Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τσάρε μου,

Ο κλώνος toefl666 δεν είναι παρά ο εκπεσών Ουκρανολόγος Ιωσήφ Μπλάσκος, ο οποίος επιδίδεται καθημερινά σε συκοφαντίες εναντίον σου. Φίδι κολοβό έτρεφες στον κόρφο σου, Μεγάλε Δημήτριε της Ρωσίας.

Ακριβώς ίδιος τρόπος γραφής, ίδια συντακτικά και ορθογραφικά λάθη, μέχρι και ,,, αντί για αποσιωπητικά χρησιμοποιεί, ακριβώς όπως ο έκπτωτος καθηγητής Μπλάσκος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ολο  :jerking:Ποιους γαμους?Ποιους καλεσμενους? :2funny:ραντεβου βγηκαμε!Το αμαξι εχει προβλημα με τα ηλεκτρονικα του καποια καλωδια ειχαν πιασει σκουρια σε καποιες ενωσεις.Το φτιαχνουνε αλλα ηταν οι γιορτες.Τωρα εχω της μιας γιδας μου τ'αμαξι αλλα δεν ειναι φτιαγμενο για τη Ρωσσια θα γραψω σχετικα αν εχω χρονο στο Thread της Ρωσσιας.΄
Για να γελας καλοι ειναι  :2funny:Στη Μολδαβια ειχα πεθανει στα  :2funny: με τους μεγαλους γαμιαδες που ολο στο ΟΠΑ καθοντουσαν  :2funny:και παιζαν ταβλι και χαρτιά :2funny:

:rockon:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Παντος Ρωσσια με τετοια Τουρκοφατσα και Μαυριδερος το πιθανοτερο ειναι ο καθε μπατσος να σου ζηταει τα χαρτια σου.Εννοειται οτι εκτος απο το Ρόσσι δεν προκειται να σε βαλουνε σε καμια αλλη ντισκο :2funny:.Πριν απο μερικα χρονια αν ερχοσουνα μπορει να ετρωγες και ξυλο απο τιποτα νεοναζι που θα σε περναγαν για Τουρκο  :2funny:

με ποιον μιαζι με πιον μιαζει?
κσανθος αγκελος ο πορνομεταναστις
ο γαμιας τον απανταχου κατσικιων  :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2013/12/bagis-tourkia.jpg[/img[/URL]]
ομοιοτης ε???
ειδικα το χαζο βλεμα τισ αγελαδας  :2funny:

[img]http://cs405327.vk.me/v405327485/76f4/Jpc_xz3fOgc.jpg

ξανθε αγγελε...εχετε ακομα και τιν ιδια καραφλα
τουρκοσπερμα μαλλον ισε  :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ελα σας εχω δωρακι φουκαραδες φτωχομπινεδες Πιρφοιροι για να  :jerking: Σημερα θα εχετε μια ευχαριστη νυχτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΒΕΙς ΤΙς ΦΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ
ΑΘΛΙΕ ΚΑΡΑΦΛΗ ΤΟΥΡΚΟΦΑΤΣΑ

Ποια ξενοδοχεια ρε ηλιθιε  :2funny:ναι να βαζω γκομενες σε δωματια ξενοδοχειων  :2funny: κομμενες,ραμμενες και με 'εμενα να μη φενομαι καθολου και να λεω να 2 γκομενες που  :knockinb: στην Οδησσο  :2funny:.Γελαω με'σας τους Φουκαραδες  :2funny:.Εγω βαζω της γκομενες μαζι μου φωτογραφια χωρις να της κωβω και να της ραβω μη δουνε οτι ειμαι μουτζουρης και αθλιος  :2funny: .Απλος δεν μου πολυαρεσει να βγαζω φωτογραφιες γιατι νομιζω οτι δεν εχω φωτογενεια.Εσεις καθιστε Ελλαδα να  :jerking: φουκαραδες  :2funny:
   Και ειμαι και χωρις αυτοκινητο αυτες της μερες :)

:2funny: :2funny: ΓΕΛΟΙΕ
ΒΑΛΕ ΡΕ ΦΑΤΣΑ ΑΝ ΕΧΙΣ ΑΝΤΕΡΑ :2funny: :2funny:

Δηλαδη εγω που θα ετοιμαζομαι να παω για το στριπτιζ στη Γερμανια και θελω να κτηνοβατισω στην πιστα για να μην κολισω παλι κονδυλωματα πρεπει να πινω καθε μερα καφεδες?

ΤΟΡΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο ενας μπαναριστικε ηδη  :2funny: αντε να φυγεις κ'εσυ για να καθαρισουν τα Thread απο της  :jerking: γιατι δεν γραφεις και τιποτα ολο  :jerking:

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εχεις σκασει απο το κακο σου επειδη αποκαλυφθηκε οτι εισαι ενα αχρηστο κακασχημο κομπλεξικο ανθρωπακι,,,,,
δες και κατι να περνας τις  ωρες σου εκτος απο μονο  το να γραφεις εδω μεσα..
ειναι καμμια 20 ποντους πιο ψηλη κι 20χρονια πιο νεα απο τη μογγολα μπαζο-γρια που ποσταρεις συνεχεια,,,
και fitness prof,οχι πατσα,σαν την γρια μογγολα...

Συνημμένα

• wwN6p8O1TuE.jpg
    wwN6p8O1TuE.jpg
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 73

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχεις σκασει απο το κακο σου επειδη αποκαλυφθηκε οτι εισαι ενα αχρηστο κακασχημο κομπλεξικο ανθρωπακι,,,,,
δες και κατι να περνας τις  ωρες σου εκτος απο μονο  το να γραφεις εδω μεσα..
ειναι καμμια 20 ποντους πιο ψηλη κι 20χρονια πιο νεα απο τη μογγολα μπαζο-γρια που ποσταρεις συνεχεια,,,
και fitness prof,οχι πατσα,σαν την γρια μογγολα...
Ωραια φωτο κατεβασες απο το ιντερνετ :2funny:μπραβο ζωο :2funny:θα τον  :jerking: καλα σημερα με αυτη τη φωτο :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ωραια φωτο κατεβασες απο το ιντερνετ :2funny:μπραβο ζωο :2funny:θα τον  :jerking: καλα σημερα με αυτη τη φωτο :2funny:

Αρχηγέ η έρευνα έβγαλε την φωτογραφία καθαρή! Είναι όντως δικιά του!
Για να ξεπλύνεις την ντροπή περιμένω τουλάχιστον 10 φωτογραφίες του τιτάνα Δημητράκη με καλύτερα γκομενάκια από το Ρουμανοβλαχάκι του υβριστή.

Δώσε πράμα να  αποστομώσεις τον θρασύδειλο!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελα ρε δημητρακη και εγω πιστευα αυτα που ελεγε ο πατερας μαξιμος απο τοτε που εβγαινε στην εκπομπη της δρουζα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

έλα ρε δημητράκη καλά τα είπες για τον γέροντα παστίτσιο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Πιρφοροι σηκωσανε κεφαλι! :2funny:Οι Πιρφοροι ξαναχτυπησαν :2funny:.Λετε να εχουμε ξανα επανασταση των Πιρφορων?Συντομα θα εξοντωθει ο Πιρφορος απο τον Αγιο Φιντελ τον Πιρφοροκτωνο.Ο Αγιος Φιντελ ετοιμαζεται να καψει τους Πιρφορους!Η πλακα ειναι οτι οι φουκαραδες Μαστερ,Ιεραποστολος χεστηκανε και δεν γραφουνε! ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΙΝΤΕΛ ΤΟΝ ΠΙΡΦΟΡΟΚΤΩΝΟ! Ο Σκυλοχάρας εφυγε σαν βρεγμενη γατα :2funny: Και μεινανε ορφανοι  :2funny:.Συντομα θα γινει η ολοκληροτικη εξοντωση και των εναπομηναντων Πιρφορων τυ σα'ι'τ :2funny: Κανενα οικτο για τους κακομοιρηδες αγαμητους Πιρφορους! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• agios fidel.jpg
    agios fidel.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 30

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
μητσο γραφτους ολους στα αρχιδια σου..... ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
για σου ρε τιπε
25000 μινιματα σε ενα χρονο
εχις πολι ζοη εκτοσ μπου.κομ :2funny:

Γενικά στατιστικά - redmanftw

Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 130 ημέρες, 3 ώρες και 40 λεπτά.

Σύνολο μηνυμάτων: 24285 μηνύματα
Σύνολο θεμάτων: 45 θέματα
Σύνολο δημιουργημένων ψηφοφοριών: 2 ψηφοφορίες
Σύνολο ψήφων σε ψηφοφορίες: 211 ψήφοι
Αποστολές μηνυμάτων ανά ώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom