Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Όχι ο Φουφιτος ειναι :2funny:.
χο χο χο
καλα παλαιοημερολογιτικα χριστουγεννα ΣΑΤΑΝΙΔΗ

τελικα θα μας πεις πως κολλησες κοδυλωματα;;; ή τορα ντρεπεσε;;;

σου βρικα δουλια
μια τυπισα δινει 100 εβρο την εβδομαδα στο πετρογραντ να σε χεζει...να τις δοσο τιλεφονο σου;;;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ποιον?εσυ απο που τα ξερεις αυτα?σοβαρα τωρα μιλαμε,,πιτσιλιστης τ εστι?
ар ю шинохарас клонэ му?
πιτσιλιστις = νεος γαμικουλας νεαρον ροσιδον και του μεταναστι μας βεβεοσ βεβιοα
το ιδιο κι ο πιρφορος γαμησε στην ροσια και ουκρανια και μια φορα γαμησαν τον ομορφαντρα μας παρειτσαα :s&m_2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα σας εχω δωρακι φουκαραδες φτωχομπινεδες Πιρφοιροι για να  :jerking: Σημερα θα εχετε μια ευχαριστη νυχτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_1041a.jpg
    IMG_1041a.jpg
    179,3 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_1044a.jpg
    IMG_1044a.jpg
    258 KB · Εμφανίσεις: 42

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ελα σας εχω δωρακι φουκαραδες φτωχομπινεδες Πιρφοιροι για να  :jerking: Σημερα θα εχετε μια ευχαριστη νυχτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρακη τα μουτρα γιατι τα κρυβει ... μηπως δεν θελει να καταλαβουμε ποια τελειωμενη γαμηθηκε μαζι σου ?
Βγαλε και αλλες με προσωπακι να δουμε τα γουστα σου...αν μπορεις, γιατι σε κοβω να της τα εχεις σκασει για να σου κανει ποζες  :sunglasses:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη τα μουτρα γιατι τα κρυβει ... μηπως δεν θελει να καταλαβουμε ποια τελειωμενη γαμηθηκε μαζι σου ?
Βγαλε και αλλες με προσωπακι να δουμε τα γουστα σου...αν μπορεις, γιατι σε κοβω να της τα εχεις σκασει για να σου κανει ποζες  :sunglasses:
Έγω της ειπα.Γιατι νομιζω αυτο σας φτανει για να  :jerking: εγω δωρο το εκανα στους Πιρφορους του σα'ι'τ γιατι δε  :knockinb: που δε  :knockinb: τουλαχιστον ας φχαριστηθειτε  :jerking:.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Έγω της ειπα.Γιατι νομιζω αυτο σας φτανει για να  :jerking: εγω δωρο το εκανα στους Πιρφορους του σα'ι'τ γιατι δε  :knockinb: που δε  :knockinb: τουλαχιστον ας φχαριστηθειτε  :jerking:.

ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΙΠ ΣΟΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΙ-ΒΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΙΠ ΣΟΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΙ-ΒΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ
Θα κανω και σε 12-15 μερες θα βγαλω τα λεφτα που περνας εσυ ενα χρονο  :2funny:φουκαρα κατακαημενε Πιρφορε :2funny: Έσυ πρεπει να'σαι απο τους πιο φουκαραδες του Σα'ι'τ  :2funny: Αν θελεις τα σκατα μου σου τα δινω για δωρο δεν τα λυπαμαι  :2funny:Ε,ρε Φουκαραδες που εχει το σα'ι'τ  :2funny:

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έγω της ειπα.Γιατι νομιζω αυτο σας φτανει για να  :jerking: εγω δωρο το εκανα στους Πιρφορους του σα'ι'τ γιατι δε  :knockinb: που δε  :knockinb: τουλαχιστον ας φχαριστηθειτε  :jerking:.
ναι κατακαυλωσαμε,πω πω ,,τι αστερι  1.55 ειναι αυτο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ταυλανδη εισαι δημητρη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι κατακαυλωσαμε,πω πω ,,τι αστερι  1.55 ειναι αυτο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ταυλανδη εισαι δημητρη?
Μεχρι πριν ηταν ο Σινοχαρας που παρα τα χάλια του εβαζε της φωτο του στο σα'ι'τ,τωρα γραφουνε και γυφτοι απο την Αγια Βαρβαρα :2funny: αν εισαι εσυ στη φωτο  που δε νομιζω οτι εισαι  :2funny: ειστε χεστες,φτωχομπινεδες και πουστρονια :2funny:Παντος Ρωσσια με τετοια Τουρκοφατσα και Μαυριδερος το πιθανοτερο ειναι ο καθε μπατσος να σου ζηταει τα χαρτια σου.Εννοειται οτι εκτος απο το Ρόσσι δεν προκειται να σε βαλουνε σε καμια αλλη ντισκο :2funny:.Πριν απο μερικα χρονια αν ερχοσουνα μπορει να ετρωγες και ξυλο απο τιποτα νεοναζι που θα σε περναγαν για Τουρκο  :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ελα σας εχω δωρακι φουκαραδες φτωχομπινεδες Πιρφοιροι για να  :jerking: Σημερα θα εχετε μια ευχαριστη νυχτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημήτρη η Πριντσέζα πήρε μερικά κιλάκια  βλέπω ....

Την ίδια βάζεις δυο χρόνια τώρα , δεν έχει βαρεθεί τον καναπέ που γίνεται κρεβάτι να σου πάρει ένα κρεβάτι ρε συ?
Δεν βγάζει λεφτά από τις βίζιτες τώρα που πάχυνε?

Η σκιά σου που φαίνεται στην φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά .... είσαι παντού  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα της καινουργιες γκομενιτσες στην προηγουμενη σελιδα δεν της ειδες?ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ!Απλος εμεινε εδω χτες και την εβγαλα φωτο :)Προχτες ειχα την Κακασχημη αλλα δεν καθεται να τη φωτογραφισω :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ελα σας εχω δωρακι φουκαραδες φτωχομπινεδες Πιρφοιροι για να  :jerking: Σημερα θα εχετε μια ευχαριστη νυχτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααα ωραιες φωτο !!!!

ευγε αξιαγαπητε πορνομεταναστη .... πολυ κοσμος θα ηθελε να ειναι εκει που εισαι .....

στους π"ι"ρφορους μην δινεις σημασια ......

απλα ειναι παγκοσμιοι  :kissass2:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αααα να διαμαρτυρηθεις εντονα στο σταρ που δεν σε βαλαν μεσα στο ρεπορταζ τουσ !!!!

ειναι αδικια αυτο

Επισκέπτης
O Δημητράκης είναι ο πρεσβευτής του ελληνικού κάλλους και πέους επάνω στις ράγες του Υπερσιβηρικού :rockon: :rockon: :rockon:.

Παράλληλα, αποτελεί και τη μόνη εθνική ελπίδα, μέσω του κινήτατος του εθνικογαμισμού, για μία ανεξάρτητη, εθνικά υπερήφανη και έγκαυλη πατρίδα.

ααα ωραιες φωτο !!!!

ευγε αξιαγαπητε πορνομεταναστη .... πολυ κοσμος θα ηθελε να ειναι εκει που εισαι .....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλα της καινουργιες γκομενιτσες στην προηγουμενη σελιδα δεν της ειδες?ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ!Απλος εμεινε εδω χτες και την εβγαλα φωτο :)Προχτες ειχα την Κακασχημη αλλα δεν καθεται να τη φωτογραφισω :2funny:

και η αλλη σε περιμενει μεσα στο κρυο ? και εσυ εισαι χωρις αμαξι ...... ρε την ξανθια

Συνημμένα

• 1470200_227482184090956_175633240_n.jpg
    1470200_227482184090956_175633240_n.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
Τσάρε μου,

Ο κλώνος toefl666 δεν είναι παρά ο εκπεσών Ουκρανολόγος Ιωσήφ Μπλάσκος, ο οποίος επιδίδεται καθημερινά σε συκοφαντίες εναντίον σου. Φίδι κολοβό έτρεφες στον κόρφο σου, Μεγάλε Δημήτριε της Ρωσίας.

Ακριβώς ίδιος τρόπος γραφής, ίδια συντακτικά και ορθογραφικά λάθη, μέχρι και ,,, αντί για αποσιωπητικά χρησιμοποιεί, ακριβώς όπως ο έκπτωτος καθηγητής Μπλάσκος

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Τις είδα αλλα αυτές είναι ντυμένες , δεν μετράνε.
Και στον γάμο μου φωτογραφήθηκα με όλους τους καλεσμένους , δεν σημαίνει ότι τους πήδηξα κιόλας  :2funny:
Μονο η Πριντσέζα είναι γυμνή , μονο αυτή μετράει.

Το άλογο τι έπαθε ρε συ? Σου έβγαλε προβλήματα?
Τα VW τα έχουν αυτά ...

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Και στον γάμο μου φωτογραφήθηκα με όλους τους καλεσμένους , δεν σημαίνει ότι τους πήδηξα κιόλας  :2funny:
Σωστος  :2funny:  :2funny:  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Το άλογο τι έπαθε ρε συ? Σου έβγαλε προβλήματα?
Τα VW τα έχουν αυτά ...
ολο  :jerking:Ποιους γαμους?Ποιους καλεσμενους? :2funny:ραντεβου βγηκαμε!Το αμαξι εχει προβλημα με τα ηλεκτρονικα του καποια καλωδια ειχαν πιασει σκουρια σε καποιες ενωσεις.Το φτιαχνουνε αλλα ηταν οι γιορτες.Τωρα εχω της μιας γιδας μου τ'αμαξι αλλα δεν ειναι φτιαγμενο για τη Ρωσσια θα γραψω σχετικα αν εχω χρονο στο Thread της Ρωσσιας.΄

ααα ωραιες φωτο !!!!

Για να γελας καλοι ειναι  :2funny:Στη Μολδαβια ειχα πεθανει στα  :2funny: με τους μεγαλους γαμιαδες που ολο στο ΟΠΑ καθοντουσαν  :2funny:και παιζαν ταβλι και χαρτιά :2funny:

Συνημμένα

• IMG_1034a.jpg
    IMG_1034a.jpg
    191,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_1036a.jpg
    IMG_1036a.jpg
    212,6 KB · Εμφανίσεις: 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom