jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Είναι αρκετά γυμνασμένη γενικά,όχι μόνο σε κώλο/μπούτια.Έχει σφιχτό κορμί αλλά η φάτσα τελείως βλαχέ!
Είναι αρκετά γυμνασμένη γενικά,όχι μόνο σε κώλο/μπούτια.Έχει σφιχτό κορμί αλλά η φάτσα τελείωςβλαχέγυφτέ
Τι γυμνασμενα ρε αγορι μου,σαν λαχανοντολμας ειναι.Τελειως σαβουρα και σκυλοφατσα.εδω μαλιστα!!!..κριμα που δεν εργαζεται σαν call-girl..πολλοι θα θελανε να τον τιμησουν αυτον τον κωλο τα μπουτια ειναι καπως υπερβολικα γυμνασμενα(οχι οτι με χαλανε) 'η μου φαινεται? μου θυμιζει κανεις κατι λατινοξεκωλιαρες που βλεπεις σε κατι καλλιστεια miss bum bum κ ετσι φαση
Τι γυμνασμενα ρε αγορι μου,σαν λαχανοντολμας ειναι.Τελειως σαβουρα και σκυλοφατσα.
Τι γυμνασμενα ρε αγορι μου,σαν λαχανοντολμας ειναι.Τελειως σαβουρα και σκυλοφατσα.
Προφανώς κρίνεις από την φωτογραφία που αναμφίβολα δεν την κολακεύει. Αν την δεις από κοντά είναι για τρελάΤι γυμνασμενα ρε αγορι μου,σαν λαχανοντολμας ειναι.Τελειως σαβουρα και σκυλοφατσα.
έτσι και βιζιτάριζε αυτή..θα την είχαμε κάνει χρυση !!!!
έτσι και βιζιτάριζε αυτή..θα την είχαμε κάνει χρυση !!!!
...μακάρι !!!!ποτε δε ξερεις..η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
ο μελισσανιδηςΔεν μπορω να το καταλαβω το γκομενακι
Ο Ανδρας της γαμαει και αλλες και το γυριζουνε σε τσοντα
Η Ινα γυριζει τσοντες αλλα γαμιεται μονο με τον ανδρα της
Το κανει για τα λεφτα... μα αν το εκανε για τα λεφτα θα βιζιταριζε και θα κονομαγε
Παρολα αυτα ειναι αστερι της Ελληνικης Τσοντας
Βγαζει κανεις συμπερασμα ? Εγω παντως οχι... μαλλον εχει πουτσα στον εγεφαλο οπως οι περισσοτερες πορνοσταρ
Η Κατερινα Πετρου που την ψωλοχυνανε στα μουτρα και αφου την σοβατισανε απο πανω μεχρι κατω ζηταγε φιλακι για το τελος..εχει κανενα τηλεφωνο επικοινωνιας ?