Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
για τη συγκεκριμένη λένε ότι είναι η μεγάλη φίρμα γνωστού γραφείου.. αλλά από την άλλη μεγάλη μυστικότητα επικρατεί! γιατί δεν μιλάει κανείς;
πολυ μουνι αυτη η δημητρα...παιζει μπαλα πουθενα σε κανενα στουντιο?
Σε ποιά ¨Ελλη αναφέρεσαι?Ελλη;;;;;;; καπου;
Δυνατό. Αν υπάρχει πληροφόρηση θα με ενδιέφερε...
Δυνατό. Αν υπάρχει πληροφόρηση θα με ενδιέφερε...
Εγώ δεν έχω infos.
Λοιπόν μια μάλλον παραγνωρισμένη πορν σταρ και εκδιδόμενη σε "σπίτια" είναι η Σίλβια από το Ιεροφαντών 9, Θησέως 365, Αθηνών 318 κλπ. Ρουμάνα με πολλά χρόνια την Ελλάδα, γνωστή ως Πηνελόπη στις τσόντες (έχει αρκετές) και με πάρα πολύ καλές κριτικές στα διάφορα στούντιος.
Είναι φίλη μου στο f/b και μιλάμε ενίοτε, αλλά σε σπίτια εγώ δεν πάω και της το έχω πει.
Απλά για όποιον ενδιαφέρεται...
Για ίνα δεν ξέρω αλλά Αλεξάνδρου παίζει μπάλα...!Η Ινα από συρινα η η μαρια αλεηανδρου θα ταν ωραιο να εκδιδοταν είναι πολύ καυλιαρες...
Παιζει μπαλα γενικα η μονο με κλειστο κυκλο πιο high προσώπωνΓια ίνα δεν ξέρω αλλά Αλεξάνδρου παίζει μπάλα...!
παλιά δεν έβαζε και αγγελία ή την έχω μπερδέψει με άλλο τεμάχιο?Παιζει μπαλα γενικα η μονο με κλειστο κυκλο πιο high προσώπων
Oντως εβαζε ναι!παλιά δεν έβαζε και αγγελία ή την έχω μπερδέψει με άλλο τεμάχιο?
Παιζει εαν ξερεις τους καταλληλους ανθρωπους κ εχεις το αναλογο ποσο στην τσεπη...Παιζει μπαλα γενικα η μονο με κλειστο κυκλο πιο high προσώπων
αν ξέρει κάποιος αυτό το ξεκωλάκι η Μαριλένα πως κάνουμε κονέ θα είμουν υπόχρεος...
Θα έκανε μεγάλη καριέρα ....