Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
αποκαλύπτεται ότι κάποιος απίθανος φιδέμπορος ηλέγθη από την αστυνομία στην ουκρανία

Μάλλον κάποιοι ή γυαλιά χρειάζονται γιατί δεν βλέπουν καλά ή το νοητικό τους επίπεδο είναι τόσο χαμηλό που δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα και συνεπώς προβαίνουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. :confused::confused::confused:

Ο Ιωσήφ ήτο σαφέστατος και έδωσε την πληροφορία πολύ πριν καν μαθευτεί στους κόλπους των internacionals....:wink:

τι άλλο να κάνει για να γίνει πιο κατανοητός :dunno: στο πιάτο σας την έδωσε την πληροφορία

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
αποκαλύπτεται ότι κάποιος απίθανος φιδέμπορος ηλέγθη από την αστυνομία στην ουκρανία

Μάλλον κάποιοι ή γυαλιά χρειάζονται γιατί δεν βλέπουν καλά ή το νοητικό τους επίπεδο είναι τόσο χαμηλό που δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα και συνεπώς προβαίνουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. :confused::confused::confused:

Ο Ιωσήφ ήτο σαφέστατος και έδωσε την πληροφορία πολύ πριν καν μαθευτεί στους κόλπους των internacionals....:wink:

τι άλλο να κάνει για να γίνει πιο κατανοητός :dunno: στο πιάτο σας την έδωσε την πληροφορία

δεν μας ειπες τι σου εκαναν
ολο αυτο το μενος επειδη γαμουσαν με παπατζα?
επειδη ειχαν τσοντοβιντεο απο γκομενες?

τα παραπανω γινονται απο το 90% των γαμιαδων

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ωρε τι γινεται εδω!
Τι αποκαλυψεις ειναι αυτες!
Αγριες...μελισσες γιναμε! :confused:

κλεισαν τα μπουρδελα και εχουν στοχοποιειθει οσοι ακομα γαμανε

και ποιοι είναι αυτοί πες μας να το ξέρουμε για να πάμε τοίχο τοίχο :tooth:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
οι περιπέτειες του σαβουρογάμη Βαγγελάκη μου θυμίζουν...
λοιπόν έχει μια ντισκοτέκ πάω και την αράζω αλλά πεθαμένα πράματα. Η μοναδική "καλή" που συχνάζει είναι μία έτσι ψηλή με κωλάρα, βυζάρες και...ένα μάτι δε κάνω πλάκα.
μα ρε πούστη μου δε πα να βάλει κάνα γυάλινο? είναι αυτό που σας γράφω, ότι υπήρχαν τρομερές μουνάρες αλλά με τρομερά προβλήματα.

Τέλος πάντων...
ένα βράδυ σκάει μύτη μια πουρέιτζερ καμια 35-40 χρονών , ωραία πουρέιτζερ, ψηλή όχι σα του Βαγγελάκη, σα να λέμε mercedes SL μοντέλο του 2000. Αρχίζει κάνει μια βόλτα γύρω απ' το τραπέζι μου, με καρφώνει, δευτερη, τρίτη , τέταρτη, στο τέλος έρχεται σε μένα- ξέρετε τώρα με ύφος προσβεβλημένο τύπου είμαι μουνάρα- και μου λέει " μα καλά, γιατί δε μου μιλάς, δε θες να καθήσω στο τραπέζι σου" ?
- " κυρία μου της λέω, είσαι καταπληκτική αλλά δυστυχώς για την γνωριμία μας, αργήσαμε τουλάχιστον κατά 20 χρόνια, στην επόμενη ζωή ίσως τα καταφέρουμε καλύτερα!"
μαλάκες έγινε τουρκάλα. Συνήθως είμαι ευγενής κύριος, αλλά δε γουστάρω διαφορες καραβλαχες που το παίζουν γκομενάρες. Και τι να την κάνω, μεγάλος εγώ, μεγάλη αυτή, κάναν εθελοντή Δημητράκη ή Χρήστο ψάχνουν αυτές για να μεγαλώσει το παιδί.
Αυτιά...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

τι εκάναν??? γράψτο άλλη μια φορά έτσι για γελάσουμε λίγο με τα ανέκδοτα σου :tooth:

πάντως όμως έχεις ωραίο γούστο στα ανέκδοτα για κλώνος :tooth:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
οι περιπέτειες του σαβουρογάμη Βαγγελάκη μου θυμίζουν...
λοιπόν έχει μια ντισκοτέκ πάω και την αράζω αλλά πεθαμένα πράματα. Η μοναδική "καλή" που συχνάζει είναι μία έτσι ψηλή με κωλάρα, βυζάρες και...ένα μάτι δε κάνω πλάκα.
μα ρε πούστη μου δε πα να βάλει κάνα γυάλινο? είναι αυτό που σας γράφω, ότι υπήρχαν τρομερές μουνάρες αλλά με τρομερά προβλήματα.

Τέλος πάντων...
ένα βράδυ σκάει μύτη μια πουρέιτζερ καμια 35-40 χρονών , ωραία πουρέιτζερ, ψηλή όχι σα του Βαγγελάκη, σα να λέμε mercedes SL μοντέλο του 2000. Αρχίζει κάνει μια βόλτα γύρω απ' το τραπέζι μου, με καρφώνει, δευτερη, τρίτη , τέταρτη, στο τέλος έρχεται σε μένα- ξέρετε τώρα με ύφος προσβεβλημένο τύπου είμαι μουνάρα- και μου λέει " μα καλά, γιατί δε μου μιλάς, δε θες να καθήσω στο τραπέζι σου" ?
- " κυρία μου της λέω, είσαι καταπληκτική αλλά δυστυχώς για την γνωριμία μας, αργήσαμε τουλάχιστον κατά 20 χρόνια, στην επόμενη ζωή ίσως τα καταφέρουμε καλύτερα!"
μαλάκες έγινε τουρκάλα. Συνήθως είμαι ευγενής κύριος, αλλά δε γουστάρω διαφορες καραβλαχες που το παίζουν γκομενάρες. Και τι να την κάνω, μεγάλος εγώ, μεγάλη αυτή, κάναν εθελοντή Δημητράκη ή Χρήστο ψάχνουν αυτές για να μεγαλώσει το παιδί.
Αυτιά...

πόσο μας έλειψε δάσκαλε Ιωσήφ ο λόγος σου, τόσα χρόνια απουσίας σου από εδώ νοστάλγησα τις λεπτομερείς και κατατοπιστικές αναφορές σου για την Ουκρανία και το Κίεβο. :hi:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Δεν γνωρίζω την προιστορία με τον κ. Πάπα αλλά έπαιζε το εξής :
1. επειδή του έχω μιλήσει κάνα δύο φορές, το παιδάκι ήτο εμφανές έχανε λάδια
2 ήταν φιδέμπορος. Είναι σα να πας ταξίδι στην Αγγλία, εσύ έλληνας, να συναντήσεις κάποιον πακιστανό κι αυτός ν΄αρχίσει να σου λέει ότι στην ελλάδα κυκλοφορούν πράσινοι ελέφαντες Δεν γίνεται...
3 απ' ότι διηγούνται, εδώ και καιρό έχει κάνει διάφορες μαλακείες στην ουκρανία σχετικές με το πουλάκι του και τον έχουνε στην μπούκα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ο κ. πρόεδρος - με το αλάθητο πολιτικό του ένστικτο - τον είχε ξεσκεπάσει.
Το παιδάκι έκανε την τρίχα-τριχιά και τα νεράτζια-μανταρίνια
αλλά γράφανε διάφοροι σεξοπεινασμένοι ότι ο Βαγγελάκης τα κατάφερε και ζει το όνειρο στην ουκρανία
Απλώς το όνειρο του Βαγγελάκη είναι ο δικός μου εφιάλτης...

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εχω μπερδευτει...
Ο βαγγελακης ειναι ο αμεα με το ζαχαρο που βγαζει αφρους απο το στομα και χυπιεται κατω ο υπαλληλος πρεσβειας και ...νταβατζης, ο μπογιατισμενος ντερτι βλαχος στη φωτο αριστερα ο ασκημος με το μαλλι;

Ο σκυλοχαλιας η σλαβιανι η ποποβ ειναι αυτο το ρεμαλι που ξεσκισε κατα καιρους ο Δημητρακαρος; Αυτος που ειχε προσπαθησει να φερει πουτανες στην ελλαδα να τις βγαλει στο κλαρι;

Και ο βενεδικτος παπας ειναι ο αλλος βλαχος ο ασχημος στηνφωτο δεξια με τη μυτη-μελιτζανα;;

Εχω μπερδευτει τυποι βοηθηστε με! :confused:

ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Αφήστε τι κανουν οι άλλοι και κοιτάτε τι γαματε εσείς.

Ρε Αχιλλέα την κυρία αυτή, που' ταν μαζί με τον Βαγγελάκη, εσύ την τσουτσούνιζες ?

* σημείωσις : οι περισσότεροι εδώ μέσα χαρμάνηδες την ξεσκίζατε, αλλά θέλω την γνώμη ενός connoisseur του καλού μουνιού

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
Εχω μπερδευτει...
Ο βαγγελακης ειναι ο αμεα με το ζαχαρο που βγαζει αφρους απο το στομα και χυπιεται κατω ο υπαλληλος πρεσβειας και ...νταβατζης, ο μπογιατισμενος ντερτι βλαχος στη φωτο αριστερα ο ασκημος με το μαλλι;

Ο σκυλοχαλιας η σλαβιανι η ποποβ ειναι αυτο το ρεμαλι που ξεσκισε κατα καιρους ο Δημητρακαρος; Αυτος που ειχε προσπαθησει να φερει πουτανες στην ελλαδα να τις βγαλει στο κλαρι;

Και ο βενεδικτος παπας ειναι ο αλλος βλαχος ο ασχημος στηνφωτο δεξια με τη μυτη-μελιτζανα;;

ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!
μπερδεψες και μένα τώρα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ο Πρόεδρος ταπεινός και σεμνός όπως πάντοτε, παντού πηγαίνει με το απλό πολιτικό του διαβατήριο. ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιεί το διπλωματικό του πάρα μόνον σε επίσημες επισκέψεις σε αρχηγούς ξένων κρατών ! Πόση διαφορά άραγε ηθικού αναστήματος με κάποιους άλλους !

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Χωρίς μακιγιάζ είναι για τα μπάζα οι γκόμενες.Αυτο ειναι το καλο με τις Σλαβες.Φορανε παντού μακιγιάζ και είναι περιποιημένες οπου και να πανε οποτε εισαι σε διαρκή κατάσταση πριαπισμου,οφθαλμολουτρο που λένε.

παντως η κοπελα μου στο Κιεβο kman2 και αβαφη ειναι ωραια γυναικα χωρις ιδιαιτερες ατελειες ειδικά οταν βαφεται για βραδινη εξοδο απογειωνεται η ομορφια της.

αλλά συνηθως δεν βαφεται εντονα ποτέ, παρα μονο πολυ ελαφρα.

συνηθως τα κοπροσκυλα που συχναζουν στο carribean ειναι βαμενες σαν καραναβαλοι μπας και πετυχουν κανενα καλό χορηγο :wink:

ο παπας βγαζει γκομενες στο κιεβο με την αξια του:confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εχω μπερδευτει...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!
μπερδεψες και μένα τώρα

Τυπε προσπαθω να βγαλω ακρη απο προχθες! :confused::confused::confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Εχω μπερδευτει...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!

αυτός που λάμπει...είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εχω μπερδευτει...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!

αυτός που λάμπει...είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !

Αντικειμενικα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ει αι πολυ πιο εμφανισιμος απο το 95% των ναυαγιων εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom