You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορτοκαλάδες από πορτοκάλι !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
...ανεβάζεις στο imageshack (ή σε οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο )....και είσαι οκ..πΡΟς τους μοντς.
Πως μπορω να βαλω εικονες στο κυριως μηνυμα και οχι στα επισυναπτομενα?![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Υ.Γ Δεν ξέρω πως μπορείς όμως να ρυθμίσεις τις διαστάσεις..
...ανεβάζεις στο imageshack (ή σε οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο )....και είσαι οκ..
Αρχηγε το πρωτο επεισοδιο απο το "βυζοσκαμπιλα θελω να το εχω μαζεμενο"
και τα αλλα που θα ανεβασω
Αυτο δουλεύει με λινκς...ανεβάζεις και σου δίνει links..και τα βάζεις το ένα δίπλα στο άλλο...![]()
![]()
Αρχηγε το πρωτο επεισοδιο απο το "βυζοσκαμπιλα θελω να το εχω μαζεμενο"
και τα αλλα που θα ανεβασω
Ευχαριστω φιλεΑυτο δουλεύει με λινκς...ανεβάζεις και σου δίνει links..και τα βάζεις το ένα δίπλα στο άλλο...
Τίποτα μαν..Ευχαριστω φιλε![]()
Επισκέπτης
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Εισαι Θεος ρε Ass...
Επισκέπτης
Ωραίος ο φίλος James Lalakukakis
Θέλω 2 απ'αυτόν![]()
![]()
Επισκέπτης
τζειμς μποντιδες μην σφιγγεστε πολυ με τα πολιβολα,το αγριμι ειναι δικο μου..
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Επισκέπτης
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 20