DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.763
- Πόντοι
- 41.129
[twitter]()[/twitter]
Έχει πει ότι κάνει sex μόνο με τον μικροτσούτσουνο άντρα της και με γκόμενεςΗ ΙΝΑ δεν γίνεται να πάει σε κάποιο γραφείο. Τι μωρό είναι αυτό!!
εχω δει τις ταινίες της αλλά και live strip show! Είναι κρίμα ρε πούστη μου αυτό το μωρό να το χαίρεται (επίσημα) μόνο ο καραφλομαλακας!!Έχει πει ότι κάνει sex μόνο με τον μικροτσούτσουνο άντρα της και με γκόμενες
της έχει γαμήσει το μυαλό φαίνεται...εχω δει τις ταινίες της αλλά και live strip show! Είναι κρίμα ρε πούστη μου αυτό το μωρό να το χαίρεται (επίσημα) μόνο ο καραφλομαλακας!!
Όταν λες μικροτσούτσουνος?Έχει πει ότι κάνει sex μόνο με τον μικροτσούτσουνο άντρα της και με γκόμενες
πως το βλέπεις αυτό;Όταν λες μικροτσούτσουνος?
Για πορνοσταρ μιλάμε πάντα. Ούτε 15 δεν είναι και πολλά λέω.Πολυ καλο σωμα και σιγουρα οχι μικροτσουτσουνος!! Τους εχω δει πολλες φορες στα live sex show που κανουν και ειναι πραγματικα απολαυση. Ι Ινα μουναρος αλλα κοντουλα, εχει το muscular look της Kelly η οποια χαθηκε απο τα live sex,
Αυτό που μου την "σπάει" είναι ότι είναι "μικρός", έχει αυτήν την μουναρα, γαμαει άλλες μουναρες και αυτή πάει μόνο με αυτόν και με γκομενες...Για πορνοσταρ ίσως δεν κάνει.Τι να πει κι ο αλλος o Kenzo που ήταν παλιότερα στη Sirina?
... και ο Ντουρος, ο Κύπριος και ο Απόλλωνος...Τι να πει κι ο αλλος o Kenzo που ήταν παλιότερα στη Sirina?
Tυπε επειδη ετυχε να γνωρισω τον Απολλωνιο ειναι γαμω τα ατομα. Τωρα για τα προσοντα δεν εχω αποψη χαχαχαχα.... και ο Ντουρος, ο Κύπριος και ο Απόλλωνος...
Αν αυτοί έχουνε προσόντα εγώ είμαι για brazzers :S :S :S
Για χαβαλέ μπορεί να είναι καλός, για το άλλο...Tυπε επειδη ετυχε να γνωρισω τον Απολλωνιο ειναι γαμω τα ατομα. Τωρα για τα προσοντα δεν εχω αποψη χαχαχαχα.