όχι, αλλά έγινα Άθεος διαβάζοντας την Παλιά Διαθήκη
Κατι παρομοιο ειχε πει ο Τσωρτσιλ.
Διαβαζε την Παλαια Διαθηκη στον Β' Παγκοσμιο και ειπε οτι εφριξε με καποιες απο τις ιστοριες οπως του Λωτ!
όχι, αλλά έγινα Άθεος διαβάζοντας την Παλιά Διαθήκη
Μα το Game Of Thrones ωχριά μπροστά στις δολοφονίες μεταξύ αδελφών, Γενοκτονίες που διαπράττονται με την εντολή του θεού στην Παλιά ΔιαθήκηΚατι παρομοιο ειχε πει ο Τσωρτσιλ.
Διαβαζε την Παλαια Διαθηκη στον Β' Παγκοσμιο και ειπε οτι εφριξε με καποιες απο τις ιστοριες οπως του Λωτ!
Ares μητροπολίτης μπου.κομ
χαχα ξερει πολλα απο θρησκευτικα γιαυτο εμεινε πισω με τα γκομενικαAres μητροπολίτης μπου.κομ
Το ares δεν ξέρουμε από που προέρχεται...Με ονομα αρχαιου Ελληνα θεου δυσκολο. Χαχαχα!
Τουλάχιστον είναι στρέιτ μητροπολίτης.χαχα ξερει πολλα απο θρησκευτικα γιαυτο εμεινε πισω με τα γκομενικα
Το ares δεν ξέρουμε από που προέρχεται...
Μπορεί να ανήκει στην σέχτα των Opus Dei....
ε μα με αυτα που πιστευουν τι περιμενες? Η νεύρωση είναι η ατομική μας θρησκευτικότητα ενώ η θρησκεία είναι η οικουμενική ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση (Freud). ares γυρνα πισω στη γηΤουλάχιστον είναι στρέιτ μητροπολίτης.
Σπάνιο φαινόμενο γιατί συνήθως είναι κρυφές τρελές όλες τους....
Κι ομως ο Χριστος ηρθε για να συμπληρωσει να ολοκληρωσει να τελειοποιησει το νομο μην ακους το λιακοπουλο που λεει εκπληρωσε. Πληρωση λεγεται το γεμισμα και οχι η πραγματοποιηση του νομου. Μερικα δεν ισχυουν απο την Παλαια Διαθηκη οπως το οφθαλμο αντι οφθαλμου οδοντος αντι οδοντος δηλαδη η εκδικηση. Αγαπατε τους εχθρους ημων και τους καταρωμενους ημας. Ο νομος δεν θα καταργηθει δεν θα παρελθει οσο υπαρχει ο κοσμος εννοει την Καινη Διαθηκη που εγκαινιασε ο Χριστος που τελειοποιησε τον νομο. Τωρα πλεον δεν εισαι ενοχος αν φονευσεις αλλα ακομα κι αν πεις τον αδελφο σου ανοητο βλακα (μωρε ρακα) οχι μονο ου μοιχευσεις αλλα αν δεις γυναικα και την επιθυμησεις μοιχευσες αυτην μεσα στην καρδια σου. Κυριοτερη εντολη ειναι να αγαπησεις τον Θεο με ολη την καρδια σου την ψυχη σου και την διανοια σου και την ισχυ σου. Και αγαπα τον πλησιον σου ως εαυτον. Αυτες οι δυο εντολες περιλαμβανουν ολες τις εντολες ειπε ο Χριστος και βεβαια ισχυουν και οι υπολοιπες 8 απο τις δεκα εντολες που εδωσε στον Μωυση. Ο Θεος θα κρινει συμφωνα με το αν αγαπησες τον ελαχιστο δουλο του Θεου αδυναμο αδελφο που βρισκεται σε αναγκη. Γιατι ειναι σαν να προσφερεις στον ιδιο τον Χριστο. Πεινασα και μου δωσατε να φαω διψασα και μου δωσατε να πιω ημουν αρρωστος και με φροντισατε ημουν στην φυλακη και με επισκευτηκατε κ.λ.π. περαστε οι ευλογημενοι στην Βασιλεια του Πατρος μου. Και στους αλλους θα πει δεν κανατε στους αδελφους σας αυτα που ειπε πριν. Δεν σας γνωριζω φυγετε απο εμενα οι καταραμενοι στην κολαση που ετοιμαστηκε για τον διαβολο και τους αγγελους αυτου.Διάβασε πιο προσεκτικά το κείμενο. Η θανάτωση έγινε επειδή τραβιόταν και δεν έχυνε μέσα, όχι επειδή αυτοικανοποιόταν. Θα σε πληροφορήσω λοιπόν για την περίοδο.
Ας δούμε πρώτα το Λευιτικό. Λευϊτικόν 12 στίχοι 1 – 5. Αν η γυναίκα μείνει έγκυος και γεννήσει αγόρι είναι 7 μέρες ακάθαρτη + άλλες 33 μέρες = 40. Αν όμως γεννήσει κορίτσι είναι ακάθαρτη 14 μέρες + άλλες 66 μέρες = 80, με λίγα λόγια η γέννα κάνει τη γυναίκα ακάθαρτη και η γέννα του κοριτσιού κάνει τη γυναίκα ακάθαρτη διπλάσιο χρόνο, από τη γέννα αγοριού.
Λευϊτικόν 15, στίχοι 19 – 24. Κάθε μήνα, μία βδομάδα (στην περίοδό της) η γυναίκα είναι ακάθαρτη, τα στρωσίδια που κοιμήθηκε είναι μολυσμένα, το σαμάρι και το κάθισμα που κάθισε μολύνθηκαν και ο άντρας που θα την αγγίξει, προσοχή απλό άγγιγμα, είναι ακάθαρτος κι αυτός.
Ο υποτιθέμενος Ιησούς διαβεβαίωσε ότι δεν ήρθε για να καταργήσει το νόμο ή τους προφήτες, αλλά για να τον εκπληρώσει. Όσο υπάρχει ο κόσμος δεν θα πάψει να ισχύει ένα γράμμα ή μία οξεία από το Νόμο ή τις εντολές (Ματθαίος 5, Στίχος 17 - 19). Μην μου πεις λοιπόν ότι η Παλαιά Διαθήκη δεν ισχύει
το ονειρο της ζωης μου μια μονιμη κατοικια στον παραδεισο και ενα εξοχικο στη κολαση- η μονοτονια ειναι σκετος θανατοςΒεβαια αυτα ειναι αλληγορικα οι αμετανοητοι ασπλαγχνοι αμαρτωλοι μονοι τους θα κριθουν και θα πανε στην κολαση
Μήπως να διάβαζες κάποια Ορθόδοξη σελίδα, πριν ισχυριστείς ότι ....μην ακους το λιακοπουλο που λεει εκπληρωσε.......Κι ομως ο Χριστος ηρθε για να συμπληρωσει να ολοκληρωσει να τελειοποιησει το νομο μην ακους το λιακοπουλο που λεει εκπληρωσε. Πληρωση λεγεται το γεμισμα και οχι η πραγματοποιηση του νομου. Μερικα δεν ισχυουν απο την Παλαια Διαθηκη οπως το οφθαλμο αντι οφθαλμου οδοντος αντι οδοντος δηλαδη η εκδικηση. Αγαπατε τους εχθρους ημων και τους καταρωμενους ημας. Ο νομος δεν θα καταργηθει δεν θα παρελθει οσο υπαρχει ο κοσμος εννοει την Καινη Διαθηκη που εγκαινιασε ο Χριστος που τελειοποιησε τον νομο. Τωρα πλεον δεν εισαι ενοχος αν φονευσεις αλλα ακομα κι αν πεις τον αδελφο σου ανοητο βλακα (μωρε ρακα) οχι μονο ου μοιχευσεις αλλα αν δεις γυναικα και την επιθυμησεις μοιχευσες αυτην μεσα στην καρδια σου. Κυριοτερη εντολη ειναι να αγαπησεις τον Θεο με ολη την καρδια σου την ψυχη σου και την διανοια σου και την ισχυ σου. Και αγαπα τον πλησιον σου ως εαυτον. Αυτες οι δυο εντολες περιλαμβανουν ολες τις εντολες ειπε ο Χριστος και βεβαια ισχυουν και οι υπολοιπες 8 απο τις δεκα εντολες που εδωσε στον Μωυση. Ο Θεος θα κρινει συμφωνα με το αν αγαπησες τον ελαχιστο δουλο του Θεου αδυναμο αδελφο που βρισκεται σε αναγκη. Γιατι ειναι σαν να προσφερεις στον ιδιο τον Χριστο. Πεινασα και μου δωσατε να φαω διψασα και μου δωσατε να πιω ημουν αρρωστος και με φροντισατε ημουν στην φυλακη και με επισκευτηκατε κ.λ.π. περαστε οι ευλογημενοι στην Βασιλεια του Πατρος μου. Και στους αλλους θα πει δεν κανατε στους αδελφους σας αυτα που ειπε πριν. Δεν σας γνωριζω φυγετε απο εμενα οι καταραμενοι στην κολαση που ετοιμαστηκε για τον διαβολο και τους αγγελους αυτου.
Μήπως να διάβαζες κάποια Ορθόδοξη σελίδα, πριν ισχυριστείς ότι ....μην ακους το λιακοπουλο που λεει εκπληρωσε.......
Ματθ. 5,17 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον καταλῦσαι τὸν νόμον ἢ τοὺς προφήτας· οὐκ ἦλθον καταλῦσαι, ἀλλὰ πληρῶσαι.
Ματθ. 5,17 Μη νομίσετε ότι ήλθα να καταλύσω τον νόμον του Μωϋσέως η την διδασκαλίαν των προφητών. Δεν ήλθα να καταλύσω αυτά, αλλά να
τέλειοποιησω τον νόμον.
πηγή ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ- ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5
άνοιξέ μας την καρδιά σου...όχι, αλλά έγινα Άθεος διαβάζοντας την Παλιά Διαθήκη
τύπε είσαι ο θείος μου?το ονειρο της ζωης μου μια μονιμη κατοικια στον παραδεισο και ενα εξοχικο στη κολαση- η μονοτονια ειναι σκετος θανατος
Οι εβραιοι γραμματεις και φαρισαιοι και ολο το ιερατειο της εποχης κολλουσαν στην καταγραμμα τηρηση του νομου κανοντας τυπολατρεια και ενω ηρθε ο ιδιος ο Θεος σε αυτους ο Ιησους Χριστος αντι να κοιτανε την ουσια αυτον που εφτιαξε τον νομο κοιτουσαν τις ασημαντες λεπτομερειες το δακτυλο και οχι το φεγγαρι που εδειχνε το δακτυλο. Διυλιζαν τον κωνωπα και καταπιναν την καμηλο. Τους ελεγε το Σαββατο εγινε για τον ανθρωπο οχι ο ανθρωπος για το Σαββατο. Το κατηγορουσαν οτι δεν τηρουσε την αργια του Σαββατου και εκανε εκεινη την μερα θεραπειες σε αρρωστους. Τους ελεγχε Λεγοντας τους αν πεσει το προβατο σας στο γκρεμο δεν θα πατε να το σωσετε για να μην παραβειτε την του Σαββατου αργια ? ΥποκριταιΟ ιδιος ο Θ
Να γεμισω να συμπληρωσω αυτο που λειπει για να ειναι τελειος ο νομος
Ετσι ειναι το σωστο. Αυτα που ισχυαν στην Παλαια Διαθηκη ηταν για την σκληροκαρδια και την αγνοια της αληθειας που ειχαν οι ανθρωποι. Τωρα εγινε γνωστος ο νεος νομος δηλαδη η συμπληρωματικη τελειοποιηση του νομου η πληρης αληθεια. Ωριμασαν οι καιροι και οι ανθρωποι. Η τιμωρια τοτε ηταν το χειροτερο ο θανατος για να εξαγνιστουν μεσω αυτου και να συγχωρεθουν οι αμαρτιες τους. Τωρα η τιμωρια ειναι πιο αυστηρη αιωνιος χωρισμος απο τον Θεο γιατι οι ανθρωποι εμαθαν την πληρη αληθεια. Ο νομος ειναι για την αναγκη του ανθρωπου να καταλαβει τα του Θεου τι θελει ο Θεος απο τον ανθρωπο. Δεν ειναι αυτοσκοπος ο νομος ειναι το μεσον για να φτασει ο ανθρωπος στην αγιοτητα στη θεωση να συναντηση το Θεο να ερθει σε κοινωνια μαζι του. Η ουσια ειναι η ενωση Θεου και ανθρωπου
Ακριβώς αυτό. Εξάλλου αν δεν πέσεις στο καζάνι με τις αμαρτίες και δε ζήσεις 5 πράγματα να αποκτήσεις 5 εμπειρίες και γνώσεις, ποιο το νόημα της ζωής.....οι αμαρτίες γλυκαίνουν τη ζωής μας.Η πορνογραφια , η μοιχεια , η πορνεια , η αρσενοκοιτια (ομοφυλοφιλια), ακομα και ο αυνανισμος ειναι αμαρτιες οπως και οι προγαμιαιες σεξουαλικες σχεσεις , ακομα και σε μελλοντικα ζευγαρια ! Ευτυχως , για τον ανθρωπο υπαρχει παντα η εξομολογηση για να συγχωρεθουν ολα τα ανωτερω οταν τα παθη καταλαγιασουν ...Φυσικα ο ανθρωπος ειναι το συνολο των εμπειριων , βιωματων και πραξεων του . Κατι μου λεει οτι ο Χριστος θα συγχωρεσει εναν ανθρωπο αν βοηθησε κοσμο, ηταν καλος και ελεημων , δεν εβλαψε καποιον ακομα και αν ηταν μπουρδελιαρης !