Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εστειλα ημεηλ στη Καναδεζα πορνοσταρ-εσκορτ μιλφ Carrie Moon ρωτωντας την αν σκοπευει να ερθει Ελλαδα το προσεχες διαστημα ωστε να τη συναντησω. Τιμη για 1 ωρα γραφει στο σαιτ συνοδων 300 ευρω περιπου. Δε περιμενα καν να μου απαντησει στα σιγουρα. Ωστοσο ανταλλαξαμε ηδη 4 μηνυματα. Μου απαντουσε σχετικα γρηγορα. Απο κινητο σμαρτφοουν προφανως αυτη. Μου ειπε οτι δεν εχει στα πλανα της να επισκεφθει την Ελλαδα, αν και ηταν εδω παλιοτερα. Επειδη στα μηνυματα της, εδινε ολιγολογες απαντησεις, της ειπα οτι <Πολυ συντομες οι απαντησεις σου. Δε κανεις ετσι στις ταινιες σου ποιυ μιλας αρκετα και κανεις κι αλλα ταυτογχρονα.> Και της ειπα και διαφορα αλλα σοκιν ωραια που μου αρεσουν που κανει στις ταινιες. Εκεινη μου απαντησε οτι δινει απαντησεις ετσι συντομες, επειδη ετσι βγαζει χρηματα, προσφεροντας υπηρεσιες. Αυτη ειναι η ζωη μου, οπως ειπε. Και αν θελω παραπανω, να πληρωσω υπηρεσια μεσω καμερας. Της απαντησα οτι δεν ενδιαφερομαι επειδη εμενα μου αρεσει να συνανταω μια γυναικα σε δωματιο, αυτη κι εγω οι δυο μας, οχι μεσω καμερας. Και αν ερθει ποτε Ελλαδα, να τη συναντησω τοτε για συνοδο.