Νέα

Πορνοστάρ Sandra Love

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Ετικέτες
    sandra love
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
mpempa ti kaneis? ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε Σάντρα σταμάτα την ανοησία με το ότι κρυβόμαστε πίσω από νικς! Αφού ο κανόνας του σάιτ είναι αυτός, τί ήθελες να λέμε τα πραγματικά μας;
Δηλαδή εσένα Sandra Love είναι το πραγματικό σου όνομα;

Τώρα πως εσύ βάζεις φωτός σου είναι επαγγελματική σου επιλογή, για να "ψαρεύεις" πελάτες. Εμείς γιατί να βάλουμε;
Το πως βάζεις αληθινές και αρετουσάριστες είναι προς τιμήν σου σίγουρα, αλλά φυσικά εφ' όσον "εκτίθεσαι" θα δέχεσαι και κριτικές.
Οπότε σταμάτα τα θυμωμένα σχόλια σου μετά από κάθε κακό σχόλιο και τις κλάψες κράτα τες για την επόμενη φορά που θα σε καλέσει η Τατιάνα!
Εκεί πιάνουν τόπο...  

SANDRA1LOVE

Ιερόδουλη
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
0
efxarhsto olous gia ta Kala sas logia  :-* eimai kala ,kai akoma sthn elvetia ,mou leipetai para poli  :tits2: etimasomai polla nea kai kala gia osous me agapane kai kseroun ti antropos eimai kai vevea esis pou goustaretai opos eimai .... pou leme ti exies apo mia geneka pou sto ga@misi exies to axos na ths spasis ta kokala  :2funny: se mena eiparxoun pragmatika piasimata kai to alöithino gousto sto sex ....... egw exw  kai ta dixnw opios goustari  :-* :-* :-* :-* :-*

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Ρε Σάντρα σταμάτα την ανοησία με το ότι κρυβόμαστε πίσω από νικς! Αφού ο κανόνας του σάιτ είναι αυτός, τί ήθελες να λέμε τα πραγματικά μας;
Δηλαδή εσένα Sandra Love είναι το πραγματικό σου όνομα;

Τώρα πως εσύ βάζεις φωτός σου είναι επαγγελματική σου επιλογή, για να "ψαρεύεις" πελάτες. Εμείς γιατί να βάλουμε;
Το πως βάζεις αληθινές και αρετουσάριστες είναι προς τιμήν σου σίγουρα, αλλά φυσικά εφ' όσον "εκτίθεσαι" θα δέχεσαι και κριτικές.
Οπότε σταμάτα τα θυμωμένα σχόλια σου μετά από κάθε κακό σχόλιο και τις κλάψες κράτα τες για την επόμενη φορά που θα σε καλέσει η Τατιάνα!
Εκεί πιάνουν τόπο...  
δεν εχεις δικιο doc η σαντρα ειναι απο τις πιο διακριτικες  παρουσιες και η γλωσσα που χρησιμοποιει δεν ειναι ουτε υβριστικη ουτε προκαλει με την συμπεριφορα της. σε καποιον που δεν αρεσει μπορει να το πει με λιγοτερο προσβλητικο τροπο απεναντι στην οποιαδηποτε κοπελλα που δεν του αρεσει το ολο πακετο που προσφερει... καπισι? τα σεβη μου  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Μάικ εγώ δεν είπα ούτε πως δεν μου αρέσει ούτε πως μου αρέσει! Απλά είπα πως γίνεται κουραστικό να απαντάει σε ΚΑΘΕ αρνητικό σχόλιο, χρησιμοποιόντας μάλιστα και άστοχα επιχειρήματα.
Αυτά και τέλος!

SANDRA1LOVE

Ιερόδουλη
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
0
akou ,egw den exo problema gia kritikais ala tora to oti grafis gia na piasi topos ean tha me kalousai h tatiana .exw mono na sou pw dropi sou .... tipota kseris ... kai doulia mou einai nai ok ,alla edw kai pano apo 1 xrono den ergasomai sthn athina ...kai oute xreasomai na sou doso anafora alla panta apantaou ... edw dixno diafora gia mena gia ta atoma pou panta xerondai na mathoun nea gia mena .

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
akou ,egw den exo problema gia kritikais ala tora to oti grafis gia na piasi topos ean tha me kalousai h tatiana .exw mono na sou pw dropi sou .... tipota kseris ... kai doulia mou einai nai ok ,alla edw kai pano apo 1 xrono den ergasomai sthn athina ...kai oute xreasomai na sou doso anafora alla panta apantaou ... edw dixno diafora gia mena gia ta atoma pou panta xerondai na mathoun nea gia mena .

Είπα τέλος, αλλά μου κίνησες την περιέργεια. Για ποιο ακριβώς πράγμα θα έπρεπε να ντρέπομαι;
Για κάντο μου "λιανό" αυτό! Που ακριβώς σε προσέβαλα ή είπα ψέματα;

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ειρηνη υμιν..... :priest:

SANDRA1LOVE

Ιερόδουλη
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
0
asto ,egw edw eimai gia olous pou me kseroun kai goustaronai tosa xronia .... eimai panta o eaftos mou , kai sevomai ta panta kai tous pantes  :-* :-* :-*

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ναι ρε κοπέλα μου κι εγώ αυτό σου είπα! Να σέβεσαι κι όσους έχουν αρνητική άποψη για εσένα.
Αφού έχεις το κοινό σου εξ άλλου (υποθέτω πως είναι αρκετό) η γνώμη τως άλλων ας σου είναι αδιάφορη.

ΑΛΛΑ δεν γίνεται όλοι να σου γράφουν διθυράμβους! Τα γούστα διαφέρουν...

(Συγκρατήθηκα σε ευπρεπή όρια πάλι απόψε! :))

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
διθυράμβους?  xaxaxaxa  πεστηστο ποιο απλα αδελφε.δεν ειναι πουτσα να το ποιασει με τι μια :headbang:

SANDRA1LOVE

Ιερόδουλη
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
0
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: kalo sas brady se olous  :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• 1039889_503261433078479_1901663727_o.jpg
    1039889_503261433078479_1901663727_o.jpg
    267,6 KB · Εμφανίσεις: 19

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.479
Πόντοι
10.690
Καλά ρε μάγκες, επαγγελματίας είναι και θα κριθεί και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του στο φορουμ, αλλά τιμάει κανένα να μιλάει για μια γυναίκα έτσι η οποία στο κάτω κάτω δεν έβρισε ούτε έθιξε κανέναν; ¨οσο για τα χοντρή κλπ, γούστα είναι αυτά. Εγώ την βρίσκω cult καύλα!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σαντρα εισαι ντομπρο κοριτσι και σε παω και ας μην εισαι ομορφη

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.