Sexy_Despinaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είναι φοβερός ο τύπος... Απλά τέλειος..
Τρελάθηκα στο γέλιο που τον είδα...
Τρελάθηκα στο γέλιο που τον είδα...
Ρε μιτσαρα απο ρωσσια εχω μια απορια.Τι δουλεια κανεις εκει και μπορεις να περνας τοσο καλα και να περνας ζαχαρη?
Ο πανμεγιστος Δημητρακης εχει μυαλο, οχι σκατα στο κεφαλι του. Πηρε 3-4 διαμερισματα κοψοχρονια πριν μια 20ετια, και τα νοικιαζει, και για συμπληρωμα αρμεγει την μανα του(κυριως), τον πατερα του, ...την γιαγια του. Μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω.
Ο πανμεγιστος Δημητρακης εχει μυαλο, οχι σκατα στο κεφαλι του. Πηρε 3-4 διαμερισματα κοψοχρονια πριν μια 20ετια, και τα νοικιαζει, και για συμπληρωμα αρμεγει την μανα του(κυριως), τον πατερα του, ...την γιαγια του. Μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω.
Παιδια το καινουργιο βιντεακι ειναι πρακτικα ετοιμο.Μενει να βαλω υποτιτλους και μουσικη.Δυστηχως αυτο δεν ξερω πως να το κανω?Να ενωνω βιντεακι ξερω οπως και να βαζω υποτιτλους στο μεσω του Youtube.Πιθανοτατα το προγραμμα που εχω (Pinacle studio 15) ειναι πολυ μεγαλο για το κομπιουτερ μου και η βιντεοκαρτα μου ειναι δεν το σηκωνει.Οταν βρω καποιον να το φτιαξει (2 φιλοι μου που ξερουν εχουν εξαφανιστει) θα το φτιαξωδημητρακε βαλε κανα βιντεακι..εχουμε παθει εξαρτηση
Παιδια το καινουργιο βιντεακι ειναι πρακτικα ετοιμο.Μενει να βαλω υποτιτλους και μουσικη.Δυστηχως αυτο δεν ξερω πως να το κανω?Να ενωνω βιντεακι ξερω οπως και να βαζω υποτιτλους στο μεσω του Youtube.Πιθανοτατα το προγραμμα που εχω (Pinacle studio 15) ειναι πολυ μεγαλο για το κομπιουτερ μου και η βιντεοκαρτα μου ειναι δεν το σηκωνει.Οταν βρω καποιον να το φτιαξει (2 φιλοι μου που ξερουν εχουν εξαφανιστει) θα το φτιαξω
σ ευχαριστω Μακη μου, τα βιντεο του Πορνομεταναστη θα μου κατησουν συντροφια αυτο το βραδυ