ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Ωρε τι γινεται εδω!
Τι αποκαλυψεις ειναι αυτες!
Αγριες...μελισσες γιναμε!![]()
κλεισαν τα μπουρδελα και εχουν στοχοποιειθει οσοι ακομα γαμανε
Ωρε τι γινεται εδω!
αποκαλύπτεται ότι κάποιος απίθανος φιδέμπορος ηλέγθη από την αστυνομία στην ουκρανία
αποκαλύπτεται ότι κάποιος απίθανος φιδέμπορος ηλέγθη από την αστυνομία στην ουκρανία
Μάλλον κάποιοι ή γυαλιά χρειάζονται γιατί δεν βλέπουν καλά ή το νοητικό τους επίπεδο είναι τόσο χαμηλό που δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα και συνεπώς προβαίνουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.
Ο Ιωσήφ ήτο σαφέστατος και έδωσε την πληροφορία πολύ πριν καν μαθευτεί στους κόλπους των internacionals....![]()
τι άλλο να κάνει για να γίνει πιο κατανοητόςστο πιάτο σας την έδωσε την πληροφορία
Ωρε τι γινεται εδω!
κλεισαν τα μπουρδελα και εχουν στοχοποιειθει οσοι ακομα γαμανε
Μάλλον κάποιοι ή γυαλιά χρειάζονται γιατί δεν βλέπουν καλά ή το νοητικό τους επίπεδο είναι τόσο χαμηλό που δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα και συνεπώς προβαίνουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.
Ο Ιωσήφ ήτο σαφέστατος και έδωσε την πληροφορία πολύ πριν καν μαθευτεί στους κόλπους των internacionals....![]()
τι άλλο να κάνει για να γίνει πιο κατανοητόςστο πιάτο σας την έδωσε την πληροφορία
δεν μας ειπες τι σου εκαναν
ολο αυτο το μενος επειδη γαμουσαν με παπατζα?
επειδη ειχαν τσοντοβιντεο απο γκομενες?
τα παραπανω γινονται απο το 90% των γαμιαδων
οι περιπέτειες του σαβουρογάμη Βαγγελάκη μου θυμίζουν...
λοιπόν έχει μια ντισκοτέκ πάω και την αράζω αλλά πεθαμένα πράματα. Η μοναδική "καλή" που συχνάζει είναι μία έτσι ψηλή με κωλάρα, βυζάρες και...ένα μάτι δε κάνω πλάκα.
μα ρε πούστη μου δε πα να βάλει κάνα γυάλινο? είναι αυτό που σας γράφω, ότι υπήρχαν τρομερές μουνάρες αλλά με τρομερά προβλήματα.
Τέλος πάντων...
ένα βράδυ σκάει μύτη μια πουρέιτζερ καμια 35-40 χρονών , ωραία πουρέιτζερ, ψηλή όχι σα του Βαγγελάκη, σα να λέμε mercedes SL μοντέλο του 2000. Αρχίζει κάνει μια βόλτα γύρω απ' το τραπέζι μου, με καρφώνει, δευτερη, τρίτη , τέταρτη, στο τέλος έρχεται σε μένα- ξέρετε τώρα με ύφος προσβεβλημένο τύπου είμαι μουνάρα- και μου λέει " μα καλά, γιατί δε μου μιλάς, δε θες να καθήσω στο τραπέζι σου" ?
- " κυρία μου της λέω, είσαι καταπληκτική αλλά δυστυχώς για την γνωριμία μας, αργήσαμε τουλάχιστον κατά 20 χρόνια, στην επόμενη ζωή ίσως τα καταφέρουμε καλύτερα!"
μαλάκες έγινε τουρκάλα. Συνήθως είμαι ευγενής κύριος, αλλά δε γουστάρω διαφορες καραβλαχες που το παίζουν γκομενάρες. Και τι να την κάνω, μεγάλος εγώ, μεγάλη αυτή, κάναν εθελοντή Δημητράκη ή Χρήστο ψάχνουν αυτές για να μεγαλώσει το παιδί.
Αυτιά...
δεν μας ειπες τι σου εκαναν
ολο αυτο το μενος επειδη γαμουσαν με παπατζα?
επειδη ειχαν τσοντοβιντεο απο γκομενες?
τα παραπανω γινονται απο το 90% των γαμιαδων
Αφήστε τι κανουν οι άλλοι και κοιτάτε τι γαματε εσείς.
Αφήστε τι κανουν οι άλλοι και κοιτάτε τι γαματε εσείς.
μπερδεψες και μένα τώραΕχω μπερδευτει...
Ο βαγγελακης ειναι ο αμεα με το ζαχαρο που βγαζει αφρους απο το στομα και χυπιεται κατω ο υπαλληλος πρεσβειας και ...νταβατζης, ο μπογιατισμενος ντερτι βλαχος στη φωτο αριστερα ο ασκημος με το μαλλι;
Ο σκυλοχαλιας η σλαβιανι η ποποβ ειναι αυτο το ρεμαλι που ξεσκισε κατα καιρους ο Δημητρακαρος; Αυτος που ειχε προσπαθησει να φερει πουτανες στην ελλαδα να τις βγαλει στο κλαρι;
Και ο βενεδικτος παπας ειναι ο αλλος βλαχος ο ασχημος στηνφωτο δεξια με τη μυτη-μελιτζανα;;
Εχω μπερδευτει τυποι βοηθηστε με!
ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!
Χωρίς μακιγιάζ είναι για τα μπάζα οι γκόμενες.Αυτο ειναι το καλο με τις Σλαβες.Φορανε παντού μακιγιάζ και είναι περιποιημένες οπου και να πανε οποτε εισαι σε διαρκή κατάσταση πριαπισμου,οφθαλμολουτρο που λένε.
παντως η κοπελα μου στο Κιεβο kman2 και αβαφη ειναι ωραια γυναικα χωρις ιδιαιτερες ατελειες ειδικά οταν βαφεται για βραδινη εξοδο απογειωνεται η ομορφια της.
αλλά συνηθως δεν βαφεται εντονα ποτέ, παρα μονο πολυ ελαφρα.
συνηθως τα κοπροσκυλα που συχναζουν στο carribean ειναι βαμενες σαν καραναβαλοι μπας και πετυχουν κανενα καλό χορηγο![]()
μπερδεψες και μένα τώραΕχω μπερδευτει...
Ο βαγγελακης ειναι ο αμεα με το ζαχαρο που βγαζει αφρους απο το στομα και χυπιεται κατω ο υπαλληλος πρεσβειας και ...νταβατζης, ο μπογιατισμενος ντερτι βλαχος στη φωτο αριστερα ο ασκημος με το μαλλι;
Ο σκυλοχαλιας η σλαβιανι η ποποβ ειναι αυτο το ρεμαλι που ξεσκισε κατα καιρους ο Δημητρακαρος; Αυτος που ειχε προσπαθησει να φερει πουτανες στην ελλαδα να τις βγαλει στο κλαρι;
Και ο βενεδικτος παπας ειναι ο αλλος βλαχος ο ασχημος στηνφωτο δεξια με τη μυτη-μελιτζανα;;
ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!
Εχω μπερδευτει...
ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!
Εχω μπερδευτει...
ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!
αυτός που λάμπει...είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !