Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο δημητρακης ειναι τυπος λεμε :rockon:
αν και στην αρχη τον ειχα περασει για φιδεμπορα αλλα ειχα κανει λαθος τελικα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μέχρι να αποκτήσεις το θάρρος να βάλεις κι εσύ φώτο ή βιντεάκι σου δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς  ;)
Διότι μπορούμε να υποθέσουμε πολλά, όπως το να είσαι αγάμητο μαλακιστηράκι που ζηλεύει όποιον γαμάει επειδή εσύ εκτός του ότι είσαι σα να σε έχεσε η μάνα σου, όποιος μιλάει μαζί σου νιώθει σα να ναι σε μνημόσυνο και να του πεσε βαρύ το παξιμάδι

μετά το "επειδή" έχασες το νόημα....μάλλον σε σύγχισε ο γκόμενος να απαντήσεις εξ ονόματός του..κάνε ένα εντιτ να το συμπληρώσεις σε παρακαλώ...ευχαριστώ...

αααα να περιμένω και τις ορδές των ουρουκ-χλεπα, ουρουκ-μπούμπα και λοιπών για την προστασία της χαμένης ομορφιάς ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
μετά το "επειδή" έχασες το νόημα....μάλλον σε σύγχισε ο γκόμενος να απαντήσεις εξ ονόματός του..κάνε ένα εντιτ να το συμπληρώσεις σε παρακαλώ...ευχαριστώ...

αααα να περιμένω και τις ορδές των ουρουκ-χλεπα, ουρουκ-μπούμπα και λοιπών για την προστασία της χαμένης ομορφιάς ?
να μην περιμένεις τίποτα, ό,τι κατάλαβες κατάλαβες  ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τόσο καιρό κι ακόμη να μάθετε πότε κάνω πλάκα και πότε όχι...αλλά τελιωμένα τυπάκια είστε...Λιονταράκι κρίμα παίχτη...να σκέφτεσαι και μετά να πληκτρολογείς...όχι το αντίθετο αντράκι μου...

γιατι ρε τυπε τι εχει ο ανθρωπας?
μεχρι και καουμπους ντυθηκε :rockon:

ο δημητρακης παντως μουσι δεν εχει..... :birdman:

αυτά είναι ποστ που καταλαβαίνουν το πνεύμα μου...και πίστεψέ με, Λιονταράκι, ο Δημητράκης εφόσον είχε τα @@ να ξενιτευτεί, θα έχει και τ'αρχίδια να μου απαντήσει..δεν θέλει υποκόμους και αυλή...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.478
Πόντοι
216
Το σπιτι του τσαρου ειναι ολα τα λεφτα!
Αλλα εσυ μπορει τελικα να περνας καλυτερα κι απο τον τσάρο, κι ας μην εχεις το ανακτορο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν είναι μόνο τα βιντεάκια σου, έχουνε κάνει κάτι σαν back-up στο youtube εκεί.
και από κάτω δεν είναι σχόλια, είναι τσατ.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αντε και με εναν πορνομεταναστη στη Σαϊγκον προσεχώς  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
 σας βαζω και εδω το Link απο το Βιετναμεζικο σα'ι'τ που τυχαια βρηκα και εχει τα βιντεακια μου.Κατι γκομενιτσες γραφουνε σχολια αλλα δεν καταλαβαινω Βιετναμεζικα!κριμα!

Ααααααααααααχαχαχαχα το ταλεντο δεν κρυβεται!!  :2funny: :2funny:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Ρε μιτσαρα απο ρωσσια εχω μια απορια.Τι δουλεια κανεις εκει και μπορεις να περνας τοσο καλα και να περνας ζαχαρη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν είναι μόνο τα βιντεάκια σου, έχουνε κάνει κάτι σαν back-up στο youtube εκεί.
και από κάτω δεν είναι σχόλια, είναι τσατ.
Ναι απο κατω ειναι τσατ στα Βιετναμεζικα :2funny:.αλλα τυχαια πατησα μια λεξη και βγηκαν κατω απ'το βιντεακι μου σχολια!Τωρα τι γραφανε δεν μπορω να ξερω γιατι δεν ξερω Βιετναμεζικα :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι απο κατω ειναι τσατ στα Βιετναμεζικα :2funny:.αλλα τυχαια πατησα μια λεξη και βγηκαν κατω απ'το βιντεακι μου σχολια!Τωρα τι γραφανε δεν μπορω να ξερω γιατι δεν ξερω Βιετναμεζικα :2funny:
άμα τα ξαναβρείς, γραφτα εδώ και θα τα μεταφράσουμε ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
άμα τα ξαναβρείς, γραφτα εδώ και θα τα μεταφράσουμε ;)
μακαρι να μπορουσα :2funny:αυτα ειναι Κορακιστικα! :2funny:Δεν καταλαβαινω λεξη!στην τυχη παταω κουμπια!!!!!!Λες να υπαρχει στο σα'ι'τ κανας Τα'ι'λανδοφιλος που να ξερει λιγα Βιετναμεζικα? :2funny:να μας βοηθισει

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.478
Πόντοι
216
Δημητρακη εχεις γινει international vip. Τυχαιο? Δεν νομιζω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom