Νέα

Πορνοαστέρι Inna Innaki (πρώην Sirina)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836



Η Ιννα Ιννάκι στα Avn awards

Η πρώτη... μονογαμική πορνοστάρ της Ελλάδας διεκδικεί Όσκαρ πορνό

Η πιο διάσημη πορνοστάρ της χώρας βάζει πλώρη για τα Όσκαρ της βιομηχανίας του σεξ, αν και επιμένει να συνευρίσκεται σεξουαλικά μπροστά στις κάμερες μόνο με τον σύντροφό της

Η Ελλάδα δεν έχει μόνο τον Λάνθιμο στα Οσκαρ και στα περιώνυμα κινηματογραφικά φεστιβάλ ή τον μαέστρο Γιώργο Πέτρου υποψήφιο στα βραβεία Grammy.

Εχει και μια άξια -από κάθε άποψη- εκπρόσωπο στα AVN Awards, την κορυφαία διοργάνωση που επιβραβεύει εδώ και 33 χρόνια τις εξαιρετικές επιδόσεις, την αφοσίωση και το υποκριτικό ταλέντο στη βιομηχανία του πορνό. Μάλιστα, η τελετή απονομής από το 2009 προβάλλεται σε 90λεπτη version από το κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο SHOWTIME. 


Η Iννα Ιννάκι, γνωστή κατά κύριο λόγο στο κοινό από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στις ταινίες της ελληνικής Sirina Entertainment, κατάφερε να εξασφαλίσει περίοπτη θέση στην ελίτ του παγκόσμιου πορνογραφικού γίγνεσθαι, γεγονός που έρχεται να επισφραγίσει η νέα υποψηφιότητά της για τα Πιο Εντυπωσιακά Στήθη στον Κόσμο.

«Είμαι χαρούμενη και περήφανη για την υποψηφιότητα, ειδικά επειδή επιλέχθηκα παρότι την περσινή χρονιά δεν έκανα ταινίες DVD στις ΗΠΑ.
Αυτό σημαίνει ότι κάτι είδαν σε μένα, κάτι ξεχώρισαν», δήλωσε ενθουσιασμένη σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της. 

Ηδη η διάσημη πορνοστάρ διαγκωνίζεται με άλλες 52 κορυφαίες συναδέλφους της στην online ψηφοφορία - αυτό κι αν είναι άμεση δημοκρατία- για μία θέση στην πεντάδα των φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο στην απονομή που θα λάβει χώρα στις 27 Ιανουαρίου του 2018 στο «Hard Rock Hotel & Casino» του Λας Βέγκας. 

Η Ιννα, με επαγγελματισμό και περιβολή ταιριαστή στην περίσταση, ήτοι αδαμιαία, μοιράστηκε περήφανη την υποψηφιότητά της με τους 200.000 followers της στο Twitter και τους 100.000 ινσταγκραμικούς θιασώτες της. Εννοείται ότι τα retweet άστραψαν και τα like βρόντηξαν.
Την επιδραστικότητά της επιβεβαιώνει εξάλλου το γεγονός ότι στα στατιστικά στοιχεία του Pornhub για το 2016, αν και σχετικά νεοφώτιστη, η Ιννα βρίσκεται στην 4η θέση των αναζητήσεων των χρηστών.


Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη
Για το φανατικό κοινό της Ιννας η υποψηφιότητά της στη ναυαρχίδα των βραβεύσεων ήταν μάλλον αναμενόμενη, αφού τα τελευταία χρόνια το άστρο της γίνεται όλο και πιο λαμπερό.

Ειδικά, δε, από τη στιγμή που αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και στο εξωτερικό και να απογαλακτιστεί από την εταιρεία του Δημήτρη Σειρηνάκη, η οποία τη γαλούχησε και την ανέδειξε.
Πέρυσι, λόγου χάρη, τιμήθηκε ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη στα βραβεία του ευρωπαϊκού πορνογραφικού κολοσσού DDF Network, ενώ είχε φτάσει να εκπροσωπείται διεθνώς από το πρακτορείο Society15.
Βέβαια, πλέον είναι η ίδια ατζέντισσα του εαυτού της και του συντρόφου της Τεό. 

Και μπορεί, όπως η Ιννα έχει δηλώσει, τα χρήματα να μην είναι πολύ περισσότερα στις ευρωπαϊκές ή τις αμερικανικές παραγωγές, ωστόσο, ως γνωστόν, το χρήμα πολλοί μπορεί να μίσησαν, τη δόξα ουδείς.
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει κάτι ξεχωριστό, μοναδικό, ίσως ανεπανάληπτο στην Ιννάκι, το οποίο δεν έχει να κάνει με τις σωματικές διαστάσεις (1,67 μ. ύψος), το κάλλος ή την περίμετρο του στήθους (30Β) ή των γλουτών της, αλλά εδράζεται στην κοσμοθεωρία της.

Η μελαχρινή πορνοστάρ έχει καταφέρει να επιβάλει τους δικούς της όρους στον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να εργάζεται ως ηθοποιός αισθησιακών ταινιών.
Μπορεί, λοιπόν, να υπερηφανεύεται ότι δεν αναγκάστηκε ποτέ να συνευρεθεί ερωτικά με άλλον συνάδελφό της πέραν του συντρόφου της, επίσης εγνωσμένης φήμης πορνοστάρ, Τεό.
Η Ιννάκι γυρίζει ταινίες με παρτενέρ αποκλειστικά τον αγαπημένο της.
Βεβαίως, σε ό,τι αφορά τις γυναίκες τα πράγματα διαφοροποιούνται. 

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί συχνά σε ταινίες λεσβιακού περιεχομένου και, σύμφωνα με όσα έχει ομολογήσει στις συνεντεύξεις της, είναι κάτι που απολαμβάνει όχι μόνο στο πλαίσιο των ταινιών αλλά και στη ζωή της - στα φετίχ της συγκαταλέγεται και η ποδολαγνεία. Οσο για τον σύντροφό της, αυτός είναι ελεύθερος να αλλάζει γυναίκες παρτενέρ όποτε ο ρόλος του το απαιτεί.

Πρόκειται καταφανώς για ένα ιδιότυπο modus vivendi, στο οποίο όμως από κοινού η Ιννα και ο Τεό συναινούν και προφανώς το απολαμβάνουν απενοχοποιημένοι.
Το διάσημο στους λάτρεις των πορνό ταινιών ζευγάρι δεν γνωρίστηκε στα παρασκήνια κάποιου γυρίσματος.
Τουναντίον, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την πορνογραφία.
Ηταν πριν από δώδεκα χρόνια όταν ο υπάλληλος βενζινάδικου τότε Τεό έκανε στενό κόρτε στη 18χρονη σερβιτόρα Ιννα. 

Εκείνη αρχικά δεν ενέδωσε στο φλερτ του, η επιμονή του όμως την έριξε στο φιλότιμο κι έτσι αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία.
Κι εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά.
Εκτοτε ζουν ευτυχισμένοι μαζί, ενώ πορεύονται συντροφικά και στις ταινίες.
Η επαφή τους με τη βιομηχανία του πορνό ξεκίνησε μάλλον από περιέργεια και πειραματισμό.
Το ένα ερασιτεχνικό βίντεο έφερε το άλλο, ώσπου αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη χημεία τους και στο επαγγελματικό πεδίο. 

Το φιλοθέαμον και ακόρεστα ηδονοθηρικό κοινό επιβράβευσε αυτή την επιλογή τους.
Και λάτρεψε την Ιννα, που ξεκίνησε δειλά το 2011 με την ταινία «Οργια στα ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης», μέσα από θρυλικούς πλέον ρόλους σε ταινίες που απέδειξαν ότι μπορεί η χώρα να δυσκολεύεται να παραγάγει οτιδήποτε άλλο, ωστόσο στο πορνό τα καταφέρνει περίφημα. 

Η φιλμογραφία της Ιννας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα φιλμ «Η Τζούλια ξαναχτυπά!
Το κάστινγκ του γιατρού», «1ο Αρχαιοελληνικό Συμπόσιο», «Ελληνίδες νυμφομανείς», «Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές», αλλά και το από τα χρόνια της οικονομικής κρίσης και δυσπραγίας βγαλμένο «Η επανάσταση του λαού πάνω στη γυναίκα του υπουργού».
Η ίδια η ηθοποιός προκρίνει ως αγαπημένες της ταινίες το «Μια χήρα στην Ταϊλάνδη» και το γυρισμένο σε φυσικό σκηνικό «Μπάτσελορ της Ιννας στο Μπαλί». 

Οσο αρμονικά συνεργάζονται στα φιλμ η Ιννα και ο Τεό τόσο αγαστά πορεύονται και στη ζωή.
Στην πραγματικότητα ζουν, όπως λένε, μια κανονική καθημερινότητα σαν ένα οποιοδήποτε μέσο νεαρό ζευγάρι.
Απολαμβάνουν μαζί περιπάτους και τη γυμναστική τους, τις Κυριακές βγαίνουν για χαλαρό ποτάκι, τους αρέσει να κολυμπάνε, να διασκεδάζουν στα μπουζούκια, να ψαρεύουν. «Είμαστε δίδυμο, ομάδα, ακόμα και οι προτάσεις για δουλειά αφορούν και τους δύο μαζί - πακέτο», έχει εξηγήσει ο Τεό σε παλαιότερες δηλώσεις του στην ελληνική έκδοση του VICE.
Μάλιστα, συχνά συνευρίσκονται επί σκηνής σε live sex shows, τα οποία παρουσιάζουν με χαρακτηριστική επιτυχία και απήχηση στο κοινό. 

Το μόνο που έχουν διαχωρίσει είναι οι δουλειές του σπιτιού.
Το νοικοκυριό το έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ιννα ως παραδοσιακή γυναίκα.
Οχι ότι ο Τεό δεν καταπιάνεται με την οικιακή οικονομία, απλώς προτιμά τις πιο βαριές, εξωτερικές δουλειές. 


The «Greek Sex Goddess»
Εκτός από τον σύντροφό της, η Ιννα αγαπά την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα -θα ήθελε μάλιστα να φωτογραφηθεί γυμνή στο γρασίδι του Καμπ Νου-, έχει ως είδωλο τον Λιονέλ Μέσι, θαυμάζει την τριπλουνίστρια Βούλα Παπαχρήστου και δεν χορταίνει να επισκέπτεται την αγαπημένη της πόλη, τη Βουδαπέστη.
Ευτυχώς για εκείνη βρίσκεται συχνά πυκνά στην ουγγρική πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Εκεί έζησε άλλωστε μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της,όπως ανακαλεί, σε ένα καυτό τρίο με τον σύντροφό της και μία ακόμη συνάδελφό της.
Ηταν ο δικός της ιδιαίτερος τρόπος να γιορτάσει τα επινίκια ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Πρωταγωνίστρια για το 2016.

Γενικά, η περσινή ήταν μια καλή χρονιά για την Ιννάκι, αφού στο παλμαρέ της προστέθηκαν δύο ακόμα τίτλοι, εκείνοι της Καλύτερης Γυναίκας Πορνοστάρ και του Πιο Γυμνασμένου Σώματος, από τα ισπανικά Eros Award. 


Παρά τις διακρίσεις και τις περγαμηνές της, αλλά και το παρατσούκλι «Greek Sex Goddess» που της έχει δώσει η παγκόσμια βιομηχανία του πορνό, η Ιννα παραμένει ταπεινή στον πυρήνα της σκέψης της.
«Στην καθημερινή μου ζωή είμαι πολύ απλός άνθρωπος, δεν την έχω δει καθόλου σταρ και δεν έχω καθόλου τουπέ, ευτυχώς πατάω καλά στο έδαφος και δεν την έχω ψωνίσει. 

Ο,τι έχω καταφέρει το οφείλω στην αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος στο πρόσωπό μου και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.
Δεν σας κρύβω ότι κάποια κορίτσια που δεν έχουν κάνει και πολλά τη βλέπουν περίεργα, τη βλέπουν σούπερ σταρ και κάποιες στιγμές είχα κάποια θέματα με αυτό.
Εγώ παραμένω ένας απλός άνθρωπος και τίποτα παραπάνω, κάνω μία διαφορετική δουλειά την οποία αγαπώ», δήλωνε στα τέλη Ιουνίου στο SDΝA. 

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι αν κανείς καταφέρει να ξεφύγει από την εξωτερική εικόνα της και τις στερεοτυπικές αναφορές, πράγμα ομολογουμένως δύσκολο, θα διαπιστώσει ότι η Ιννα έχει επιλέξει να συμπεριφέρεται σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και να αντιμετωπίζει το επάγγελμά της με κανονικότητα.
Αλλωστε κάθε άλλο παρά ενοχική ή συμπλεγματική εμφανίζεται σε ό,τι αφορά τη δουλειά της.
Την απολαμβάνει -άλλοτε σε παραδοσιακό αμπαλάζ κι άλλοτε σε mode αγριάδας, όπως λέει- και αυτό βγαίνει. Μάρτυς μας το πολυπληθές και παγκόσμιο πια ποίμνιό της. 

 

Συνημμένα

  • oscar1.jpg
    oscar1.jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 85

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
:orchestra: :orchestra: :orchestra:
 

Συνημμένα

  • oscar5.jpg
    oscar5.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 52
  • oscar6.jpg
    oscar6.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 52
  • oscar7.jpg
    oscar7.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 55
  • oscar8.jpg
    oscar8.jpg
    94,7 KB · Εμφανίσεις: 50

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836


Λίγο πριν την απονομή των AVN Awards στο Λας Βέγκας...

Η Ίννα Ιννάκι στο protothema.gr: Θέλω ένα παιδάκι με τον Τεό

Η πρώτη μονογαμική πορνοστάρ αποκαλύπτει τα μυστικά της σχέσης της με τον σύντροφό της στη δουλειά και τη ζωή
- Αποκαλύπτει τα σχέδιά της για οικογένεια, αλλά και τι την «ανάβει» περισσότερο στο σεξ - Τι λέει για τους Έλληνες θαυμαστές της, αλλά και για τις θαυμάστριες του παρτενέρ της...

Έχει γίνει διάσημη όχι τόσο για την ομορφιά της και τις σεξουαλικές της επιδόσεις μπροστά από τις κάμερες,όσο γιατί αυτό που κάνει το κάνει μονάχα με τον σύντροφό της.
Η Ίννα Ιννάκι είναι η πρώτη μονογαμική πορνοστάρ!

Έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της... εθνικής μας πορνοστάρ και σε ένα μήνα περίπουθα διεκδικήσει και το πρώτο βραβείο των AVN Awards, την κορυφαία διοργάνωση -τα επονομαζόμενα και «Όσκαρ του πορνό»- που εδώ και μια 30ετία επιβραβεύουν τις καλύτερες επιδόσεις στην βιομηχανία του σεξ. 


Η Ίννα Ιννάκι, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από τις ερωτικές ταινίες του παραγωγού και σκηνοθέτη Δημήτρη Σειρηνάκη, της Sirina, πάντα με τον σύντροφό της, Τεό, αποκαλύπτει σήμερα στο protothema.gr, τα μυστικά του σεξ, τα φετίχ της, αλλά και γιατί δεν ζηλεύει όταν ο Τεό γυρίζει ταινίες με άλλες πρωταγωνίστριες.

Παράλληλα, εξηγεί πόσο ευτυχισμένη νιώθει που συμμετέχει στα Όσκαρ πορνό, όταν μάλιστα δεν γύρισε κάποιο DVD στην Αμερική την περυσινή χρονιά, αλλά επιλέχθηκε ως μία από τις καλύτερες του είδους.
Ήδη πέρυσι κέρδισε το βραβείο του DDF Network ως η «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη». 
Η εθνική μας πορνοστάρ έχει κατακτήσει, εκτός από χιλιάδες ανδρικές καρδιές, και άλλα δύο διεθνή βραβεία πορνό στα EroAwards. 



«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συμμετέχω στον διαγωνισμό των AVN Awards, αφού δεν είχα γυρίσει DVD στην Αμερική πέρυσι.
Είναι ένας δύσκολος διαγωνισμός και θέλω όσοι μπορούν να μπουν και να με ψηφίσουν. Ξέρω πως αντιμετωπίζω άλλες πρωταγωνίστριες με εκατομμύρια fans, αλλά πιστεύω ότι και εγώ θα πάω αρκετά καλά» μας λέει η Ιννάκι, η οποία στο εξωτερικό είναι γνωστή ως «The Greek Sex Goddess».

Όταν έληξε το συμβόλαιό της με τη Sirina, άνοιξε με επιτυχία τα φτερά της στο εξωτερικό.
Κι αν χιλιάδες φαν του πορνό φαντασιώνονται έστω και λίγα λεπτά μαζί της, εκείνη δεν έχει μάτια παρά μονάχα για τον σύντροφό της, στη ζωή και τη δουλειά, Τεό. 

«Ο Τεό είναι σύντροφός μου στη ζωή και στη δουλειά. Οι προτάσεις που έχουμε είναι και για τους δύο.
Δεν μου κάνει αίσθηση να πρωταγωνιστήσω σε κάποια ταινία με άλλον άνδρα, αφού ο Τεό είναι ο ιδανικός παρτενέρ.
Είμαστε μαζί τουλάχιστον 12 χρόνια και έχουμε αρραβωνιαστεί.
Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πετύχουμε επαγγελματικά, ενώ κάποια στιγμή θα κάνουμε και ένα παιδάκι, γιατί θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει» λέει στο protothema.gr.
Η ίδια δεν έχει παίξει με άλλο άνδρα σε ταινίες πορνό, ενώ ο Τεό έχει πρωταγωνιστήσει με άλλες γυναίκες -γεγονός που δεν της έχει προκαλέσει ζήλια:
«Δεν ζηλεύω όταν ο Τεό χρειαστεί να παίξει με κάποια άλλη γυναίκα.
Ξέρω ότι με αγαπάει όπως τον αγαπώ.
Είναι ο άνδρας μου και αυτό δεν αλλάζει. Μετά από κάθε γύρισμα είναι εδώ δίπλα μου. Πιστεύω ότι επειδή είμαστε μαζί και όλα αυτά τα χρόνια δεν υπάρχει ζήλια.
Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη».



 
Κι αν η Ίννα δηλώνει μονογαμική με τους άνδρες, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις γυναίκες.
Η ίδια απολαμβάνει τα λεσβιακά παιχνίδια στις ταινίες, ενώ πολλές φορές μαζί με το σύντροφό της ευχαριστιούνται την επιπλέον γυναικεία συντροφιά.
Άλλωστε, η ταινία που είναι και η αγαπημένη της, είναι μια παραγωγή της DDF που γυρίστηκε στη Βουδαπέστη, με τίτλο «The Winner Takes ’em Both: Hardcore Threesome With Two Babes».
Η Ίννα θυμάται ότι συμπρωταγωνιστούσε με μια άλλη εξίσου «καυτή» κοπέλα και τον Τεό: «Απλά απολαύσαμε το σεξ και οι τρεις.
Η ταινία είναι πολύ καυτή, όποιος την δει θα καταλάβει γιατί είναι η αγαπημένη μου». 

Η Ίννα γνώρισε τον έρωτα στην ηλικία των 17 ετών.
Όταν ενηλικιώθηκε, άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα, ενώ εκείνο το διάστημα γνώρισε και τον Τεό.
Στο χώρο της βιομηχανίας του πορνό μπήκε πριν από τρία χρόνια περίπου, όταν μαζί με τον σύντροφό της ξεκίνησαν σε live sex shows, ενώ γύριζαν και κάποια ερασιτεχνικά βίντεο.
Αργότερα τους ανακάλυψε ο Δημήτρης Σειρηνάκης, για να φθάσει σήμερα να διεκδικεί το Όσκαρ πορνό, στην απονομή που θα λάβει χώρα στις 27 Ιανουαρίου του 2018 στο «Hard Rock Hotel & Casino» του Λας Βέγκας, όπου και θα βγουν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. 




Όπως είπε στο protothema.gr, στο σεξ της αρέσουν πολλά πράγματα, αλλά κυρίως το να υπάρχει εκτός από τον άνδρα της και κάποια άλλη γυναίκα:
«Εκείνο που μου αρέσει περισσότερο στο σεξ και με ανάβει, είναι όταν υπάρχει και άλλη γυναίκα.
Φυσικά μου αρέσουν και πολλά ακόμη, αλλά όλα είναι ανάλογα με τη στιγμή και το πώς νιώθω εγώ όταν κάνω σεξ.
Κάποιες φορές προτιμώ το παραδοσιακό σεξ με το σύντροφό μου, άλλες πάλι θέλω άγριο σεξ, ενώ έχω και κάποια φετίχ, όπως η ποδολαγνεία ή να με φτύνει ο σύντροφός μου.
Αλλά όπως σας είπα το καλύτερο είναι όταν συμμετέχει μαζί μας και άλλη γυναίκα». 

Όσον αφορά για τα μυστικά του καλού σεξ, η Ίννα παραδέχεται πως αυτό οφείλεται καθαρά και μόνο στους πρωταγωνιστές, ενώ τονίζει πως η οικονομική κρίση δεν βοηθά και τόσο ένα ζευγάρι στο να απολαύσει όσο πρέπει το σεξ.

«Το καλό σεξ είναι εκείνο που και οι δύο απολαμβάνουν.
Θα πρέπει το ζευγάρι να μιλάει να λέει στον έναν τι του αρέσει.
Να μην κάνεις ποτέ αυτό που δεν θέλει ο άλλος.
Ξέρω πως οι οικονομικές δυσκολίες ειδικά στη χώρα μας δεν βοηθούν και τόσο ώστε να απολαύσει κανείς τον έρωτα, αλλά θα πρέπει όταν βρισκόμαστε με το σύντροφό μας να αφήνουμε στην άκρη τα όποια προβλήμάτά μας και να απολαμβάνουμε το σεξ.
Το να δοκιμάζουν νέα πράγματα στο κρεβάτι τους βοηθά και στη σχέση ενός ζευγαριού». 




Η Ίννα πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι οι πιο σέξι άνδρες, ενώ της αρέσει που στο δρόμο αρκετοί την αναγνωρίζουν και της μιλούν: «Γενικά οι Έλληνες είναι πιο σέξι και πιστέυω πολύ καλοί στο κρεβάτι.
Στο δρόμο θα με σταματήσουν, θα μου μιλήσουν, θέλουν να με δουν από κοντά, ενώ κάποιοι μου ζητούν να φωτογραφηθώ μαζί τους. Ο Τεό δείχνει να μην ζηλεύει και το απολαμβάνει». 

Η Ίννα με τον Τεό μένουν σε ένα διαμέρισμα στα Πατήσια και στον ελεύθερο χρόνο τους ταξιδεύουν, γυμνάζονται και διαβάζουν βιβλία.
Η εθνική μας πορνοστάρ δεν σκέφτεται ακόμη το τι θα κάνει όταν όλο αυτό τελειώσει και απλά απολαμβάνει το παρόν.
Το μόνο που σχεδιάζει κάποια στιγμή είναι ένα παιδί με τον σύντροφό της.
Μέχρι τότε θα εκμεταλλεύεται την ομορφιά της και τις καλές τις επιδόσεις στο σεξ, γυρίζοντας ταινίες ή πρωταγωνιστώντας σε λαμπερά ερωτικά events

 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
:orchestra: :orchestra: :orchestra:
 

Συνημμένα

  • ina2.jpg
    ina2.jpg
    169,4 KB · Εμφανίσεις: 108
  • ina1.jpg
    ina1.jpg
    181 KB · Εμφανίσεις: 150
  • ina3.jpg
    ina3.jpg
    162,9 KB · Εμφανίσεις: 72
  • ina8.jpg
    ina8.jpg
    114,3 KB · Εμφανίσεις: 159
  • ina7.jpg
    ina7.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 135

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.913
Κριτικές
39
Like
5.049
Πόντοι
2.696
Πολύ ωραία γκόμενα αν και κοντούλα.
 

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Μηνύματα
2.005
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Με βάση το προφιλ της στο twitter στο οποίο και αυτοπροσδιορίζεται ως director

αλλα και ποστ του αντρα της στο twitter (Τεο) που αναδημοσιευει σχετικο αρθρο

η -πριν καποιους μηνες αποχωρησασα απο την sirina- ιννα εχει ανοιξει δικια της εταιρεια παραγωγης

link σελιδας
https://www.*****.tv/
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.432
Κριτικές
514
Like
70.012
Πόντοι
41.129
στη βιζιτα μας ενδιαφερει ποτε θα βγει τυπε  :heavymetalbig:
 

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.394
Like
47.225
Αφεντικά και δούλοι, το ίδιο γενήκαμε ούλοι
 

vlaxos57

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2018
Μηνύματα
6
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
δεν θα την ξαναδουμε στη sirina δηλαδη ?
 

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Μηνύματα
2.005
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
εχει φυγει απο σιρινα απο το τελος του μαη 2017

τωρα τι ακριβως ρολο εχει στο *****.tv δεν ξερω
μπορει να μην ειναι και εντελως δικο της
απλα επειδη λεει οτι ειναι σκηνοθετης εκει παιζει να εχει αρχηγικο ποστο σε αυτο
 

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Μηνύματα
4.069
Like
2.031
Πόντοι
216
δε ξερω αν ειναι δικο της ή οχι αλλα απο τα βιντεο και τις φωτο που εχει φαινεται πολυ καλη επαγγελματικη δουλεια , προφανως εχει συνεργατες που ξερουν να κανουν σοβαρες παραγωγες, οχι σα μερικους μερικους ντοπιους που στο τελος θα πουλανε τσοντες γυρισμενες με κινητο  :rolleyes:
 

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Μηνύματα
4.069
Like
2.031
Πόντοι
216
επισης ξεροχυνω με αναστασια βεγκα ουα ουα

αν ξερει κανεις που παραγγελνουμε θα εκτιμηθει δεοντως :sunglasses:
 

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Μηνύματα
2.005
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
επισης ξεροχυνω με αναστασια βεγκα ουα ουα

αν ξερει κανεις που παραγγελνουμε θα εκτιμηθει δεοντως :sunglasses:
λογικα θα τις βλεπεις με συνδρομη
https://www.*****.tv/signup

τωρα αν θες τα dvd αποστολη, καλυτερα ρωτα εδω
https://www.*****.tv/contact
 

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
11.634
Κριτικές
3
Like
11.243
Πόντοι
3.936
Με βάση το προφιλ της στο twitter στο οποίο και αυτοπροσδιορίζεται ως director

αλλα και ποστ του αντρα της στο twitter (Τεο) που αναδημοσιευει σχετικο αρθρο

η -πριν καποιους μηνες αποχωρησασα απο την sirina- ιννα εχει ανοιξει δικια της εταιρεια παραγωγης

link σελιδας
https://www.*****.tv/
Tι να δουμε ρε τυπε? Τον ΤΕΟ να την πηδαει και κανενα λεσβιακο? Πρωτη φορα βλεπω πορνοσταρ να πηδιεται με τον ιδιο αντρα συνεχεια. Μονοτονη κατασταση.
 

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
614
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Tι να δουμε ρε τυπε? Τον ΤΕΟ να την πηδαει και κανενα λεσβιακο? Πρωτη φορα βλεπω πορνοσταρ να πηδιεται με τον ιδιο αντρα συνεχεια. Μονοτονη κατασταση.
ετσι ειναι ! ολο με τον τεο ειναι σαν επαναλυψη τισ ιδιας ταινιας.

το κοριτσι ειναι για παρτουζες
 

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.182
Like
192
Πόντοι
16
Οτι πιο ξενέρωτο έχει υπάρξει ...
Λεσβιακά και πούτσα από τον ίδιο άντρα/νταβά

Όταν χωρίσει το ζευγάρι ίσως δούμε κάτι πιο αξιόλογο από την Ίνα.
 

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
11.634
Κριτικές
3
Like
11.243
Πόντοι
3.936
Οτι πιο ξενέρωτο έχει υπάρξει ...
Λεσβιακά και πούτσα από τον ίδιο άντρα/νταβά

Όταν χωρίσει το ζευγάρι ίσως δούμε κάτι πιο αξιόλογο από την Ίνα.
Οταν χωρισει τυπε θα βγει στο ευρυ κοινο......τοτε το συζηταμε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom