τπτ.

Ενα βραδυ μου ανακοινωσαν οτι θα μου παραγγέλναν κατι χαπια που έπρεπε να παίρνω ενα την ημερα. Οταν ρωτησα τι ειναι αυτα μου ειπαν οτι ειναι ορμονες ωστε να αποκτήσω στηθος κ να μικρυνει το εργαλείο μου κ επισης να σταματησω να εχω τριχες.

Ετσι κ εγινε 15 μερες μετα το στηθος μου ειχε φουσκωσει παρα πολυ κ το εργαλείο μου ειχε μικρυνει ενω οι τριχες μειωθηκαν εξίσου πολυ.

Στους 2 μηνες ειχα πλέον στηθος νο 3 σχεδόν στητο κ τα μπαλάκια μου είχαν εξαφανιστει κ το εργαλείο μου είχε συρρικνωθεί, ενωκ η φωνη μου ειχε γινει πιλυ θηλυκή. Η Ποπη μου ανακοινωσε οτι πλεον θα μπορούσα να βγαινω επιτελους μαζι τους σα φιλεναδα τους φορωντας παντα το κλουβακι που ειχε μικρυνει κ αυτο, ενω η ταπουλα ειχε φτασει στο μεγαλυτερο μέγεθος.

Ετσι ενα Σαββατο βραδυ με ετοίμασαν να βγουμε ολες μαζι. Μου φορεσαν πολυ σεξυ εσωρουχα, με εβαψαν, προσωπο χερια ποδια, ενα κολλητο κοντο μινι πολυ σεξυ κ ενα κολλητό κορμακι. Ημουνα σκετη κουκλα.

Πηγαμε σε ενα μπαρ κ διαπιστωνα οτι κοιταγανε περισσοτερο εμενα απο οτι τη Ποπη κ τη γυναικα μου. Μαλιστα ενας τυπος με πλησιασε κ μου επιασε τη κουβεντα κατι που εκνευρισε τη Ποπη απο οτι διαπιστωσα. Ξαφνικα τη βλεπω σηκωνεται και παει σε ενα τραπεζι οπου καθονταν 3 μαυροι οι οποιοι δεν μας ειχαν δωσει καμια σημασια. Μετα απο λιγο παρατηρω οτι ο ενας μαυρος σηκωνεται ενω η Ποπη γυρναει στο τραπεζι μας.

Τι τρεχει την ρωταει η γυναικα μου. Τιποτα ιδιαιτερο λεει η Ποπη μιαε κ η Νικολ γουσταρει παιχνιδακια ειπα να βοηθησω. Πηγαινε στο μπανιο μου λεει σε περιμενει ο μαυρος να τον ρουφηξεις. Ειπα οτι κανεις φοβερες πιπες κ θα ρουφήξεις και τους 3 διαδοχικά.

Μα δε το χω δοκιμάσει ποτε αυτο. Το ξερω για αυτο το πρότεινα. Υπακουσα αμεσως φτανω στο μπανιο κ βλεπω το μαυρο να με περιμενει με το καβλι του καυλωμενο. Ελα μου λεει κ μπαινουμε σε μια καμπινα, γονατισε κ παρτο στο στομα σου, ετσι μου ειπε η φιλη σου οτι θες. Χωρις να μιλησω γονατιζω κ αρχιζω να τον ρουφαω. Δεν αργησε να τελειωσει μεσα στο στομα μου, πνιγωνταε με χυμους τους οποιους καταπια, κουμπωνεται κ λεει περιμενε να ερθει ο φιλος μου. Εγω χωρις να κουνηθω περιμενω κ σε 1 λεπτο ρουφαγα κ τπ καβι του 2ου μαυρου. Σε λιγο ειχε τελειωσει κ αυτός κ τα καταπια ολα. Ο 3ος μαυτος δεν αργησε να ερθει, αρχισα να τον ρουφαω αλλα ξαφνικα με σηκωνει κ με γυρίζει ωστε να κοιταει τη πλατη μου, σηκωνει τη φουστα μου τραβαει το κορδονι κ βλεπει οτι δεν ημουν απλο κοριτσακι. Αναφωνώντας ενα οοοο με σπρωχνει ωστε να δει καλα τη πισω τρυπα μου η οποια φυσικα ειχε τη ταπουλα. Βγαλε την μου λεει, δε μπορώ του απαντω πρεπει να ρωτησω τη Ποπη, βγαλε τη ταπα μου λεει δε θα το μαθει. Οχι πρεπει αλλιώς θα θυμώσει πολυ του απαντω. Μισο λεπτο μη κουνηθεις απο εδω μου λεει.

Φευγει κ σε λιγο γυρναει με τη Ποπη. Η Ποπη απο οτι εμαθα συμφωνησε αλλα ζητησε να βλεπει. Βγαλε τη ταπα σου μου λεει η Ποπη σου επιτρεπω. Τη βγαζω σιγα σιγα κ σε λιγο νιωθω το καβλι του μαυρου μεσα μου. Δεν πονουσα φυσικα μιας κ η τρυπα μου ηταν πολυ ανοιχτη. Ο μαυρος το καταλαβε κ λεει στη Ποπη, δε νιωθει τπτ κολυμπαω μεσα εκει, ναι απαντα η Ποπη ειναι καλα προπονημενη. Θελω να την πάρουμε με τους φιλους μου παμε σε ενα ξενοδοχειο? Οκ λεει η Ποπη αλλα θα ερθουμε κ εμεις να βλεπουμε. Οκ λεει ο μαυρος. Φορεσε ξανα τη ταπα σου φεύγουμε λεει η Ποπη. Υπακουσα κ σε λιγο φευγαμε με τους τρεις μαύρους για ενα κοντινο ξενοδοχειο.

Συνεχιζεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom