SANDRA1LOVE
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Like
- 0
και που είναι τ κακο ρε μουτροsandra μωρο μου ... λεει 36
για πολύ ανομαλα γουστα
sandra μωρο μου ... λεει 36
EIMAI 41 KAI STO SAIT VALANE 36 POU EINAI TO KAKOΔεν υπάρχει περίπτωση να είναι 36... Δείχνει 45+...
EIMAI 41 KAI STO SAIT VALANE 36 POU EINAI TO KAKO
αλλοι θα το βαλανε και δεν ξερουνEIMAI 41 KAI STO SAIT VALANE 36 POU EINAI TO KAKO
Στο site βαλανε οτι δηλωσες!
Δειχνεις παντως μεγαλυτερη και απο 41... (προσωπικη γνωμη)
EIMAI 41 APO TO 72 ,KAI POU LES DIKI SOU GNOMI AN ME FEORIS MEGALITERI OMOS EIMAI KALHTERI SE POLLA APO 3 20 XRONES !!!!!!!!!!!!!!EIMAI 41 KAI STO SAIT VALANE 36 POU EINAI TO KAKO
EIMAI 41 APO TO 72 ,KAI POU LES DIKI SOU GNOMI AN ME FEORIS MEGALITERI OMOS EIMAI KALHTERI SE POLLA APO 3 20 XRONES !!!!!!!!!!!!!!
EIMAI 41 APO TO 72 ,KAI POU LES DIKI SOU GNOMI AN ME FEORIS MEGALITERI OMOS EIMAI KALHTERI SE POLLA APO 3 20 XRONES !!!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Την προσωπικη μου αποψη ειπα μονο για την ηλικια που δεν σημαινει πως δεν μου αρεσεις...
Πολυ καλη εισαι και δεν αντιλεγω σε αυτο που λες και ειμαι φαν σου σε οτι κανεις...
θα ερθεις καμμια βολτα απο τα μερη μας σαντρα?:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εχεις παντως πολλους φιλους,εδω,που θελουνε να σε δουνε...den kserw akoma ti tha kanw :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εχεις παντως πολλους φιλους,εδω,που θελουνε να σε δουνε...
την εχεις παρει?τικ τουκ μεγαλη καυλα η σαντρα........για να ξερεις μ κλειστα τα ματια