NikosIwannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ειναι το f/b της Συλβιας?
Ποιο ειναι το όνομα στο fb να την κανουμε φίλη?
ειναι το f/b της Συλβιας?
Δυνατο μωρο κ μητερα....!Λοιπόν μια μάλλον παραγνωρισμένη πορν σταρ και εκδιδόμενη σε "σπίτια" είναι η Σίλβια από το Ιεροφαντών 9, Θησέως 365, Αθηνών 318 κλπ. Ρουμάνα με πολλά χρόνια την Ελλάδα, γνωστή ως Πηνελόπη στις τσόντες (έχει αρκετές) και με πάρα πολύ καλές κριτικές στα διάφορα στούντιος.
Είναι φίλη μου στο f/b και μιλάμε ενίοτε, αλλά σε σπίτια εγώ δεν πάω και της το έχω πει.
Απλά για όποιον ενδιαφέρεται...
Δυνατο..
Να φανταστω μονο στο LA την βρισκει κανεις ετσι? Κοστος εαν επιτρεπεις προεδρε?Την πήρα πριν δυό μήνες στο Los Angeles..
Είχα ανεβάσει και ερασιτεχνικές φωτό στο τσατο/σπαμο θρέντ του cg που γινόταν το πανηγύρι μέχρι πριν λίγο καιρό..
Δεν ενδιαφέρθηκε κανείς..
Ναι.Να φανταστω μονο στο LA την βρισκει κανεις ετσι? Κοστος εαν επιτρεπεις προεδρε?
Απο οτι βλεπω τα αξιζει χαλαρα..!Ναι.
Αφότου την πήρα μετά από μιά βδομάδα έγιναν τα AVN's και πήρε το female performer of the year award και κατέβηκε από όλα τα sites.
Θα δουλεύει UTR( Under The Radar) πλέον.
$1.600 μέσω του HelpUBookHer
εγω θελω
gianna michaels
claire dames
jada fire
sophie dee
jimάκο μου την Sophie Dee θα την έπαιρνα κ αυτήνα στο Los Angeles αλλά δεν την έβρισκα με κάτω από $2.000
Θα ρθεί Λονδίνο το Πάσχα για μία κ μοναδική μέρα..
Όχι απλά τα αξίζει..τα ΚΑΡΑ-αξίζει..Απο οτι βλεπω τα αξιζει χαλαρα..!
Aγνωστα ονοματα σε μενα τυπε μουΌχι απλά τα αξίζει..τα ΚΑΡΑ-αξίζει..
Θα μου έκανε κονέ κ με την κολλητή της την Megan Rain..λίγο μετά το ραντεβού έφυγε να πάει να την συναντήσει..πήγαν σε ένα μαγαζί λίγο πιό κάτω από μένα..5-10'
Επέλεξα να ξοδέψω τα υπόλοιπα $$$$ μου σε gadgets
Ελενα Χατζη
Ξερουμε αν κανει ραντεβου...?
ελλη δαγκωτο, αν τ επιχειρησει ποτε θα θυσιααστω να δοκιμασω πρωτος