Νέα

Πορνοαστέρι Inna Innaki (πρώην Sirina)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.982
Like
30.421
Πόντοι
5.006
0Yd3cBojTqCsm0F8.jpg

_y7h9ISlSjBuTMAg.jpg

Cr3WKnzXgAAEXIh.jpg:large

]
 

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Μηνύματα
139
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Τους ειδαμε σε ενα live sex show το προηγουμενο Σαββατο στο Fever στη Θεσσαλονικη. Φοβεροι, η Ινα απιστευτο σωμα αλλα και ο Τεο πολυ πιο γυμναστηριακα φουσκωμενος και με πολλα προσοντα, εκαναν αρκετα show το βραδυ αλλα φτασαμε αργα και ειδαμε μονο το τελευταιο και η κοπωση ηταν ορατη, τι να κανει ο ανθρωπος οταν εκανε τρια show το ιδιο βραδυ!! Πραγματικα εντυπωσιακοι και οι δυο, 
 

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Μηνύματα
2.696
Like
1.461
Πόντοι
216
ΤΑ εχω ξαναπει, για εγχωρια καταναλωση καλη ειναι, στο εξωτερικο δε πιανει μια οσο σερνει τον αλλο το μαλακα μαζι
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.506
Κριτικές
61
Like
42.812
Πόντοι
22.785

petset pelat

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Μηνύματα
279
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ιννααααααααααααααααααααααα :wanker: :wanker:
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Βραβείο ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Πορνοστάρ

Η επίσημη ψηφοφορία για τα DDF Awards, δηλαδή τα ετήσια βραβεία για πορνοστάρ που διοργανώνει το μεγάλο ευρωπαϊκό δίκτυο παραγωγής ταινιών DDF, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ



Μια πορνοστάρ από την Ελλάδα, η Ίνα, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών, φέρνοντας στη χώρα μας για πρώτη φορά μια τέτοια διάκριση.

Η ψηφοφορία η οποία είχε ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου αφορούσε επτά συνολικά (γυναικείες) κατηγορίες -Newcome Sex Goddes (όπου συμμετείχε η Ίνα), Glamour Sex Goddess, Busty Sex Goddess, Hardcore Sex Goddess, Foot Fetish Sex Goddess, BDSM Sex Goddess και MILF Sex Goddess-, με τέσσερις υποψήφιες πορνοστάρ στην καθεμιά. Η Ίνα, μάλιστα, μαζί με την οποία είχαμε περάσει ένα 24ωρο πριν λίγο καιρό (μαζί και με τον σύζυγο και παρτενέρ της στις ταινίες, Τεό), κατόρθωσε να συγκεντρώσει όχι μόνο τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία της αλλά και συνολικά στον διαγωνισμό, από όλες τις κατηγορίες, κάτι που την έκανε αυτόματα τη μεγάλη φετινή νικήτρια του διαγωνισμού.


«Οι 28 εντυπωσιακές παρουσίες έτυχαν μεγάλη ανταπόκρισης από τους θαυμαστές τους. Στα μάτια μας, είναι όλες νικήτριες και ανυπομονούμε να κάνουμε νέες ταινίες μαζί τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μarketing Director των DDF, Paul Acevado.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ίδια δήλωσε πολύ χαρούμενη, τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της, δίνοντας την υπόσχεση για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Η Ίνα θυμίζουμε ότι έγινε γνωστή πριν μερικά χρόνια μέσα από τις ταινίες της Sirina και είχε θέσει από την αρχή της καριέρας της ως στόχο-όνειρο την οικοδόμηση μιας διεθνούς καριέρας, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει με τα πρώτα της βήματα στην Αμερική, μαζί με τον Τεό.

Η Ίνα άφησε πίσω της ονόματα όπως Alison Tyler, Anissa Kate, Dolly Fox, Kayla Green, Kira Queen, Nikita Bellucci, Tina Kay, Rose Valerie -η οποία ήταν η βασική ανταγωνίστριά της στην κατηγορία της-.και πολλές ακόμη διάσημες, κορυφαίες πορνοστάρ που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή...

Πηγή: vice.com


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom