Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Εχω μπερδευτει...
Ο βαγγελακης ειναι ο αμεα με το ζαχαρο που βγαζει αφρους απο το στομα και χυπιεται κατω ο υπαλληλος πρεσβειας και ...νταβατζης, ο μπογιατισμενος ντερτι βλαχος στη φωτο αριστερα ο ασκημος με το μαλλι;

Ο σκυλοχαλιας η σλαβιανι η ποποβ ειναι αυτο το ρεμαλι που ξεσκισε κατα καιρους ο Δημητρακαρος; Αυτος που ειχε προσπαθησει να φερει πουτανες στην ελλαδα να τις βγαλει στο κλαρι;

Και ο βενεδικτος παπας ειναι ο αλλος βλαχος ο ασχημος στηνφωτο δεξια με τη μυτη-μελιτζανα;;

Εχω μπερδευτει τυποι βοηθηστε με! :confused:

ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!

αυτός που λάμπει...είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !

Αντικειμενικα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ει αι πολυ πιο εμφανισιμος απο το 95% των ναυαγιων εδω μεσα...

είχε προτάσεις να κάνει καρριέρα σα φωτομοντέλο, αλλά τον κέρδισε η πολιτική...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δασκαλε πως κρινεις τον ισχυρισμο του παπα οτι διατηρει ερωτικη σχεση εις κιεβο με κορασιδα τετοιου καλλους που χρειαζεται καν μακιγιαζ?

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ρε παιδια μπερδευτηκα ο δημητρακης ειναι φλωρος η αμεσ? Ο λακης ειναι ξαδερφος του σιγουρα.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δασκαλε πως κρινεις τον ισχυρισμο του παπα οτι διατηρει ερωτικη σχεση εις κιεβο με κορασιδα τετοιου καλλους που χρειαζεται καν μακιγιαζ?
δεν γνωρίζω, προφανώς το άρθρο ευρίσκεται στα παλιά τεύχη τα 10 χρόνια που έλλειψα. Εάν δεν δω το εμπόρευμα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Του Βαγγελάκη πάντως ήταν όπως φανταζόμουν...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Όντως 900 Ευρώ χ 2 πρέπει να βγάζει ο βαγγελάκης , γιατί όταν τον ψέκαζε ο άλλος με το σπρέυ για τα κουνούπια αντί να βγάλει κάνα πιστόλι έψαχνε στο πορτ μπαγκάζ να βρει ένα αγγούρι να τον κυνηγήσει...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ρε παιδια μπερδευτηκα ο δημητρακης ειναι φλωρος η αμεσ? Ο λακης ειναι ξαδερφος του σιγουρα.

αυτός που ειρωνικώς αποκαλείς "δημητράκη" , ονομάζεται Δημήτριος Χ..... είναι σημαίνων πολιτικός, αρχηγός συνασπισμού κομμάτων (εθνικογαμιστών-κτηνοβαττών) και μία ημέρα αγαπητέ , θα ηγηθεί της Ελλάδος !

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
δεν γνωρίζω, προφανώς το άρθρο ευρίσκεται στα παλιά τεύχη τα 10 χρόνια που έλλειψα. Εάν δεν δω το εμπόρευμα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Του Βαγγελάκη πάντως ήταν όπως φανταζόμουν...

πριν μια βδομαδα το εγραψε
αναδιατυπωνω την ερωτηση
ατομο σαν τον παπα ( εχουμε δει φωτο του και ξερουμε που ζει και εργαζεται) ισχυριζεται οτι εβγαλε γκομενα στο κιεβο και μαλιστα εμφανισιμη

ζητω την αξιολογηση σου για τον ισχυρισμο και μονο
να σου θυμισω οτι κατηγορει αλλους για παπατζηδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφήστε τι κανουν οι άλλοι και κοιτάτε τι γαματε εσείς.

Ρε Αχιλλέα την κυρία αυτή, που' ταν μαζί με τον Βαγγελάκη, εσύ την τσουτσούνιζες ?

* σημείωσις : οι περισσότεροι εδώ μέσα χαρμάνηδες την ξεσκίζατε, αλλά θέλω την γνώμη ενός connoisseur του καλού μουνιού

Οχι,εννοείται.Του dirty καλές είναι αν δε σκας λεφτά.Αλλα δεν είναι στο target group μου.Ποτε δεν πήγαινα με τέτοιες ουτε χωρίς λεφτά.
Για τους περισσότερους όμως είναι μια χαρά.Καμια σχέση με Ελλάδα βέβαια αλλά μιλάμε για στανταρτς Ουκρανίας.
Οι περισσότεροι γκόμενες σαν του dirty αποκλείεται να γαμησουν σαν τουριστες λίγων ημερών.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Οι αμεα δεν δικαιουντε αδεια οπλοφοριας
δια να είμεθα ακριβοδίκαιοι, δεν έφταιγε το παιδάκι, έχει έναν τεράστιο λάκκο στον δρόμο και αναγκαστικώς τα αυτοκίνητα διέρχονται εκ του σημείου. Άπλώς έχουνε παραπονεθεί διάφορες θείτσες ότι του κάνανε μπέιμπι σίττινγκ και δεν τα βρήκανε, τώρα αυτό, είναι στην μπούκα το παιδάκι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτες που δείχνω εγω είναι τελείως αντιρεαλιστικο να χτυπήσει ο μέσος όρος.Ανεβαζω τεχνητά το επιπεδο,δεν είναι φυσιολογικά αυτά που δείχνω.
Του dirty είναι ρεαλιστικό καποιος να εχει τζάμπα αλλά χρειάζονται προϋποθέσεις που οι πιο πολλοί δε διαθέτουνε.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αυτες που δείχνω εγω είναι τελείως αντιρεαλιστικο να χτυπήσει ο μέσος όρος.Ανεβαζω τεχνητά το επιπεδο,δεν είναι φυσιολογικά αυτά που δείχνω.
Του dirty είναι ρεαλιστικό καποιος να εχει τζάμπα αλλά χρειάζονται προϋποθέσεις που οι πιο πολλοί δε διαθέτουνε.

παντα to the point

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Αφήστε τι κανουν οι άλλοι και κοιτάτε τι γαματε εσείς.

Ρε Αχιλλέα την κυρία αυτή, που' ταν μαζί με τον Βαγγελάκη, εσύ την τσουτσούνιζες ?

* σημείωσις : οι περισσότεροι εδώ μέσα χαρμάνηδες την ξεσκίζατε, αλλά θέλω την γνώμη ενός connoisseur του καλού μουνιού

Οχι,εννοείται.Του dirty καλές είναι αν δε σκας λεφτά.Αλλα δεν είναι στο target group μου.Ποτε δεν πήγαινα με τέτοιες ουτε χωρίς λεφτά.
Για τους περισσότερους όμως είναι μια χαρά.Καμια σχέση με Ελλάδα βέβαια αλλά μιλάμε για στανταρτς Ουκρανίας.
Οι περισσότεροι γκόμενες σαν του dirty αποκλείεται να γαμησουν σαν τουριστες.

Εύγε ! 10 χρόνια αναγιγνώσκω τις μαλακείες που σου γράφουνε (εντάξει γράφεις κι εσύ) αλλά ουδείς πλην εμού, δε μπορεί να αντιληφθεί τις γκόμενες που χτυπάς και πόσο κάνει το μαλλί. Εχάλασα τις διπλωματικές μου σχέσεις με τον πρόεδρο εξ αιτίας σου διότι δεν ήθελε να αντιληφθεί την πραγματικότητα (είναι και ρέστος ο κακομοίρης) . Σε πάω με τα 1000 Άμα ήταν να γαμήσουμε την θεία δεν χρειαζόταν να πάω ουκρανία, να φάω λεφτά, κρύο. ταλαιπωρίες καθόμουνα σπίτι μου και τα φτιαχνα με την κόρη του μπακάλη που' χε και προίκα και τα πέρναγα μια χαρά. Όπως έχω πει οι ωράιες γκόμενες, τα ωραία αμάξια, τα ωραία πιστόλια , είναι ακριβά σπορ...

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Τι κακασχημοι βλαχοι ειναι αυτοι οι 2 στη φωτο ρε τυποι... :confused:

Ποιοι ειναι;;

Ο ενας ο βενεδικτος ο αλλος;;

Ο ντερτι;

Τη ασχημια παιζει ρε πουστη...:confused:

τύπε και σκεψου οτι εχει φίλτρο ινσταγκραμ η φωτο. η πραγματικη ειναι χειροτερη. :confused:

Ο αλλος τυποι ειναι θαμωνας στο εκκεντρικο μαγαζι Limpopo του Κιεβου με τις εξωτικες καλλονες. :confused: :confused: :confused:

απλε κομμιστη του περιφημου DVD zesty εχω μια υποψια ποιανου κλωνος εισαι αλλά οταν σιγουρευτω θα σου το ζεστανω και το δικο σου κωλαρακι. Ενας ενας με τη σειρα θα παρει το δρομο του:2funny::2funny::2funny:
Δεν ειμαι κλωνος κανενος τυπε,αποριας αξιον πως δεν το αντιλαμβανεσαι.
Απο οτι εχω καταλαβει εχεις παει μια δυο φορες στην Ουκρανια και νομιζεις οτι επιασες τον Παπα απο τα @ρχιδια :confused: διολου παραξενο που σου κανουν καζουρα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
παρακαλω οχι για μενα για τον αρχοντα καραμανη μπορειτε να βοηθησετε με διευκρινιστικες επεξηγησεις στις αποριες του;σας ευχαριστω:embarrased:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
@kman

ατομο σαν τον παπα ( εχουμε δει φωτο του και ξερουμε που ζει και εργαζεται) ισχυριζεται οτι εβγαλε γκομενα στο κιεβο και μαλιστα εμφανισιμη

για την γκομενα του στο κιεβο ειχε παραθεσει εσενα αν θυμασαι

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Εχω μπερδευτει...
Ο βαγγελακης ειναι ο αμεα με το ζαχαρο που βγαζει αφρους απο το στομα και χυπιεται κατω ο υπαλληλος πρεσβειας και ...νταβατζης, ο μπογιατισμενος ντερτι βλαχος στη φωτο αριστερα ο ασκημος με το μαλλι;

Ο σκυλοχαλιας η σλαβιανι η ποποβ ειναι αυτο το ρεμαλι που ξεσκισε κατα καιρους ο Δημητρακαρος; Αυτος που ειχε προσπαθησει να φερει πουτανες στην ελλαδα να τις βγαλει στο κλαρι;

Και ο βενεδικτος παπας ειναι ο αλλος βλαχος ο ασχημος στηνφωτο δεξια με τη μυτη-μελιτζανα;;

Εχω μπερδευτει τυποι βοηθηστε με! :confused:

ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!
Δυσκολο κουιζ γνωσεων τυπε,οι δυο τυποι της φωτο παντως βγαζουν μια γνησια βλαχια. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
@kman

για την γκομενα του στο κιεβο ειχε παραθεσει εσενα αν θυμασαι
εχει δικο του αρτοποιειο η δουλευει εκει μαστορας;η εργατης;:(

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Οδεύουμε προς μεγάλη συμφιλίωση δασκάλου,άρχοντα και προέδρου,οι τρεις μεγάλοι!
Σαν την συμφωνία της Γιάλτας ένα πράγμα...:confused:

Προσφέρομαι και θα ήταν τιμή μου να είμαι ενυπόγραφος μάρτυρας σε αυτή την ιστορική στιγμή μετα το πέρας της πανδημίας...
Yalta_summit_1945_with_Churchill%2C_Roosevelt%2C_Stalin.jpg

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Είμαι σε φάση Καραμάνη δε καταλαβαίνω καν τι παίχτηκε.

Μια σύνοψη παρακαλώ και κανα λινκ για τη γκομενα που ο ΚΜΑΝ δε θα πασπάτευε ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom