to onoma mou einai Sandra oxi boubali , afou den me gustaris sto laixston na exies dropous na mhlas ..........
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
to onoma mou einai Sandra oxi boubali , afou den me gustaris sto laixston na exies dropous na mhlas ..........
οταν ηταν θεσσαλονικη πριν πολλααααα χρονια και ηταν ακομη νεα και κορμαρα οχι μονο διασημη την λιγουρευομουν αλλα ημουν αφραγκος φοιτητης με χαρτζιλικι 5.000 δρχ την εβδομαδα οταν η επισκεψη χρεωνονταν 4.000 δρχ, ε με ενα χιλιαρικο φοιτητης ολη μερα εξω, βδομαδα δεν εβγαινε, τωρα που εχω να της χωσω ειναι μακρια :'( :'(τελικά έχει τόσους θαυμαστες ή απλά γράφετε σαν λιγούρια και κανεις σας δεν έχει δοκιμάσει?
δεν βλέπω να γραφετε καμια κριτική εδω...
σε ποια χρονολογια αναφερεσαι.?οταν ηταν θεσσαλονικη πριν πολλααααα χρονια και ηταν ακομη νεα και κορμαρα οχι μονο διασημη την λιγουρευομουν αλλα ημουν αφραγκος φοιτητης με χαρτζιλικι 5.000 δρχ την εβδομαδα οταν η επισκεψη χρεωνονταν 4.000 δρχ, ε με ενα χιλιαρικο φοιτητης ολη μερα εξω, βδομαδα δεν εβγαινε, τωρα που εχω να της χωσω ειναι μακρια :'( :'(
σε ρωταω γιατι ημουνα κ γω Σαλονικα απο το 1999...κριμα δεν τη πετυχα...τελη 90ς πρεπει να ηταν 98, 99 θα σε γελασω, αν σκεφτεις οτι το ευρω μπηκε 2001 και η βιζιτα αυτη ητανε σε δρχ
μια φορα στις 15 πηγαινα εγω...μακαρι να μπορουσα πιο συχνα τοτε,αλλα δεν περισσευανε...παιζει να ηταν και πιο πανω 5.000 η βιζιτα εγω θυμαμαι την τιμη στα 4.000 που πρωτοπηγα 1995 και αργοτερα 1997 που ξαναπηγα, μικρο παιδι τοτε εκανα οικονομιες πολυ καιρο για να τα επενδυσω εκει :'(
εγω δεν δοκιμασα,οποτε δεν εχω αποψη.τελικα ρε παίδες είναι καλη στο δια ταυτα ή κομοδίνο?
Τι βλέπω νέο λουυκ... καλό πάντως και πάνε και τα περιττά κιλά βλέπω
Είσαι Αθήνα τελικά..